![]() |
Re: Mercedes S-Klasse va avea motoare BMW!
Quote:
Asta explica multe! :) Eu am auzit ca mercedes vor sa scoata stivuitoare ( ca doar au succes in toate domeniile in care sunt implicati ) si sa puna motoare bmw pe ele,ca sa nu mai strice motoarele mercedes. :)) |
ar fi bine.. ca nu mi-ar strica inca unul !
|
k sa vedeti k McLaren are motor bmw dinainte sa va certati aici :
5.McLaren F1: 240 mph+, 0-60 in 3.2 secs. BMW S70/2 60 Degree V12 Engine with 627 hp, base price is $970,000. http://www.thesupercars.org/fastest-...d-top-10-list/ |
Quote:
|
di unde stii ca sunt fan mercedes? ca ultima oara cand m-am gandit , eram fan alfa romeo :)
|
asta zic eu k e o prostie inventata de cineva fara ocupatie, mercedes nu ar face niciodata asta pentru k ar pierde mult din reputatie.
|
eu zic ca e vorba de o colaborare..am citit mai mult un articol cu directoru departamentului de motoare de la bmw si era un exemplu acolo un motor v12 de 6.0 ar cam costa 60000 euro ce inseamna cam mai mult de 50% din costul de productie
|
nu cred k ar colabora mercedes cu bmw, chiar daca este criza...concurentza este mare intre ei.gasesc ei o solutzie...dar nu asta, k s-ar face de kko.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Nu am sa cred asta niciodata in viata asta!!! Nu este posibil ca mercedes sa faca asa ceva!!! Chiar credeti ca ei nu sunt in stare sa conceapa motoare? De cand sunt eu nu am auzit persoane care sa se planga de motarele de la mercedes!!! Si pe langa asta am avut pana acum 8 mercedesuri si acum mai detin 5 si nu am avut niciodata vre-o problema la motor!!! singura problema pe care am avut-o la un mercedes a fost pompa de servodirectie!!! Asta la un C Sport Coupe!!! daca faceam cateva cerculete cu el incepea sa piarda ulei pe la pompa!!! Si totusi cea mai mare problema o avem cu service-ul!!!
|
Quote:
ia zimi si mie un motor aspirat care sa aiba 100cp/litru de la mercedes? |
da nici nu ma intereseaza si nici nu conteaza ! .. mai bine imi iau motor cu turbo dar macar sa ma tina sa n-am probleme ..decat sa imi iau de la bmw aspirat ( vai dom'le am aspirat..wooa.. zici ca cine stie ce motor o fi ).. si sa imi pice la 10.000 km
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
motoru ala il duci la 600 fara turbo de pe M5 |
| All times are GMT +2. The time now is 22:07. |
- Copyright 2026 4Tuning