![]() |
Re: Audi S3 1.8T RBN
frumoasa prezentarea de la promotor. felicitari pentru munca depusa !
|
Felicitari si din partea mea ! pentru interviul de la ProMotor :d
|
Felicitari pentru ProMotor, te-am urmarit! Am ramas mut cand am auzit ca bate suta in 3,2 sec.
|
SAL,se poate vedea un grafic dyno ptr. cei 600cp declarati?
|
nu cumva masina asta a fost la pro motor
|
http://www.protv.ro/emisiuni/shows/p.../pagina-1.html
Multe bafta ... si aveam de discute am si eu tot 1.8T |
Quote:
|
felicitari RABANE chiar senzatie e masina
|
Și pānă la urmă e 1984 sau 2008?Că din cāte se vede Supertech-urile īs de 82,5.Și dacă se poate mai multe informații despre turbocompresorul pe care īl folosești.Cu galeria de admisie cum ai rezolvat,ai intorso invers?
|
Sorry , my bad about the intake manifold.It seems like you can mount the adapter plate on either end of plenum.
|
frumos,felicitari si respect pt munk depusa.totusi am o nelamurire si anume masina are 600 d cai si bate 0-100 in 3,2 secunde,in schimb in grecia e un s3 de 800 d cai cu motor de 3.2 litri turbo mult mai lucrat k s3 de fata si are aproapre aceleasi performante 0-100 in 3,11 sec...ori grecii umfla performantele ori romanii.bafta la cat mai multe proiecte finalizate cu succes.
|
Quote:
|
Nebunie maxima la ce ai tu acolo, felicitari!
Sare consumul de 15%? |
Felicitari pt realizare, cati mai multi km fara incidente:D
|
masina invizibila.
whatever. |
Quote:
on: am auzit "sanki" ca are 1001 "dalmatieni". un picior in dos dat unui tuner care ar trebuii sa faca reclama cu dovezi, sa ii mearga afacerea, nu gogosi pufoase servite la pusti nfs-isti. |
Quote:
|
Ma acum citii si eu tot ce era de citit cred ca minte mult rbn asta ar trebui sa vina cu dovezi am auzit ca minte dar nu asa sau ai facuto doar sa stii u ca are 600 de cai si sa mergi cu ei la pascut nu pe asfalt sa te vada cineva a?
|
poate are poate n'are
Poate este"optimist"sau poate nu e genul "legale,ilegale,joi seara,sfert de mila,blana la imeseu pe linie dreapta" In tara asta e boala:"cand dam o linie?Poate ii place cum accelereaza de la 150 in sus. |
Quote:
lantul se strange intre tunerii pur sange "ulei", cei care demonstreaza ce pot face, isi fac reclama mai ales la legale, unde le poate vedea cea mai mare masa de oameni si isi pot face viitori clienti. nu neaparat sa isi faca masini de 500++ cp, un stage 1, 2 la scara larga. la ilegale se stiu masinile doar de un grup destul de redus, nu circula informatiile chiar asa de bine si rapid. este posibil sa fie asa cum s-au aruncat informatiile astea de 600 cp, dar era mai mult ca sigur dovedit. pana acum erai imperativ sa vina cu un contraatac singur cu portaru, dar nu prea cred ca este adevarat ce speculeaza speculantul, nu!? |
cauta pe youtube emisiunea in care a fost prezent rabane cu s3-ul la promotor si acolo spune el cu gura lui cati cai are si tot ce s-a modificat la masina....dar parerea mea e k nu are 600=))))))vrea sa fie mai tare decat alt tuner tot din buc care are tot un s3 care intradevar este cel mai rapid s3 8l din tara(masina a fost si pe la greci si pe la austrieci si s-a lucrat ffff mult si bine la ea)
|
Quote:
|
se poate pune va rog la divertisment?????:D:D:D:D:D
|
Blondu_prv, daca nu ai dovezi clare si concrete mai bine te abtii, nu-ti bate joc de munca omului. Asa e tara asta, 3 apreciaza si 20 arunca cu rahat inutil.
|
Quote:
Asta e riscul cand faci afirmatii fara dovezi concrete ! |
http://www. autovit. ro/audi-s3-C22345995.html>fara pauza este de vanzare de multa vreme si are o putere mai reala ~>400 cp.
|
Mie nu imi pare ca e aceeasi masina. Toata lumea care vine la curse stie sau a auzit de audi BBN. Celalalt S3 pare estetic total diferit.
|
Am inteles ca se lucreaza la o alta configuratie, cu un bloc motor de tdi. Daca se poate niste informatii si niste poze, doctore.
|
Quote:
|
Masina e intreaga,functionala, cu turbina mare, admisie de ar putea sa traga o pisica sanatoasa prin ea :)
De cai nu stiu nimic in schimb. |
masina intruneste atat mecanic si hardware toate calitatile pt a dezvolta cei 600 de cp, daca motorul este angrenat de gt3076r.
parerea mea: 3.2 0-100km/h acum mi-o tai si o dau la caini de mancare nu cred ca RBN a fost capabil sa faca masina astra sa dezvolte 600cp nu se precizeaza nimic despre blocul motor care culmea e alezat si suporta si 600cp( sa fiu al naibii :)))) transmisia ?????? diferentiale???? planetare????? etc etc etc.... |
Poate motorul este pregatit sa duca 600+, dar cu gt30r nu ai sa scoti neam 600 de cai din 1.8t, parera mea.Cu un gt35/40 da.Nu mai vb ca la 600 de cai la, launch cutia e varza nu mai zic de planetare.Prietenul unei cunostinte care are un golf2 cu motor1.8T de 750 dedicat drag cu gt 40 , a schimbat 3 cutii si o roaba de planetare pana a trecut pe o cutie special facuta pt aplicatie costand multi multi bani aproape 3sferturi cat a costat modificarea motorului plus planetare intarite.
|
ce oameni fara viata... va certati aiurea pe topicul omului... care a fost dragut totusi sa isi expuna masina aici... si sa imparta din experienta lui si cu altii... in final pe forumul asta 80% sunt oameni de C***T cu toate literele mari... in loc sa cautati raca aici pe forum mai bine duceti-va si faceti ceva cu masinile voastre RACERILOR !
Asta e motivul pentru care multa lume cu multa experienta, cunostiinte, oameni de la care de multe ori aveam de invatat... si-au bagat picioarele in forum... Nu zic ca masina lui Rabbane are 600 de cai, nu stiu... insa cu siguranta eram curios in continuare ce a facut cu ea... Bafta in continuare cu masina daca o mai ai sau inca e in lucru... si nu mai baga in seama toti............................. inginerii :lol: |
Quote:
Ps Vezi cumva la mine in semnatura 600 cp?Nu, in nici un caz, ai sa vezi doar .... astea pentru ca nu am inca dovada dyno sa ma laud cu ea lol .Simplu nu? |
frumoasa modificare ;) bafta in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:53. |
- Copyright 2026 4Tuning