Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   NU SE POATE ASA CEVA !!! (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/96790-poate.html)

JunKer_hP 08-11-08 20:04

Re: NU SE POATE ASA CEVA !!!

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1851752)
Poate nu sunteti de acord cu mine...dar propun un fel de actiune caritabila...si acum nu ma refer doar la NSL Bucuresti, ma refer la toti NSListii...si ideea e urmatoarea: Putea fi masina ta, puteai fi tu acolo...gandestete cat ai muncit la masina si cat ai investit in ea...cum ti sar parea ca peste noapte sa fie praf??? Nu din cauza ta...ci din cauza unor idioti care tiau vandalizato si teau batut mar si nu puteai face nimic...DECI...propun sa strangem niste bani, fiecare sa dea cat poate...1 leu, 10 lei...100 lei (desi nu cred) fiecare cat poate ca sa facem masinile avariate la fel cum erau...suntem frati si nu ne uneste doar o bulina pe luneta...sper sa fiti de acord cu mine si sa incepem actiunea cat mai repede posibil. Florica/Bix daca sunteti de acord preluati voi

O idee foarte buna !!!

Alexey 08-11-08 20:09

Imi pare rau pentru ce aud:( Am vrut aseara sa vin si eu dar eram cu cineva care se simtea rau si am renuntat la idee. Nu pot sa nu ma intreb daca dragii nostri prieteni de la Sectia 22 nu au vreo legatura cu treaba asta...

Alfa_band 08-11-08 20:33

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 1851556)
da la vren club "rival" v-ati gandit ?

Eu cred ca tu semeni cu ala de il ai la avatar.
Imi pare rau ce vi sa intamplat.Ideea cu suporterii cade f repede zic eu.Vedeti baietii
de cartier din zona ce stiu ,e imposibil sa nu stie nimeni din zona de nimic.
Vestile rele circula cel mai repede.Inca o data imi pare rau pt voi si masinile voastre.

kidu2006 08-11-08 22:40

Quote:

Originally Posted by Alfa_band (Post 1851816)
Eu cred ca tu semeni cu ala de il ai la avatar.
Imi pare rau ce vi sa intamplat.Ideea cu suporterii cade f repede zic eu.Vedeti baietii
de cartier din zona ce stiu ,e imposibil sa nu stie nimeni din zona de nimic.
Vestile rele circula cel mai repede.Inca o data imi pare rau pt voi si masinile voastre.

:))))) F tare:lol:
Ok,terminati cu tampeniile,cluburi rivale si alti draci...stati linistiti ca lumea nu punea niste idioti cu bate sa vina sa va bata pe voi...sunt destule de comentat,motive cine stie?!Ar fi bine totusi sa vb cu cei de la BILLA sa va arate cel putin casetele..mai mult nu aveti ce sa faceti!Trebuie sa va impacati cu ideea si sa fiti cu ochii in patru pe viitor,dar nici cu frica in san sa stam,se poate intampla oricui;)
Sfatul meu este sa va luati ceva pt aparare in masina,si sa tineti "obiectul" cat la mai indemana,si sa stiti ca fuga nu`i rusinoasa,ci salvatoare;);)
Ce a spus morpheusmaster este bine,poate se apeleaza la intreaga comunitate 4 tuning ;)

B|shOp-VR6 08-11-08 23:02

Imi pare rau sa aud cele intamplate. Cu siguranta nu a fost un culb rival.. sa fim seriosi.. stim cu totii ca noi suntem "rivali" doar pe 402m sau cat tine un event.. in rest.. suntem prieteni...

Parerea mea.. ceva teribilisti ce stau in cartier si au fost deranjati de activitatile voastre in acea parcare... Cel mai bine cereti casetele video si incercati sa rezolvati cu politia cu ceva interventii.. altceva.. nu prea aveti ce face... Sincer..daca eram acolo si ajungeam la masina.. dadeam peste toti, nu ma mai gandeam la nimic...

blondu_vsp 08-11-08 23:50

Sal

Am auzit si eu despre cele Intamplate aseara,am vb si cu Mate si Cu Florica...1000%au fost Suporteri rrapidisti ptr ca:
Duminica se joaca rrapid-Steaua
Exclus suporteri dinamo (erau la timisoara)
Bila este Locul unde Noi cei din Galerie(STEAUA)Ne strangeam pe vremuri ptr interventii sau ptr scrierea mesajelor,
1000% au venit in speranta k vor gasii Stelstii pe care sa-i bata,din ce am inteles eu k Hai-ul a fugit spre masina cand au venit saraciile...si ma gandesc k daia au dat in ei k s-au gandit sa nu fie stelisti si k daia fug,
iar ptr a evita discutiile (club rival) 1000% erau suporteri ptr k am inteles k majoritatea aveau glugile in cap...daca ati auzit vrun Nume intre ei plz contactati-ma k sa vad ce pot face,am vb si cu Unul din sefii de galerie de la Noi si el a zis k 1000% se asteptau sa gaseasca stelitii...chiar nu a vazut nimeni nr de masina sau ceva?>
Imi pare rau ptr cele intamplate iar daca aflam cine a fost nu avem decat sa le rupem si noi picioarele k politia fara dovezi nu face nimik... iar daca aflam vrun nume ceva automat aflam Brigada din care face Parte

kidu2006 08-11-08 23:53

Va lamurit !! Roby in mm,om cu facultatea si tot scrii ca un bou :)))ce daca esti pe net
Si apropo,mai iesi in mm si tu la linii,te asteapta Alin cu 2.08),suntem curiosi ce o sa iasa;)

MC Mate 08-11-08 23:53

salut baieti , vreau sa dau cateva detalii ca vad k nu a explicat nimeni clar ce s-a intamplat si s-a ajuns departe :

in jurul orei 12.00 noaptea a aparut pe jos ( masinile erau parcate unele in fata benzinariei unele vis a vis din ce am aflat de la angajatii benzinariei ) un grup de peste 40 de oameni in parcare bila dr taberei care erau pusi pe scandal.Toti erau imbracati inchis la culoare cu hanorcae si cu glugile trase in cap.

HAIu a avut masina vandalizata pentru ca a apucat sa se suie in masina , eu cu mari si bohu ( adi ) nu am apucat sa ajungem la masini si ne-am facut melc si am inceput sa luam bataia.

camerele benzinariei nu au surprins nmk deoarece nu au intrat cu masina in benzinarie ! ci le-au lasat la bordura afara , iar la Bila exista din cate am auzit o singura camera in spate la depozit care nu ar fii putut surprinde decat un grup mare de oameni intrand, batand si plecand.

Concluziile : HAIu masina varza, io coaste cu dureri mari, cateva lemne in cap probabil ca am niste galme, si o mana vanata , mari nsl capul spart si tot la fel, vanatai si alte cele, si bohu mic cateva picioare si el si alte lovituri.

Bine ca am scapat cat de cat intregi.... speram sa aflam macar 1 dintre atacatori care este.

De ce am zis de galerie : pe bohu cand il bateau il intrebu dak el e ala cu Steaua si plm... iar variantele ar fi dinamo / rapid din 2 motive

Dinamo - Steaua s-au batut la Diham acum o sapt iar Dinamo si-a luato grav pe coaja , Rapid k maine e meci cu Steaua. Probabil am fost vazuti multi acolo, crezut k suntem din galerie si ca punem detaliile meciului la punct si pana s-au strans ei am ramas noi 4 si ne-au zapacit...

P.S. Masinile in care s-au suit dupa bataie si erau la benzinarie erau : tico mov / albastru, dacia berlina alba. si toyota celica rosie
Sper sa va fii lamurit cat de cat cum au stat lucruirle. Deci doar masina lu HAIu a fost cea vandalizata , nici o alta masina ne mai avand de suferit

blondu_vsp 08-11-08 23:58

Mate daca auzi ceva de Nume suna-ma si vad ce pot face ar Kid2006(nu-mi permite religia sa ma dau cu 2.0)

TOBA^ 09-11-08 00:01

pana acum ani de zile am facut si eu parte dintr-o brigada de club ... 100% suporterii au fost in seara aia ...
la fiecare meci suporteri fac o COREGRAFIE... ea deobicei se face noaptea la stadion (vopsea,stegulete,cartoane etc)cu 3-4 zile inaintea meciului ... si plus glugile ... astea sunt numai la ei vazute asa des si multe...

blondu_vsp 09-11-08 00:03

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 1852076)
pana acum ani de zile am facut si eu parte dintr-o brigada de club ... 100% suporterii au fost in seara aia ...
la fiecare meci suporteri fac o COREGRAFIE... ea deobicei se face noaptea la stadion (vopsea,stegulete,cartoane etc)cu 3-4 zile inaintea meciului ... si plus glugile ... astea sunt numai la ei vazute asa des si multe...

Corect Toba

TOBA^ 09-11-08 00:05

am vb la tel cu multi tovarasi de la dinamo ...care se duc la majoritatea actiunilor de acest gen .. DINAMO NU A FOST... pt ca ei au mai avut un scandal de la chestia de la diham ..au facut mare bataie la BELAGGIO(obor) si acolo steaua si-a furat-o rau ...

IMI PARE RAU PT CE ATI PATIT ...suntem alaturi de voi !!!

blondu_vsp 09-11-08 00:07

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 1852082)
am vb la tel cu multi tovarasi de la dinamo ...care se duc la majoritatea actiunilor de acest gen .. DINAMO NU A FOST... pt ca ei au mai avut un scandal de la chestia de la diham ..au facut mare bataie la BELAGGIO(obor) si acolo steaua si-a furat-o rau ...

Toba...iti zic eu la Belaggio au batut 10 stelisti maxim,,iar in Diham pot confirma Elias.Barba...fratii Pogo...
In fine cert este k dinamovistii nu au fost 100000%

morpheusmaster 09-11-08 00:46

E bine...suntem pe drumul cel bun...mate bine ca sunteti voi bine...insanatosire grabnica inca odata...iar cu masinuta lui Haiu...am propus ceva...poate o rezolvam...(daca e doar a lui...daca punem fiecare cate 10 lei acolo chiar e posibila treaba) si inca o propunere...(mai in gluma mai in serios)...FACEM MARE UN AFIS PE PANZA care cand ne intalnim il prindem acolo pe gard pe ceva :)...SA NU MAI FIM CONFUNDATI...ce drq...daca ne intalnim si stam la o vorba buna si nu facem galagie gata...si suntem confundati...

leonard 09-11-08 01:23

100% au fost rapidisti....din ce a spus blondu ...dinamo cade direct ...iar stelisti nu au fost din moment ce mate a zis ca unu din batausi l-a intrebat tu esti ala de la stea..etc...

bogddanel 09-11-08 01:26

Ideea lui morph mi se pare ok...
Am vazut ceva despre Tico...si inca vreo doua... hai sa aflam cine sunt propietarii si sa-i tragem de limba, apoi totul se rezolva la alegere, scandal sau vorba buna...

SpeeDBreaker 09-11-08 08:15

Imi pare rau pentru voi baieti, insanatosire grabnica!Il rog pe cineva sa deschida un cont, pentru HAI`u, sa-l ajutam sa-si refaca "pasiunea".

dolb 09-11-08 09:16

poate nu au fost rapidisti ... poate au fost stelisti ! ca tineti voi cu steaua nu inseamna ca rapidul e de vina! .. daca juca steaua cu real madrid ati fi zis ca erau madrilenii cu tico ..etc. !

morpheusmaster 09-11-08 10:13

Dolb vorbesti aiurea tare tata...doar ca tii tu cu rapid nu trebuie sa vb. asa...Rapidistii au fost clar si HAIDETI SA VA MAI SPUN O FAZA!!! In seara asta joaca RAPIDUL CU STEAUA!!! Deci clar baietii de la RAPID au fost...si de asta vorbeau ei "voi suteti cu steaua"...a fost casapeala din nainte de meci data "stelistilor"...dar ideea e ca au gresit oamenii...si totusi trebuie treaba platita cumva...incet incet toate incep sa se lege...si clar rapidistii au fost gutui mama lor de boratzi

bix 09-11-08 10:16

dolb intotdeauna esti contra dicutiilor
ce legatura aveau stelistii, sa vine si sa faca asa ceva le ei in zona, de la bila pana la stadionul ghencea ajung in 5 min pe jos.
cu siguranta erau ori de la dinamo ori de la rapid
imi pare rau pt ce s a intmplat, nu am fost la intalnire, iar cand m a sunat florica dormeam si tel era pe "silentios", am aflat abia a 2 a zi..
am sa vb cu florica cum sa facem pt al ajuta pe HAI-u....cel mai bine ar fi printr un cont ca sa se poata dona si din afara buc.
Sau, fiecare filiala sa sranga....de la fiecare cat poate da....si ii trimeteti prin cineva daca are drum ori prin posta.

ema_sierra 09-11-08 10:27

Am fost la intalnire si am plecat cu Onur pe la 12:00 , ulterior am aflat prin telefon ce s-a intamplat...sincer imi pare rau pt tot si hai sa ii reparam masina lu' HAI-u (buna ideea lu' turcu).....dar ce-i de facut de-acum incolo ca lucrurile astea sa nu se mai repete?

dolb 09-11-08 11:04

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1852507)
Dolb vorbesti aiurea tare tata...doar ca tii tu cu rapid nu trebuie sa vb. asa...Rapidistii au fost clar si HAIDETI SA VA MAI SPUN O FAZA!!! In seara asta joaca RAPIDUL CU STEAUA!!! Deci clar baietii de la RAPID au fost...si de asta vorbeau ei "voi suteti cu steaua"...a fost casapeala din nainte de meci data "stelistilor"...dar ideea e ca au gresit oamenii...si totusi trebuie treaba platita cumva...incet incet toate incep sa se lege...si clar rapidistii au fost gutui mama lor de boratzi

pai tocmai asta incerc sa scot in evidenta! faptul ca unul din voi tine cu steaua sau cu dinamo sau cu oricare alta echipa nu inseamna ca a fost rapidu sau steaua sau dinamo ! de unde nu stii ca au fost chiar stelistii? de unde nu stii ca a fost vreun partid.. sau de unde nu stii ca cei de la billa s-au saturat de voi si au pus pe cineva sa faca felul!

69-HAI 09-11-08 11:19

va salut pe toti
imi gasesc cu greu cuvintele pt a descrie prin ce am trecut vineri noapte
va rog sa stati 10 secunde si sa va imaginati cum e sa stai in masina,si 15-20 de oameni
sa dea cu bate lanturi ce au mai avut ei,sa-ti sparga geamurile ,etc...;si culmea nu puteam sa plec de pe loc,nu mai inimeream sa abag in viteza,parca era un cosmar,nu puteam sa plec de pe loc.
va rog sa ma credeti si o spun din suflet - nu doresc nici celui mai mare dusman al meu ceea ce m-i s-a intamplat mie si baietilor care eram acolo
si oameni buni tot vad ca se dau pareri - ca ce le facem daca eram eu,dadeam cu maisna peste ei , ma suiam in masina ,faceam ,dregeam etc....
oameni buni! - cunosteti sentimentul luarii prin surprindere,cand nu te astepti???
ma mir ca am apucat sa le spun baietilor sa fugim si nu stiu cum m-am suit in masina
inca o data repet au fost scene de groaza,desprinse parca dintr-un film de groaza,
scene pe care nu i le doresc nimanui
ganditi-va ca oricare din voi mai putea ramane acolo cu noi
inca ceva si cu asta termin - eu eram cu ursul rosu, cu hog, o masina pe care o iubesc
ma mult decat ma iubesc pe mine(mai bine stateam si ma bateau pe mine decat sa de in masina),in fine ce sa mai zic, sunt cu moralul "la pamant"si nu imi va lua putin timp sa-mi revin
iar pt beitii cu care am fost insanatosire grabnica
am uitat ceva f.f.f. imporatnt - chiar daca aflam cine a fost, scandalul nu e nici cea mai mica solutie va rog sa intelegeti treaba asta,riscam sa ducem razboaie intre cartiere gasti etc...
calea amiabila e cea mai buna cale
va rog daca auziti ceva, aveti indicii ,postati aici
va multumesc si va salut

Vlad_WPL 09-11-08 12:02

nasol rau :( .... da politia unde era in momentu ala .... erau pe morti lor ... la spagiiiiii sunt primi ..dar cand sunt cazuri mai grele de rezolvat dau din umeri ...si te intreba ...nu cumva voi ati facut ceva .... niste idioti

cRbL 09-11-08 12:21

e de inteles pasiunea ta la replica "(mai bine stateam si ma bateau pe mine decat sa de in masina)"

dar in fond si la urma urmei e o tabla.
ai o familie acasa si cred ca ar trebui sa te gandesti din alta perspectiva cum ca e posibil ca masina aia sa iti fi salvat viata. nu ai de unde sa stii cum doamne fereste luai o lovitura aiurea la cap.
bine macar ca ati scapat vii si relativ intregi.
apreciez atitudinea ta referitor la ce ai zis legat de eventualul conflict care ar putea sa apara. chiar asa e, daca intradevar s-a intamplat ce banuiti voi, se pot intampla lucruri mult mai urate si oricat de caine ai fi ( fara aluzie la dinamo ) te gandesti ca pana la urma tot oameni sunt si cine stie cum o patesc si altii nevinovati. povestea poate divaga cu urmari foarte grave.
si eu pe moment as gandi ca multi de pe forum si as intra peste ei in casa f***-le mamicile cu peria de sarma ... dar decat sa ai pe constiinta cine stie ce ...
nush...
nu ma bag, nu va cunosc personal ( din pacate ) dar sa zicem mersi ca sunteti teferi.
bafta multa si insanatosire grabnica.

kidu2006 09-11-08 13:38

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 1852065)

P.S. Masinile in care s-au suit dupa bataie si erau la benzinarie erau : tico mov / albastru, dacia berlina alba. si toyota celica rosie

Deja m-am speriat cand am vazut Celica:???:a mea e alba si eram la linii la ora aia oricum:???:,Ok,celica rosie ai spus,una este la mine in cartier,o detine un pusti,a fost si el la linii in seara aia dar fara masina,oricum e pasnic copilul si n`are treaba!
A2a celica rosie este una inscrisa tot la mine in cartier,dar nu stiu mare lucru despre cel care o detine:???:
Iar a3a celica rosie care am vazut=o prin oras,este tot cu nr de afara,si a adus-o in tara acelasi tip care a adus`o pe a mea..o sa iau legatura cu el sa vad daca mai stie ceva de ala:???:ultima rosie care am vazut-o,era prin zona dristor-mihai bravu..daca stiti careva ceva:???:

vacaroz 09-11-08 13:54

o chestie similara am patit si eu la oradea cu galeria de la steaua. am ajuns impreuna cu un prieten din Cj in jur de 6 dimineatza si stateam la un Mec in centru pentru ca cel la care trebuia sa mergem nu raspundea la tel (obosit) si in acelasi mec era si o parte din galeria de la steaua (aveau meci cu timisoara si stadionul celor de la tm era suspendat sau nuj ce)cand a rasp omul la tel, am iesit din mec sa luam un taxi si in spatele nostru ne erau ei. ne`au bagat la mijloc si ca cine suntem, suntem de la timisoara etc. eu am incercat sa le explic ca noi n`avem treaba cu meciurile, suntem cu cainii si alte treburi,dar nu vroiau sa inteleaga. am, avut noroc ca in acel moment a trecut un echipaj de politie, si ne`am pus direct in fata la un taxi si am plecat.
culmea e ca la intoarcere am mers cu acelasi tren cu ei pana la pl si chiar m`am imprietenit pe moment cu cativa dintre ei.
i`mi pare rau pt cele intamplate, dar sigur daca si acei 40-50 pers erau dintr`o galerie si stiau ca voi aveti treaba cu altceva NU se atingeau de ei. a fost o confuzie si bataia sigur nu va rezolva nimic. si asa daca ii bateti o sa`i bateti pe 1-2 maxim 10 insi, nu pe toti si pe urma se ajunge la altele mai urate

morpheusmaster 09-11-08 14:21

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1852595)
pai tocmai asta incerc sa scot in evidenta! faptul ca unul din voi tine cu steaua sau cu dinamo sau cu oricare alta echipa nu inseamna ca a fost rapidu sau steaua sau dinamo ! de unde nu stii ca au fost chiar stelistii? de unde nu stii ca a fost vreun partid.. sau de unde nu stii ca cei de la billa s-au saturat de voi si au pus pe cineva sa faca felul!

Frate...tu tot nu vrei sa intelegi ce am zis noi mai sus...hai sa iti spu inca odata
1) CAD II BATEAU UNU DIN ATACATORI LA INTREBAT PE HOGu "daca e cu steaua?"...adica daca e suporter cu steaua... asta exclude direct suporterii echipei steaua...deci rapid sau dinamo...dinamo au zis baietii ca e exclus ca au vorbit cu cineva de le "echipa"...iar STEAUA are meci in seara sata cu RAPID...deci mai mult ca sigur atacatorii au crezut ca baietii (noi toata gasca cand am fost multi) suntem brigada stelista si facem coregrafia pentru meciu din seara asta...si pana au dat ei telefoanele si sau adunat noi am plecat...si au ramas acolo doar ei 4...si au incasato fara nici o vina...
2) STEAUA ARE MECI CU RAPID IN SEARA ASTA DECI...cine ar putea fi???

...acum intelegi ce vreau sa iti spun???? nu are importanta cine cu cine tine...si nu cred ca au fost "sustinatori de partid" sau "oameni pusi de cei de la billa"...sa fim seriosi...sau "oameni pusi de politie..." sau toate tampeniile...

Haiule, cum a zis si cRbL pasiunea ta e de admirat dar are mare dreptate...teai gandit ca poate masina tia salvat viata?? nu ai de unde sa stii...lasa ca o sa arate ea si mai bine decat a aratat...se rezolva in timp...bine ca nu vau nenorocit pe viata...

si cum ati spus mai sus...problema trebuie rezolvata cumva amiabil...caci dupa degeneram in adevarate batai de strada pe care nimeni nu si le doreste...nu stiu...om trai si om vedea...

baieti cum va mai simtiti??

LAFv8 09-11-08 15:21

Quote:

Originally Posted by blondu_vsp (Post 1852060)
Sal

Am auzit si eu despre cele Intamplate aseara,am vb si cu Mate si Cu Florica...1000%au fost Suporteri rrapidisti ptr ca:
Duminica se joaca rrapid-Steaua
Exclus suporteri dinamo (erau la timisoara)
Bila este Locul unde Noi cei din Galerie(STEAUA)Ne strangeam pe vremuri ptr interventii sau ptr scrierea mesajelor,
1000% au venit in speranta k vor gasii Stelstii pe care sa-i bata,din ce am inteles eu k Hai-ul a fugit spre masina cand au venit saraciile...si ma gandesc k daia au dat in ei k s-au gandit sa nu fie stelisti si k daia fug,
iar ptr a evita discutiile (club rival) 1000% erau suporteri ptr k am inteles k majoritatea aveau glugile in cap...daca ati auzit vrun Nume intre ei plz contactati-ma k sa vad ce pot face,am vb si cu Unul din sefii de galerie de la Noi si el a zis k 1000% se asteptau sa gaseasca stelitii...chiar nu a vazut nimeni nr de masina sau ceva?>
Imi pare rau ptr cele intamplate iar daca aflam cine a fost nu avem decat sa le rupem si noi picioarele k politia fara dovezi nu face nimik... iar daca aflam vrun nume ceva automat aflam Brigada din care face Parte

da frate si dak stii bine ca este sigur o galerie ,este clar k nu mai are rost un razboi k dupaia se va mentine asa .va fi si nsl ca o galerie care la un timp trb sa faca un razboi,si se poarta dujmanie si pe masinile cu bulina ,mai bine o lasam asa si facem cum au zis baieti sa il ajutam pe hai k sa-si faca masina,si de acum incolo sa fim foarte uniti si sa stam restrinsi de la inceput pina la sfirsit.imi pare foarte rau ce sa intimplat la baieti (chiaar nici nu erau persoanle potrivite pntr asa ceva),de strins si de facut dastea se poate si la noi dar dupaia se va mentine razboi si dujmanie ,poate de acum incolo sa stam la bila sa cum am stat pina acum si nam deranjat pe nimeni nu sa schimbam locul de intilnire de stat de vb in-trun loc de lupta.adv haideti sal ajutam pe HAI.sa dovedim k suntem frati si la fapte nu numai pe tastatura.

DoDo NSL 09-11-08 15:24

insanatosire grabnica baietzi ...
chiar nu`mi vine sa cred ce sa`ntamplat ...

nu vreau sa`mi dau seama prin ce au trecut baietzii ...

eu sunt de acord cu ideea ... cand veniti veniti toti ... cand plecati .. plecati toti ..

niciodata nu se stie ...
oricum ... trebuie platita treaba asta intr`un fel sau altul ...
acum...voi stiti

Insanatosire grabnica !

gelu_r 09-11-08 15:30

e foarte riscant sa o rezolvati cu forta,pentru ca stiu in ce masini au dat,dupa ce au plecat mai mult ca sigur se laudau intre ei (ai vazut ma ce iam facut lu ala la masina aia rosie, etc),plus ca din 40 de insi 3 4 5 mai mult ca sigur stiau masinile ori de pe forum ori de la vreun show..
asa ca daca le raspundeti ncu violenta RISCATI SA STATI ODATA LA SEMAFOR ,ori cu prietena ori cu familia SI SA VINA UN GRUP DE 6 7 PERSOANE SI SA VA FACA IAR MASINA PRAF SI SA VA SI BATA..
daca erati fara masini se mai putea sai prindeti si sai bateti...ca pun pariu ca erau numai plescari...doar ca cu bate si multi..nu prea ai ce sa le faci..dar pe rand ii prindeati cate 3 4 si le rupeati picioarele , cand aflati unde stateau..asa ca DE LUAT DESPAGUBIRI nici nu se pune problema..si de bataie v am zis ce se poate intampla..
e o situatie nasoala cand nici politia si nici nimeni nu are cum sa revolve ceva..imi pare rau pt voi si pentru masina lu HAIu..e bine ca nu le au vandalizat si pe celelalte...

LAFv8 09-11-08 15:34

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 1853100)
da frate si dak stii bine ca este sigur o galerie ,este clar k nu mai are rost un razboi k dupaia se va mentine asa .va fi si nsl ca o galerie care la un timp trb sa faca un razboi,si se poarta dujmanie si pe masinile cu bulina ,mai bine o lasam asa si facem cum au zis baieti sa il ajutam pe hai k sa-si faca masina,si de acum incolo sa fim foarte uniti si sa stam restrinsi de la inceput pina la sfirsit.imi pare foarte rau ce sa intimplat la baieti (chiaar nici nu erau persoanle potrivite pntr asa ceva),de strins si de facut dastea se poate si la noi dar dupaia se va mentine razboi si dujmanie ,poate de acum incolo sa stam la bila sa cum am stat pina acum si nam deranjat pe nimeni nu sa schimbam locul de intilnire de stat de vb in-trun loc de lupta.adv haideti sal ajutam pe HAI.sa dovedim k suntem frati si la fapte nu numai pe tastatura.

si uniti sa infruntam acesti indivizi cind suntem restrinsi.razboiul nostru sa ramina doar la liniuta si sa nu dam inapoi la asa ceva cind suntem inpreuna .la o intilnire pasnik pe care noi o facem si nu suntem apreciati si ajutati la asa ceva .

GolfuletzS 09-11-08 17:45

9 Attachment(s)
cate`va poze
cu masina lui haiu dupa incident

B|shOp-VR6 09-11-08 17:51

Scuza-ma.. dar esti penibil... Cum sa-i puna aia de la Billa?? Aia chemau politia.. nu faceau ei dreptate.. tocmai la ei in parcare... Pai daca se lasa nasol rau aveau politia pe cap.. cu casete video, cu paznici de parcare etc.. crezi ca de-asta aveau ei nevoie? Auzi.. i-a zis sa-l bulverseze... Frate.. mai lasa filmele..

Au venit vineri pentru ca.. exact cum a zis si cel de mai sus.. au crezut ca e galeria stelei adunata sa pregateasca meciul. Erau cativa.. s-au strans si au venit pe scandal direct... Din pacate.. din cati erau initial au mai ramas decat ei 4. Eu ma gandesc cu groaza ce s-ar fi intamplat daca veneau ei toti si erati si voi toti...

D0ryN 09-11-08 17:54

Quote:

Originally Posted by ema_sierra (Post 1852534)
Am fost la intalnire si am plecat cu Onur pe la 12:00 , ulterior am aflat prin telefon ce s-a intamplat...sincer imi pare rau pt tot si hai sa ii reparam masina lu' HAI-u (buna ideea lu' turcu).....dar ce-i de facut de-acum incolo ca lucrurile astea sa nu se mai repete?

brigada de minim 10...ochii in patru...stati langa masini...si sa aveti pe ce pune mana in masina in caz ce ceva...:rolleyes2

DoDo NSL 09-11-08 17:57

Quote:

Originally Posted by GolfuletzS (Post 1853399)
cate`va poze
cu masina lui haiu dupa incident

stiu ca o sa fiu criticat pentru ce o sa spun ...
stiu ca o sa`mi sara toata lumea`n cap ...
dar .. HAI`u ar trebui sa faca burnotu pe capu` lor daca e sa se afle cine sunt ...:evil::evil::evil:

LAFv8 09-11-08 17:58

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 1853100)

scz mam referit sa fim uniti .am gresit si am scr restrinsi.scz

LAFv8 09-11-08 18:08

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1853395)
ei si-au luat bataie vineri seara.. meciul e duminica seara ! ce interes ar fi avut niste rapidisti/dinamovisti/cfristi sa vina tocmai la steaua "acasa"?! nu cred ca s-ar fi riscat atat de mult! daca ar fi vrut sa se bata se bateau la meci...dupa meci!

De unde nu stii ca ar fi fost baieti pusi de Sebastian sau de unde nu stii ca au fost de la billa ! treaba cu "cu ce echipa tii" putea avea si rol de a-i bulversa .. ca sa nu banuie decat vreo galerie! sincer.. o galerie (de la orice echipa ar fi ea ) nu ar ataca 3 -4 insi din niste masini frumoase..mai ales ca 90% din romania stie ca noi ne intalnim mereu la BILLA vinerea!

dak era vreunul inafara de galerii si erau dastia care sunt cu masini k noi frate dadea laMTCH2 dadea la stilpi acolo unde stim noi toti ca eswte scump si greu de reparat asta cum ia dat lui se vede calr ca nu este o legatura de vreun anturaj de-al nostru sa fie cineva care are ceva cu noi;)

TheMendacious 09-11-08 18:11

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1852904)
Deja m-am speriat cand am vazut Celica:???:a mea e alba si eram la linii la ora aia oricum:???:,Ok,celica rosie ai spus,una este la mine in cartier,o detine un pusti,a fost si el la linii in seara aia dar fara masina,oricum e pasnic copilul si n`are treaba!
A2a celica rosie este una inscrisa tot la mine in cartier,dar nu stiu mare lucru despre cel care o detine:???:
Iar a3a celica rosie care am vazut=o prin oras,este tot cu nr de afara,si a adus-o in tara acelasi tip care a adus`o pe a mea..o sa iau legatura cu el sa vad daca mai stie ceva de ala:???:ultima rosie care am vazut-o,era prin zona dristor-mihai bravu..daca stiti careva ceva:???:

Ala sta in cart 23 si e exclus sa fie implicat . Cert este ca 100% a fost galeria rrapidului , care e o grupare de colorati inapoiati si saraci .

Despre ideea precum ca atunci cand pleaca 2-3 sa plece toti e strigatoare la cer ...

brownshark 09-11-08 18:13

lasati ca nu mor caii cind vor ciini.
chiar a fost HAI-ul acum la tv pe ant2...cu toate masinile , sa le crape ficatii in ei da' ciuda...
asa , sa stie d el...

All times are GMT +2. The time now is 16:59.

- Copyright 2026 4Tuning