![]() |
Re: Trackdays
as fi curios sa ma bag si eu sa vad daca mai trage ceva batrana....cand mai mergeti?
|
:idea:
|
Quote:
|
mai facem o iesire duminica daca tot santem atatia doritori....... costel vb sa vezi daca ii liber?
|
NO CATI SUNTEM CARE VOR SA MERGEM DUMNICA LA LAS VEGAS....
|
MULTI, FOARTE MULTI .... :lol::lol:
|
eu vin dar nu ma dau.. nu am facut nici o modificare de atunci
|
si yo vin
|
La ce ora?
|
Salut tuturor, am revenit dupa o absenta prelungita :-) sa fiu al naibii daca nu am sunat de 3 ori la astia sa ii intreb daca-i voie cu masina, si de fiecare data mi s-a zis clar "NU".
Am mai trecut acum 2 saptamani pe acolo si era pustiu. Cunoasteti pe cineva de la las vegas sa mai organizam un track day, ceva? De cand tot visez sa ma dau acolo... :blink: |
la primavara...acum n-ai ce sa faci acolo.
|
itzi ingheatza cauciucurile :)) mai bine merem pe patinoar :))
|
m-am gandit la asta, si am ajuns la concluzia ca ar fi perfect posibil, din moment ce si ei intra cu zamboni sa faca suprafata oglinda. doar ca, eu cel putin, nu am skillul necesar pt niste drifturi spectaculoase in asa spatiu mic. de fapt daca ma gandesc bine, nu cred ca am skillul necesar nici pt drifturi spectaculoase in spatiu mare :))
in schimb pe pista eu zic ca ar fi misto, fiindca pe vremea asta nu iti fortezi nici ambreiajul, nici transmisia si nici cauciucurile, si chiar daca viteza media o fi undeva pe la 30 la ora, aia 30 la ora ii faci intr-un permanent drift :D morghen imi aduc aminte de un filmulet cu porsche-u tau prin iarba, deci stiu ca iti plac chestiile astea :P |
iarba e mult spus. era ca porcu in noroi :)))))))
|
da m0rghen , imi aduc aminte si eu de porcul prin iarba si se invartea si o amfibie mare alba pe acolo :)
|
ai dat-o ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:38. |
- Copyright 2026 4Tuning