![]() |
Re: Opel Astra F Cabrio
un up va roggg:D:D:D
|
.....up........pret negociabil masina e facuta pt mine si merge mai dine ca nou ;) sau investit in ea mult timp bani si dragoste :P
pt cash oferta 3000 cu totul asta daca nu se vinde masina care doresc sa mio cumpar...pret negociabil si valabil DOAR daca nu se vinde masina care o doresc.hai ca se poate garantie dau acte la zi are imbunatatirii |
UP.......
|
nu vrea nimeni sa cumpere masina buna , intretinuta, cu garantie, sa scape de taxe de inmatriculare (care mai nou sunt marite ;) ) ?
hai un up ca se poate:D |
up and up and up we go .....
|
si inca un up....merg zilnic cu masina nu are nici o problema....ca un test la ploiesti ploua de 3 zile non stop si nu am o scurgere in interior, nici macar o picatura masina se poate vedea testa hai ca 3000 euro e ma mult decat rezonabil...pt schimburi in continuare 3700 si accept doar cu masini mai ieftine din care sa primesc cel putin 1000
|
azi fiind 17 rezulta UP
|
ai fost prin pitesti ieri? parca am vazut o masina la fel dar nu mai tin minte numarul exact... arata bine in trafic :D UP de la mine
|
Pasionatul asta nici nu stie care e iesirea din Ploiesti dar barem sa mai ajunga si pana la pitesti :))
|
Quote:
|
Quote:
mie nu imi raspunzi? |
Quote:
|
|
Quote:
1. pretul cerut de tine e prea mare (parerea mea) 2. am scris ca as dori o masina mai ieftina + dif (mai am deja o masina ca proiect si as mai vrea ceva de harjoneala) ms pt interes si bafta la vanzare |
Quote:
app sa iti stapanesti numerele sanatos...PH-26-SFX ii sta mai bine cu nr negre decat cu rosii :P :D |
up.......................
|
u nou an un nou UP
daca nu se vinde pana la sf lunii Ianuarie nu se mai vinde (vine primavara, vara si e primita o decapotabila:D) pret neschimbat (am muncit prea mult ca sa las pretul, cum fac toti) 3000 EURO FIX PT CASH.(echipata ca acum sau mai ieftina pastrez jantele, muzica bla bla) 3700 EURO PT SCHIMBURI (doar cu masini mai ieftina din care primesc dif cel putin 1000) |
UP.....
|
Ma,dar pasionat mai esti sa vinzi masina asta!! :))
|
Quote:
|
UN GOLF 3 DIN 93 INMATRICULAT MOTOR 1.8
|
Quote:
|
masina e inmatriculata te intereseaza un schimb? https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/46697-dodge-grand-caravan.html
|
Quote:
|
up again and again and again...nu mai e mult pana la sf lunii ianuarie...
|
schibi cu un golf 3 inmatriculat,motor 1.8,masina este in 2 usi.125000 km reali,fosti proprietari 2 femei.
|
daca imi dai si niste poze sa vad masin si apoi putem discuta mai departe daca e.multumesc.
|
cel mai bine intra pe mess bogdan_adryan
sau da-mi un telefon 0765699278 |
faceti o oferta....ma refer la bani pretul se negociaza am nevoie urgenta de bani se da cu muzica cu tot stare foarte buna
|
ia zi boss vrei un schimb q un golf 3 din 93, motor de 1800 hidramat?
|
Quote:
|
boss sorry dar kiar nu dau diferenta. Asta e dak iti convine k dak nu eu pot sa vand golful bine mersi si dak e la bani tai iau un alt golf si q piele tot cabrio. asa k u decizi. eu raman ferm . schimb p schimb. tks si spor la vanzare.
|
apropo plafonul incepe sa se duk. vezi la geamurile spate e rupt, deci in curand dak mai trece vara trebuie schimbat. pt k la vara cine o ia o decapoteaza si el si dupa atatea decapotari si kpotari s-ar putea sa ramana fara acoperis. deci trebuie schimbat.
|
Quote:
aaa am uitat sa mentionez eu nu fac schimb de masini sa schimb peisajul (u asa ai zis ) ci pt ca am nev de bani.bafta inca o data la vanzare si ms de post |
UN NOU UP....CE SE INTAMPLA CER PREA PUTIN????am vaz ca se cere in jur de 3500-4000 pt cash, fara imbunatatiri fara garantii cu cateva mici probleme...eu cer 3000???sa fie asta problema....pt cui ii place sa negocieze ganditiva ca am zis 3200 sau 33000 si am negociat pana la 3000...app(pretul scazut e si din cauza cursului euro/leu)...multumesc
|
Salut boss..cu o masina ce ia suta in 7,9 sec si d 860 kg cu motor d 1.6 d 150 hp inscrisa ro te intereseaza un schimb? Vezi poze cu masina la semnatura.. PS: merge 195 km/h cu a 4-a...si are 5 viteze...
|
Up ast rasp
|
Quote:
|
up...valabil inca 9 zile....daca nu se da se modifica ;) mai e un pic...
|
penultimul up
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:12. |
- Copyright 2026 4Tuning