![]() |
Re: Ford Capri Mk1
Quote:
eu fac...greu, ca ma chinui sa mai cumpar 2 forduri..sa am si eu 6..7 :lol: si greu cu actele, smenurile si tehnicalitatile :( si nu, nu iti urmaresc TIE posturile, ci pe ale altcuiva le urmaream si am nimerit si eu pe ici, colo :oops: |
mai am ceva de asteptat pt motor si dupa ce e gata trebuie facuta electrica si asamblat masina. suna bine golf mk1 si eu mi-as fi ales unul pentru prima masina de restaurat daca nu puteam sa gasesc un capri. hot hatch-urile vechi sunt misto. spor la treaba si sa arunci poze aici
|
salut, din pacate am si eu un ford capri 1600 xl. Am spus din pacate k am ff mult de lucru la el... deocamdata sunt la caroserie si ma chinui sa dau rugina jos asa incat sa mai raman si eu cu ceva masina. Marea mea problema nu e tapiteria, franele, directia sau alte chestii.... Ceea ce ma intereseaza e sa vad cum pot sa gasesc un motor modern si o cutie in 6+1 trepte k sa pun pe masina. Stii cam ce motoare moderne se pot adapta la masina dar sa nu fie nici o problema la rar?
|
nu merge nimic din ce vrei tu.
|
am cautat pe net ceva saptamani si am gasit ceva pe un site ca ar merge un motor de jaguar x tipe, motorul de 2500 benzina... si ceva motoare de la bmw... dar nu vreau sa pun de la bmw k sunt in linie si eu vreau in v... am sa incerc sa regasesc situl si am sa copii. multumesc pentru raspuns
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:06. |
- Copyright 2026 4Tuning