![]() |
Re: Macheta in lucru - CED
foarte misto
bafta in continuare |
multumesc mult,
din pacate azi nu am putut lucra ca ma chinuie MR CAT cel mare - il cam dor articulatiile si am fost azi la doctor am gasit niste cutitase mai finute si o sa lucrez mai usor cu ele jante gasesc asa ca piese de schimb? diverse modele? |
sti ce te-ar ajuta?:)...daca cunosti vreun doctor sau poate gasesti la farmacie ceea ce nu cred bisturiu:).....sau alte cutite folosite de doctori...frumos ce ai facut pana acum:)daca gasesti dai o bere:))
|
da da,e foarte bine cu un bisturiu,se gasesc truse cu mai mulde modele;)sculptezi in chit si e si mai usor,asta mai folosesc si eu:D
|
Quote:
dar il am de 10 ani si tare as fi curios de unde mai pot face rost de unul! am taiat si tabla cu el si inca isi face treaba bine...insa as mai vrea cel putin unul help me pls! |
deci daca gaseste Ced asa ceva are o bere=p~:)))):D
|
1 Attachment(s)
http://www.towerhobbies.com/products/towr1000.html
aici gasesti ceva ca un bisturiu care taie super bine - lamele se tocesc repede dar se schimba usor mi-e mi-a imprumutat un prieten ceva asemanator - cu acelasi tip de lama - a zis ca incearca sa isi aduca aminte de unde l-a cumparat si imi spune ( ceva magazin din alba iulia) daca nu se poate comanda de la tower hobby si ala sigur e de calitate - nu e complicat de facut comanda dar eu nu mai am rabdare am mai pus eu ochii pe un aerograf pentru momentul cind ajung la partea de desen http://www.sierra.ro/Airbrush-Profes...et-p1860p.html nu intentionam sa fac reclama - sper sa nu fie pb la ambient am mai gasit niste cutitase care sint foarte bune si au diferite forme |
6 Attachment(s)
ce am mai reusit azi sa lucrez - merge foarte greu finisarea si am senzatia ca mai mult stric decit fac spre bine
|
foarte bine mai insista la finaje si o sa iasa nebunie stiu ca e greu si te plictiseste:P spor
|
adevarul e ca trebuie sa am mai multe rabdare si sa accept ca sint momente in care pur si simplu nu iese iar in urmatoarea zi iese din prima
|
Quote:
vad ca iese ceva frumos! felicitari! |
chiar foarte frumos ....abia astept sa vina si macheta unui prieten ...sa ma apuc si eu de ea....salut si numai bine
|
marfa
bafta in continuare am si eu un aerograf dar nu l-am folosit ca imi trebuie o mica garnitura e 0,5-ca un creion de subtire dabea astept sa-l incerc |
bravo :D! pana acum este super ok
|
multumesc mult - am lucrat cu drag si m-am straduit sa iasa bine
o sa am rabdare sa o mai finisez hmmmm - ce ziceam de rabdare - parca as vrea sa fie gata la urmatorul show |
ce show?
|
Quote:
|
Ti-a iesit foarte frumoas macheta!
Tu esti fata care a aparut in COX cu BMW-ul rosu Mr. Cat?:?: Foarte frumoasa si masina la scara 1:1!!!:-) |
ce scara este macheta ?
|
Quote:
macheta este 1/24 are cam 20 cm lungime |
ei?
ce se mai intampla cu micul MR CAT? |
Quote:
MR CAT e inca putin bolnavior si am tot fost cu el la doctor - pina nu se face bine nu o sa am nici timp nici liniste sa lucrez la macheta am primit aerograful de care ziceam dar inca nu am reusit sa incerc cum e, ma gindesc ca trebuie sa incerc undeva afara prima data. |
sper sa il rezolvi cat mai repede pe ala mare...si sunt tare curios cu aerograful. tinem legatura sa imi spui cum e, poate imi iau si eu!
|
clar pasionata si lucrarea decurge destul de bine din cate observ ! spor la treaba !
|
vrem noutati :P...am urmarit cu interes inca de la inceput topicul :P....ff frumos a decurs totul....spor la treaba:)
|
ai fost cu ea la 4 tunig festival 2008?
oricum e marfa |
am fost in martie la zilele tuningului la romexpo cu MR CAT - acum in toamna la 4tuning festival nu am reusit sa vin
azi reiau lucrul la MR CAT cel mic ca am fost tot cu gindul in alte parti |
oooo...spor la treaba!!!! :lol:
|
asteptam poze
|
masina a iesit super bine ... sa vedem cum o sa fie la sfarsit...spor la treaba;)
|
vrem poze sa vdem ce mai face MR cat junior :D
|
Re: Machete in lucru - CED
... foarte calumea pan' aici... dar m-ar interesa si pe mine din ce material ai facut spoilerul..... salut
|
e din poxilina si apoi am mai dat cu kit auto
|
ai mai lucrat la macheta?:D
|
:oops: am mai lucrat putin la finisarea bodykitului dar e departe de ce as vrea sa fie - mai lucrez ca pina la urma o sa iasa
|
as vrea sa vad niste poze!eu cred ca a iesit bine!:-)
|
Alte poze???
Sunt curios sa vad cum arata:D |
Quote:
nu am mai facut poze ca oricum nu am avansat dar stai linistit ca nu scap nici o etapa - imi place sa impartasesc cu voi evolutia si e in avantajul meu sa primesc sfaturi |
Dupa ce termini cu poxilina da un strat subtire chit auto. Smirghel fin (1500-1800). Pentru suprafete drepte aplici metoda clasica: bucata de lemn perfect dreapta si coala de smirghel pusa pe ea.
|
am dat cu chit auto foarte diluat, am intins cu pensula si pe urma am pus cum zici smirghel pe lemn - dar o scurta alunecare si stric muchiile din apropiere si o iau de la inceput
trebuie rabdare si perseverenta - asa se invata - nu? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning