Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SPL (Presiune Sonora) (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora.html)
-   -   Discutii off-topic, contestatii, barfe, susanele (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora/9316-discutii-off-topic-contestatii-barfe-susanele.html)

ReLLaXX 25-12-05 02:54

Cristi....asta a fost inainte sau dupa colindat? :lol: :lol: :lol:

Mamut 26-12-05 08:29

eeeeh, si cu tine acuma, vrei sa stii prea multe.
ma duc sa-mi ascut sabia cu luneta.

ReLLaXX 26-12-05 11:55

Si nu uita de prastia cu amortizor... 8)

gaju 27-01-06 07:40

Re:

cum stati cu kinderele,baieti?
cica exista un zvon ca e cam criza prin oradea!!!!!
apropo,as vrea sa birfesc un pic pe d_na PALINCA pt efectele ei nocive.UNII STIU DE CE!!!

viperu 27-01-06 07:59

:drunk:

sfigmo 27-01-06 08:27

Treaba e de la bujii...daca nu sunt unse bine nu mai fac compresie...fac BASS-REFLEX sau mai rau BAND PASS....atentie mare la coclender ca daca e roz trebuie bagat in acid gastric din bateriile deep-cycle...bafta

DR.ZOZO 13-04-06 11:25

Re: dB Drag Etapa III - 30 Aprilie 2006 Saturn, Constanta

imi spune si mie cineva, din 4 buc hertz 12 toli spl 1000 rms buc ,si tre1 acumulatoare de competitie, si 2 monoblocuri audison 2000 rms buc,toata masina izolata fonic,cum a reusit sa scoata faimosul scor de 140,7,
nu se accepta scuze .
doearece pe prorietar la costat cam mult distractia.

viperu 13-04-06 13:51

Re: dB Drag Etapa III - 30 Aprilie 2006 Saturn, Constanta

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO
imi spune si mie cineva, din 4 buc hertz 12 toli spl 1000 rms buc ,si tre1 acumulatoare de competitie, si 2 monoblocuri audison 2000 rms buc,toata masina izolata fonic,cum a reusit sa scoata faimosul scor de 140,7,
nu se accepta scuze .
doearece pe prorietar la costat cam mult distractia.

Sculele Hertz si Audison sunt naspa!

sfigmo 13-04-06 19:36

Re: dbDrag Etapa II, Bucuresti 1-2 Aprilie - 4tuning day

Subsemnatul declar:
autoturismul BMWcu nr de inmatriculare BH-06-GAJ are sistemul audio conceput de mine personal.A sosit momentul sa spun ce s-a intamplat in tot timpul cat masina a stat la Cluj (8 luni). De cand a sosit masina la noi, am inchiriat-o la taximetristi...mergeau ei cu BMW-ul seara in fata discotecilor din Cluj si luau clientii la "o tura"...s-au facut foarte multi bani de pe seama lor.Inca o sursa de venituri a fost aceea ca lumea platea bani grei sa ii las sa isi faca poze stand langa masina sau mai multi, stand la volanul acesteia (o idee furata de la DR.ZOZO, fiind aplicata de acesta la mare acum cativa ani). Cand s-a inceput lucrul efectiv la realizarea interiorului masinii, am ales niste difuzoare chinezesti pe care am lipit autocolante cu HERTZ Spl...apoi, la alegerea amplificatoarelor, am mers pe niste carcase de AUDISON dar interior de amplificatoare ***ACHI...ca lumea sa nu se prinda, am facut in asa fel incat la showul de la Prisma din 1 aprilie sa nu se deschida portbagajul...incintele si bordul sunt facute din plastelina, usor de modelat...am luat matritza deci doritorii sunt poftiti sa se inscrie...am reusit sa prostesc un om, sa dea bani pe difuri si amplifuri spunand ca sunt o anume marca si de fapt ele sunt in realitate cu totul altceva...pe aceasta masina, s-a lucrat efectiv 3 zile in total si sistemul audio a costat de fapt 250 de euro...cine mai vrea sa isi puna masina in lucru la noi sa se astepte la asa ceva din partea noastra...va tinem masinile mult timp, lucram scump si fara nici un rezultat...pe scurt, PROSTIM LUMEA...
Atat declar, sustin si semnez.
Vlad Vana

sfigmo 13-04-06 19:39

Sculele Hertz si Audison sunt NASPA !!!

viperu 13-04-06 19:41

In calitate de importator Hertz si Audison declar ca aceasta este reclama maskata!

Ground Zero 13-04-06 20:49

Cineva s-a suparat!
Si eu am avut un rezultat slab cu Doblo... dar am incercat sa explic exact ce s-a intamplat.
Am fost intrebat de ce am obtinut numai 144,... de la 150 si am raspuns concret, fara a face glume... produsele Ground Zero nu "sunt NASPA", ci eu am facut o greseala.
Daca nu explicam concret, atunci lumea va ramane cu impresia ca produsele sunt.... de vina... Multi vad, putini pricep!!!

Dr. Zozo,
...de cativa ani iti cam ducem dorul in competitii...
Eu stiu potentialul tau si tare m-as bucura sa te am langa mine in linia de masurare...

Sper sa te avem in linia intai cat mai curand... si ne demonstrezi de ce esti in stare!

;-)

IM

viperu 13-04-06 21:02

Quote:

Originally Posted by Ground Zero
Cineva s-a suparat!
Si eu am avut un rezultat slab cu Doblo... dar am incercat sa explic exact ce s-a intamplat.
Am fost intrebat de ce am obtinut numai 144,... de la 150 si am raspuns concret, fara a face glume... produsele Ground Zero nu "sunt NASPA", ci eu am facut o greseala.
Daca nu explicam concret, atunci lumea va ramane cu impresia ca produsele sunt.... de vina... Multi vad, putini pricep!!!

Dr. Zozo,
...de cativa ani iti cam ducem dorul in competitii...
Eu stiu potentialul tau si tare m-as bucura sa te am langa mine in linia de masurare...

Sper sa te avem in linia intai cat mai curand... si ne demonstrezi de ce esti in stare!

;-)

IM

Ionut, te-ai grabit sa tragi concluzia ca cineva s-a suparat...

Eu nu m-am suparat...

Si in plus, sincer imi pare rau ca Doblo-ul tau nu a performat la maxim, si sper ca vor mai exista sanse sa vedem tot ce poate... insa cred ca este mai important sa dovedim prin fapte ce se poate face, ca este usor sa aruncam cu decibelii in sus si in jos, insa rezultatele oficiale sunt cele care confirma sau infirma performantele.

theabsolutesound 13-04-06 21:07

Quote:

Originally Posted by sfigmo
Sculele Hertz si Audison sunt NASPA !!!

Intradevar ......chiar sunt NASPA sculele astea ......Hertz si Audison SUX

sfigmo 13-04-06 21:13

Nici eu nu sunt suparat...dar HERTZ si AUDISON sunt NASPA !!!

cls21b_EVO 13-04-06 21:14

In schimb...M.N.C , rulz frateeee...!!

theabsolutesound 13-04-06 21:17

Quote:

Originally Posted by cls21b_EVO
In schimb...M.N.C , rulz frateeee...!!

:D:D:D:D:D sa stii ca ai dreptate :D:D:D:D:D

saxo 13-04-06 21:34

Mah , voi ma bagati la idei . D-aia nu suna la mine ....
Cui drak dau eu VRX-urile acum ????

viperu 13-04-06 21:35

pai modifici in WRX si o sa fie bataie pe ele... :D

sfigmo 13-04-06 21:36

SUBARU dbDRAG e naspa !!!

bad_boy2k 13-04-06 21:36

lasa saxo...le iau io cu reducere ca n-am bani de d-alea scumpe :P

saxo 13-04-06 21:40

M-am scos ! Vino si ia-le RPD !!!

bad_boy2k 13-04-06 21:46

TE ROG IO sa le tii pana duminica...atunci am tren la bucale... pe la 10 noapte sunt la tineee!! e super-oferta!! da halatu, cat e halatu????

cj50php 13-04-06 21:46

hmmm .. intr-adevar n-audisoanele si herlitzii sau cum se scrie e de cacao.. m-am dus la sfigmo a.k.a sfigmo si vroiam si io un sony explooidat acolo pe fata roshu mare si sa cada membrana in mameluci si o tzinut neaparat sa-mi monteze audison si hertz .. mi-o luat o carutza de bani .. mi-o zis ca cica o sa sune tare si numa nu aud nici o muzica in mashina (btw, mi-a vazut careva fata la cd-player ca cred ca d-aia nu mai mere muzica) .. si mi-a furat de pe mashina turbo-ul si 400 de cmc din motori ..

pe scurt dupa ce ca a bagat goaze, m-a lasat si cu un rahat de motor de 1.6 cu muzica mai proasta decat ce era initial .. asta este .. e romania domle .. se ia tzepe pe aici ..

singurul plus este ca mi-a dat bonus un CD cu manele ..

o parere nepartinitoare ...
CJ 50 PHP

saxo 13-04-06 21:50

Quote:

Originally Posted by bad_boy2k
TE ROG IO sa le tii pana duminica...atunci am tren la bucale... pe la 10 noapte sunt la tineee!! e super-oferta!! da halatu, cat e halatu????

Adu si o tzuica , PLEASE !!!!!!:cry2:

bad_boy2k 13-04-06 21:52

CD cu manelee???? saxo, oferi???? iti iau toate amplifurile pentru el!!
iti aduc o palinca de bihor.... serios! chiar vin la giurgiu si pe 20 sunt la buc pentru meciu mileniului-anului-secolului-....etc.lui si dak pot sa trec iti aduk o palinca de bihor ;)
by the way...sorry de off topic

Ground Zero 13-04-06 21:53

Sunteti mult OFF-TOPIC...

Avem cumva si moderatori printre noi?

Parca exista un topic... Discutii off-topic, contestatii, barfe, susanele

sfigmo 13-04-06 22:05

Chiar nu consider ca suntem off-topic...s-a deschis discutia si vorbim despre rezultate nasoale si produse naspa de la a doua etapa dBdrag de la Bucuresti...s-a spus ca s-au scos rezultate foarte nasoale...cu instalatii foarte scumpe...sa fie de vina oare produsele???sa fie de vina cei ce au montat produsele???eu cred ca toti suntem "divina"...hai sa mai dam putin cu bota-n balta...poate la etapa urmatoare vom dobori direct recordurile mondiale...cine stie...

Piry 13-04-06 22:11

ma sfigmo frate....m-ai prostit....mersi

saxo 13-04-06 22:20

Mah , pentru mine e clar : ma duc si iau o masina GATA facuta d-afara sa va rup pe toti !!

blak 13-04-06 22:23

DR.Zozo..... prea multa critica..f putine fapte de la tine....
In afara de design in muzik ce mai stii?
K masinile facute de tine la Db Drag nu prea au excelat....

vsa 13-04-06 22:46

vsa

Tin sa va anunt ca si eu urmeaza sa fiu prostit de Sfigmo cu produse naspa ( HERTZ SI AUDISON)!!!!pt ca deja am fost programat sa imi bag masina la el in atelier!!:shock: :shock:

cls21b_EVO 13-04-06 22:52

Mie mi se pare (iarasi) foarte simplu ....aceea masina (GAJ) , dupa parerea mea , nu este pt. dBDrag...(cum au fost cele care au scos pe masura sistemelor) ...asadar nu scoate...
Ganditi va ca BLAK , cu aceleasi dif. doar ca pe 15" a scos 150.2 , deci dif. sunt excelente .
Buuunnn acum sa vedem ce ti mai ramane...O CUTIE/INCINTA/GALEATA de SPL ...intelegi tu ?Ceea ce GAJ nu avea, ...arata EXCELENT incinta lui dar nu era de SPL.

Iar cu amp urile...nici nu comentez, SUNT CRIMA SI PEDEAPSA , si lucreaza superb cu dif. acelea.
Se pare ca doar incinta a fost problema.
Si sunt sigur ca poate sa scoata ceva mai mult.

P.S : Vorbind de masini de afara...oare cat o costa masina lui Scott Owens :D:D hmmm....;) (Detinatorul recordului mondial 180.9 db)

ZanDer 13-04-06 23:00

nu puteatzi sa zicetzi si voi mai rpd INAINTE sa imi iau si io audison ? ... PM de telefon ...

Piry 14-04-06 00:22

repet ca si pe mine m-a prostit asta cu herţ

Ground Zero 14-04-06 08:55

Quote:

Originally Posted by saxo
Mah , pentru mine e clar : ma duc si iau o masina GATA facuta d-afara sa va rup pe toti !!

Saxo,
Ma bucur ca totul este clar... de obicei mai apar si confuzii... :-)

Daca vrei sa aduci o masina de afara te ajut cu platforma mea sa o aduci, iti fac o reducere substantiala la pretul per km extern!

Hai sa iti reinprospatez memoria:
Iti aduci aminte de discutiile de la prima etapa de anul trecut, unde mi-am exprimat parerea ca nu este corect ca noi, importatorii si instalatorii sa participam in clasele mici, pentru ca nu ar fi corect fata de clientul nostru, care de multe ori face eforturi extraordinare pentru asi realiza sistemul... si care... spuneam eu atunci: "ar merge descult o saptamana pentru a-si schimba cablurile in loc sa-si cumpere o pereche de pantofi...:"
Mi-ati spus ca daca am vreo nemultumire, sa trimit o scrisoare la forumul international dB Drag!
Noi, ca importatori am hotarat sa participam numai in clasele Super-Street si Extreme...
Mi se pare destul de FAIR-PLAY deoarece aici participa cei care au resurse substantiale si de cele mai multe ori sunt sustinuti de firme importatoare sau distribuitoare, instalatori...

Numai ca atunci cand participi in aceste clase, avand in vedere valoarea sistemului... vrei sa obtii maxim de performanta si incerci sa excluzi orice compromis!!!
Pentru asta ai nevoie de KNOW-HOW, si APARETE DE MASURA SI ANALIZA PROFESIONALE!
Pentru a ne usura munca si a ne scuti de insuccese, multe ore de lucru experimental... construiesti-modifici-construiesti-modifici-construiesti-iar modifici-notezi rezultatele-construiesti din nou-constati ca nu e bine si te intorni la faza nr. 2... no, astea toate costa bani, timp...etc... Dl. Lautner ne-a vandut masina, platind pretul componentelor, fara absolut nici un discount, plus pretul masinii!!!
Nu stiu daca iesim mai ieftin incercand sa o construim noi, dar am pierde foarte mult timp si desigur am fi ratat anul competitional 2006! In schimb am investit de curand peste 1000Euro in sistemul de masurare, analiza spectrala, etc... CREOS, de la Domino Design... sistem foarte atractiv din punct de vedere al raportului pret/performanta - sistem indispensabil in realizarea oricarui sistem audio auto performant!
Ce vreau sa spun este ca atunci cand ne jucam cu jucarii scumpe, trebuie sa eliminam la maxim riscurile de a da kicx!

Sa ma intorc la masina "de afara" - masina aceasta este deja uzata moral.
A fost folosita in 2004 in competitii si ca DEMO in 2005!
Dar, reconstruind sistemul, modificand-ul pe aici si pi colea... in partile esentiale... speram sa il ridicam din nou la un nivel competitiv.

Mah Saxo, m-ai dezamagit, in loc sa apreciati faptul ca v-am oferit sansa sa vedeti LIVE o masina lucrata bine si cu rezultate... inca foarte bune,... insinuezi ca am facut un lucru rau...

Nu stiu cati dintre voi ati remarcat rezultatul de la Oradea cu Doblo-ul... 150dB intr-un patul de masina cu multe suprafete vitrate si usi imense intr-un singur cheder... obtinad maxim SPL LA... 43HZ, cu doar 6000Wrms!!!
OOOOAAAAUUUU!!! Incredibil nu!!!
Daca pentru Bucuresti reuseam sa pozitionez incinta ca perete, precum o proiectasem, ati fi fost uimiti de rezultat... reducand volumul din masina cu peste 60% si dubland in acelasi timp puterea... venisem cu 2 amplificatoare de 6000Wrms!
Sistem 100% proiectat si realizat IN TARA!
:-)

Mah Saxo,
m-ai dezamagit tottal!

viperu 14-04-06 09:32

Quote:

Iti aduci aminte de discutiile de la prima etapa de anul trecut, unde mi-am exprimat parerea ca nu este corect ca noi, importatorii si instalatorii sa participam in clasele mici, pentru ca nu ar fi corect fata de clientul nostru, care de multe ori face eforturi extraordinare pentru asi realiza sistemul... si care... spuneam eu atunci: "ar merge descult o saptamana pentru a-si schimba cablurile in loc sa-si cumpere o pereche de pantofi...:"
Mi-ati spus ca daca am vreo nemultumire, sa trimit o scrisoare la forumul international dB Drag!
Noi, ca importatori am hotarat sa participam numai in clasele Super-Street si Extreme...
Mi se pare destul de FAIR-PLAY deoarece aici participa cei care au resurse substantiale si de cele mai multe ori sunt sustinuti de firme importatoare sau distribuitoare, instalatori...

Clasele Street, Street Max, Super Street se diferentiaza puternic prin posibilitatea de modificare a masinii si mai putin pe suma investita in sistemul audio.

De exemplu exista sisteme pentru Street A care pot usor depasi bugete de 15.000 euro flexat.

De asemenea exista competitori care vor neaparat sa intre la o clasa mare, gen Super Street 1-2, si il dau exemplu pe Blak care a tinut neaparat sa realizeze un sistem Wall.

Problema ridicata de tine este una sociala, nu una tehnica, si nu cred ca este scopul asociatiei dB Drag sa o rezolve. Daca vine un competitor privat care are posibilitatea sa-si instaleze un sistem de Street A de 15.000 euro si unul care si-a incropit un sistem cu 10 milioane nu cred ca este vina asociatiei dB Drag. Daca vrei sa rezolvi problema asta, iti propun sa intri in politica, pentru ca aici nu cred ca o poti rezolva.

Cat despre masinile din clasele Extrem, masinile care au participat in Romania in clasele extrem au intrat in aceasta clasa pentru ca nu puteau intra in alte clase din cauza unor modificari estetice, iar la o competitie externa multipunct vor intra probabil la clasa Monster.

Cat despre Citroen AX, nu este nimic impotriva regulamentului sa cumperi o masina gata facuta...

saxo 14-04-06 10:19

Quote:

Saxo,

Mah Saxo, m-ai dezamagit, in loc sa apreciati faptul ca v-am oferit sansa sa vedeti LIVE o masina lucrata bine si cu rezultate... inca foarte bune,... insinuezi ca am facut un lucru rau...

Ultimul lucru pe care mi-l doresc e sa te dezamagesc....
Nu ai inteles bine , nu consider ca ai facut un lucru rau . Ca dovada ca vreau si eu sa fac aceeasi miscare .
Recunosc , nu stiu sa fac masini de spl , stiu ca e foarte greu , dar imi doresc foarte mult si eu o cupa !:D

Mamut 14-04-06 19:10

SUSTIN sus si tare ideea ca Sfigmo e un Manevrist si un Tepar. am patit-o pe pielea mea. am dus masina acolo si m-a pacalit in ultimu' hal. mi-a scos boxele mele infinity de pe fata si mi-a pus niste prastii de herzuri d-alea sau cum le zice. Arata naspa, sunt negre si de plastic si canta fff urat.
Si nu se termina aici...lu' Sfigmo i s-a pus pata pe bateria mea, a luat un Rombat, i-a tras un scoci pe el cu Chinetic si m-a tras in teapa rau de tot, ca am ramas fara curent la ultimu' dBDrag. ca sa nu mai zic de cabluri, distribuitor Audisan care pierde curent pe la simeringuri, izolatie care cade de pe portbagaj, treaba de toata jena.

SI Cireasa de pe tort...mi-a dat jos Rockfordu(basu) si mi-a pus o spurcaciune de Domotec sau ce-o fi ala, urat ca dracu si suna ca porcu', cu care am scos mai putin decat cu Rockfordu.

Deci dragi prieteni, nu va mai lasati pacaliti de Sfigmo. Am anuntat deja OPC-ul, am trimis citatie pe adresa lui si o sa-l intalnesc la Tribunal.
Va rog, toti cei nemultumiti si trasi in teapa, sa va alaturati in aceasta campanie anti Sfigmo sa ne luam banii inapoi cu dobanda si daune morale.

Va multumesc

DR.ZOZO 14-04-06 19:14

1 Attachment(s)
ma baieti ce santeti asa rai?
AM VRUY SA STIU SI IO CE SA INTAMPLAT CU BMW GAJ,SA MA MAI DOCUMENTEZ SI IO PUTIN,CA DACA NU O SA MOR PROST.DAR O EXPLICATIE CORECTA NAM PRIMIT NUMA GLUME DE PROASTA CALITATE,SI ANTI RECLAMA LA DOUA FIRME CARE INTRADEVAR NU MERITA,
RADULE O SA MA AI LANGA TINE IN CURAND,SI DE ACEA NAM PARTICIPAT ATATA TIMP PTR CA AM FACUT O INVESTITIE SERIOASA,MA REFER LA GARAJUL MEU DE TUNING,CARE MIA LUAT MULT TIMP,SI NU AM PUTUT SA MA DEDIC DB DRAG-ului..DAR DOAMNE FERESTE SA APAR SI IO LA COMPETITII,CA ATUNCI CAM MULTI O SA P[IARA,CAM SE STIU ACEI BAROSANI.....
VAD CA LUMEA INCEPE SA MA IA LA P.....
LE MAI ZIC INCA OPDATA CA EU CAND FACEAM LUCRARI DE GENU CAR SOUND,ALTI NICI NU STIAU CU CE SE SERVESTE,TARA A FOST INVADATA DE TOT FELUL DE MARCI CAR AUDIO,REVISTE,MTV ,PIMP.etc SI SO APUCAT TOATA LUMEA SA FACA PE GENIUL,SI DACA NU ARE INCLINATII SPRE ACEL DOMENIU.
IAR DACA VA INTREABA CINEVA RASPUNDETI CUM SE CUVINE,SAU NU VA CONVINE SA PIERDETI..E.. ASTAI VIATA
NUL TINE PE CAREVA SA MA PROVOACE.DB DRAG.DA PE BANI TATA
PE IONUT DIN T.SEVERIN IL RESPECT LA MAXIM,SI STITI DE CE?A AVUT O GRAMADA DE PROBLEME IN DB DRAG MAI DEMULT,DAR NICIODATA NU A GASIT MOTIVE SA SE SCOATA,SI A RIDICAT CAPUL,NU SA ENERVAT SI A MERS MAI DEPARTE.SI CULMEA E CA A SI AJUNS UNDEVA UNDE EL DORISE.
SI PTR RADU,RESPECTELE MELE.
DA NU UITATI.
I`LL BACK. SOON

All times are GMT +2. The time now is 01:13.

- Copyright 2026 4Tuning