![]() |
Re: Cel mai frumos Supercar !
Carrera GT Gemballa
|
votul meu lp640
|
SLR Mansory dar as alege si Carrera GT Gemballa:D:D
|
am votat brabus pt motorizare si pt ce inseamna brabus si MC12 EDO pt aspectul exteriorului.
|
Am votat Pagani Zonda deoarece la ora actuala o masina mai frumoasa ca aceasta nu exista.Daca pun si performantele si ce sunet scoate aceasta bijuterie.....nu are rost.Poate faceti un top si cu supercar-uri vechi gen Ferrari F40, F50, Lamborghini Diablo(SV, SE, etc.), McLaren F1(normal, LM si GTR), Mercedes CLK GTR sau Porsche GT1.
|
Gemballa .... :)
|
si 599 este o masina ff tare..pacat k nu a fost votata
|
huh...greu....mam decis la Koenigsegg CCX ....e de pe alta planeta parca
|
Maserati Mc12 EDO arata cel mai bine. la performante nu ma pot pronunta doar dupa valorile de pe hartie!
|
2 Attachment(s)
PAGANI ZONDA votat
|
Cam multe din ele sunt absolut superbe, fiecare are ceva special, e o alegere foarte grea, ar trebui bagata obtiunea de a alege 3 modele din toate.
|
chiar aiurea . intra saleen o copie sinistra dupa f1 si mclaren nu...
|
Cel mai frumos Supercar !
1 Attachment(s)
McLaren F1 LM
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu cred ca CCX (dar putea fi adaugat pe lista si CCX-R Edition care are 1018 ps ) !!!
|
niciuna din cele enumerate mai sus
|
Quote:
|
slr brabus !
|
reventon..
ps.. e vorba de cel mai frumos supercar nu de cel mai puternic(referitor la postul lui Julyan86) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
trebuia adaugata si optiunea asta la votul de mai sus nu? sa inteleg ca un supercar este un exotic si viceversa ? |
raspunsurile la intrebarea asta or sa fie extrem de subiective dar nu inteleg ce cauta porsche carrera gt la o rubrica cu masini frumoase sau saleen sau slr, astea sunt misto dar nu frumoase, dc nu ai pus si gumpert apollo si ne terminai pe toti. k sa si raspund masseratti mc 12
|
Quote:
Cred ca esti primul .. si ultimul pe care il aud.. |
Toate sunt superbe... oricine si-ar dori macar una din ele.... asta cu frumos sau urat tine de gusturi...
|
Quote:
|
Koenigsegg CCX parerea mea, totusi sunt altele mult mai frumoase, Aston Martin DB9, Porsche 911 GT2 care mi se pare printre cele mai frumoase masini...gusturile nu se discuta!
|
Quote:
|
cel mai frumos supercar:
http://www.fastdrive.org/img/alfa_8c...tizione05s.jpg |
Quote:
|
Votat Reventon:-)
|
Votat Reventon :twisted:
|
Da...am votat reventon , dar sincera sa fiu nu mi-as dorii nici-una de acolo , motivele sunt : - Nu avem strazi pentru masini de clasa asta
-Daca vreau sa ma duc la munte , mai mult de sinaia / predeal / busteni etc nu pot sa merg :) ( ma refer ca de urcat la o cabana + gratar de facut n-ai cum sa mergi cu ele :) ; -Sunt masini de fitzze pentru oameni care au foarte multi bani si nu prea au ce face cu ei; - Pentru altii sunt o pasiune ; In fine asta este parerea mea , mai bine imi iau o masina de 25-30 de mii mai bag in ea 20 de mii sau mai mult , decat sa-mi iau una de 100/200 ba chiar mai mult , care daca am atins-o sa plang langa ea :) . Sunt superbe , imi plac la nebunie , dar sa le vad pe strada la altii sau la showroom . |
reventon
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning