Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   AC Schnitzer X6 Falcon dezvaluit (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/95840-ac-schnitzer-x6-falcon-dezvaluit.html)

vlad_strumph 31-10-08 16:01

Re: AC Schnitzer X6 Falcon dezvaluit

Quote:

Originally Posted by Fily (Post 1836567)
cum sa zici ca astia de la bmw nu mai scot nimic nou...X6-ele ce naiba e?....unde ai mai vazut tu combinatia asta...SUV-COUPE...

sunt constient ca e vorba de gusturile fiecaruia...dar sincer..ce vi se pare voua asa urat la X6?...e un proiect reusit,o idee originala cu un design exterior si interior unic si in acelasi timp splendid...
da...nu e un suv cu care sa urci munti..dar e o masina care iti inspira autoritate cand o conduci...indiferent unde mergi cu ea...
de la faruri pana la stopuri...absolut tot..fiecare linie,contur al masinii e facut cu bun gust...
cat despre"masina lu gutza"mai degraba i sar potrivi un ML...,X6 nu e o masina pt acel fel de oameni...
oricum...pt mine X6 e mai mult decat o masina frumoasa si facuta cu bun gust...un sentiment..
numai bine..pace :peace:

X6 este o masine pe care nu o poti compara,pentru ca momentan nu exista masina in clasa ei...(NU CA AR FII PREA GREU SA FACI MASINI URATE)...la faza cu ``interior unic`` ma bufneste rasul,avand in vedere ca X5 il foloseste de 2 ani,la fel si botul masinii...apare si pe seria 7...si e foarte asemanator cu seria 5,6,7...autoritate iti inspira si un TV-u...duba romaneasca,caci e mare,suna ca dreaq ,si esti mai sus decat ceilalti,asta nu e un motiv sa iti cumperi o hidosenie de masina ..xX6 e facuta pentru oamenii care vor sa iasa in evidenta ,neavand gust ,idee de ceea ce inseamna o masina,dar vor SUV pentru a se simti in siguranta ,consum mare sa arate ca isi permit ,si urata sa arate ca au personalitate si merg ``against the flow`...nu vreau sa par rau sau ceva,e parere personala...

Bogdan_mb 31-10-08 16:27

Quote:

Originally Posted by Fily (Post 1836567)
cum sa zici ca astia de la bmw nu mai scot nimic nou...X6-ele ce naiba e?....unde ai mai vazut tu combinatia asta...SUV-COUPE...

sunt constient ca e vorba de gusturile fiecaruia...dar sincer..ce vi se pare voua asa urat la X6?...e un proiect reusit,o idee originala cu un design exterior si interior unic si in acelasi timp splendid...
da...nu e un suv cu care sa urci munti..dar e o masina care iti inspira autoritate cand o conduci...indiferent unde mergi cu ea...
de la faruri pana la stopuri...absolut tot..fiecare linie,contur al masinii e facut cu bun gust...
cat despre"masina lu gutza"mai degraba i sar potrivi un ML...,X6 nu e o masina pt acel fel de oameni...
oricum...pt mine X6 e mai mult decat o masina frumoasa si facuta cu bun gust...un sentiment..
numai bine..pace :peace:

ML merge bine si in teren, mai are o suspensie reglabila, mai cuplezi un reductor sau diferential, pe cand X6 nu are nici o treaba decat cu asfaltul. Recent am strabatut Germania in lung si lat si chiar nu am vazut nici unul decat in Show-room in schimb intr-un oras ca Oradea (~200k. locuitori) sunt deja vreo 5-10 bucati. Doar un alt Q7 alias "Jip Jip"

EDIT: Subscriu postul anterior

adrian2008 31-10-08 17:03

Frumos:twisted: dar parca e prea incarcat..

jacksoon 31-10-08 17:44

cam putini cai

steffan 31-10-08 18:27

mie imi place masina... eu zic k arata bine

razzwan 31-10-08 23:32

tiganesc ?? :-S

synu 01-11-08 21:52

URAT!! nu imi place culoarea.

bytzu11 01-11-08 22:54

poate e o idee originala...dar in niciun caz una reusita...interiorul este aproape identic cu restul seriilor de la bmw...exteriorul,inafara de spatele masinii...iar la fel...ce sa zic...dupa ce au scos seriile 98'-2003 s-au plafonat rau de tot...adica designul e la fel...nici macar conceptele numai sar in ochi...sa nu mi-o luati in nume de rau...dar sunt putini care mai scot masini pe piata si care sa fie diferite de generatia ce le precede...

T u p 3 u 02-11-08 20:17

masina e racheta.

El3ctr0n 02-11-08 21:57

Quote:

Originally Posted by bytzu11 (Post 1838714)
poate e o idee originala...dar in niciun caz una reusita...interiorul este aproape identic cu restul seriilor de la bmw...exteriorul,inafara de spatele masinii...iar la fel...ce sa zic...dupa ce au scos seriile 98'-2003 s-au plafonat rau de tot...adica designul e la fel...nici macar conceptele numai sar in ochi...sa nu mi-o luati in nume de rau...dar sunt putini care mai scot masini pe piata si care sa fie diferite de generatia ce le precede...

sunt mandru posesor de BMW...dar sunt in totalitate de acord cu tine!!!

STRES 03-11-08 11:58

LASATI DRACU CARDEALA CA NU E FRUMOASA MASINA. TOTI SUNTETI IN LIMBA DUPA EA. DACA A AJUNS SI UN X6 CU KIT DE SCHNITZER URAT, ATUNCI A LUAT-O LUMEA RAZNA...

spiri14 03-11-08 14:24

Quote:

Originally Posted by STRES (Post 1840871)
LASATI DRACU CARDEALA CA NU E FRUMOASA MASINA. TOTI SUNTETI IN LIMBA DUPA EA. DACA A AJUNS SI UN X6 CU KIT DE SCHNITZER URAT, ATUNCI A LUAT-O LUMEA RAZNA...

mi-ai luat vorba din gura !!!!!!!!!!!! daca si x6 e masina urata.... :|:|!!
e o masina unica.. nu mai apare asa cv curand si nimeni nu s-a gandit la asa ceva.. poate nu se ridica la aspectul lui Q7 S-line da niciodata nu va fi o masina urata!!

adrian78bmw 03-11-08 15:37

Quote:

Originally Posted by spiri14 (Post 1841132)
mi-ai luat vorba din gura !!!!!!!!!!!! daca si x6 e masina urata.... :|:|!!
e o masina unica.. nu mai apare asa cv curand si nimeni nu s-a gandit la asa ceva.. poate nu se ridica la aspectul lui Q7 S-line da niciodata nu va fi o masina urata!!

audi q7 s-line prinmde bine pe alb si fata e frumoasa ca spatele la q7 nu da bine parca ar fi un break mai inaltat..

All times are GMT +2. The time now is 13:46.

- Copyright 2026 4Tuning