![]() |
Re: mk4 - diesel sau benzina??
nici stock nu o sa ramana, o sa vreau sa schimb barile si sa pun praguri, insa nu trebuie sa fie cu mult mai joase decat standardul... :D stiu eu de ce :D
kit de R32... nu vreau; daca ar fi fost masina asa era ok, dar daca nu-mi iau R32... nu vreau nici sa la impresia asta ps: o sa va zic mai p larg ce vreau sa modific la ea dupa ce o cumpar :D |
ARL 4motion FTW!!! :D
|
alte pareri?
nu cred ca poate cineva sau ceva sa ma faca sa ma razgandesc; nu e vorba numai de motor si de putere; astea le gasesti la mai multe masini... imi place la mk4 exeriorul.... mor de el si int la fel... mk5... nu pot sa spun ca nu imi place.... nu pot sa-l sufar (in comparatie cu mk4) daca ar fi sa ma iau doar dupa motor, as alege un 325i (pisica) dar... e prea veche pt gusturile mele, vreau sa am o masina in care sa am incredere, sa fie dintr-un an bunicel ca sa o pot tine cativa ani. ps: o pisica ar fi o... a doua masina daca as castiga la loto :yes: |
Quote:
Quote:
Pisik are 9 vieti ...:D ,dar daca o treci printr-un Rk total.. e nemuritioare :lol: |
Quote:
Quote:
|
deci...ai deschis topicul ca sa te razgandesti la final ??
cum ramane cu golful...ti-ai luat,nu ti-ai luat...iti vei lua...sau chiar te-ai razgandit ?? |
inca nu m-am razgandit... sunt in dubii rau de tot... sunt intr-o dilema mult prea mare
mi-as lua mk4 si sa-l fac cum vrea sufletzelul meu si sa nu ma dau cu el sa am grija de el etc... dar mi-as lua si un pisik si sa-l fac :( nu stiu... sunt intr-o mare dilema... ma gandeam sa fac un poll sa vad ce rezultate ar fi, dar nu cred ca se mai poate acum asupra motorului m-am hotarat (in caz ca o sa-mi iau golf) o sa fie Gti daca e un pisik o sa fie un 325i :D |
4 motionu trage bine,dar trage bine pana intr-a treia ca dupa aia moare pe langa 1.8t kre dupa mine e cel mai bun,totusi nu ti se pare ca o pisica 328csi ar fi mult mai buna?
|
din cate stiu eu nu a existat CSI pt E36... gresesc?
328 are blocul motor de nikasil, un material nu prea bun pt motorul ala cel mai bun ca putere si fiabilitate ramane 325-ul (scuze ca raspund asa greu, dar am uitat sa mai intru si p aici) |
daca vrei pisoi,macar ia-ti M3...totul sau nimic :)
|
ma multumesc cu una normala in 2usi... nu ma incanta cu nimic sa fie M :|
|
Pai atunci de ce nu iti iei 316...?
:| |
ce legatura are caroseria cu motorul?
|
pai ai zis ca sa fie pisoi,am zis sa iti iei M (care e in 2 usi)
tu ai zis ca vrei una NORMALA in 2 usi...deci...de ce nu un 316 in 2 usi :) |
pt ca vreau 325 :)
|
pt mine , o pisica 320 cu motor 6 in linie e sfanta!
|
ai mers cu un 325?
|
nu..dar ma mai gandesc si la taxa asta nenorocita si la un pic de consum :)
|
pai acum,cu taxa asta nenorocita,nu se mai merita sa iti iei nici macar o masina euro3 veche de 10 ani,cu motor mai mic de un litru (daca exista) ca tot dai mai mult la taxa decat pe masina...
mai bine iti iei direct din romania ;) |
la ce pret se gaseste un pisoi care sa nu necesite investitii majore de 2000 cmc?
|
Quote:
|
Quote:
|
E unul in ploiesti in 2 usi,cu jante misto,piele,geamuri electrice,bla,bla,bla la 3000 E,dar nu era inmatriculat,si acum e cam aiurea cu taxa asta de prima inmatriculare...
|
aiurea e putin spus... ne-am fript si cu taxa si cu rca-ul... cam greu de acum incolo... nu ca ar fi fost prea usor pana acum :|
|
daca vrei inmatriculez eu in bulgaria :D
da-mi un PM cu ID-ul tau. Si revenind la ideea topicului...nu iti mai iei golf,nu ? |
habar-nam! mai stau putin sa vad ce se intampla pana la urma cu taxa asta :( poate se micsoreaza :| si dupa taxa tot ramane rca-ul... cu taxa m-as descurca... dar cu rca-ul... c sa fac? o pun p numele bunicilor? :( nu vreau nici sa am nr de bulgaria :| de germania poate... dar.. in fine... lucruri mai putin importante
sa-mi iau un golf sa dau vreo 8-9ooo pe el, si sa mai dau taxa inca vreo 5ooo... nu e treaba :| mai bine imi iau o cupra din tara si gata :| |
cum adica taxa 5000 ??
eu stiam ca la masinile noi,sau la masinile sh luate direct cu numere de romania nu mai platesti decat asigurare si taxa de drum... |
pai nu imi iau din romania :)
|
de ce ?
un golf 4 inmatriculat in romania gasesti si la 5.000 E... |
nu vreau sa fie din tara pt ca stiu cum sunt drumurile... stiu cum se conduc masinile... se umbla la ele foarte usor si foarte ieftin :| nu zic ca nu se umbla in alte tari... ca si acolo se umbla, dar macar nu stiu :D plus de asta... vreau un golf full, cu motor mare, impecabil, cu putini km, cat mai nou... si cam la pretul asta se ridica :)
|
nu inteleg chestia asta...toata lumea zice ca nu vrea masini din romania,ca sunt alergate.
dar alea din germania,nu sunt alergate deloc,pe autobahn,unde sunt foarte multe portiuni fara limita de viteza...nu-i asa ?? motor mare...nici asta nu inteleg :D adica...de 2.0,nu ? ca banuiesc ca nu vrei r32... |
sunt alergate si alea, dar, sunt alergate pe alte drumuri... nu ca la noi
m-am gandit si la R32... acum nu stiu sigur... optam mai mult pt un GTI... nu m-am hotarat, dar, e mult mai convenabil sa iei o masina din germania pt ca gasesti mai multe si ai de unde alege; plus ca in romania, nu stiu cate GTI-uri o sa gasesc cu unic proprietar si care sa fii facut reviziile doar la reprezentanta s.a.m.d. stiu si cazuri in care s-a cumparat masina din germania, tot golf, era impecabila si cand a ajuns cu ea in tara si a verificat seria de la caroserie... era declarata dauna totala din cate stiu eu, e mult mai usor (sigur) sa verifici o masina din germania decat de la noi. nu stiu sigur, dar mi se pare ca la ei se intregistreaza toate accidentele (oricat de mici) in nu stiu ce document, cartea masinii parca, dar NU STIU SIGUR si am pe cineva care cunoaste destul de bine germania si lb germana si se ocupa cu masini si as face o alegere mult mai buna oricum ar fi, prefer sa cumpar o masina din germania decat de aici :| aproape la aceasi bani, dar in alta stare :) si cu alte dotari |
are cineva golf4 2,8 4motion ? cum fuge? vreau sa imi iau unul in ianuarie-februarie din germania, ce parere aveti ? nu vreau o masina la care sa mai fac tuning, cel mult un filtru de aer mai performant deci daca as lua un 1.8t nu m-as apuca sa resoftez fac dreg, mi-e frica sa iau masini de 7 8 ani cu turbo ca nu prea mai am incredere, un v6 aspirat e altceva.
|
fa-ti alt topic!
|
Ce rea esti...e si el nou pe forum... :)
|
nu sunt rea, dar e offtopic :| (si mi-a ajuns aseara)
|
Quote:
In cazul de accidente cum zici tu ca se inregistreaza la ei , cel putin la noi le indreapta din ciocan mai putin, restul CHIT (de schimbat elementul de caroserie lovit ..RAR ) ..., stiu sute de exemple din Romania.., si multe sunt "nelovite" sa zic asa .. adica s-a facut accidentul si au facut masina in spatele blocului.. nu apare nici unde ca masina a fost implicata in accident :rolleyes2 Cel mai sigur ar fi de afara.. sau din tara ..(unic propietar) Daca iti iei masina de afara sau din tara si nu ai pe cineva sa iti verifice seria repede :D .. iti stau la dispozitie :D |
Quote:
adica prefer sa dau 8.000euro pt un mk4 decat pe un logan... dar poate mai apar si alte masini in plan. sa vedem... Quote:
|
Tocmai ce am primit o veste despre un Golf 4 înscris , puţin lovit în bot .. în fine cred că ceva mai mult.. dar la 3.000 euro , maşina fiind din 2002 cu max 1000 euro se repara (are si un airbag sarit ..poate 2 :lol: , în fine ) Ce mă întristează este motorizarea 1.6 :cry::cry::cry: , 1.8T GTI se apropia de visul meu :lol:, (de nu scad şi gasesc un mk3 2000 gti 150hp , în aceeasi bani 3000-4000 înscris)
102 sau 105 cai , are asta de 1.6 ,nu stiu dacă e 1.6 16v măcar FSI să fie 110 cai are ăsta. Parerea mea să îţi iei motor mai mare ..nu îl lua lenes sau 1.4tsi (pe golf 5, seat....)consuma enorm..., au ele 140 cai 170 dar totuşi ..consuma, |
sincera sa fiu... ma gandeam la un opel astra gtc, echipat sport, in 6 trepte cu motorul ala 1.9CDTI de 150cp si nu ma doare capul... nu are si putere... nu stiu cat consuma (daca stie cineva sa-mi spuna si mie), dar de motorina ma descurc eu :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:32. |
- Copyright 2026 4Tuning