![]() |
o melodie veche dar frumoasa...imi place mai ales videoclipul cu dacia aia nebunatica care se intoarce cu frana de mana...o sa urc si videoclipul
.:: La Familia - Vorbe ::. (Feat. Uzzi) Vorbe, vorbe Sunt vorbe de cacat Le-aud in fiecare zi Vorbe, sunt vorbe de cacat Le-aud in fiecare zi I: Unii sufera de smecherie, dar 's vai mortii lor Cauta sa se umfle in fata fraierilor, sclavilor, Cateva vorbe sunt un cacat, Nici o minciuna nu te face mai baiat Degeaba vorbesti prin cartier ca esti milionar Cand de fapt n-ai zece mii in buzunar! Altii spun nume de smecheri, de neamuri de tigani Dar vorbele lor nu valoreaza doi bani. Orice sclav tremura cand e sa-si ia omor Orice tigan mai inbracat se crede Fane spoitoru' Vorbele n-au valoare, faptele conteaza! Smecherii se cunosc, nu se inventeaza Bulangii ma streseaza, cand abereaza Sa vedem ce poti, vorbele nu ma impresioneaza Pentru cine cant? Am sa-ti raspund! Ma gasesti aici in Salajan, nu ma ascund! Refren: Nu vorbi fara sa stii Nu halii mereu ce auzi de la altii, Nu te da ce nu poti sa fii Sunt vorbe de cacat, le-aud in fiecare zi II: Pentru ca fraierii sa-nceapa sa cunoasca veteranii Eplic despre cum e zi de zi si cum trec anii: Sunt baietii care fac Si sunt tarfele cu muia Din cartier de la mine, pana-n salajan la Puya Poti sa faci un teanc de bani daca scoti bine o vorba Dar mai poti c-o simpla vorba sa ajungi la morga In fiecare zi Si in fiecare seara Apare gabor dupa gabor aproape-n fiecare scara Care ei in prostia lor.. Astepta doar o vorba sa te duca la ** Am ramas cu ai mei Si ei cu mine ca la-nceput Turnatorii de baieti s-au separat de mult Deci **** pentru gabori, **** pentru tarfe barfitoare de barfe Am respect pentru cei care-au trait ca mine, Restu: poc, poc, poc, poc, poc Pentru tine. Zi! Refren:.. III: De multe ori o vorba spusa aiurea-i mult mai grea Aduce mai multa violenta ca o fapta rea Face dintr-o domnisoara cuminte o tarfa Dintr-un baietas de cartier subiect de barfa Se aude ca nu stiu ce pustioaica ar suge p***, Frate, fiecare face ce stie cu gura! Multi sclavi vorbesc aiurea doar ca sa se bage-n seama Si am impresia ca adevarul le provoaca teama Daca nu ma crezi inseamna ca n-ai vazut Scandaluri intre baietasi pentru o vorba-n vant Pentru o-njuratura spusa la betie Baietasii zac pe mese la urgenta in prostie Multi altii ar fi acum in libertate, Daca nu ar fi plecat capul la vorbe aruncate pe la spate Fraierii vorbesc cat se poate, dar nu stiu Ca o simpla vorba le poate aduce, moarte!!! |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
a da , geniala melodia ,versurile de fapt ..
|
e una dintre melodiile mele favorite
|
D.J. Honda f. Mos Def - Foundation
The foundation of love, is tenderness The foundation of love, is sincerity The foundation of love, is tenderness The foundation of love Beautiful bright eyed girl Darling let me hold you close Shine just like the eastern star Wanna be near to where you are, baby Beautiful bright eyed girl Hear me sing my song to you, baby yeah Shine just like the eastern star I got so much love- I wanna give it [give] give it [give] give it to you I wanna give it [give] give it [give] give it to you I wanna give it [give] give it [give] give it to you I wanna give it [give] give it to you So freely So freely, baby The foundation of love, is tenderness The foundation of love, is sincerity How will you build this house, she asked And I said, carefully Intention is all of life Like clarity is all of sight Intention is all of life It ain't pure then it can't be right Where is your heart, she asked I told her, open your hands Open your hands, open your hands Beautiful bright eyed girl Darling let me hold you close Shine just like the eastern star Wanna be near to where you are, baby Beautiful bright eyed girl Hear me sing my song to you, oooo Shine just like the eastern star I got so much love- I wanna give it, give it [give] give it to you I wanna give it [give] give it [give] give it to you I wanna give it [give] give it [give] give it to you I wanna give it [give] give it to you So freely, love you so completely, baby So freely, love you so completely, baby yeah Hear me The foundation of love, is tenderness The foundation of love, is sincerity Wanna build my house on solid ground To make it strong so that you'll stay around I wanna build my house on solid ground To make it strong so that you'll stay [stay around] That you'll stay, that you'll stay Beautiful bright eyed girl Let me hold you close to me, baby yeah Shine like eastern star Wanna be near to where you are, baby Beautiful bright eyed girl Hear me sing my song to you, baby yeah Shine just like the eastern star I got so much love- I wanna give it, give it, give it to you I wanna give it [give] give it, give it to you I wanna give it [give] give it [give] give it to you I wanna give it [give] give it [give] give it to you I wanna give it, give it [give] give it to you I wanna give it, give it, give it to you I wanna give it, give it, give it to you I wanna give it, give it to you |
Pentru cineva care e pe forum ... stie ea care e (daca citeste)
EMINEM - KIM Aww... look at daddy's baby girl. It's daddy's baby. Little sleepy head. Yesterday I changed your diaper, wiped you and powdered you. How did you get so big? Can't believe it, now you're two. Hailie your so precious, daddy's so proud of you. SIT DOWN BITCH YOU MOVE AGAIN I BEAT THE SHIT OUTTA YOU! (Rapping) Don't make me wake this baby, she don't need to see what I'm about to do. Quit crying bitch, why you always make me shout at you? How could you just leave me and love him out the blue. Aww what's the matter Kim am I to loud for you? Too bad bitch your gonna finally hear me out this time. At first I'm like aight you wanna throw me out that's fine. But not for him to take my place, are you outcha mind? This couch, this TV, this whole house is mine. How could you let him sleep in our bed? Look at Kim, look at your husband now, I said look at him, he ain't so high now is he? Little punk Kim: Why you doing this? Eminem: Shut the fuck up Kim: Your drunk, your never going to get away with this Eminem: You think I give a fuck? Come on were going for a ride bitch. Kim: No!!! Eminem: Sit up front Kim: We can't just leave Hailie alone, what if she wakes up? Eminem: Will be right back, well I will, you'll be in the trunk. Chorus: So long, Bitch you did me so wrong I dont wanna go on, Living in this world without you. So long, Bitch you did me so wrong I dont wanna go on, Living in this world without you. You really fucked me Kim, you really did a number on me. Never knew me cheatin on you would come back to haunt me. But we was kids then Kim, I was only 18 That was years ago, I thought we wiped the slate clean. That's fucked up! Kim: I love you. Eminem: Oh god, my brain is racin. Kim: I love you. Eminem: What are you doing, change the station I hate this song. Does this look like a big joke? There's a four year old little boy laying dead with a slit throat in your living room. HAHA, what? you think I'm kidding you? You loved him didn't you? Kim: No! Eminem: Bullshit you bitch, don't fucking lie to me. What the fucks this guys problem on the side of me? Fuck you asshole, yea bite me. Kim, KIM, why don't you like me? You think I'm ugly don't you? Kim: It's not Eminem: No, you think I'm ugly Kim: Baby Eminem: Get the fuck away from me. Dont touch me. I hate you, I hate you, I swear to god I hate you. Oh my god I love you. How the fuck could you do this to me? Kim: Im sorry. Eminem: How the fuck could you do this to me? |
...continuare...
(Chorus) Eminem: Come on get out Kim: I cant, Im scared. Eminem: I said get out Bitch. Kim: Let go of my hair, please dont do this baby. Please, I love you. Look we can just take Hailie and leave. Eminem: FUCK YOU, you did this to us, you did it, its your fault. Oh my god, Im crackin up, get a grip Marshall. Hey, remember the time we went to Brians party? And you were like so drunk you threw up all over Archie? That was funny wasnt it? Kim: Yes. Eminem: That was funny wasnt it? Kim: YES! Eminem: See it all makes sense doesnt it? You and your husband have a fight, one of you trys to grab a knife and during the struggle he accidentally get his adams apple sliced. And while this is going his son has woke up and he walks in, she panics and he gets his throat cut. Now there both dead and you slashed your own throat so now its double homicide and suicide with no note. I should of known better. When you started to act weird, we could of, HEY, where you going, get back here. You can't run from me Kim, its just us, nobody else. Your only making this harder on your self. HAHA, gotcha! Go ahead, yell Here I'll scream with you. AH SOMEBODY HELP. Dont you get it bitch? No one can here you, now shut the fuck up and get whats coming to you. You were supposed to love me. Now bleed bitch bleed! Bleed bitch bleed! Bleed!!!!! (Chorus) |
Depswa
\"This Time\" I want to hurt you and don't know why Though i know it's not like me I can not help it, though I try to keep you away All this time i thought I knew who you were But this time all your words were just lies for demise And your thoughts were found unpure So when push comes to shove i found reasons To not work it out or relate And get off on the fear that i get when your near And the problems that I create [Chorus] This time, I think you'll finally see This time, I will not break This time, I'm smart enough to know There is only so much I'll take This time, I'm gonna make change This time, you're in my way This time, I will not play the same head trip on me game that you play Unresolved situations esculate Inside something brings me to push To find out what you can take When we run out of love and change seasons With our lives together at stake I'm aware of tears that I give when your near And the confusion that I make [Chorus] I want to hurt you and dont know why I can not help it, though I try to keep you away [Chorus] I want to hurt you I don't want to lie |
Nu pot sa ma schimb...
Stiu ca ma iubesti... Nu pot sa ma schimb... Stiu ca ma iubesti... I: A trecut deja o luna de cand n-ai mai sunat Si deja o vreme buna te-am asteptat. Ai fost omul meu, am fost femeia ta.. Imi pare rau acum ca trebuie sa-ti spun Dar intre noi s-a terminat (s-a terminat) Si ma gandesc acum ?? La prima clipa cand tu m-ai sarutat Si m-ai imbratisat (m-ai imbratisat) Refren(x2): Nu pot sa mai suport, ma gandesc non-stop la tine.. E prea tarziu acum sa te intorci din drum, stii bine.. II: Alo, alo, iubita mea, eu sunt Stiu ca a trecut ceva timp de cand N-am mai dat nici un semn de viata, nu te-am mai sunat Te rog sa ma crezi c-am avut multe pe cap Banuiesc ca esti suparata, iti dau dreptate Am avut multe probleme, toate o data adunate Imi pare rau ca n-am putut sa ajung la tine La fel de rau ca te-am facut sa ai incredere in mine Mai da-mi o sansa, te rog, haide s-o luam de la-nceput Adu-ti aminte clipele bune care le-am petrecut Cand dimineata ma trezeam si te gaseam goala sub dus Si te stergeam cu prosoape moi de plus Imi pare rau ca te-am facut sa suferi, asta sunt Incerc sa ma schimb dar asta nu va fi curand Trebuie sa inchid, te iubesc pana la cer Tu esti printesa mea, eu sunt baiatul de cartier. Refren(x2):.. III: Mi-e destul de greu acum Dar trebuie sa te uit si sa-mi fac de drum Viata merge inainte cu sau fara prea multe cuvinte Spune-mi, spune-mi, spune-mi acum daca vrei, daca te tine Ti-e mai bine acum printre baietii tai sau langa mine Am fost femeia ta, ai fost omul meu So intot am fost la bine si la greu langa tyiune mereu Nu pot sa mai suport, ma gandesc non-stop la tine.. Stii foarte bine, la fel de bine ca mine E prea tarziu acum sa te intorci din drum, stii bine.. Stii foarte bine, la fel de bine ca mine. IV: Nu pot sa ma schimb, raman la fel Stii ca te iubesc, fii printesa mea de cartier. V: Stiu ca ma iubesti dar sunt pe locul II Du-te inapoi, ramai cu baietii taï. asta asa ca s`o dam pe romaneste , marfa de versuri , la fel si melodia .. are un .. inteles anume :) marfa .. mie-mi place .. |
1 Attachment(s)
citi aici versuri.....nu va pot spune nimik despre melodie....nu o pot descrie.....tocmai am ascultat-o un timp indelungat...a trebuit sa scriu eu versurile pt k nu le-am gasit pe net....
Shobby-Cabron-Chucho-Tragaci-Daca maine mor de-as afla k miane mor sau peste o ora viata merge inainte cu mine sau fara merge inainte orice s-ar intampla mergi si tu inainte,odata si-odata se va intampla strofa 1....principala fa bani... daca te-ai bagat intre golani pana la capat cu minori sau majore... s-au arestat 4-5-6 ore numai Dumnezeu imi spune ce sa fac.. daca e nevoie sa fur sau sa sparg sa injur,sa fur,sa cant,sa vand, sa mint sau sa stau degeaba si sa reprezint daca maine ar fi sa mor....asta e... toata lumea o sa intrebe: de ce?... nimeni nu o sa planga la nesfarsit si dupa o luna:asta e..am murit important e ca daca maine dumnezeu ma ia o sa-mi fie dor de familia mea 2 frati (...2 frati) si cativa tovarashi buni 2 fete (...2 fete) si-nca 2-3 nebuni... 2x de-as afla k maisne mor sau peste o ora viata merge inainte cu mine sau fara merge inainte orice s-ar intampla mergi si tu inainte,odata si-odata se va intampla strofa 2..si totodata ultima a mea nu eu am inventat muzica nu eu am inventat problemele... si totodata toate panaramele educatie am dat si la fete si baieti si cantarete si la cantareti si la daia care sufera de bani... si la daia care se cred golani am facut destule...nu am de gand sa le repet am promis k ma indreptt incet,incet atunci cand mama s-a ridicat la cer am ramas singur pe strazile din cartier si atunci cum p*** mea sa imi para rau daca maine ma ia Dumnezeu sunt multumit k stau langa mama mea si nu mai bat toata ziua strada 2x de-as afla k maine mor sau peste o ora viata merge inainte cu mine sau fara merge inainte orice s-ar intampla mergi si tu inainte,odata si-odata se va intampla daca maine mor nu regret nimik acum e 2003....sunt tot cu ai mei pot sa faci ce vrei dar n-ai cum sa ne iei nu imi pare rau pt tot ce a fost,e viata mea..hey nimeni nu ma poate schimba,nu incerca;n-o face nici mama... pt cei de langa mine care vor varsa o lacrima le spun: nici o lacrima in plus,am fost,m-am dus,am facut tot ce am vurt,am tinut capu' sus pt voi concluzia e k toti murim,eu cred in Dumnezeu dar nu cred in destin zile bune trec,zile bune vin,sau tu nu ai de unde sa stii dar tu imi spui ce frumoasa e viata,exact eu zic k e de *** si fac tot ce vreau,trebuie sa fac tot ce am in cap, e adevarat,daca ar fi sa mor nu-mi pare rau,poate k asa vrea Dumnezeu ma gandesc acum ce s-ar intampla daca as pleca in noaptea-asta n-as regreta tot ce am facut,a fost facut si a trecut,asculta: inima imi bate usor in piept,e liniste in camera eu astept sa se intample ceva dar e totul la fel,prea multe voci (....???...) daca visez sau nu,dar stiu de-un lucru sunt sigur,inca sunt viu ma gandesc ce sa aleg,ce sa fac,nu imi vine sa cred,(((???oare la inceput?))??? sunt in fata oglinzi,ma pirvesc...Doamne! innebunesc, daca mor la noapte nu regret....asa k astept!... 2x de-as afla k maine mor sau peste o ora viata merge inainte cu mine sau fara merge inainte orice s-ar intampla mergi si tu inainte,odata si-odata se va intampla |
Sylver-Who Am I... :(
In the darkest corner of my mind I've been searching, I've been trying to find The little girl that I left behind I cannot see, life's blinding me Underneath my rough and poisoned skin Lies the inner beauty, free from sin But I've forgotten how to reach down in How can I feel, what I am for real Chorus: Who am I What am I I'm lying naked on the floor I don't believe the mirror anymore Got to find myself again I don't know, if letting go Might be the only way I can Left alone, I'm lost in space and time I still wonder how to ease my mind Expectations of a different kind I want to be me, tell me how can I be Far away from innocence I start Try to find the answer, hidden in the stars Though my soul got covered in many scars I still hold on, want to know where I belong Chorus M-8: Maybe after all is said and done When the shadows and the doubts are gone I realise it's hard to love someone If your not standing strong Chorus |
frumoasa melodia........
|
ploua shi ploua shi ploua in noapte,
ploua cu lacrimi in sufletul meu, vantul ce bate ushor de departe, el mi te-aduce in ganduri mereu... ReF. zile fara tine, multe nopti senine, ma gandesc la tine, shi mi-e dor, tare dor! zile fara tine, shi prea multe nopti senine, mai traiesc cu gandul, ca te-ntorci la mine... lacrimi lucesc shi se sting iar in noapte, sufletul meu fara tine-i sarac, okii imi lasa pe-obraz diamante, o zi fara tine parca-i un veac... cine o canta ? :) |
adrian.....minune :wink:
|
:lol:
asta e si mai grava .. depinde de stare It was a coldest day in December A day I always will remember I looked into your eyes And faced my deepest fear I had drifted to far Far from you my dear CHORUS: So how could I Turn away from the one I love How could I When I know what my heart's made of Could it be That your soul lives inside of me How could I ever say good-bye Why was I so afraid to tell her That for her I would fight a thousand soldiers But just like an angry child I kept my feelings locked inside There were rivers of tears But the one thing I knew in my heart Is that I was fading much too fast So how could I Turn away from the one I love How could I When I know what my heart's made of Could it be That your soul lives inside of me How could I ever say good-bye Why was I so afraid to tell her That for her I would fight a thousand soldiers But just like an angry child I kept my feelings locked inside There were rivers of tears But the one thing I knew in my heart Is that I was fading much too fast stie cineva cine-o canta ? fara google plz .. |
vine o zi cand ai sa fii in locul meu
si atunci ai sa intelegi vine o zi cand ai sa dai si tu de greu ca n-ai stiut ce sa alegi adrian asta ... :) ntz ntz ntz:P ce zici mad`ule ? se potriveste ? :lol: mama ei de viata .. :lol: |
Aseara in discoteca am agatat o bruneta si vrea sa facem amor pe masa si pe covor .
Sa fac sex cu ea lalalala si pe canapea lalalala si-apoi pe saltea lalalala e placerea mea lalala !!!! Fata mea esti tare si sigur le intreci pe taote ,vino langa mine ca vreau sa te dau pe sapte , sa ti-o trag non-stop , pana dimineatza , sa nu mai sti de tine si sa macani ca o ratza :wink: . Sa fac sex cu ea lalalala si pe canapea lalalala si-apoi pe saltea lalalala e placerea mea lalala !!!! Nu stiu ce sa le mai fac , sunt suprasolicitat si-am sa le fac programare , cu bilete de intrare . Tare asta ! |
groove coverage: 7years and fifty days
Seven years and fifty days The time is passing by Nothing in this world could be As nice as you and I Bridge: And how could we break up like this And how could we be wrong So many years, so many days And I still sing my song Chorus: Now I run to you Like I always do When I close my eyes I think of you Such a lonely girl Such a lonely world When I close my eyes I dream I'll return to you Like I always do When I close my eyes I think of you Such a lonely girl Such a lonely world When I close my eyes I dream of you Seven years and fifty days Now just look at me Am I girl I used to be So then what do you see Bridge: And how could we break up like this And how could we be wrong So many years, so many days And I still sing my song Chorus: Now I run to you Like I always do When I close my eyes I think of you Such a lonely girl Such a lonely world When I close my eyes I dream I'll return to you Like I always do When I close my eyes I think of you Such a lonely girl Such a lonely world When I close my eyes I dream of you |
the offspring-denial,revisited
So here we go Having the same old fight again There she goes Same old game that never ends If I could say The right words I know I could make you stay If I could say The right words Things would work out all right And if you go I won‘t believe That it‘s forever And you can go But I‘ll never leave Cause it‘s not over Replay last night Talking it out don‘t make it right I know she‘s tried, but my whole world Is her and all we‘ve got now And if you go I won‘t believe That it‘s forever I won‘t let go Even if she say that it‘s over I know it‘ll be Different this time If you‘d just stay And when we wrote this story How did it end? It was you and me for all our lives Come on, don‘t say it We‘ll try again And if I‘d just hold you We could last But she stands softly Tears down her face Hitting me, oh god This is the end I‘d wait here for you But there‘s nothing more now I can do How did you know How did you know How did you know Finally |
Versuri \"Parazitii feat Anonim & Spike - Maraton 20 cm\"
20 cm records...... R:X2 20 cm e numele incercati ce p**a mea sa ne cenzurati renumele sticla sus jointu sus curg rimele noi bem cantam si nu iertam c****e privesc din paralel stilu de viata rebel sunt coregrafu piticilor ce joaca pe cerebel posedat narcotic cant haotic orice p***a oftic dupa ce face botic de mic iubesc des fizicul c***ei ma dedic de mic adic nu mi-am tras caracteru la loz in plic strig preludiu ca ma frec cam ritmic zic esti umpic mai sic capra ne f***m domestic? scapat de sub control sunt nu cred in miracol cred in alcool macar ma face plin cand ma simt gol alerg sa inteleg in acest maraton in care toata lumea vine dopata la microfon sunt un mare admirator fare dati-mi banii si dispar urmarit de 3 fanfare militare rog prostii sa ma inspire in continuare ca umor prostia poate fi pusa in valoare vorba mea cade greu eu cad in picioare sa ma-ntelegi n-ai nevoie de decodoare sunt acel oarecare care poate sa decalre sunt privit cu oroare si ascultat cu ardoare urat de impotenti pt ca sunt in stare dau tonu de dragu de a ma auzi in monitoare eu sunt eu toti se grabesc sa ma compare sunt util ca igrasia va las cu ochii-n soare am probleme de comunicare si-un cap tare dati-mi doua guri de t***a sa ma masoare R:X2 Cuvintele pot fi ca un lifting pe viu cu cutteru pacientu meu un teanc de foi operat cu markeru fug in bezna cu jiunghiuri in glezna n-am somn nu visez la bani pt ca nu dorm mentin un scop dau vietii peste bot vreau sa-mi cantati din clopot si tot ma f*t in el de horoscop sa-mi fac de cap ma pun in cap mi-ai sugerat acum imi fac de cap in capu tau tu ma s**i eronat la rapa in camping de pe stanca te-mping dupa-o gura de rissling te-ncing ca la wrestling 20 cm parazitii anonim spike dam curs acestui cor semn de open mike prezint primu artist dupa ultima moda ultima voce aparuta in domeniu adica yo ba lasand impresia falsa ca n-am ce spune fac reclama mascata fara sa-mi dau numele nu rade te fac sa palngi ca sunt al dracului si simt femeia gonflabila sub amenintarea acului tristetea ta ma strange de p**a eu stig din tufis si mai fericit ba ca nu pot sa ma p*s spui cine sunt ce fac de ce te-am agresat sau ce motive as avea sa nu te plac insirand persoanele ce nu ma-nghit pe zeci de km masor succesu-n 20 cm printre alte mii de fapte platesc p***e-n rate cand te duci la vale eu sunt cel ce-ti sare-n spate-n piept trag imi sar in sus plamanii si dau sfoara-n tara sa se spanzure romanii am pt fiecare o capcana-ntinsa-n felul meu de-a fi sunt pervers ca limba-n p***a-n graba prin difuzoare-n casa-ti intru-n cap te sparg-n jur sunt apt zilele noastre sa provoc dezastre va sting lumina si-mi bag p**a-n astrele voastre-n rest zambesc va infig direct in plex un cutit cu mesajul \"va iubesc ïn cortex\" |
printre singurele piese romanesti care le ador...si la care ma apuca nostalgiile ;) :
N&D - Nu pot sa uit I: Ai facut cu inima mea ce-ai vrut, m-a durut Am incercat sa iubesc pe-altcineva, sa uit, dar n-am putut Imi amintesc cum era la inceput Imi amintesc primul tau sarut Nu pot sa uit cand in brate ma strangeai Nu pot sa uit clipa in care ma sarutai Nu pot sa uit nimic din tot ce fost Nu pot sa cred ca totul a fost fara rost. Pentru tine nimic nu mai are nici o importanta E usor, foarte simplu, sa crezi ca incepi o noua viata Nu te-ai gandit nici macar un minut La tot ce-a fost, nu pot sa uit. Refren:(x2) Nu pot sa uit cum plangeai Nu pot sa uit cand spuneai 'Te iubesc, n-am sa te parasesc'. II: De ce-ai plecat ? Nimic nu mai conteaza pentru mine Tot ce vreau, ce simt este sa fiu cu tine Sa iua totul de la inceput Atunci cand spuneai ca ma iubesti, ca n-o sa ma parasesti Atunci cand spuneai ca fara altul nu vom putea trai Atunci cand spuneai 'Nimeni nu ne va desparti' Atunci cand spuneai ca vei fi numai a mea De ce-ai plecat iubito, uita-te in urma ta. Refren:.. III: As vrea sa simti si tu acum ce simt si eu Sa intelegi ce se intampla in sufletul meu. Imi amintesc cum era la inceput Imi amintesc primul tau sarut Nu pot sa uit cand in brate ma strangeai Nu pot sa uit clipa in care ma sarutai Nu pot sa uit nimic din tot ce fost Nu pot sa cred ca totul a fost fara rost. Pentru tine nimic nu mai are nici o importanta E usor, foarte simplu, sa crezi ca incepi o noua viata Nu te-ai gandit nici macar un minut La tot ce-a fost, nu pot sa uit. Refren:.. |
versurile sunt misto
probabil melodia-i penala.. oricum .. check this out depeche mode Depeche Mode lyrics \" I Want You Now \" I want you now Tomorrow won't do There's a yearning inside And it's showing through Reach out your hands And accept my love We've waited for too long Enough is enough I want you now My heart is aching My body is burning My hands are shaking My head is turning Do you understand It's so easy to choose We've got time to kill We've got nothing to lose I want you now And I don't mean to sound Like one of the boys That's not what I'm trying to do I don't want to be Like one of the boys I just want you now Because I've got a love A love that won't wait A love that is growing And it's getting late Do you know what it means To be left this way When everyone's gone And the feelings they stay I want you now |
Re:
Quote:
aia e supeeer tare :) sa puna kareva versurile k eu nush d unde sa l iau |
zale-depinde de noi
Ura umple la refuz inimile voastre ruzi, mult prea prajiti va ardeti pentru un loc in autobuz pierduti ca niste meduze inchise in ecluze salvarea platita n-o sa va ajute cand sunteti la rascruce luati pe sus de brize cu narile-n prize dupa cateva reprize va vindeti pe voi in prize pungasi cu atestat in stat iau leafa in valize si-un fiu de muncitor cu bilele spala parbrize aveti praf in pupile de prin vile de pe mobile si afacerea le merge perpetuum copile dupa un gard de cauze primiti cu aplauze cine-i acuza brusc dispari din terte cauze uzine de abuz ascunse precum acuze aduc in case gaze si caldura de obuz lansez catre auz un contraatac auz dar am situat baza sus aici nothin` to loose ya` [x2] avem necazuri si nevoi da ce conteaza pt. tine am depasit mileniu 2 acum depinde de noi avem copii dusi in razboi da ce conteaza pt. tine am depasit mileniu 2 acum depinde de noi eu cand dau la mic multa lume ma acuza ca nu port bluze largi dar am hip-hop-u tatua pe buza pe mine ma amuza defapt ca in mintile noastre intelegem bine si rau dar nu stim sa alegem prostia e o femeie ignoranta si confuza o vezi pe culmea lumii stand la soare pe peluza si striga-n gura mare bautara produsa si mancarea furata a pus mana pe ei chiar daca o ard in landcruiser si cine a zis ca voi cu noi e un looser acum scuza-ma man mintea mea-i obtuza man la orice human care are sufletul produs de bani tu oriunde ne vezi nu te uita la bluze asculta rimele legate ca sa alegi ale noastre buze n-auzi clopotul suna, auzi clopotele rasuna auzi acorduri de struna, auzi formatie buna auzi boxele cum tuna intr-o lume de surdo-muti te busesc, te busesc in cap si sigur ma auzi [R x 2] avem necazuri si nevoi dar ce conteaza pentru tine am depasit mileniul 2 acum depinde de noi avem copii dusi in razboi da ce conteaza pt. tine am depasit mileniu 2 acum depinde de noï |
Re:
Quote:
@santos - melodia nu e rea...caut-o ;) |
dupa mine vama veche cu epilog este cea mai cea ...cea cea :roll:
Epilog Celor care cred ca lumea asta cu iubire va scapa Celor care cred ca Dragostea va mai schimba ceva Le vom cinta, le vom cinta le vom spune asa: Nimeni n-o sa iti explice ce e Dragostea Asta singur intr-o zi de vara-o vei afla Si atunci sa nu uiti de inima ta Binele si Rau-n jurul tau se vor juca Lumea asta moarta va-ncerca sa-ti fure dragostea Niciodata sa nu uiti de inima ta Celor care cred ca Visele nu pot muri, Celor care stiu ca Ura nu naste copii Le vom cinta, le vom cinta le vom spune-asa Nimeni n-o sa iti explice ce e Dragostea Asta singur intr-o zi de vara-o vei afla Si atunci sa uiti de inima ta Binele si Rau-n jurul tau se vor juca Lumea asta moarta va-ncerca sa-ti fure Dragostea Niciodata sa nu uiti de inima ta |
cu adevarat super melodie.
|
super tare frate! :wink:
|
word!
|
Strada pe care-ai stat
Pastreaza si acum Locuri prin care-altadat' Cu tine am trecut. Cand ploaia in parc ne prindea Si totul era linistit Traiam clipe care-as fi vrut Sa n-aiba un sfarsit. Acuma mi-e greu sa mai cred Ca tot ce s-a-ntamplat Mai poate fi, macar odata, Mai poate fi adevarat. In clipa in care-am sa plec Ce rost ar mai avea ? Invata din nou sa speri, Nimic nu s-a schimbat ! Altul, desigur, Te va iubi mai mult. Va fi un alt inceput. Nu stiu, desigur, Ce ti-ai dorit mai mult, Poate un alt inceput. Sunt zile in care nu cred Ce te-ar putea opri Sa fiu tot eu acela Pe care-l vei dori. Sunt singur, de-atata vreme, Singur si de mult La usa mea nici nu mai tin minte De cand nu ai batut. | Altul, desigur, | Te va iubi mai mult. 2* | Va fi un alt inceput. | Nu stiu, desigur, | Ce ti-ai dorit mai mult, | Poate un alt inceput. (solo) | Altul, desigur, | Te va iubi mai mult. 2* | Va fi un alt inceput. | Nu stiu, desigur, | Ce ti-ai dorit mai mult, | Poate un alt ïnceput. :P |
puneti si voi un titlu si o formatie cand post-ati versuri...
asta e compact c, nu? |
Parazitii - fii pregatit
Democratia e un haos controlat, baga la cap Banu conduce partidul suprem esti controlat Libertatea o furi momentele-n care, te simti fericit Si-ti permiti un moment de relaxare Sa mori pentru patrie, astea-s povesti Tre` sa gasesti ceva pentru care merita sa traiesti Prostii mor pentru ideile celor destepti Si nu exista oameni 100% corecti Cei bogati ignora oamenii desculti, invata s-asculti Nu dispretui oamenii saraci, dar culti Vei reusi, vei fi privit cu admiratie si ura Vei fi invidiat pentru femeia ta buna de p**a Legile sunt pentru noi, cei de rand Si asta nu se va schimba curand Incearca sa ma crezi pe cuvant Nu poti forta un om sa te placa Nu esti bine venit, pleaca Orice rau final tre` sa treaca Daca oamenii sunt caini, cand e vorba de ce`i al lor Mare atentie nu cumva sa ramai dator Poti fi tras in p**a de cel mai apropiat Poti fi inselat de c***a cu care-mparti acelasi pat Sa ceri sprijin de la cei care se clatina egal Cu a cauta recunasterea in discuri de platina Refren: Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti Pregatit sa mori, sarac sa ai, sa cazi, sa n-ai sa iei sa dai Candva te plac toti asa Fii pregatit, munti de ura sa-nfrunti Sa ai puterea sa zambesti Vazandu-ti parintii carunti Cand toate nu merg, sau merg prost Fara cuvinte invata sa mergi cu pasi mari inainte Respecta-ti aproapele, sau nu Fii tu, nu fi ce te vor altii Respecta legile, sau nu Pregatit sa te surprinda, nepregatit viata Sa-ti pierzi copii, nevasta da-on m****i ei si p-asta Asa zic si prieteni, te judeca in lipsa Si-ti intorc spatele, atunci cand esti cu mana-ntinsa Pregatit sa fii, privit cu ura si dispret Atunci cand ai puterea sa faci ceva cu adevarat maret Nu te lasa condus, nu ai de ce s-admiti Ai o sansa-n viata, in fata, invata sa profiti Nu simti durere, nu simti iubire si apreciere Cand totul in lumea asta se rezuma la avere Eu astept sa fiu lovit, astept zambind Pentru tot ce-am vazut pana acum, sunt pregatit Refren: Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dintï |
1 Attachment(s)
zale sa poti zambi!
Zale connection ... baiete socoteste si nu a ori b si punele la pachet aceste shaorme mai pune si un vin sa ducem s-alor mei ca facem un gratar si trebuie sa avem ulei alo? alo ce faci ma chill .. vezi ca ai delay pe linie vorbeste gentil bah ... celor ce ma asculta bucuros le cant ca telefonu-l tin sa stiu pe unde sunt pregatiti cupa ca filat cu lupa va dau cu flow ca in show cu sayan supa legalizati cultura promovati arta ca din tutun se moare de v-i se umple geanta in prim plan noi ne adunam mare clan cu fetele in platouri si cristu` la platan cu mana-n microfon si cu beat-u-n timpan asa-s vrea sa fie orice zi din an [refren x2*] clasic pe un beat din jurrasick parca imi pun muzica data la maxim intru in centru pentru cine-i pentru armonie am tot respectu` si ma ocupt de propiul bussines ca oamenii mei sa ma vada in orice zi vesel fratele meu in fiecare zi ma privesc pe vremea in care toata lumea face fitness stai chill ca vine yolo iau avant precum apolo cand alerg de colo-colo sunt un cautator de dollo` ma bucur chiar daca n-am yo rande-vouz sectoru` buya zale cu ghetou la puya nu-ti mai despui duduia in club sau oriunde esti cu ea n-am respect pentru cei care ma acuza v-am spus ca am ramas sedus de muza in hip-hop n-ai scuza ca sa fi looser daia noi optam pentru rap si flooza [refren] am vazut milionari care inca strang merg cu blugii rupti si mereu se plang altii fac din noapte zi arunca cu banii da` pe urma raman lefteri le trec anii fi multumit cu ce ai chiar daca e putin cand vine sfarsitu` nu avem de unde sa stim iubim sticlele de vin si femeiele impanate ca fotomodelele sunt prea departe lasa-ma sa mai beau un strop ca baietii nu asculta pop e ca un joc intru in studio baga negativu` ca sa facem show imi vin versuri si in somn vecinii dispera basu` le creste tensiunea in vena cand sunt pe scena nu am nici o problema lasa-ti femeia acasa ca te sar dïn schema Modifica extensia din *.rar in *.mp3 |
.:: CTC - Terapie de soc ::.
daca hip`hop-ul e de c**at eu am scaune zilnice iar cei cu simtu olfactiv dezvoltat imi acorda aplauze ritmice mc`ii imi adreseaza laude cinice da` transpira caci pentru ei sesiunile sunt asemeni unei saune lirice aparitia mea scenica are probabil cauze biblice caci concurenta dispare subit asemeni faunei mitice CNA-ul sufera traume psihice iar adeptii lor chiar si din lumea dreptilor vor lua pauze sa ma critice provoc si tertilor daune fizice ticsand in contracte clauze eliptice bazate pe fraude tipice specifice, reactii chimice motivate de sinapsarea microfonului cu propriile`mi terminatii dendritice produc ganduri super-luminice cu forme caracteristice rachetelor balistice precis lansate de F16 ce spulbera si fac vraiste tinuturile mioritice si rapper`ii spumega neputand sa verifice MC`ul care`si adjudeca responsabilitatea acestei forte lirice gaborii adulmeca sperand sa identifice sursa joint`ului de canepa ce fumega asemeni tortei olimpice efectele prestatiei mele`s pur si simplu [fatitice?] morbiditatea creste la indice date statistice privind mortalitatea cresc mult peste medie si toti expertii`n materie`ntocmesc rapoarte criminalistice ce tind sa ma indice clar ca pe`un ucigas in serie deci ceea ce asculti acum iti pot parea simple rime dar percepand mesajul te sperie si le vezi ca pe`o puzderie de bullterieri turbati ce vin spre tine, nimic spre bine mereu e loc de mai rau caci de la primii pasi prin oras ma lovesc de`acelasi tablou DJ nevoiasi viseaza la vreun M cadou MC falsi n`au studii si clacheaza in studiou Graff`eri lasi vegheaza doar ultimul vagon de metrou si B-Boy grasi presteaza munca de birou. Deci din nou ceea ce voi numiti miscare de fapt sta pe locuri ascunsa dupa blocuri probabil in timp ce stocuri de idei se scurg din stilou cand Cedry2k scrie alfabetul invie pe hartie sub forma celui mai dur argou propagandu`se pe radiou pana`n creierul DJ`ului tau si provocandu`i scleroza`n placi, caci n`am nici un scrupul,deci va bat pe toti prin tehnici de Kung-Fu pana`mi pierd suflul va bat pana ramaneti fara suflare si va dati duhul 2002 am y2k iar sub un stigmat cu \"f\" caci \"facem records\" e grupul sapandu`va groapa si resuscitand sufletu` si trupu` miscarii rappa [Vexxatu] - Scratches eu am ramas acelasi y2k, tu ai ramas de cacao eu sunt mereu OK, tu intotdeauna Ko adica knock out ai zice tu, de fapt o cauti cu lumanarea dar cand ma vezi te camuflezi ca Vinetou caci stii bine tu, ca`s caz patologic dar criminologii cauta noi tipare sa`mi schiteze profilul psihologic sunt copilul mitologic asediind Troia din linia`ntai tu ramai perplex cant vezi ca poti [..] sa`l ai pe ambii calcai deci remarcabil ca`s vulnerabil doar genital ca Bill y2k`abil s`arat ca voi rappa abili sunteti de fapt sub stadiul de novice simple popice mii de copii ce au patruns pe scena si`ncep sa ma oftice si ca sa lovesc astept momentul propice da pan`atunci transpirati ca niste tzanci la filme erotice transpirati ca un eschimos debusolat la tropice sau ca un narcoman in sevraj expulzat in tari exotice alternativele`s ironice, deci inghetati ca un turist fara surplusuri calorice surprins de geruri nordice, inghetati rapid ca dupa un clip clipele istorice sau ca dealer`ii de narcotice cand pe oglinda scrie \"POLICE\" speriati`va de beat`uri ca de explozii sonice cutremurati`va, caci pe platane`s placi tehtonice si textele mele sparg limita castii ciocnindu`se frontal de neuronii vostri ca`n cel mai nesportiv bodycheck modificandu`va deci functiile metabolice provocandu`va stari nevrotice si boli psihice cronice ce`au drept consecinte tendinte criminale periodice si`anihilarea constiintei de catre mii de fiinte demonice invadandu`va cortical prin canale ionice microscopice si insuflandu`va ample atitudini antropofobice deci ma detestati pentru torturile argotice la care va supun cand rimez dar nu puteti sa ma testati caci nu puteti sa`mi contestati categorice abilitati retorice prin care injectez rime narcotice in vena consumatorului de droguri metaforice cauzand stari euforice ascultatorului pentru care microfonul predicatorului capata valori simbolice ca aurul sau orice`alte resurse`ale subsolului. |
niste vs si o melodie care mie personal imi place foarte mult pt ac e foarte adevarat ceaa ce zice!
In The End (It starts with) One thing / I don’t know why It doesn’t even matter how hard you try Keep that in mind / I designed this rhyme To explain in due time All I know time is a valuable thing Watch it fly by as the pendulum swings Watch it count down to the end of the day The clock ticks life away It’s so unreal Didn’t look out below Watch the time go right out the window Trying to hold on / but didn’t even know Wasted it all just to Watch you go I kept everything inside and even though I tried / it all fell apart What it meant to me / will eventually / be a memory / of a time when I tried so hard And got so far But in the end It doesn't even matter I had to fall To lose it all But in the end It doesn't even matter One thing / I don’t know why It doesn’t even matter how hard you try Keep that in mind / I designed this rhyme To remind myself how I tried so hard In spite of the way you were mocking me Acting like I was part of your property Remembering all the times you fought with me I’m surprised it got so (far) Things aren’t the way they were before You wouldn’t even recognize me anymore Not that you knew me back then But it all comes back to me In the end You kept everything inside and even though I tried / it all fell apart What it meant to me / will eventually / be a memory / of a time when I I tried so hard And got so far But in the end It doesn’t even matter I had to fall To lose it all But in the end It doesn’t even matter I’ve put my trust in you Pushed as far as I can go And for all this There’s only one thing you should know I’ve put my trust in you Pushed as far as I can go And for all this There’s only one thing you should know I tried so hard And got so far But in the end It doesn’t even matter I had to fall To lose it all But in the end It doesn’t even matter |
bv blondino ;)
frumoasa melodie :) George Michael - Careless Whisper I feel so unsure as I take your hand an lead you to the dance floor. As the music dies something in your eyes Calls to mind a silver screen and you're its sad goodbye. I'm never gonna dance again guilty feet have got no rhythm Though it's easy to pretend I know you're not a fool. I should have known better than to cheat a friend And waste a chance that I've been given. So I'm never gonna dance again the way I danced with you. Time can never mend the careless whispers of a good friend. To the heart and mind ignorance is kind. There's no comfort in the truth pain is all you'll find. I'm never gonna dance again guilty feet have got no rhythm . . . Never without your love. Tonight the music seems so loud I wish that we could lose this crowd. Maybe it's better this way We'd hurt each other with the things we want to say. We could have been so good together We could have lived this dance forever But now who's gonna dance with me? - Please stay. And I'm never gonna dance again guilty feet have got no rhythm . . . No dance no dance no dance you're gone - no dance you're gone. This matter is so wrong so wrong that you had lo leave me alone. |
Re: Versuri preferate !
Ce ziceti de asta?
Hoes like to fuck ya, then call ya baby Then drive ya crazy, ho you can save me Save all that bullshit, drama and actin Preachin's for pulpits, quit dat lip flappin Dog, I'm attackin, heads gon' be crackin Steps outta line and you gets a pimp smackin Who wear the pants bitch, who made these pants bitch You shake and dance bitch, I'm just your man bitch I like affection, not a infection Ho, you burn me bullets come yo direction If you sadictic, don't you step to this Freaky and pity, ho we can do this Man I grew to this, playa it's in me Up there is where these green leaves'll send me Keep to the game be yo conversation Straight to the brain man, that rules the nation!!!!!! |
Quote:
si ca sa nu fiu off-topic prea tare,uite niste versuri ce-mi plac mie: Make that ass vibrate, make that ass vibrate I like the way yo ass be vibratin... I like the way yo ass be vibratin... Make that ass vibrate, Make that ass vibrate, shake that shit till you Start an earthquake :D Petey Pablo-(celebra) Vibrate |
1 Attachment(s)
Asta-i melodia.. Pt femeile sufocante si pt alea care nu stiu ce vor ;)
|
Bitza - Razboi in doi
Esti gandul meu bun Cand ma ascund in fum Si spun ca poate o sa am cu tine un final de drum Si spun ca daca ar pica totul Dac-as fi cu tine as sti c-am luat tot potul Esti haina care ma imbraca In momentu-n care toti ma lasa balta M-acoperi, ma-ntelegi, ma strangi, ma incalzesti Ma faci sa cred ca-n doi e mult mai greu sa pierzi Esti cea care totdeauna imi raspunde Cand cer intariri, cea care nu se-ascunde Cea care poate face soare atunci cand ploua Cea care poate sa ma duca intr-o era noua Esti bandajul care-l pun pe rana Cand sangerez la pamant lipsit de orice vlaga Ma faci sa ma ridic si sa ma scutur de tarana Sa strang din nou din dinti gata de-o noua lupta Ref(x2) Pote gresesc, poate nu esti tu Poate m-amagesc sau poate nu Chiar daca sunt furtuni, ninsori, soare si ploi In orice razboi e mai usor in doi Esti camaradul meu cand eu atarn de-un fir de ata In acest razboi numit viata Cand inaintez cu greu cu vantu-n fata M-ajuti fara sa pui prea multe in balanta Esti glasul ce-l aud cand totu-u jur a tacut Cand totu-n jur a trecut Cand linile s-au tras Si s-au mai dat alte verdicte Alte sentinte Alte dorinte Calcand acelasi monoton esti as Locu-n care-ntotdeauna m-am intors Tu ma aduci la normal cand sunt intors pe dos Si poate n-o arat, dar mi-ar fi mult mai greu Dac-as ramane fara tine doar un simplu eu Esti zambetul meu dintr-o noapte neagra Cand dupa un apus lumina-i dusa toata Reusesti sa faci totul fara trucuri Chiar daca sunt tot eu cel care-ti da putine lucruri Refx2 Praf pe drum Cand ma scutur imi spun Nu e nimeni sa m-adune cand sunt beat praf nu e nimeni sa ma-ndrume Orice razboi e mai usor in doi Nu-mi spune ca sentimentele au ruginit in noi Armurile au cazut si-acum ochii mari si goi,varsa ploi Sentimente patate de noroi se torn apoi Amintiri transformate-n strigoi Scrisori aruncate la gunoi,voi strange-n pumni ura Imi va urla gura,va tremura mana Asta-i razboiul meu cu lumea Iar tu vei fi doar una,intotdeauna Cand vor pica din cer si soarele sï luna |
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning