![]() |
Re: E30 - super rally car
bravo frate!!!
tin-o tot asa faci progrese uimitoare.am si eu un urs si si eum l-am luat de la zero dar mie mi-au luat 2 ani si ceva pt ca nu am avut atat timp!! oricum bafta |
are cossworth. si inca unul 100 % original. pe care sper sa'l tina asa cum e. sau macar sa'l reconditioneze bine. masina aia e o bijuterie. sa ai grija de ea si sa nu'i faci modificari aiurea ca nu merita sa o strici. Doar putere mai multa...vezi ca are ditamai t35 sub capota.
|
Quote:
|
Quote:
bafta in continuare ;) |
succes cu proiectul...ceva poze sa ne mai arati...bafta
|
nu ma grabesc cu proiectul..dar nici timp nu am..de saptamana viitoare am sa fiu mai preocupat de el..sa treaca tezele :x..ma voi tine de el..si voi creea inca o bestie..abia astept 18 ani fratilor...chiar daca sunt un pusti..am demonstrat de multe ori ca pot.. si nu stiu voi cat de nerabdatori sunteti sa vedeti ursuletzul..dar eu (daca as avea cum) as lucra si noaptea la ea ca sa o termin..:cry::cry:
|
In caz de sunteti interesati de anumite piese..am 3 masini desfacute..dati-mi pm..;)
|
Salut..cine imi spune si mie daca pot sa schimb numele la thread .daca da cum?
|
1 Attachment(s)
nu v-am mai tinut de mult la curent cu proiectul..deocamdata e in stationare lucrul la masina..dar proprietarul isi face stoc de piese pana cand se intoarce din vacanta..masina va capata o alta forma decat cea asemanatoare cu m3..va arata cam asa
|
mi-am facut deja stock de fibra si de tabla :lol:...autogen este aparat de sudura este..turbo..intercoolere este..motor este.pompa de benzina este si ea...frane este :twisted:..servo directie este..scaune sunt..sunspensie nu este dar va fi..
|
Ai mai facut ceva la masina?Ceva noutati?...:-s
|
noi poze
4 Attachment(s)
am mai lucrat la ea...
|
ai renuntat la wide`uri ?
|
salut
frate ce sa zic ... superb ... iti urez multa bafta si spor la munca , si eu am fost ca tine dar nu am avut chiar atata tupeu :P ... bafta omule |
ai reununtat la aripi ? era ceva frumos, oricum bafta in continuare si succes sa-ti realizezi ce ti-ai propus ;)
|
am renuntzat la wide deoarece e prea multa munca..si de aceea am lasat asta mai pe la sfarsitul proiectului..cand va fi chiar o necesitate..acum il fac un sleeper..
|
foarte interesant proiectul...o sa ii urmaresc evolutia
|
Felicitari pentru proiect ! Asteptam sa duci proiectul pana la capat !
Bafta in continuare ;) |
8 Attachment(s)
bmw-ul a primit un mic motor de 2.0i motronic de 129cp 95kw si a fost antifonat iar rollbarul a fost facut din nou.. nu am avut prea mult timp sa va tin la curent cu evolutia lui..pt ca acum lucrez la garaj..(fac remedieri si creeez conditii pt distractia ce va urma, stiyi voi, piscina,party,drifturi)
|
5 Attachment(s)
mai am poze..cu scaunele.si cu jantele(le-am si incaltzat am sa revin cu poze) .si cu bmw-ul de sus..
|
felicitarile mele ... superba masina ... de scaune si de jante ce sa mai zic ... parca sunt intr`un fel :lol: bafta mai departe
Quote:
|
Super proiect...Bafta in continuare!
|
ma ajuta cineva cu niste faruri cu lupa?
|
Quote:
|
in primul rand la multi ani!! de 1 iunie.f interesant proiectul tau la varsta asta,imi place ca esti asa ambitios si tine-o tot asa k nu ai de pierdut.bafta in continuare
|
1 Attachment(s)
le dau eu pe astea in jur de 160 de euro ... daca te intereseaza astept un pm ...
Quote:
|
Baieti..bad news..trebuie sa dau din nou jos..si sa rectific arborele cotit..pt ca ,cuzinetii au fost pusi ca inventie de pe o alta masina..si au fost prea moi si au facut beleaua..am sa pun si un video sa vedeti un mic drift cu e30 asta..
|
lasa gogu nu mai fi suparat ca o punem noi pe picioare....sa vezi surprize acusi pe 13 ce le facem:twisted:
|
10 Attachment(s)
MS Ciupy pt piese si ajutor..am revenit cu noi poze cu evolutia masinii..
|
2 Attachment(s)
Si o replica a eleronului m..am incercat sa ii tai sustinerea de pe mijloc dar se deformeaza
|
2 Attachment(s)
un pic de evazari..pe spate
|
Toba borla e provizorie..pt ca am tipsuri gen m si mai dureaza pana cand ajung sa modific evacuarea..
|
Io zic sa revopsesti rollcageul ,sa nu pui evazarile alea ca sunt prea urate,da-i eleronu ala jos si nu ii pune nimic ...in momentul de fata,eu fac exact ce faci tu,dar cu un Opel Ascona din `78 si crede-ma ca stiu prin ce treci ...dar nu face tiganii...
|
Quote:
|
Quote:
|
fiecare cu parerea lui..mie imi place asa si merg dupa un plan..bafta la proiectele voastre..e optiunea mea si stiu ce vreau sa fac din masina asta..iar vopsitul rollcage-ului este provizoriu si antirugina pt ca barele vin tapitzate in piele iar evazarile vor fi puse oricum din motive tehnice va rog nu fiti romani tigani si nu mai comentati fara rost ..:x
intrebati-ma intai ce vreau sa fac.. |
Quote:
|
am vazut k ai intrat putin si tu acolo la drift...sau poate ma insel :D
https://www.youtube.com/watch?v=cqSQ5...eature=related bravo oricum daca ai fost tu! |
da da asta sunt eu..ms pt video..a fost de incalzire..video de azi are cineva?
|
Frumos tare cum teai dat azi!!! Ai fost fortzaaaaa!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning