![]() |
Daca nu va intelegeti, mai bine renuntati.
Decat sa afisati o falsa prietenie, mai bine lasati-va pagubasi. A fi membrul unui club, nu inseamna ca esti mai... cu motz fata de cei care nu sunt. Nu va aruncati cu capul inainte cand vine vorba de asa ceva, ca orice lucru bun are si o parte urata. Va spun din proprie experienta! PS: aceste randuri reprezinta umila mea parere si nu trebuie sa le luati ca pe o regula! |
voi vreti sa ma intalnesc cu voi ... dar nu shtiu unde...
ca sa va vad, sa povestim ... sa ne imprietenim ... deci ... parerea mea... aici e DILEMA :) ... cre'ca Dacia WRC si eu ... am vrea sa shtim ... unde va intalniti ... se poate?? :( |
make CSR, not war!!!!!
o alta problema e ca unii dintre noi, in speta eu, nu prea au timp , nici macar de de forum, daramite de intalniri....de exemplu de doua saptamani n-am fost nicaieri ca....am lucrat.....si dc nu pot iesi in acea zi a saptamanii....pe unde si cand sa va mai gasesc !?!.....si evident mai exista o problema: data de 15 e doar o data pe luna, din pacate... :cry:
(15= zi de salar :P ) oricum, eu am inceput deja sa va cunosc...pe cativa...si sper sa mearga ok si de acum inainte. votez pentru club . trebuie insa sa invatam sa facem primii pasi , asa ca si copii mici...si certurile nejustificate si neargumentate ....ocupa doar pagini intregi de topic fara efect... decat ocupare de spatiu inutila, mai bine nimic, nu ?!... :!: cei care nu stiu inca de ziua aceea din saptamana sa aiba \"putintica\" rabdare...cei care nu stiu unde e buna chelnerita...la fel...\" cu rabdarea ,treci marea\" ... nici eu nu am fost \"la bunatatea aia de chelnerita\", dar n-au intrat zilele in sac fratilor... va pup si fiti mai intelegatori unii cu altii :wink: P.S.(m-au dezamagit cele 4 pagini de , hai sa zic :\"discutii contradictorii\") |
ba voi sunteti batuti in cap???? ii tot futeti la melodie pe bietii kinderi!!!
in hawaii, in pitzerie mah, acolo ii chelnerita buna mah nu-i mare secret numa voi nu ati fost atenti :lol: :lol: :lol: |
cei din clubul csr va rog sa imi raspundetzi la o intrebare! voi atzi organizat vreo intalnire pana acma. asa o intalnire cu tot tacamul, cu poze cu filme cu alea alea. :roll: sunt si eu curios
|
raspunsul la intrebare este da ... da parca nu vad rostul intrebarii ... serios ... ce legatura are ?
|
mai oameni buni...special pt cei care nu sunt din cj...nu stiti despre ce este vorba..nu ati inteles nimik din posturi...nu mai postati aiurea pt ca nu despre asta e vb...si rog moderatorul sa stearga ultimele 2-3 pag inutile deoarece tot offtopic este....ultim raspuns pt dacia wrc intelegi sau nu ca nu facem recrutari??? iti spun pt ultima oara...nu facem recrutari...opreste-te odata...nu mai tot posta....aiurea....NU FACEM RECRUTARI INCA....SI CAND NE INTALNIM NE INTALNIM NOI....daca chiar vroiai sa ne cunosti..veneai de mult in c sa ne intrebi ce facem,etc,etc...da tie iti tre doar stickerul ala amarat...deci te rog...nu mai posta...ca nu are sens..nu iti mai spun inca o data
|
Re:
Quote:
|
bine fie, nu facet-i recrutari bine
|
Re:
Quote:
alte intrebari mai aveti despre club? |
poi dc nu ne putem baga in club...nu ne mai intereseaza, dc nici macar nu ne putem intalni...ce rost are?
|
masina ta nu indeplineste cerintele de inscriere (nici macar alea technice) asa ca termina odata!!!!!!!! EU m-am saturat deja sa sterg atatea posturi si sa editez atata offtopic.
am spus: ALTE intrebari despre club aveti ? |
care club?
|
in clubul national al sahistilor
|
ba voi chiar sunteti batuti in cap :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Voi cu CSR-u' ... bafta ma copii, dar mi se pare fara sens. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:17. |
- Copyright 2026 4Tuning