![]() |
Re: Fotografiile mele - Unic
Quote:
|
pai fundalul era aiurea tare..nu cred ca interesa nimeni constructia de metal din spatele masini..mam gandit sal schimb cu un camp de rapita..care se potriveste cu, culoarea masini si da mult mai bine..iar celalante doua credema ca m-am chinuit ceva timp la ele...pozitionare reflexii..etc..salut si te mai astept pe la mine sa schimbam pareri..
|
Am şi eu o intrebare,pozele cu jackal le ai şi normale sunt curios să văd ceva...;) sper să nu fie ceea ce cred eu....pe viitor,incearcă să iţi editezi pozele TALE !
Şi dacă nu erai tu ,clubu' inferno nu mai era cunoscut ă?Sau ce vrei să zici,stai chill nu avem nevoie de ajutorul nimănui ;) şi aştept cu stupoare pozele needitate cele cu MOM'u ! |
pozele care sunt editate sunt ale mele garantat..daca vrei sa le vezi sunt la sectiune cu 4 tuning action & sound..sau daca nu le vezi pe blog tot la sectiune action & sound...si inca odata NU AM FURAT POZELE NIMANUI!
|
frate da sa mor io , urat mai afceti cu pozele astea , era de ajuns un simplu multumesc din partea lui jakal pe care l-a si primit si atat.....
urat caracter , dupa ce ca omu intr-un fel va promoveaza... ii mai dati si in cap...... si pana la urma daca era ceva de zis trebuia sa o faca jakal nu altii ca e vb de masina lui. |
Baieti daca ajungem sa ne certam pentru promovarea unui club cred ca nu ne prea vedem lungul nasului... E adevarat ca Inferno e un club cunoscut... nu are nicio importanta asta... in imaginile prezentate de unic era o masina prezenta la o expozitie de tuning... care prin intrarea in acel spatiu expozitional si-a dat acordul tacit pentru a fi fotografiata... Publicarea oricaror poze ulterioare tine de fotograf... in ceea ce priveste fundalurile... am pus acolo cateva reguli... sunt putine dar bune... asa ca va rog de acum incolo cand schimbati fundalurile specificati.... l-am schimbat frate l-am luat de pe nush ce site...
|
1 Attachment(s)
Beemer`s
masinile fotgrafiate la $tuning action & sound fundalul fotografiat in bran... |
1 Attachment(s)
Quote:
sa lasam masinile deoparte si sa trecem un pic la digital art..o verisoara. poza imi apartine fundalul e de pe deviart |
De ce ai pus ingerasul pe marginea cascadei? Nu e o critica vreau sa stiu cum ai gandit:D
|
pai nu prea am gandit mult la imaginea ai dupa cum am zis imaginea imaginea este luata de pe deviart. si era deja cu un ingeras pe cascasa in fundal.. eu doar am adaugat layerul cu vara peste cel original..cu multe retusuri...asta mia placut cel mai tare....deci nu e gandita prea mult..:)
|
1 Attachment(s)
Dark Side
|
nu-mi place...prea mult negru in poza, numarul ala nu avea ce sa caute acolo, cam putine detalii in poza...trebuia sa prinzi ceva mai mult din capota si din roata din stanga..
|
1 Attachment(s)
pe capota erau niste reflexi aiurea.. si am vrut sa scap de ele si am coborat mai mult cu umbra
|
4 Attachment(s)
Xtreme
|
1 Attachment(s)
WRC..
|
1 Attachment(s)
bmw night
|
2 Attachment(s)
megane f1
|
3 Attachment(s)
un mic edit..
|
la pozele cu megane f1 pe pista.. ai stricat masina.. vezi la latime si lungime
|
da... e un pic lungita..
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Aceeasi greseala si la MOM.
Tine apasat pe Shift sa pastrezi proportiile masinii cand o maresti sau micsorezi |
mai omorat...la cea cu mom chiar m-am uitat atent sai pastrez proportiile...cel putin in ultima nu vad deloc proportiile masini gresite. astept pareri si ca idee de prelucrare nu numai la calitate, asta e valabil si ptr cele din urma..
|
shef , nu te mai chinuii sa pastrezi proportiile din ochi , pur si simplu apasa shift in timp ce maresti sau micshorezi.... asa se pastreaza singure.;)
|
1 Attachment(s)
Leonard & Shantzu...ms de sfaturi..
|
1 Attachment(s)
fanatik
|
Asculta domne ce zic oamenii acolo ca zic bine. Tine de shift-u ala blestemat cand vrei sa micsorezi masinile. Nu mai fi incapatanat ca vin si iti lipesc shift-u cu Bizon :lol:
|
pai ultima am facuto cu shift....deci shhhtt...daca si pe asta zici ca am ratato inebunesc...:))
|
5 Attachment(s)
Black & White
Restu pe --> http://bai3tzas.blogspot.com/ |
Īn poza asta ai cam uitat ceva pe lāngă multe alte detalii,uite-te unpic pe plafonul măşinii ai reflexii de nişte blocuri,iar tu sus ai cer :x wtf?Fi atent la aceste editări de schimbare de fundal,nu le face īn cāteva minute,ori faci ceva calumea ori nu mai faci nimic !
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:29. |
- Copyright 2026 4Tuning