![]() |
Re: E30 - 320[AR08CGM]
mersi tare fain!!!!!!......mai inainte am terminat de vopsit...o iesit belea!!!!!!
maine o sa postez poze cu el:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
ai aparat ? sau ai facut cu alu Radu? :D
oricum o iesit bestial:D |
Belea belea jur ;).
|
8 Attachment(s)
cam asa arata ursulica akum
|
....mda...mai am oricum de tras ceva nopti....
|
Quote:
Sa ai grija de el ! Bafta in continuare ! |
E mortal ursu acum tras in culoarea asta bv :D
|
super fain arata.bravo, fain proiect
|
felicitari....si bafta incontinuare
|
de curiozitate la motor l ai vopsit ?
|
Trebuia sa-i pui stopuri cum are hai-u....[ aia de salon :)..albastra...]
|
2 Attachment(s)
fffff tare am si eu cateva intrebari 1 masina asta a ta nu a fost facuta din 2 3 taieturi complete la stalpi si la aripi si la porbagaj 2motorul e praf la fel si cutia 3masina nu e pe numele tau si nu cred ca va fi prea curand imi permit sa spun asta pt ca eu cunosc masina fffff bine propietarul a tras de ea la blana noi am facut masina dar cand nu am avut ce sa i mai facem nici cu banii nici cu piese el a decis sa o vanda sa u sa o bage pe gat nu stiu am citit ca mai sunt interesati de masina asta .Fratilor stati linistiti masina asta e taiata in 3 4 bucati nu merita
|
...da..am vopsit si compartimentu motor si acuma vrea sa fac si capacu rosu;sa dea bine cu bara stabilizatoare.....si etrierele rosiii....tre sa-mi iau si baterie rosie...etc...:D:D:D
|
...da intradevar a fost taiata fata la ea;spatele nu....motorul merge f bine,la fel si cutia...masina o s-o trancsriu imediat dupa ce o termin.....alte intrebari!!...dak ai...
|
...si ink ceva....la noi..din 10 ursi,cel putin 6 sunt taiati.....eu am taiat si porsche cayenne in doua si acuma circula in perfecta stare de functionare!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
la voi ............... vezi poate mai citeste cineva si ..............cum poti tu sa afirimi ca la voi sunt numai ursi taiati????????? pacat de masina asta ca e o ruina ai facut o si tu frumoasa pe afara in rest...........
|
Quote:
|
....sunt in stare sa pariez orice k masina asta va fi pe numele meu
|
Quote:
masina poa`sa fie facuta si din carton cu aracet... omul sa fie sanatos.. corect?? va rog, chiar daca nu am mai intervenit de mult timp pe forum , o voi face daca e nevoie.. asa ca orice mesaj postat care nu-si are locul in acest topic va fi sters |
Quote:
vezi-ti de masina ta cassadao.......k nu poti sa stii niciodata...... ti-e ciuda cumva sau care-i problema ta? |
da sunt terminat de ciuda .... ce aveti mai fratilor ce am spus eu asa de rau ? am mintit eu cu ceva ? am spus adevarul despre o masina care e problema? aici nu e vorba ca eu sunt cunoscator sau nu ............imi pare rau daca am gresit cu toate ca nu cred altfel as fi mers inchis am pus poze sa vada lumea ca eu nu mint
|
....mda...pozele alea sunt de cand o bagat emil teava in praguri.....nici nu era taiata sau lovita ATUNCI...........pozele le ai de la vasi'si io le am....da tu nu le-ai avut pana acuma........le-ai primit recent!!!!!!!!!......tu sti bine k nu-i adevarat ce spui.......tu spui doar ce ti-au dictat altiii.....nu dau nume.........aaaaahhh......am si io f multe poze cu masina ta de la vasi.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:: lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
FRATE.......NU CONTEAZA PINA LA URMA DACA A FOST TAIATA,SUDATA IN 2 3 SAU 10 BUCATI.CE CONTEAZA E CA ACUM MASINA MERGE SI NU AI PROBLEME CU EA.GURILE RELE O SA GASEASCA INTOTDEAUNA CEVA DE COMENTAT.CONTEAZA CA TU SA FII MULTUMIT!SI INCA CEVA CINE A AVUT URS SI NU I-A DAT TALPA?....................DOAR VREUN PROST!SA AI BAFTA IN CONTINUARE....................
|
ce vo facut claudiu?nu vo facut nik ...baiatu nea zis l;a toata lumea ce fel de masina e ca sa nu ne intepam cu ia..........stiti cum zic??:D:D:D
|
Quote:
|
nu puteai tu sa dormi noaptea ca masina a fost taiata?? ce conteaza, acum masina arata bine ..
|
Caline super tare masina eu sunt baiatu care vrea sa o cumpere.nu conteaza in cate bucati a fost taiata si sudata si iar taiata.masina este super grava si te astept cu o propunere cand vrei sa o dai.nu conteaza ce se zice de ea,unu mie imi place si cred ca nu sunt singuru aici pe site.
|
si punct ! ,oricarei continuari a acestei discutii
mesajele anterioare le las in scopul de... " a face morala " celui care a aprins acest mini-foc.. restul discutiei pe aceasta tema va fi sters, promit ! bafta ! |
ai mai facut ceva pe la masina? poze? este gata de drumuri?
|
sper sa ma dau sambata cu ea....mai am putin de lucru...o sa-i mai fac maine poze si o sa le postez:D:D:D
|
hai cu poze la masina sa vedem cum arata acummmmmmmmmmmmmm
|
stati linistiti,k nu am mai taia-o ink odata
..am fost tare ocupat,da maine promit k postez poze cu "bolanda" |
caline vin pozele cu ursu. acum iarna o sa intre la hibernare dar trebuie trezit nu lasat sa doarma.
|
Quote:
revine cat de curand pe strazi :D |
pana iese pe strazi sa mai adaugi si u caline niste poze cu ursache sa vedem si noi ce ai mai facut pe la ea.
|
2 Attachment(s)
:D:D:D
|
1 Attachment(s)
......sa moara dusmanii!!!!!!:D
|
se vede putin naspa filmuletu k e facut cu tel mobil.......:-)
|
asta da:) rupe tot bolanda
MPower!!!!!!!!!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning