![]() |
Re: lastun by excess-tuning
WOLFI3 imi pare bine sa aud ca acest proiect tzi-a amintit de vremurile frumoase din viatza ta:peace: am sa incerc sa aduc la viatza bolidul numai ca va avea ceva mai multze fortze:pistoles::pistoles::boxing:
|
1 Attachment(s)
Interesanta lucrare ai inceput. Cred ca esti singurul care s-a incumetat la asa ceva sau daca a mai facut-o si altcineva nu imi amintesc sa fi fost prezentata aici. Fa ceva cu fata masinii nu o lasa asa. Mie personal nu imi place deloc. Poate iti face cu ochiul ceva in genul golfului pe care ti l-am atasat dar ii pui decat 2 faruri nu 4. Bafta in continuare !
|
:peace:fatza se v-a schimba dar un pic mai incolo:peace:
|
acum arta mai bine eleronu spor la treba !!!
|
5 Attachment(s)
poze cu eleronul vopsit...
|
Frumoasa ... succes cu proiectu !!!
|
se pare ca a venit iarna:D:D:D....vinerea care vine sper sa pun motorul pe masina si sa ies la o tura:D:Dam sa fac si ceva mai multe poze:shakefist:shakefist
:peace::peace::peace: |
Unde se poate vedea piticul asta?:D:D
|
bafta costy asteptam poze ,nu ii pui bocanci de iarna ??
|
nu ii voi pune:D:D:D...vreau sa fac un pic de cerculetze cu frana de mana:D:D:D
|
Foarte tare jucaria! :D
|
mmm...hai sa te laud si eu un pik ;) multa bafta in continuare si proiectu tau e de urmarit :)
|
ceva noutati...nu ai mai mesterit nimic...?
|
deocamdata nu am facut nimica la masina...lucrez la o alfa 33 dtm trebuie sa o termin in 2 saptamani...lastunul v-a fi si el gata dar stau cam prost cu motorul..nu gasesc segmentzi....
p.s daca ma poate ajuta cineva cu un set de segmentzi noi de olcit pt 1.1:help::help::help: |
Incearca pe forumul olcit.Trebuie sa-ti faci cont. Succes!
|
Hai sa te laudam olek :)) Bravo mai masina arata f bine imi plac papuceii :)
|
1300 : forum olTcit :)
in alta ordine de ideei, costy ai primit aprinderea electronica si restul de piese? ai verificat la posta ? |
costy...imi palce ce ai facut pana acuma.....sper sa o tzi tot pe drumul asta...sa nut e abatzi de la el...ca va iesi ceva frumos.....si nu te lua dupa totzi.....ca tot asa s-a zis si despre oltcit...ca ii o mashina intunabila......dar uite ca s-a reushit sa se faca cateva specimene f reushite........sa speram ca si al tau va fi frumos........si paote odata o sa ne intalnim totzi daciotzii pe undeva pe la mijlocul drumului :) io sincer nu am vazut prin oradea nici un lastul "LIVE" nu cunosc mashina decat din poze :)
spor la munca in continuare...si nervi de otzel :D |
interesant proiect:D...am si eu un lastun si ma gandeam sa fac cate ceva la el..dar mam gandit ca nu merita:???:..dar vad ca tu ai fost mai increzator:D..bafta;)
ps : poate te pot ajuta cu ceva piese:D.. |
:peace:multzumesc baietzi pt incurajare:peace:
proiectul il termin de facut saptamana care vine...pur si simplu nu am avut timp lucrez la o alfa dtm saptamana asta am sa o termin:D:D...am sa postez aici si nishte poze cu ea...dar sambata...sper ca o sa va placa:D:D |
bogdane maine termin cam toata munca la body kit...mai ramane sa fac nishte mici retushuri...nu ma supar chiar de loc ca i-ai prins pe acesti vanatori de posturi:pistoles::pistoles::boxing:... cred ca au rams oamenii putzin uimitzi:lol::lol:...au facut o combinatzie de cuvinte luate de la baza militara din irak....dar se pare ca din tot mormanul acesta nu a rezultat ca e o alfa latzita un pic:rolleyes2:rolleyes2:shakefist:shakefist
|
2 Attachment(s)
repet inca o data masina o fac doar de show deocamdata...poate pe viitor am sa fac una de competitzie...
:Dsi acuma sa revin la proiectul lastun:D 1.am cedat scaunele sparco de pe lastun proiectului alfa:poke::poke:... 2.statzi linishtitzi lastunul a primit ceva mai special:pistoles::clap:... p.s. scuze pt claritatea pozelor...:rolleyes2 |
Re: Lastun by Excess-Tuning
scaunele astea vor veni pe lastun?
daca da e mult mai bine pentru ca vor arata excelent pe masina spor la lucru |
gata si cu sarbatorile:D:D:D....urmeaza un nou an in care masinile vor avea nevoie de o noua infatzishare pt a capta din ce in ce mai mult atentzia populatiei:boogy::shakefist:shakefist....va urez multa bafta tuturor in acest nou an :peace:
|
este de apreciat ce faci din masina asta... si daca dacia e "tunabila" nu vad de ce lastunul n-ar fi... pe directia pe care mergi cred ca va iesi o buburuza foarte tare... Ideea cu turboul pe motorasul ala pare cam dementa... in cel mai frumos sens... :) Numai ca e cam micut,sa nu-l prajesti... un t15 ar merge... Vezi sa si franeze bine daca tot umbli la motor,iar carb de turbo crek gasesti cate ceva p forum renault... incearca unul de renault 5... o sa te coste ceva o conversie de la aspirat la turbo... Spor la treaba,abia astept sa vad rezultatul.
|
Frumos felicitari!! Si unchiul meu a avut doua Dacia 500 unu era din fibra iar unul era din tabla, si acum tin minte ca boala acestor masini este toba ...oricum succes in continuare.
|
3 Attachment(s)
:peace:ceva poze:peace:
|
De ce ai schimbat jantele alea negre cu buza verde?
|
am fost la itp:drunk: am sa le pun inapoi:pistoles:
|
Ce se mai audde de masinutza :C cv nou ?:evil::evil::evil::evil:
|
ceva nou sa speram saptamana care vine:twisted::twisted:
|
Sunt curios :D.....vorbim in rond vineri seara :oops:
|
3 Attachment(s)
poze cu bestia:peace::joy::joy:
|
O puneai pe Dyno in poza a 3a? :)) Smecheroasa!!! Recomand un custom vinyl ceva pe laterlale...cu negru ceva...ar merge smecher ;)
|
super tare proiectu tau!!! bafta in continuare
|
am sa ii fac un vinyl pana la evenimentul din iasi adica saptamana viitoare 13-14 iunie va fi super super tare:twisted::twisted::twisted:
|
Quote:
Cum ai rezolvat cu directia, cutia, ce motor ai ales, in interior ai facut ceva? Dar mai ales cum rezolvi cu RAR omologarea? Si vreau si eu o sugestie: Imi place foarte mult Lastunul, dar si masinile 4X4. M-am gandit sa combin caroseria de la un lastun cu un ATV eventual sau....? Cred ca ar arata beton cu praguri, bull-rarr, proiectoare. Sunt timisorean, si pentru cine nu stie, in varianta de proiect a lastunului existau 3 variante: una asa cum o stie toata lumea, una "partial cabrio" adica avea doar cabina, spatele fiind cu prelata si o varianta cabrio care ca si design arata cel mai fain. Aia cabrio avea usi mai mici, praguri late. Are cineva oare poze cu aceste variante? Dupa revolutie am vazut si o varianta camioneta, dar era in curtea IAP, nu cred ca era pentru vanzare. |
4 Attachment(s)
lastun turbo
|
Turbo ? lastun ? :D
Ce turbina are ? la ce presiune te incumetzi cu ea ? :D E tare proiectul. Si eu aveam fantezii cu lastunuri acum vr`o 2 ani. Dar in sudul tarii sunt raaaare si nu am avut de unde sa iau unul. BAFTA ! |
Sunt rare si in Nordul tarii :)) dar aici este si unul turbo :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:11. |
- Copyright 2026 4Tuning