Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Shine Club (https://forum.4tuning.ro/576-shine-club.html)
-   -   ShineRunnerRacing (https://forum.4tuning.ro/576-shine-club/97231-shinerunnerracing.html)

87MTX 20-11-08 23:41

Re: ShineRunnerRacing

maine seara ;;) abia astept :D

sparly 20-11-08 23:43

nu ai voie decat maine cand sunt botezate oficial

CristianoXXX 21-11-08 00:48

mai e un membru pe aici ;)

sparly 21-11-08 17:55

cateva ore pana la intalnire si pana la jucari va doresc distractie placuta tuturor in aceasta seara

laguna1 21-11-08 19:23

sparchy nu te mai oftica si nu mai fii gelos pe andrei........zici ca diseara sunteti botezati? si ewu cand beau ? diseara scoateti tot arsenalu in strada?

sparly 22-11-08 02:43

oficial suntem pe strazi din aceasta seara si am demonstrat ca vrem concurenta pacat pt ursuletul nostru care a avut problema cu masina pe drum si multumim celor care cred in noi

87MTX 22-11-08 03:11

in sfarsit am iesit pe strazi si deja a fost o noapte frumoasa:)

87MTX 22-11-08 03:12

Quote:

Originally Posted by sparly bwc (Post 1879458)
oficial suntem pe strazi din aceasta seara si am demonstrat ca vrem concurenta pacat pt ursuletul nostru care a avut problema cu masina pe drum si multumim celor care cred in noi

Amin !

laguna1 22-11-08 19:00

mtx-ule nu mai lua foc ......de taxiurile noastre ca nu masina si omu conteaza pt (mine) stii asta...... nu inteleg de ce nu va terminati ca imi bag pu...in ia de prietenie daca asta credeti voi ca e prietenie si nu stiu daca pierd ceva cand zic asta ....
nu cred ca v-am dat motive sa ataucati clubul din punctul meu de vedere ! si nici voi nu imi dati mie motivele , ca tare sunt nerabdator

CristianoXXX 22-11-08 19:06

benny, fara suparare, nu e vb ca radem noi, uita`te mai bine si vei vedea ca rad toti, nu spun cine ca nu e politicos dar 90% din baietii din alte cluburi care vin pe acolo rad ;)

sparly 23-11-08 00:04

daca presedintele vostru crede ca asa este frumos o sa aibe cel mai frumos sticar o sa fac si eu cea facut el

87MTX 23-11-08 02:19

ce drq ai sparly? ce pana mea te superi asa? noi cand am facut glume in agipa cu foaia aia si stickeru la zbf, nu a zis nimeni nimica, am vazut si eu stickeru lu yoghy si e kiar caterinkd:D...

CristianoXXX 23-11-08 06:52

pe mine chiar ma distreaza, sa mor de nu

Abc_bwc 23-11-08 14:45

Quote:

Originally Posted by 87MTX (Post 1881144)
ce drq ai sparly? ce pana mea te superi asa? noi cand am facut glume in agipa cu foaia aia si stickeru la zbf, nu a zis nimeni nimica, am vazut si eu stickeru lu yoghy si e kiar caterinkd:D...

cum e vorba aia " ce tie nu iti place , altuia nu ii face " un vechi proverb ...dar deja astea sunt niste copilari , peste care cred eu ca ar trebui sa trecem , ca nu suntem copii batuti in cap ....cel putin eu nu , vorbesc in numele meu acuma , iar cat despre restu , atat cei din Bwc cat si din Srr ramane de vazut....

eu chiar nu inteleg de ce va tot atacati atat unii pe alti , ca pana la urma urmei e vb de acceasi pasiune , curse , tunning , etc ,

dar pana la urma tind sa cred ca e vorba de invidie ? razbunare ? sau ce oare ?

sparly 23-11-08 14:57

nu abc este vb de obsesia lui yoghy cu presedentia atata tot dar daca el face misto de clubul nostru facem si noi misto

Abc_bwc 23-11-08 15:47

sincer mie nu prea imi place cea ce se intampla in momentu de fata ....si nu e frumos mai ales ca unii dintre noi ne cunoastem de ani buni de zile ....si e pacat ca ptr o pasiune , cursele , tunning`ul , etc , sa se strice o prietenie de ceva ani buni......acuma fiecare face cum il duce capu.....

sper sa incetati cu toti cu jecmaniile astea intre voi si sa fiti cum erati la inceput cand eram toti acelasi club , cu toate ca sunt 2 cluburi

CristianoXXX 23-11-08 16:20

eu v`am mai zis ca discutiile astea tb sa aibe loc in particular pt ca pe un forum public nu fac bine nimanui, nici noua si nici voua... si faza cu "intepatul", pe mine unul chiar nu ma deranjeaza, din contra, chiar ma amuza... eu le consider glume intre prieteni, daca voi le considerati altceva inseamna k daca am iesit din bwc nu mai suntem prieteni? :)

Abc_bwc 23-11-08 16:27

tocmai asta e ca unii dintre noi asa considera , acuma nu sh

CristianoXXX 23-11-08 16:35

abc`ule, astea le discutam ori pe mess ori pe afara, ori la tel, nu aici;)

Abc_bwc 23-11-08 16:47

Quote:

Originally Posted by CristianoXXX (Post 1881975)
abc`ule, astea le discutam ori pe mess ori pe afara, ori la tel, nu aici;)

sincer chiar nu cred ca mai e nimic de discutat , am zis ce am avut de zis , asta ca sa sti cum stai , ca poate nu stiai toate detaliile nici tu , de ce am luat foc atat , chestia cu dentistu , si etc ....o lasam asa cum a picat , si alta data e bine de stiut , de fapt am o rugaminte , sa nu ma mai sunati niciodata , tu sau lipy , hai acolo si pe dincolo , ca nu va mai raspund !

laguna1 24-11-08 00:16

zbf-ul are dreptate si nu ma refer doar la abc, este valabil pt toti care ati uitat ca inainte de a fii intr-un club ati fost prieteni si dupaia am crescut in numar ! eu am venit odata cu clubul in amicitia voastra dar ne-am inteles foarte bine am fost toti sub un singur nume de club B...... W...... ! in fine trecem ca uni au vrut sa fie mai bine pt ei crezand ca bani sunt mai importanti sau considerau ca sunt oarecum furati , nu mai conteaza eu pun o intrebare .....................
DE CE NU SE MAI POATE SA FIM UNITI ? chiar daca formam acum 2 cluburi va reamintesc ca sunteti /suntem prieteni inainte de toate @! eu unu asa gandesc

eu unu imi cer scuze ca am facut acea gluma care a deranjat membrul vostru fondator! chiar daca era un raspuns la cea ce ati facut voi si ca si noi in spirit de gluma cum a zis si zbf-ul!
LA MULTI ANI MTX-ule

CristianoXXX 24-11-08 01:02

hai sa trecem peste, ce`a fost a fost, nu mai vreau sa ma cert cu nimeni pt club, la multi ani si din partea mea, matrix :*

Yoghy_bwc 24-11-08 01:58

eu unu nu mai am vorba cu acest club... doar cu prietenii ... cei care stiu de gluma si tin la gluma.
ps. La multi ani MTX! si scuze inca o data pt ceea ce s-a intamplat cu toate ca vina era a lu' beny k a pus aia acolo.

87MTX 24-11-08 13:33

multumesc ptr urari...stai linistit..asta e...

sparly 24-11-08 14:59

exact asa daca cineva vrea sa vbok vb ca prieteni daca vreti va pupa tata si scz MTX ca era ziua ta si scz domnului BENY

CUL_girl 24-11-08 15:58

Multi ani traiasca, multi ani traiasca....LA MULTI ANI, Andrei, sa fii sanatos! Si scuze de intarziere :oops: (am inteles ca ziua ta a fost ieri). Tot ce iti doresti!

87MTX 24-11-08 16:17

Quote:

Originally Posted by CUL_girl (Post 1883920)
Multi ani traiasca, multi ani traiasca....LA MULTI ANI, Andrei, sa fii sanatos! Si scuze de intarziere :oops: (am inteles ca ziua ta a fost ieri). Tot ce iti doresti!

nu-i nimica , mersi mult de tot

laguna1 24-11-08 20:55

d asi ce daca ????????? am pus eu ma aia acolo ! ia uite ce se scuza asta la voi aici !?!
stai sparchy linistit ca toti avem iesiri si conteaza ce faci dupa daca sunt iesiri la nervi ! sunt multi care poate imi dau dreptate!

mtx cred ca te-am bagat pe teaza =))

87MTX 24-11-08 21:11

pacat ca a iesit asa...in fine...sper sa nu se mai intample astfel de incidene... sa fim tovarashi in continoare

sparly 24-11-08 22:44

orce ar face presedintele vostru adica yoghy pt mine reprezinta un nimic exact ca si politia daca vrea sa ne salutam ok daca nu asta este

Yoghy_bwc 25-11-08 00:56

exista o vorba... "Fii om cu mine k sa fiu om cu tine!" asa k ...

CristianoXXX 25-11-08 01:00

va rog eu sa nu va certati nici aici si nici pe niciun forum... exista mess, telefoane si agip... nu face bine nimanui aceasta cearta

sparly 25-11-08 17:59

din acest moment avem cea mai mare bucurie pt toti cei care vor merge la giurgiu sanbata noaptea nu uitati am aranjat locul de joaca o sa fie super tare cel putin 40 masini maine aflu cate cluburi vom pleca dn buc salutare mtx te pupa tata

DeZaXaT 26-11-08 01:17

Bafta cu noul club ;) ne vedem la suc :D

87MTX 26-11-08 09:16

multumim multumim

sparly 26-11-08 23:24

da da cf domnu EKO nai mai trecut pe la locul stiut te asteptam

DeZaXaT 27-11-08 03:45

n`am avut RCA :D ajung eu vineri :D ( sper ) :rolleyes2

sparly 27-11-08 10:09

polite RCA masina ,CASCO la cele mai mici preturi pt detali 0729 654 482 sau id de mess ,mary.marian21

CUL_girl 28-11-08 11:38

MTX,iti urez de acum La multi ani pentru Sf.Andrei, pentru ca noi vom fi plecati si nu vreau sa intarzii iar ;)
La multi ani tuturor din SRR care poarta numele de Andrei / Andreea!
Tot ce va doriti si mai ales sa fiti sanatosi, ca restul vine de la sine!

87MTX 29-11-08 12:35

multumesc mult, la multi ani si celor de Black Widow care ii cheama Andrei

All times are GMT +2. The time now is 16:44.

- Copyright 2026 4Tuning