![]() |
Nu vreau sa se supere nimeni din administrarea site-ului pentru acesta remarca, dar eu unul o consider pertinenta. :wink:
|
cel mai bine cand oamenii isi spun in fata since, fara rautate, si obiectiv.
bebe: lucrurile stau asa: 4tuning este varza, praf, depasit in mom asta la nivel de actualizare a informatiei. din 2 motive: 1. datorita aglomeratiei de evenimente... siab, imediat 4 evenimente, apoi iar cursa... daca ar fi asa tot timpul, am avea alocata o echipa care sa faca fata, dar nu e cazul. 2. a fost o succesiune de avarii la servere, si a necesitat un mare efort din partea echipei, de nesomn zile in sir, ca sa tinem in picioare macar pe bucatele, si nu e vb numai de 4tuning, e vb de servere pe care tineam si baze de date clienti, clienti ai clientilor, etc defectiuni fizice, improbabile si teoretic imposibile... cum ar fi sa cada ambele hdd ale unui raid? asta s-a intamplat intai apoi alt server, apoi altul 3 avarii succesive, sin care una majora asa ca: noi in momentul asta suntem rupti de ideea de actualizare a evenimentelor. nu au fost procesate filmele de la baneasa nu s-a scris articolul de dbdrag nu sunt puse inca 3 articole de la care avem informatii AAAAAAAAAAA la baneasa la cursa eram dupa o noapte de stat si munit, vineri a picat serverul cu raidul..... SI TOTUSI AM VENIT si am continuat munca, sa tinem sandramaua in picioare |
deci nu are legatura cu FIFO, nici cu profesionalismul nostru...
oricine mai e in momente de criza.... si noi inca suntem cat despre partea cealalta....eu poate am folosit retrica si anafora... nu e ceva nou... si nu e ceva rau... tu ai folosit speculatia: Quote:
asa si userii 4tuning, eu le-am spus ce cred eu, am argumentat, dar pana la urma, lucrurile stau asa cum vad ei de fapt, si decid. eu nu pot sa repet decat ca: Quote:
eu cred, pentru ca eu conduc politica 4tuning, si o cred cu toata sinceritatea inteleg si pozitia ta. repeta de fapt ce a spus sebastian, sub alta forma. Da, asa este, NU POT sa nu recunosc ca LR a fost cumva nedreptatit de 4tuning de-a lungul timpului. VOI stiti asta, si eu o stiu dar ganditi-va ca exista o masa consistenta de persoane care nu o simt, ci dimpotriva... eu nu pot decat sa incerc sa lupt pentru acel echilibru, pentru care sebastian ma condamna suficient de justificat. asa ca o sa ma rezum sa iti raspund tie chiar daca maine iar vine replica poate a lui tentean ca tu nu reprezinti LR CAND eu gresesc fata de LR, o sa dau socoteala fata de LR care nu e reprezentat aici de SEI sau de tine. tie nu ti-am gresit cu nimic, si... crede-ma ca blonda aia nu e fata mare, ca nu statea singura in bar sa asiste constructiv cu informatii la pariurile noastre daca e fata mare... si crede-ma ca ma straduiesc sa fiu obiectiv si crede-ma ca nu imi iese intotdeauna |
si toti credeti-ma ca am nevoie de putina incredere si sprijin
|
bebe:
Quote:
o sa incercam sa fim de-acum mai obiectivi, asa cum spui tu, eu inteleg, sper ca si ceilelti... speram sa facem cat mai multe si... rezervam si niste surprize... placute tuturor... multumim celor care sunt linga noi si mai cerem un credit de incredere celor care inca nu sunt |
Nu am vrea sa se inteleaga altfel interventile noastre, nai ales ca sunt un tip care iarta dar nu uita.
Nu vrem sa reprosam nimic, daca vriam sa o facem cu siguranta am fi fost vehementi la momentul respectiv, oricum acum e tardiv. Discutam, comentam aducem cateva argumente fara a fi suparati deloc, pentru ca este o discutie provocata si merita sa se faca lumina. Noi Legal Racing sincer nu avem nici un motiv sa spunem ca suntem sau nu multumiti de 4tuning, se fac doar niste remarci tehnice. |
topicul e inutil...
cred ca o sa il inchid, apoi o sa il sterg cat de repede. Lucrurile stau asa: cui nu e de acord si nu ii place 4tuning, cu siguranta nu intra, nu il citeste si nu scrie. a foast o falsa problema, intr-o comunitate in care oamenii intra, citesc, scriu, deci ne iubesc a fost o cearta intre indragostiti. :lol: lasand gluma la o parte, 4tuning se straduieste sa faca totul cum trebuie, ne revenim dupa avarii, si o sa avem si 4-5 surprize surprinzator de frumoase pentru useri ! daca mai gresim, si nu observam, nu am facut-o din reaintentie... ajutati, da? un telefon, un pm, messanger, email, etc... si promit sa corectam... bafta si multumim de sprijin. un pont? noi NU suntem obiectivi, noi facem cum vrem noi, ca sa fie cum se poate mai bine si corect |
| All times are GMT +2. The time now is 06:49. |
- Copyright 2026 4Tuning