![]() |
Re: E30 - ursoaica mea
Quote:
|
super masina ta.. niste borbeturi ar schimba farmecul in rest nu am ce sa zic ....e tare !
|
1 Attachment(s)
..uuh ce volaaan:oops: superb ...
frumoasa foc...cred ca ar da super "putintel" mai joasa ..stiu ca avem gropi si asfalt de *** daca ii schimbi jantele si ii pui borbeturi cum a zis si colegu' s-ar uita toti "ursuletii" dupa ea:D;) cam asa ceva..:rolleyes2 |
merci pentru comentarii.
inca ma fulgera ideea cu jante gergu mat. vis-a-vis de cat e de joasa: pe fatza am toata articulatia sport, pe spate e cea standard; pana la urma e un family car. |
Eu zic sa nu pui jante negru mat ca nu o sa mai iasa in evidenta.1 negru le face mai mici si 2 nu iti sar in ochi jantele.o combinatie de crom cu aiuriul de la subaru e misto pe negru.ca in poza de mai sus cu rs urile.
|
da, e adevarat ca nu vor iesi in evidenta. ma gandeam doar sa le trag un cerc gri sau rosu in functie de vre-un accent de aceeasi culoare pe care sa-l pun pe masina.
|
1 Attachment(s)
un mic upgrade.
nu ma omorati pentru cum arata proiectorul ala... |
a tinut dunga rosie doar o noapte. arata frumos, dar schimba conceptul asa ca am dat-o jos.
|
2 Attachment(s)
mici detalii :D
|
daca cauti piese combi eu am!!si frumos masina ai man!!bafta in cont
|
merci,
sa stii ca e mare criza de piese pentru combi... acum ma doare plafonul din interior....am gasit ceva pe aici, prin buc. sper sa fie ok. dac nu, o sa te am in vedere, in ciuda distantei. bafta. |
ok sal.trimiterea sa fie cea mai mica prob.
|
1 Attachment(s)
camuflaj:
|
Quote:
..:D bine-i mai sta asa |
merci :)
|
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-T-408162.html
asa ceva nu te intereseaza pt urs??? rotile sunt de pe urs!!! |
nu, merci. acum am jantele astea pe 16 pe care probabil le voi face negru mat.
|
1 Attachment(s)
o poza cu jantele, nu cu noroiul :-P
|
Quote:
admiram jantele:shock: ignoram noroiul:lol: ca ala dispare ....;) frumoase 8) |
superbe gentile... de admirat ce a iesit din ursoaica aceea bravo inca odata
|
multumesc!
mai urmeaza negru pentru etriere, dupa care ma apuc de innegrit interiorul. |
Mie chiar imi place masina ta,dar fa si tu niste poze la toate si de calitate sa o vedem si noi mai bine.si pe mine ma batea gandu sa o fac negru mat,dar sa o vopsesc pe toate ca a mea e rosie si dak ii pun folie o sa se vada urat...
|
mercic.
o sa o pregatesc pentru un photo session acum cand intru in concediu si, evident, o sa evit partile neterminate :P pai nu cred ca e o problema ce culoare are masina sub folie; daca o pun oamenii bine si o petrec si prin spatele pieselor e ok. normal, cu portierele deschise nu vrei sa stii cum arata si a mea. |
masina e cumva noua?:O....e bestiala ovi...pai si interiorul ce o sa fie ?textil sau piele?
|
masina a fost noua acum 20 de ani.
interiorul o sa-l fac tot negru, dar textil. e mai usor de suportat la temperaturi extreme si e si mai pretabil pentru trafic greu (am doi copii care nu vrei sa stii ce fac in masina) |
ce varste au copii?:))...ia-le scutere si scapi de stres....cel putin eu asta imi doream la 15 16 ani ....acuma ca am ocazia sa cumpar un motor nu am bani:))si ma multumesc cu masina:))
ideea cu materialul textil e cea mai convenabila....usor de intretinut , nu asa scumpa precum pielea , nu miroase precum anumite viniluri , si multe altele... |
Copiii au unul 6 ani și unul un an și 4 luni. Īmi fac griji de "vandalism" nu de uzură. :)
|
metoda cea mai buna...scaune sparco plus centura in multe puncte:))
|
da, da.
scaunele pentru mine si centurile pentru soareci! :D |
2 Attachment(s)
hehehe...
|
vreau si eu stiker cu motociclisti in trafic...cel vechi mi l-au furat...:D...
apropo...ce cauta la REMAT? |
1 Attachment(s)
Frumos :D
De ce nu iti faci un sticker si asa? |
Hehe, merēi.
Tocmaimi-am schimbatstickerele alea oribile. O să pun zilele astea poze. M-am gāndit la "biker inside", dar ar fi fost prea mult; cred că e destul să spun că țin cont de motocicliști īn trafic, nu trebuie să par de-al lor. Btw: posesorii de bmw sunt īn topul urii motocicliștilor (iar cei cu numere străine conduc detașat). :P |
Hehehe,credeam ca ai motor. :P
Vroiam sa imi pun si pe urs sticker cu Biker Inside,dar nu prea am unde ca nu se pupa deloc cu masina.... aia e... :) |
nu prea ma dadeam in vand dupa touring-uri,asta chiar mi-a captata atentia.pana una alta renteaza un 2.5 ca si family car sau nu aveai de ales.e 12 valve sau 24.? bafta cu proiectu';)
off: cat e asigurarea la bulgari pt ursoaica? 2.5-ul |
Quote:
asigurarea si itp-ul m-au costat 180euro cu tot cu "comision". |
1 Attachment(s)
iata si stickerele noi:
si da, mi s-a rupt stergatorul :P pana ma intorc in bucuresti sper sa nu am nevoie de el. |
4 Attachment(s)
20km de offroad cu masina plina sau cum sa-ti spargi baia de ulei:
|
dar chiar in fata rematului sa iii faci poze nu e prea mult pt biata ursoaica sa o sperii in halul asta:))
|
ba cred ca s-a speriat rau de a fugit in munti :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:21. |
- Copyright 2026 4Tuning