Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   [ext] Dacia Logan Speedline (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/9589-ext-dacia-logan-speedline.html)

basy 30-05-06 13:31

Re: DACIA LOGAN SPEEDLINE

Masina arata bine, nu imi place spoilerul fata care nu prea pare ca are nici o legatura cu cel din spate, cat despre praguri nu le-am vazut foarte bine. Arata bestial neoanele si kitul de angel-eyes si stopuri.

NightClubRacer 02-06-06 11:59

am vazut masina, dar fara bara fata, ce vrea sa ii faca? :D (acum ceva timp)

andon3 02-06-06 13:38

nu prea va mai suport pe astia cu...prelungirile sunt pe toate loganurile si ...masina e stock...

Probabil vreti sa ii puna nijte aripi si un motor de barca sau ceva. (atunci intrati si postati ca e kitch)

Ce vreti sa ii faca?

Masina arata bine, cred oricum ca e un inceput...trebuie sa intelegeti ca nu se poate scoate un avion dintr-o masina conceputa pentru familie, nu pentru tuning.

Oricum, daca tot faceti unele observatii va rog io dati si niste solutii sau idei proprii pentru modificari.

MC Mate 02-06-06 20:17

Ce marca sunt neoanele si sunt neon sau LED?

D_M_X 02-06-06 23:44

Lucian daca proprietarul masinii vrea sa investeasca in acest logan o suma in masina dar el sa plateasca jumate din ce se face la ea sa ia legatura cu ceres.Stiu ca va fii unicat masina

STREET 26-09-06 14:25

Re: [ext] Dacia Logan Speedline

banuiesc ca o sa fie lasata mai jos cat de curand. in rest ii frumoasa foarte tari neoanele:D

bogdan100 27-02-07 18:07

inafara de neoane...nu vad nimic schimbat

Lucian 27-02-07 18:56

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 774134)
inafara de neoane...nu vad nimic schimbat

Ori nu vezi bine ori nu stii unde sa te uiti .

bogdan100 27-02-07 20:05

:) ok...daca u spui :| mie personal nu imi place...

MARI_NSL 27-02-07 23:09

dragutz loganu .. nu imi plac presurile alea in spate la roata ....si daka era mai jos din suspensie era marfa rau ;)

c i k y 07-07-07 01:40

Are cineva poze noi cu Loganul acesta ? Am vazut ca este total schimbat...

somndevoie 14-07-07 17:26

masina ta place la ochiul meu

B-83-GTI 28-07-07 17:48

Frumusel loganul ce sa zic :) se putea lucra un pic mai mult dar ...mere si asa :D

bogdan C.E.T. 29-07-07 15:14

vrem poze noi ca asa nu avem ce parere sa spunem

c i k y 30-07-07 00:17

il vad foarte des pe iuliu maniu parcat in fata unui magazin de TUNING langa reprezentanta la Peugeot...are folie albastra pe geamuri

ggd_87 08-08-07 00:57

Quote:

Originally Posted by c i k y (Post 1020187)
il vad foarte des pe iuliu maniu parcat in fata unui magazin de TUNING langa reprezentanta la Peugeot...are folie albastra pe geamuri

pai opreste si U 2 sec si tragei 2 3 poze sa-l vedem si noi,dc mai are ceva nou pe el!

FLAME 20-08-07 13:39

in afara de autocolante shi neon,cam simpla...prea simpla

Lucian 20-08-07 13:56

Mda ... pacat ca nu-i vezi jantele , farurile , stopurile , spoilerele , pragurile , sprancenele , evacuarea ... dar deh ...

somndevoie 20-08-07 14:12

Quote:

Originally Posted by FLAME (Post 1055739)
in afara de autocolante shi neon,cam simpla...prea simpla

ce rost avea sa ii faca tot felul de modificari care ar fi incarcat-o prea tare si ar facea sa arate nasol,uneori e mai bine sa fie simplu si cu bun gust.dar na fiecare cu gusturile lui...:rolleyes2

confuzzling 21-08-07 14:25

neoanele mi se par super smechere....si atat !
mai lipseste un autocolant pe luneta din spate cu NIKE si ar fi boboc! :poke: ...c s faci, gusturile nu se discuta, dak unora le place, bafta-n continuare !
PS: ce zicetz baieti, smecherie cu abtipildu' cu NIKE nu ? :-j

Lucian 21-08-07 14:43

Quote:

Originally Posted by confuzzling (Post 1057527)
neoanele mi se par super smechere....si atat !
mai lipseste un autocolant pe luneta din spate cu NIKE si ar fi boboc! :poke: ...c s faci, gusturile nu se discuta, dak unora le place, bafta-n continuare !
PS: ce zicetz baieti, smecherie cu abtipildu' cu NIKE nu ? :-j

Apreciem oricum mult mai mult realizarile tale .

confuzzling 21-08-07 14:47

hai sa-ti spun care-i treaba, k am vazut k la toti sari cu gura !
in primu rand e un forum, fiekre isi spune parerea, care nu trebuie neaparat sa fie aceeasi cu a ta !
daca nu iti convine ca unora nu le place masina asta inchide threadu' si gata !
parerile sunt diferite, gusturile nu se discuta, de ce te agiti atat ?!

in + eu sunt mai mult adeptu' stock-ului, daca masina e intretinuta arata foarte bine, dar stiu in acelasi timp sa apreciez si un tuning frumos !
intelegi tu ?

Lucian 21-08-07 14:55

A exprima o parere gen ... imi place sau ... nu-mi place , pe motivul x sau y e una . Sa vii cu idei gen "abtipild" Nike sau alte prostii sunt lucruri deplasate. Mai ales cand o faci cu o mina de cunoscator si sincer .... nu am auzit de tine si realizarile tale. Cand comentezi aspectul unei masini o pozi face din punctul de vedere al bunului gust al fiecarei persoane si atunci ... gusturile nu se discuta . Sau ... poti spune de inglobarea unor elemente in tot unitarul masinii si atunci discutam la subiect. Sau poti spune ca nu-ti place si ca ii mai trebuie un sticker cu Nike ... parere justificata de ? Cu ce se alinia stickerul cu Nike ? Adik hai sa ne batem joc de munca omului pt ca suntem noi destepti. Iti place stock-ul ... stock inseamna glota . Stock inseamna sute si mii ca tine . Cand te apuci de tunign la o masina mereu esti la linia fina dintre kitch si tuning . Daca m-am luat de tine nu extrapola si spune ca sar pe toata lumea. Nu reprezinti multimea . Imi place sa discut pe teme pertinente iar daca tu nu poti sustine o astfel de discutie nu e vina mea .

confuzzling 21-08-07 15:06

stickeru' cu nike era un fel de metafora daca nu ti-ai dat seama, un fel de a spune ca masina asta (exceptand neonul) nu iese cu nimic in evidenta in comparatie cu celelalte loganuri din care se aude la volum maxim manele si care au stickere de genu' BOSS sau NIKE ! ...intelegi ?
foarte bine, apreciez munca depusa de proprietar si nervi si bani, insa am dreptu' sa imi spun parerea si asta e parerea mea !

All times are GMT +2. The time now is 21:58.

- Copyright 2026 4Tuning