![]() |
re: E34 - 525i Simply Clean Da Cali
Quote:
puteam sa jur toata lumea dupa ce loveste masina ... arunca direct scuza : "am evitat un canal ... " oricum , n-ai ce cauta la volanul unui 2.5 zi dreaq ca ti-ai cautat-o in momentul nepotrivit la locul nepotrivit ... si ti-ai gasit-o .. |
:( bine ca nu e ceva grav , se repara cu costuri relativ mici ... multa bafta
vba lui santos , pe zapada si pe ploaie o lasi usor.... mai ales ca ai 2.5 |
Quote:
Quote:
Pana la urma chiar a fost la locul nepotrivit... |
si nu ai vrut decat sa faci niste poze:))))))))
lasa ma ca o faci...tiam mai zis eu:-> bine ca nu ai patit tu ceva:-J laso dreacu de masina :) si fao...cand o faci vb cu pitik si mergem sa facem poze:) dar de data asta sa stai cuminte:))) |
Quote:
la luat cu roata din dreapta...dar nu a plecat usor...a plecat chiar taare:X asta e se mai intampla...o repara si gata:D |
Quote:
|
Quote:
pe mine ma lovit un pampalau zilele trecute:| in aripa stanga janta...si bara spate:| sunt plin de nervi :( |
Quote:
Chiar imi pare rau de masina ca este lovita dar asta e trebuie facut-a :-) |
ajutama si pe mine cu niste praguri false
|
Quote:
|
foarte frumos nu vinzi jantele
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Dupa ce am ramas fara prima masina de suflet BMW nu m-am putut aptine sa vad cum un alt BMW sta acoperit de frunze si am decis sa il readuc la viata :X.
Am demontat ce piese se poate schimba si acum a ramas sa imi fac timp sa le montez la loc pe cele bune , dar sunt putin derutat in privinta culorii (nu cred ca se poate face vopseaua sa iasa exact culoarea care o are masina) , as prefera sa fac capota negru mat si aripa ca incerc sa o aduc la culoarea care este masina. |
in ce stare ai aduso...inuman:shock::shock::shock:
batfa in continuare masina e super |
Quote:
|
salut...ce vroiam sa intreb in afara de faptul ca masina arata prea beton si merita facuta...motorul e 2.5 paianjen(12v) sau 24V de 200 de cai?...fa-o si nu mai sta.si nu te lua dupa altii.daca o poti pastra baga-i motor si mai mare ca merita poate un ///M sau un V!Bafta in continuare!
|
pe 5`ar nu a fost pus 2.5 12v , doar pe urs !!!
|
Quote:
Din cate stie eu 2.5 12v-172cp. Daca la asta te referi ! 2.5 24v-192cp. Oricum am de gand sa o fac si sa ii cumpar jante , stopuri tip //M si semnale albe :D Quote:
|
Quote:
|
A fost,a fost .... :P
|
banuiesc ca jantele le-ai dat deja,ce model is?
|
Jantele le-am dat dupa o luna sau doua dupa ce am lovit masina , sper sa le cumpar inapoi :D
In legatura cu motorul e 2.5 12v , asa a venit masina ! |
Quote:
on : bafta cu masina frate , fa`l frumos din nou !!! |
Quote:
dilaule am blocant pentru tine :) de e34 6 milioane :) super pret.... daca il vrei ma anunti... daca vrei si aripa fata si capota (dja vopsita negru mat) are baiatu asta daca ai nevoie de ceva, faci rost d numarul meu ca ai de la cine si te ajuta fratele tau :) vopsitor am eu unu bun....eu lucrez la el si facem masina :X:X sa iasa iar pe strazi :D suna-ma si te ajut :) |
Quote:
Si in legatura cu vopsitu' am si eu pe cineva care imi face si tinichigerie si vopsitorie unde am facut pisica :D Oricum ms frumos de oferta ! Bafta ! Quote:
|
aha!merci mult de tot fratioare...se explica de ce la 454000 km e inca fortza.....cele mai reusite motoare de la BMW sunt cele classice.......adica is cele mai rezistente.Paianjen........daca te uiti bine la galeria de admisie seamana cu un paianjen.de aici aceasta denumirea.cel putin stiu ca e folosita frecvent!Daca reusesti sa mai scoti ceva din el fa-l pt u daca nu......adu-ti un urs si-ai sa innebunesti!
|
Quote:
|
...planuri mari de viitor...tine-o tot asa!Respect fratioare si asteptam noutati de pe frontul de est!
|
2 Attachment(s)
Maşina va fi readusă la viaţă şi nu se mai vinde ceva material pt pdw !
|
Quote:
Clean mi se pare foarte cheala , si in legatura cu emblema de pe capota ma gandesc daca o scot sau nu deoarece imi place si cu emblema si fara. Daca o scot de pe fata trebuie scoasa si de pe spate sa fie ca pisi....stie rzw la ce ma refer :P |
ce model is jantele,care le-ai avut???????????????
|
Quote:
|
pana la urma am aflat.....RONDELL 21
|
Quote:
|
primul lucru care ar trebuii sa il faci la aceasta masina stii care e ???
da jos parasolarul ala de 2 bani :) |
Quote:
|
misto tankul. ai inmatriculat-o ?
|
Quote:
|
pina la urma esti 100% hotarit sa o faci? arata absolut bestial masina si cu mici modificari chiar iese ceva special - jantele alea ii veneau ca turnate - pacat ca le-ai dat - bafta sa le recuperezi
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning