Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 3 - VR6 - KREATOR (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/96782-golf-3-vr6-kreator.html)

D_M_X 19-05-09 18:17

Re: MK3 VR6- KREATOR

pe moment da. Daca mi se ofera o suma cat de cat reala sau un schimb cu ce as vrea eu atunci o dau.

RideTheRiddle 19-05-09 21:32

ti-am vazut cred ca pe autovit :-? arata exceptional masina. imi plac mai ales jantele :D

D_M_X 20-05-09 18:19

2 Attachment(s)
Vineri masina v-a suferi o operatie de slabire. Sambata trebuie sa faca fata la cateva 1.8 t umflate.Sper sa reziste discu si placa ca dau semne ca sunt pe duca. O sa vedem.

D_M_X 08-06-09 12:53

3 Attachment(s)
Din fericire ambreaju a tinut.In schimb a cedat cablu de acceleratie la jumatatea treptei 2 Si am trecut linia de finish in frana de motor.L-am repus l-a locul lui si la urmatoarea cursa a tinut dar am luat-o de la un clio. Am ajuns acasa destul de greu dar am ajuns intr-un final.S-a mancat cauciucul care tine inbracamintea cablului si scapa din bucata de metal in care era prins.A doua zi am rezolvat prb. Dar m-a enervat chestia asta l-a maxim.

B 30 BAL 09-06-09 11:28

E , lasa ca o repari tu.... :)le
Doar nu vrei sa castigi chiar tot , nu ?

...Mai si pierzi :D

Cataaa_ 09-06-09 15:17

un sfat ... baga ceva lat pe masina asta ... merita niste jante cu muuuulti J.........

D_M_X 10-06-09 21:59

ai si u dreptate dar ptr asta trebuie sa rent la 17 si sa trec la 15.Iar eu vreau janta mare ptr ca am barile late iar janta cu j mare chiar daca este si pe 17 arta mica fata de una cu j mai mic..Vreau doar sa schimb modelul jantei .Nu si marimea.
Ms de sfat

D_M_X 16-06-09 19:03

m-am hotarat si renunt l-a bari. Am sa trec pe ceva 'clasic' si cu roti pe 16 cu J mare. Masina v-a ramane definitiv la mine. Si am s-o fac sa si traga si sa si arate bine.si de inceput ne apucam de mecanica
Asa ca rotile si barile sunt la vanzare.

Cataaa_ 16-06-09 22:10

cea mai buna decizie , parerea mea !!! bafta in continuare
incearca kit`ul de gti...

bankaru g3 16-06-09 23:12

o decizie foarte buna , eu am mai zis ceva si pe celalalt forum , oricum nu mai conteaza , important e ca pastrezi masina si ca vrei sa schimbi stilul abordat pana acum. spre ce te indrepti ? spre original ?cu buza si praguri de vr ? de arcade nu mai intreb ca daca vrei sa pui jante cu buza probabil mai evazezi conturul aripilor :d

D_M_X 17-06-09 10:33

sunt inca indecis ce bari sa aleg dar v-a fi ceva simplu.Mecanica este pe primul loc acum.

ge0rge 17-06-09 10:59

2 Attachment(s)
barile originale facute asa... ?

D_M_X 17-06-09 11:27

ceva de genu asta

Razvan_b50kze 24-06-09 21:49

frumoasa masina....bafta in continoare

D_M_X 06-07-09 00:23

Quote:

Originally Posted by bankaru g3 (Post 2413304)
o decizie foarte buna , eu am mai zis ceva si pe celalalt forum , oricum nu mai conteaza , important e ca pastrezi masina si ca vrei sa schimbi stilul abordat pana acum. spre ce te indrepti ? spre original ?cu buza si praguri de vr ? de arcade nu mai intreb ca daca vrei sa pui jante cu buza probabil mai evazezi conturul aripilor :d

Pragurile le pastrez.Imi plac f mult cum pica pe masina. + ca sunt din plastic si am vazut avantajele.
Nu umblu la aripi.O sa le montez arcadele si vreau sa trec pe 16 dim la roti.Ceva cat mai aprope si reprezentativ ptr g mk3.
Buza de vr este mai mare ca cea de gti. Masina deja este f joasa si daca buza v-a fi la culoarea masinii si fiind din plastic v-a sari vopseaua.
Au venit ornamentele mari din partea de jos a barii.Cea din dreapta masinii va conduce fluxu de aer spre filtrul de aer si cea din stanga spre compartimentul din spate al motorului(l-a evacuare).Intr-un anumit moment or sa apara si 'serpisorii' imbrcati in azbest. Vreau sa scad temperatura din compartimentul motor.
Intre timp astept arcurile -60 pe spate :D .
Placutele de fata au cedat si au fost schimbate si mai am 500 km pana la schimbul de ulei.
Pe partea de muzica am optat constrans de imprejurari ptr 2 statii magnat, sub Jbl si mp3 sony, sistem boxe magnat usi spate si jbl fata.
Mp3 v-a zbura cat de curand.Orice reglaj as face(si nu numai eu) ma dispera inaltele alea.Urmatorul pas este un kenwood. A fost pus pe masina si am fost super multumit la cum se aude. Nu vreau putere sau altceva...doar fidelitate.Acum ramane sa fac rost de bani sa-l iau ca e destul de scumpicel.
Ramane ca pana la venirea primaverii daca nu intervin alte obligatii si partea mecanica sa fie gata.Planuri si solutii ptr cresterea puterii sunt multe .Bani sa fie. Daca reusesc un 200 cp aspirat l-a roata eu sunt multumit.
Intre timp exersez mersul de-a latul in curbele mari :)
P.S. recomand Pipercross ca filtru de aer ptr cei cu vr. Face treaba buna si ofera un sound exceptional

D_M_X 06-07-09 00:24

Quote:

Originally Posted by Razvan_b50kze (Post 2435086)
frumoasa masina....bafta in continoare

Ms Razvan
P.S. Bara fata e de vanzare la 350 de e. Nu are rost sa zic cat am dat eu pe ea. Nu cred s-o mai aiba cineva in Ro.Bara e nematritata,sparta sau alte kk. Sau bari la 650 de e. Ambele costa noi acum minim peste 900 de e + ca au nevoie de unele finisaje.

Razvan_b50kze 06-07-09 07:57

am avut si eu o bara in genul si e foarte scumpa dar am dato jos e mai frumoasa cu bara stoc ....

Sebastian.C 06-07-09 10:08

Nu te supara, dar cine ti-a zis ca buza de vr e mai mare decat aia de GTI?

D_M_X 06-07-09 11:48

mie asa mi s-a parut cand a stat a mea langa una cu buza de vr. Nu am stat s-o masor dar la ochi a parut mai lata.Acum masina este fix 9 cm pana la bara.Cu bara de la Ibherdesign era la fix 8 cm si atingeam.Acum nu am atins .Din cauza asta am zis ca nu pun buza de vr.Dar o sa le masor sa vad exact daca asa sta treaba

Razvan_b50kze 06-07-09 11:56

aia e mai mare la margine cred unde cea normala este mult mai ingusta

D_M_X 12-09-09 16:25

Re: Golf 3 - VR6 - KREATOR

6 Attachment(s)
din lipsa de timp vara asta n-am facut decat sa-i las spatele. :( . Se pare ca doar toamna si iarna am timp de ea. Si ca sa nu ma plictisesc de felul cum arata o sa-i fac si bara originala si pe cealalta.Una iarna si alta vara :)

tudor_vr6 23-09-09 12:59

frumos rau golfu tau :)...sunt curios cum trage :P

EmyM6 23-09-09 15:28

F frumos vr-u....interioru e superr

Cheliuta 23-09-09 21:25

frumos golf bravo
trage trage dar si consuma :)

D_M_X 25-09-09 18:39

Quote:

Originally Posted by tudor_vr6 (Post 2662738)
frumos rau golfu tau :)...sunt curios cum trage :P

Trage ca un vr6 stock. Prioritatea a fost ca el sa mearga perfect.Momentan sunt multumit ptr ca nu am de gand sa intru cu el la liniute.Ptr asta e nevoie de f multi bani si cum nu-mi place sa fac lucrurile pe bucati mai astept si nici nu sunt inca convins sa fac treba asta.Cand il faci poate ne intalnim :D
Consumu.....consuma saracu cat vrea proprietaru...de la 10 la 24. Eu sunt multumit de consum

D_M_X 22-01-10 10:14

3 Attachment(s)
pigment negru :)

Sebastian.C 22-01-10 10:27

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 3002411)
pigment negru :)

Sa nu zici ca ti-ai luat scirocco :D

MadAboutGolf3 24-01-10 21:48

senzatie golfuletzu asta, si are si motor pe masura, nu e doar looks, are si un pic de muschi :D acum sa vedem ce va iesi iar la estetic.. ce va iesi in urma restilizarii:D
spor la toate!

tudor_vr6 25-01-10 19:28

ce se mai aude cu FIARA??? :P cand ma dai si pe mine o tura cu ea sa imi mai aduc aminte de vremurile cand aveam si io vr6 :))). Spor la treaba si cat mai multi km fara problm .

D_M_X 26-01-10 16:29

Nu Sebastian ...mi-as dori eu...dar doar ca sa nu mai am golfu ca prima masina.
V-a intra la restilizat ....in functie de buget vedem ce o sa iasa
Fiara :D nu sta in parcare nici pe zapada desi are shoshoni de vara...e chiar fun =))

MadAboutGolf3 26-01-10 16:50

shoshoni de vara ? da ce vara se poarta shoshoni ? mai bine ziceai sandale :))) ca si eu merg 1-2 zile pe saptamana cu alea de vara si parca sunt schiuri.. :)))

D_M_X 27-01-10 11:52

eu n-am treaba....mai mult ma feresc sa n-o ating in pragurile de gheata decat de patinat....ce e fun la partea asta ca poti sa prinzi 200/h pe ceas si sa mergi cu 10/h :))

MadAboutGolf3 27-01-10 12:10

:))) asta da.. burnout la rece :D

DEVIL's Style 27-01-10 14:51

Toate ca toate dar , culoarea e bestiala , mai ales pe o compacta da crima , iar culoarea aceasta de pe masina ta o dovedeste clar si raspicat !!! felicitari e superba , se vede ca ai depus ceva munca si pasiune in ea !!!

D_M_X 30-01-10 08:29

multumesc

lupalb 08-02-10 08:18

cum ai reusit sa o cobori?? ai luat suspensie sport? arcuri plus amortizoare? sau numai arcuri?
Cat te a costat toata treaba asta?

D_M_X 08-02-10 12:50

suspensie kw completa -4 fata si -6 spate 500 E

D_M_X 12-11-10 18:33

4 Attachment(s)
cam de mult timp n-am mai postat aici :)

D_M_X 23-06-11 01:41

cu o mare parere de rau am dat masina. ma bucur ca a ajuns la cineva care o apreciaza si contiuna proiectul. s-o stapanesti sanatos si fara evenimente

GABBY_ 23-06-11 22:46

Sper ca are bateria buna.Am vazut-o acum cateva seri pe la Amsters pe Tomis si era cu pozitiile lasate de noul proprietar:) Arata klumea masina dar nu stiu daca ti-ai scos banii investiti in ea.Asteptam topic cu urmatoarea achizitie :)

All times are GMT +2. The time now is 05:43.

- Copyright 2026 4Tuning