![]() |
Re: Noua Filiala de la Cluj-Napoca
Eh multumesc la cei 2 pentru urari;;) cand e urmatoarea intalnire?
Deci... maine care se risca sa vina la intalnire ? acuma tot vorbesc cu rekinu si zic sa o punem maine de o intalnire nu conteaza ora.. adica.. inainte de 7 ca 2 domni merg la golit la un majorat:)) care vrea.. defapt.. ar fi bine sa veniti niste poze sa punem pe forum cu toate masinile care is pana acuma |
Re: NSL Cluj-Napoca
4 Attachment(s)
Cateva poze.... de la intalnire
|
ce trist era ady in poze:)) o fost tare intalnirea mie mio placut junkeree team facut la linieeeeeee
|
ye mah...la sf. nu ti-o mers frana de mana:))
|
Quote:
ce sa fac asta e.....:sad::sad::sad: totusi ma bucur ca ne-am intalnit toti :D;) |
si urmatoarea cand se anunta baieti ?:P junker spor la golit :))
|
Quote:
la urmatoarea venim noi pe la tine:P:> dupa ce imi fac masina...cica puntea e indoita..tre sa vad so fac:) |
11 Attachment(s)
Sar si eu cu cateva poze :D:D:D
|
Da asteptam sa puna junker filmarea cu liniutza dintre mine si el ;;)
|
sper ca filmarea asta sa mearga macar...:sad:
|
Super au iesit pozele...
Mi-a parut bn k te-am cunoscut mafiozzo mult norok ai talent... |
Quote:
Eh talent.. :">... ms... shi va astept sambata in cluj da de prindem zapada aduc acuma camera s facem niste filmulete super si ma bucur si eu ca vam cunoscut p toti |
Shii.. un mic filmulet facut de mine. cu pozele de la intalnire si niste filmari de a mele mai vechi .. enjoy
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/AAAr2xLNFIw"> </param> <embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/AAAr2xLNFIw" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> </embed> </object> |
mai avem un membru nou numele lui e : Barbulet Andrei cu o dacia 1300 si asteptam sa ia permisu:D si apropo super filmuletzu;)
|
Mai JunKer_hP si mihai urmeaza intro luna... daca nu se arunca sub tir:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2pana atunci:D
pun si eu un filmuletz:) <object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/7X8odXo76cc&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/7X8odXo76cc&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
da da da :)) tare filmu.. da .. nu vati saturat sa postam numa noi 3?:(
|
MArpfhhaaaaaaa~!!!!!!!!!!!@@@@@
:2gun: WoW amadoua clipuri foarte mistho.......:X:X>>>!!!! Talent~@@@ Iandemanare~~!!~!! totul merge perfect... Respect 8)~NSL~8) |
si reintalnirea ? cand e ? duminica? cluj "?... hai .. ziceti:))
|
Daca faceti intlnire vineri-sambata-dumineca...nu pot venii:omfg::omfg::omfg: ca merg in sat :anger:
|
Re: NSL, filiala Cluj-Napoca
Deci prin urmare prima intalnire care am facuto ma coasta in jur de 20 mil reparatile la masina .o fac si e de vanzare si o sa fiu un NSL -pieton un an 2 pana fac rost de alta.....bafta...va pop si sarbatori fericite...sa nu va mai bazati pe mine8)
mafiozzo clubuletul mic din cluj o sa moara ,Clubul adevarat no sa moara niciodata pt ca e extins in toata RO si cred ca si inalte parti ;) -daca nu iti convine ceva noi nu te tinemlegat si nu team obligat sa intri in club. oricum eu sunt pieton..asa ca va descurcati restu cu maisnile;) |
ce s-a intamplat baieti? sper sa nu pice clubul in cluj ! totusi e un oras important, bagati treaba acolo !
|
Bine zici ca e un oras foarte important dar sunt alte zeci de cluburi care domina (la numar)peste el :) si eu nu mai pot sprijini NSL doar ca pieton.pana o sa am masina
|
Neh.. sa fie sute de i de cluburi.. nsl cluj ramane in picioare.. cu sau fara.. unii care f*t afara... un film nou
object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/7oUU1DSiakQ&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/7oUU1DSiakQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
Re: Noua Filiala de la Cluj-Napoca
Quote:
|
MS dolb pt sustinere.! O sa facem sa fie cat mai bine!
|
aveti stickere? parasolare? aveti unde sa le faceti?
|
nu aveam....da avem unde sa le facem numa sa am stickeru in format vectorial
|
Quote:
|
mai baieti weekendu asta nu se anunta nici o intalnire ?:| ca de 2 sapt nam mai miscat nimic
|
nu se mai aude chiar nimic???....nu mai facem chiar nimica?haidati macar la un suc...sa fim toti:sad:
|
mda,, io mam saturat sa va tot sun si sa nu raspundeti, dupa ce morti aveti telefoane? nu va inteleg tot timpu cand am fost prin turda v-am sunat da o raspuns ursu...
|
mai baieti acuma voi sunteti din cluj sau turda? Mai faceti ceva vre-o intalnire ceva si prin cluj?:rolleyes2
|
loverboy poti astepta mult si bine pana sa raspunda cineva.. e nsl cluj.. da is membri si din turda si din cluj si momentan mai multi is din turda.. a fost o intalnire.. anu trecut:))
|
In curand.... un bmw 524 d cu din 94 cu caroserie de m si interior de m...numa sa il achizitonez
|
hopa hopa...;;)
|
4 Attachment(s)
dar intre timp mai trebue sa facem si ceva la masina nu ?:))
|
avem un nou membru ...Deak Balu are 16 ani si se va ocupa cu fotografiatu;)
|
fotograf la ce?... tie? ca nu o mai fost intalnire de ho ho ho..
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:36. |
- Copyright 2026 4Tuning