![]() |
Re: Machete in lucru - Alynex - Viper GTS 1/24
da o agrafa de par plata....sa suprapuna paiele si aplica agrafa incinsa pe ele...sau daca nu cu un ac incins
|
imi plac ideiile tale!!!Felicitari!!!Spor la lucru!!!
Ai clasele primare? |
4 Attachment(s)
Aproape am terminat evacuarea,:D mai trebuie sa fac 2 segmente.Am modificat si sasiu putin - si trebuie finisat - ca sa stea bine evacuarea.Am pus o poza - cum vor fi amplasate capetele,doar ca vor fi in sasiu(dedesubt)- o imagine cum vor arata.La interior am dat 2 gauri ,unde vreau sa pun led-uri si sa fac ceva in genu unui geam de plexiglas,si sa lipesc sigla Viper, dar nu am nici o idee ce forma/cum sa fac geamul:rolleyes2:rolleyes2.Ziceti-mi ceva,cum sa il fac!:sad:
P.S.Problema jantelor,inca nerezolvata.:cry: |
3 Attachment(s)
Am luat caroseria la lucru:D.Am taiat in fata si in spate putin ,si arata mai "clean"(in spate o sa mai mult loc pt tobe,si in fata o sa se vada motoru mai bine).Mai am putin si termin de finisat:D(ii prima mea actiune pe caroserie):rolleyes2.
|
:)....in locul capotei trebuia sa pun o bucata de plastic transparent:).....sau ceva fumuriu da sa se vada motorul:)
|
Quote:
Nu pentru motor am taiat in fata,ci pentru ca nu prea imi palceau alea.:D |
2 Attachment(s)
Am facut agem "gemulet".Miam stricat taote degetele,cu super glue ,si birou(sa nu afle mama ca am omoara).Acolo o sa pun 2 led-uri,am facut doar sa vad cum arata.Cum vi se pare?
|
bravo......e o idee bunicica cu ledurile alea acolo ;)
|
Dupa cum arata presupun ca sunt niste leduri de la brichete? Eu dinastea folosesc!
Foarte frumoasa macheta! Tine-o tot asa!:D |
3 Attachment(s)
Quote:
Pai pe asta il am ca "prototip" sa zic asa,il folosesc "sa vad cum vine":D.Pentru masina vreau o instalatie completa de 8 led-uri ,dar baterie nu merge sa pun de 9 v ,de aia patrata ca n-am unde s-o pun:rolleyes2, si din alea mai mici gasesc greu.Dar mai am pana atunci:D Am "decupat"putin sasiu ,si am facut loc tobelor finale.Mai trebuie sa aplic putina poxilina sa uniformizez spatile acelea, si va fi gata.Cum arata?(:twisted:nu vreau sa ma laud, dar imi pare foarte suaprata:twisted:) |
1 Attachment(s)
Bateriile din clasa CR sunt soluţia!
Ţi-am pus o poză să vezi despre ce e vorba.Suportă aproximativ 6 led-uri in paralel! |
si astea la ce fel de magazine gasesc?:-?...sigur la cele gen ALTEX nu gasesc...
|
Poti incerca si cu 3 baterii AG3...Iei o bricheta cu led si scoti suportul de baterii cu totul. La machetele mele am folosit numai AG3 si chiar si cu toate ledurile aprinse (vreo 10 in mod normal) luminozitatea e foarte buna. Numai sa ai grija sa pui niste rezistente (tensiunea de alimentare va fi de vreo 4.5v) ca sa nu se arda repede.
|
2 Attachment(s)
Am terminat "faza" cu tobele:D,ca sa ii zic asa.Ultimele finisaje vor urma mai tarziu,cu kit,mai pe la mijlocul proiectului - Viper GTS-R:twisted:.V-am pus o poza,asa ca idee cum o sa arate front bumperu - nu aveam ce face intr-o zi,si am zis sa vad cum arata:D>.Maine ar trebui sa primesc celelalte piese pentru macheta,asa ca mai dati-mi niste idei ,ceva legat de detali,orice,astept!:shock:
|
imi plac foarte mult pragurile. S.ar putea sa ma inspir de la tine :> ...sunt bune ideile
:!:te rog foarte frumos, acorda mare atentie finisajului -tine cat de mult poti cont de simetrie -ai grija sa nu exagerezi in dimensiunea spoilerului fata abia astept sa vad incotro duce proiectul asta:> cat despre culoare, la ce te.ai gandit? |
Foarte frumos realizat Viperu! Ce mai pot sa spun decat succes in continuare si asteptam sa-l vedem gata!
|
1 Attachment(s)
Blue macca,intradevar voi pune foarte mult accent pe finisaje - eu am adus Vipu in starea asta,si eu il voi "readuce la viata".
Spoileru fata?Mhm... nu cred ca ii prea lung,acum arata aiurea de la plastelina :D,iar acei "dintisori" vor fi mult mai ascutiti:twisted:. Cat despre culori;-wide white, pentru mine ii cea mai potrivita la exterior,si acea "gurita"din fata va fi neagra,si poate chiar si aerisirile de pe capota;(in spate porbabil semnat alynex:cool:) -interior albastru/negru;:cool: P.S.Mai doresc sugesti! P.S.2 Am realizat o buterie de nos din poxilina.:D |
2 Attachment(s)
La noi o plouat azi ,si am uitat sa bag in casa interioru,asa ca o prins putin grund pe el si nu se mai sterge;).
Am dat grund pe interior.Cum a iesit? |
Din ce sa fac discuri de frana si niste etriere:rolleyes2?Sau are cineva de vanzare?
Mis in pana de idei:sad:...mai ziceti si voi ceva! P.S.Ce folositi ca mocheta?Covor, cearceaf, ce material? |
Discuri de frana poti sa faci, si ies foarte bine, din saibe subtiri! :) Si etriere, nu am nici o idee! :(
Eu folosesc pentru mocheta, piele intoarsa! Da un efect 100% de mocheta! 8) |
etriere nu poti sa faci din poxilina?:-?.....
|
Ba da...cred:rolleyes2.Dar mai intai imi trebuie discurile ,si nu gasesc saibe,mai trebuie sa caut.
|
WAW am ramas masca cand am vazut cum arata front bumperul!
De obicei nu acord atat de multa atentie sa vad ce scrie lumea dar la acesta am stat sa citesc totul , si sa stii ca m-ai inspirat pentru al meu viper 1/18,iti multumesc si bafta foarte multa in continuare!:D |
4 Attachment(s)
Intrebare ,ca sa stiu pe viitor:Sa astup acele "linii" sa ii dau un aspect clean:D?Sau sa e las asa?
Eu parca as vrea sa le "sterg"Voi ce zice-ti?? Si proiectoarele de ceata sa le las sau nu? |
daca vrei sa pui leduri ....nu astupa proiectoarele...daca nu astupale...liniile acelea nu le astupa pentru ca se potrivesc cu lania pragurilor;),,,ca arata stupid daca astupi
|
4 Attachment(s)
Am asupat proiectorele:D!Mie imi pare ca arata foarte agresiv:twisted: cu ele asa,si arat si mai "clean"8).Voi ce ziceti?:D
|
bine asa...continua...
|
frumos pana acum
bafta |
5 Attachment(s)
Front bumper 60% gata8).
Nu va speriati ca nu o sa fie asa "patratos", ci perfect rotund, exact ca boticu Vipului:D. Dintisori o sa-i fac imediat, bara o sa fie mai subtire, si o denivelare intre mijloc si laterale;) P.S.Nu stiu ce cauta scaunul acolo:rolleyes2... |
Sa ma chinui la un spoiler:rolleyes2? Credeti ca i-ar trebui:D?
|
3 Attachment(s)
Grund jante si capota....:D.
|
5 Attachment(s)
95%din front bumper ii gata.
Nu mai pot face nimic azi, mis super obosit,o iau razna daca mai continui:crazy:! Mda...am fost prins lucrand la rear bumper:D,50% gata;). |
Fain.....o sugestie....astupa gurile laterale de aerisire de pe capota nu stiu mie nu mi-au placut niciodata
PS : poate tie iti plac acele guri am dat o idee |
Nu mai merge coborat putin spatele? In ultima poza nu se prea pastreaza linia in partea de jos...spoilerul fata si pragurile sunt la acelasi nivel, dar spatele e mult mai sus.
Felicitari pentru rabdare si chiar sunt curios sa o vad terminata. :D |
Quote:
Asa e masina din fabrica:(,mai jos nu o pot lasa numai daca ii scot rotile:D. N-am ce face, asa e ea:D. P.S. CAT INTARITOR PUN LA CE CANTITATE DE KIT???????? |
Intaritorul se pune "dupa ureche". Depinde cat de repede vrei sa se intareasca chitul. Pui cam o boaba de mazare la o cantitate de chit de vreo 5 ori mai mare... Sper ca ai inteles ce-am vrut sa spun.
|
Eu am vazut la televizor(cum eu sunt obsedat de emisiunile despre masini)ca la o cantitate de kit cat o minge de golf se pune intaritor cat o boaba de mazare :D
|
Da se poate lucra si cu mana?Sau treuie neaparat cu spaclu sau cu nu mai stiu ce?:|
|
cu mana te murdaresti ca naiba e ca si crema de maini ca sa zic asa
|
La magazinele auto se gasesc niste "minispacluri", sunt de fapt niste lamele elastice din metal pe care le folosesti ca sa amesteci chitul cu intaritorul si sa il aplici apoi. Se curata usor si rezista in timp.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning