Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Lastun by Excess-Tuning (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/96663-lastun-by-excess-tuning.html)

costy_micro 20-11-08 23:32

Re: lastun by excess-tuning

WOLFI3 imi pare bine sa aud ca acest proiect tzi-a amintit de vremurile frumoase din viatza ta:peace: am sa incerc sa aduc la viatza bolidul numai ca va avea ceva mai multze fortze:pistoles::pistoles::boxing:

nxtaz 20-11-08 23:47

1 Attachment(s)
Interesanta lucrare ai inceput. Cred ca esti singurul care s-a incumetat la asa ceva sau daca a mai facut-o si altcineva nu imi amintesc sa fi fost prezentata aici. Fa ceva cu fata masinii nu o lasa asa. Mie personal nu imi place deloc. Poate iti face cu ochiul ceva in genul golfului pe care ti l-am atasat dar ii pui decat 2 faruri nu 4. Bafta in continuare !

costy_micro 21-11-08 08:19

:peace:fatza se v-a schimba dar un pic mai incolo:peace:

Speed4U 21-11-08 16:47

acum arta mai bine eleronu spor la treba !!!

costy_micro 21-11-08 17:45

5 Attachment(s)
poze cu eleronul vopsit...

Dannyromdan 21-11-08 18:58

Frumoasa ... succes cu proiectu !!!

costy_micro 23-11-08 16:56

se pare ca a venit iarna:D:D:D....vinerea care vine sper sa pun motorul pe masina si sa ies la o tura:D:Dam sa fac si ceva mai multe poze:shakefist:shakefist

:peace::peace::peace:

1300 23-11-08 18:17

Unde se poate vedea piticul asta?:D:D

Speed4U 24-11-08 10:51

bafta costy asteptam poze ,nu ii pui bocanci de iarna ??

costy_micro 24-11-08 20:31

nu ii voi pune:D:D:D...vreau sa fac un pic de cerculetze cu frana de mana:D:D:D

Sonny 28-11-08 18:43

Foarte tare jucaria! :D

iuly_007 28-11-08 21:22

mmm...hai sa te laud si eu un pik ;) multa bafta in continuare si proiectu tau e de urmarit :)

Bamby 05-12-08 13:38

ceva noutati...nu ai mai mesterit nimic...?

costy_micro 06-12-08 21:51

deocamdata nu am facut nimica la masina...lucrez la o alfa 33 dtm trebuie sa o termin in 2 saptamani...lastunul v-a fi si el gata dar stau cam prost cu motorul..nu gasesc segmentzi....

p.s daca ma poate ajuta cineva cu un set de segmentzi noi de olcit pt 1.1:help::help::help:

1300 07-12-08 07:26

Incearca pe forumul olcit.Trebuie sa-ti faci cont. Succes!

bacauanul 07-12-08 21:17

Hai sa te laudam olek :)) Bravo mai masina arata f bine imi plac papuceii :)

**COSMIN** 08-12-08 20:02

1300 : forum olTcit :)

in alta ordine de ideei, costy ai primit aprinderea electronica si restul de piese? ai verificat la posta ?

r3sp3c7 08-12-08 20:51

costy...imi palce ce ai facut pana acuma.....sper sa o tzi tot pe drumul asta...sa nut e abatzi de la el...ca va iesi ceva frumos.....si nu te lua dupa totzi.....ca tot asa s-a zis si despre oltcit...ca ii o mashina intunabila......dar uite ca s-a reushit sa se faca cateva specimene f reushite........sa speram ca si al tau va fi frumos........si paote odata o sa ne intalnim totzi daciotzii pe undeva pe la mijlocul drumului :) io sincer nu am vazut prin oradea nici un lastul "LIVE" nu cunosc mashina decat din poze :)
spor la munca in continuare...si nervi de otzel :D

mnc.risty 08-12-08 21:14

interesant proiect:D...am si eu un lastun si ma gandeam sa fac cate ceva la el..dar mam gandit ca nu merita:???:..dar vad ca tu ai fost mai increzator:D..bafta;)

ps : poate te pot ajuta cu ceva piese:D..

costy_micro 09-12-08 18:08

:peace:multzumesc baietzi pt incurajare:peace:

proiectul il termin de facut saptamana care vine...pur si simplu nu am avut timp lucrez la o alfa dtm saptamana asta am sa o termin:D:D...am sa postez aici si nishte poze cu ea...dar sambata...sper ca o sa va placa:D:D

costy_micro 16-12-08 22:31

bogdane maine termin cam toata munca la body kit...mai ramane sa fac nishte mici retushuri...nu ma supar chiar de loc ca i-ai prins pe acesti vanatori de posturi:pistoles::pistoles::boxing:... cred ca au rams oamenii putzin uimitzi:lol::lol:...au facut o combinatzie de cuvinte luate de la baza militara din irak....dar se pare ca din tot mormanul acesta nu a rezultat ca e o alfa latzita un pic:rolleyes2:rolleyes2:shakefist:shakefist

costy_micro 19-12-08 21:14

2 Attachment(s)
repet inca o data masina o fac doar de show deocamdata...poate pe viitor am sa fac una de competitzie...

:Dsi acuma sa revin la proiectul lastun:D
1.am cedat scaunele sparco de pe lastun proiectului alfa:poke::poke:...
2.statzi linishtitzi lastunul a primit ceva mai special:pistoles::clap:...

p.s. scuze pt claritatea pozelor...:rolleyes2

VDAN 20-12-08 16:08

Re: Lastun by Excess-Tuning

scaunele astea vor veni pe lastun?
daca da e mult mai bine pentru ca vor arata excelent pe masina
spor la lucru

costy_micro 04-01-09 19:33

gata si cu sarbatorile:D:D:D....urmeaza un nou an in care masinile vor avea nevoie de o noua infatzishare pt a capta din ce in ce mai mult atentzia populatiei:boogy::shakefist:shakefist....va urez multa bafta tuturor in acest nou an :peace:

TZG@ 05-01-09 01:02

este de apreciat ce faci din masina asta... si daca dacia e "tunabila" nu vad de ce lastunul n-ar fi... pe directia pe care mergi cred ca va iesi o buburuza foarte tare... Ideea cu turboul pe motorasul ala pare cam dementa... in cel mai frumos sens... :) Numai ca e cam micut,sa nu-l prajesti... un t15 ar merge... Vezi sa si franeze bine daca tot umbli la motor,iar carb de turbo crek gasesti cate ceva p forum renault... incearca unul de renault 5... o sa te coste ceva o conversie de la aspirat la turbo... Spor la treaba,abia astept sa vad rezultatul.

B XX ADI 11-01-09 14:49

Frumos felicitari!! Si unchiul meu a avut doua Dacia 500 unu era din fibra iar unul era din tabla, si acum tin minte ca boala acestor masini este toba ...oricum succes in continuare.

costy_micro 17-05-09 10:15

3 Attachment(s)
:peace:ceva poze:peace:

adi.schumi_tm 17-05-09 10:42

De ce ai schimbat jantele alea negre cu buza verde?

costy_micro 17-05-09 10:52

am fost la itp:drunk: am sa le pun inapoi:pistoles:

p171 17-05-09 12:07

Ce se mai audde de masinutza :C cv nou ?:evil::evil::evil::evil:

costy_micro 17-05-09 22:11

ceva nou sa speram saptamana care vine:twisted::twisted:

1300 19-05-09 19:28

Sunt curios :D.....vorbim in rond vineri seara :oops:

costy_micro 04-06-09 20:36

3 Attachment(s)
poze cu bestia:peace::joy::joy:

morpheusmaster 04-06-09 23:33

O puneai pe Dyno in poza a 3a? :)) Smecheroasa!!! Recomand un custom vinyl ceva pe laterlale...cu negru ceva...ar merge smecher ;)

vwgolf_trei 05-06-09 18:33

super tare proiectu tau!!! bafta in continuare

costy_micro 07-06-09 21:12

am sa ii fac un vinyl pana la evenimentul din iasi adica saptamana viitoare 13-14 iunie va fi super super tare:twisted::twisted::twisted:

marcel_briciu 11-06-09 13:17

Quote:

Originally Posted by costy_micro (Post 1848557)
cateva poze cu el in stagiu de acuma...:D:D

Salut. Imi place cum arata. dar ceva date tehnice?
Cum ai rezolvat cu directia, cutia, ce motor ai ales, in interior ai facut ceva? Dar mai ales cum rezolvi cu RAR omologarea?

Si vreau si eu o sugestie: Imi place foarte mult Lastunul, dar si masinile 4X4. M-am gandit sa combin caroseria de la un lastun cu un ATV eventual sau....?
Cred ca ar arata beton cu praguri, bull-rarr, proiectoare.
Sunt timisorean, si pentru cine nu stie, in varianta de proiect a lastunului existau 3 variante: una asa cum o stie toata lumea, una "partial cabrio" adica avea doar cabina, spatele fiind cu prelata si o varianta cabrio care ca si design arata cel mai fain. Aia cabrio avea usi mai mici, praguri late.
Are cineva oare poze cu aceste variante?
Dupa revolutie am vazut si o varianta camioneta, dar era in curtea IAP, nu cred ca era pentru vanzare.

costy_micro 15-08-09 12:59

4 Attachment(s)
lastun turbo

WAYu 15-08-09 13:14

Turbo ? lastun ? :D
Ce turbina are ? la ce presiune te incumetzi cu ea ? :D
E tare proiectul. Si eu aveam fantezii cu lastunuri acum vr`o 2 ani. Dar in sudul tarii sunt raaaare si nu am avut de unde sa iau unul.
BAFTA !

morpheusmaster 15-08-09 13:22

Sunt rare si in Nordul tarii :)) dar aici este si unul turbo :)

All times are GMT +2. The time now is 08:11.

- Copyright 2026 4Tuning