![]() |
inca sunt incepator... 8)
|
https://img509.imageshack.us/img509/6...alfa1590oi.jpg
:wink: nu-i greu. la inceput pare, dar cu timpul si cu o imaginatie bogata se invata tot :wink: |
Super tare maiestre !!!
:shock: Se vede ca ai avut mare grija la detalii , ai facut riz-urile la cauciucuri, scrisul dp margine etc. Dar in loc sa-ti expui operele si sa ramana toti masca , mai bine ai pune si tu un tutorial ceva facut de tine , ca invatam si noi astia mai amarati ! PS: banuiesc ca la nivelul la care ai ajuns nu iti mai e frica de concurentza !! :wink: |
1 Attachment(s)
invatati si voi din asta :D
acum serios,zilele astea ma apuc de un tutorial k-lumea. |
eu m-am descurcat la janta si cauciuc,am gasit pe net nishye tutoriale dar nu am inteles cum sa aleg din blueprints sa iasa masina in 3d :cry:
|
Re:
Quote:
edit: si mi-ar place sa vad si un tutorial facut de topart ca e priceput ;) (daca iti permite timpul, ce zici de un tutorial, topart ?) 8) |
uite, asta nu mai arata ca o roata de caruta :lol:
daca ar face cineva un tutorial si despre cauciucuri... :cry: |
1 Attachment(s)
uite, asta nu mai arata ca o roata de caruta :lol:
daca ar face cineva un tutorial si despre cauciucuri... :cry: |
De Unde pot lua 3dsmax ?
De unde pot lua si eu 3ds max? :D
|
1 Attachment(s)
am inceput sa stau pe 3dsmax :D :arrow: :arrow: :arrow:
|
Janta
1 Attachment(s)
Janta
tip extensie : max cei care vreti sa o downloadatzi... |
da...marfa dar daca dau render de ce nu se intampla nimic ? :cry:
|
Re: De Unde pot lua 3dsmax ?
Quote:
as avea si eu aceeasi intrebare.de unde?Si pe cit posibil daca pot sa vad macar un demo inainte sa mi se ceara cartea de credit.Pina acum am gasit destule programe de proiectare in 3D insa niciunul nu m-a lamurit ce face,inainte sa mi se ceara cartea de credit.Deci... |
aici poti vedea ce branduri au folosit 3dmax
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet...linkID=5572501 de aici il poti downloada,valabil doar 30 de zile http://nct.digitalriver.com/fulfill/0049.034 iar de cumparat il poti cumpara de la orice magazin de specialitate,insa e cateva sute de euro.dar ai licenta,poti vinde ceea ce faci in max. pt alte detalii va stau la dispozitie pe pm. |
\" VREM TUTORIALE !!! VREM TUTORIALE !!! \"
multimea de ashteapta ad1!!! :oops: incercashi sa fak o capota ...si nu stiam cum sa decupez priza de la gura de aer... :cry: un id de mess se poate ? Bafta si MUlt norok la tutoriale |
vreau si eu un program de virtual tuning pls cine ma poate ajuta mail me va rog
|
3 Attachment(s)
mam apucat si eu azi deja mi-a intrat in sange uitati ce mi-a iesit
|
am si io o intrebare cand apas f9 sa se faca popzele se fac la rez mica cum fac sa le scota la rez mai mare?
|
apesi f10 selectezi tab-ul \"common\" al ferestrei care-ti apare si cauti p-acolo pe undeva, o sa gasesti niste rezolutii, alege-ti d-acolo cat vrei...
|
1 Attachment(s)
m-am bagat si eu :D
da am o intrebare cum fak fazele alea de la punctu 2 din al 2-lea tutorial? ca ma tot chinui aicea si nu imi ies :( |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
ad1 zi si mie daca am inceput bine
|
Re:
Quote:
|
sunt mishto pana aku
imi plak toate jentile BV VOUA Bafta in continuare!!! |
am o intebare pentru ad1
Cum fac plasa de la bari? |
te duci la material , cred ! sau vezi ca atunci cand faci primul plan ( spitza) iti alegi din dreapta o culoare ( de sub campul de unde iti alegi lungime,latime,densitate ... alea-alea...)
ad1 dak nu e bine ce am zis , corecteaza-ma !!! |
@grigo-x2
am facut eu un video-tutorial cu o metoda mai simplutza sa faci plasa aia http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=31175 |
deja masina mea incepe sa capete forma
in doua trei zile o sa o termin |
uh ce ma dispera :( dc uneori nu imi merge shiftu(adika clonatu) ....ma poate ajuta cineva ca e chiar enervanta faza :|
|
Re:
Quote:
mi-a fost de mare ajutor iti ramn dator dar daca nu te superi poti sa imi spui cum fac farurile ca nu stiu sunt incepator m-am apucat de 3d de vreo 3 zile |
la faruri nici eu sunt expert, poate adi sa-ti explice mai bine...
scuze :oops: |
Da cu ce se deschide filmu?
|
hai bai fratzilor ma ajuta cineva si pe mine cu farurile ca nu stiu sa le fac si nu pot sa termin lucrarea :?
|
cine ma ajuta si pe mine sa fac farurile nu neaparat tutorial doar cateva sfaturi ca stiu si eu cat de cat sa umblu in 3d :?
|
@GRIGO-X2 in cat timp va fi gata lucrarea??
|
Re:
Quote:
oricum e foarte mult de munca si mai ales ca sunt incepator fac asta doar de vreo 5 zile |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
primul lucru facut de mine in 3dmax fara niki un fel de tutorial...nu prea am fost atent la margini si precum se vede mi-a iesit cam stramba :oops: acuma fak alta....si probabil inca ceva si dupa aceea cand ma simt pregatit trek si la masini :D
p.s. nu stie nimeni care e faza cu shiftu? dc nu isi fake treaba uneori? al 2-lea tip e dupa al 2-lea tutorial iar al 3-lea e dupa own design, dar cu ajutorul primului tutorial :) |
1 Attachment(s)
@WGF: filmu il deschizi cu windows media player, cu bs-player, cu power-dvd cu ce vrei tu
@GRIGO-X2: e facut in camtasia screen recorder |
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning