![]() |
s-or fi bazat pe faptu ca EA games nu s-or uita tamai la ei in cataloage pt noul joc need 4 speed!!! :lol: precum nici Bill Gates nu ne verifica noua Windowsu', ce-i drept noi nu avem sediu pe vreo strada principala !!!
iar la montaj au zis ca deocamdata nu fac si ca tre sa faca un contract cu vreun service! |
...am fost si eu azi pe-acolo, ce sa zic...frumoase jante, cam golut in interior, dar ii primul magazin de tuning din cluj care arata cat de cat...eu le urez bafta
|
www.loudteam.com alias sfigmo
tel. 07882**500 (PM 2 me ) |
so zis undeva de firma aia din someseni? pe partea cu aeroportu la incepututl liniei drepte, scrie mare magazin tuning, sau tuning auto, chiar pe langa stop, mai multe detalii n-am...si pana acolo nu ma duc :d
|
...Tot legat de tuning
Sc ADAX COM slr Str. Aurel Vlaicu Nr 150 tel 411691, 414667 Is mai mult magazin de anvelope insa aduc jenti meseriashe : OZ is mortale si a mele le-o adus pe a doua zi... :) BBS ATP AWS Alessio plus majoritatea cauciucurilor de performanta gen michelin pilot exalto, pirelli Pzero nero si rosso, good year F1, dunlop sp sport 9000 si de alea, din pacate fara toyo sau khumo.. dar totusi, poate ajuta... PS au montaj si echilibrat gratuit... |
...nu vreau sa fiu rau si sa fac anti-reclama, dar ADAX-ul si-a dat cu firma-n cap odata cand am fost cu un prieten care-si luase cauciucuri de-acolo si au fost ratate...garantie..vezi sa nu....ca tot romanu' :( si acum a ramas cu ele neschimbate...cred ca ar trebui deschis si un topic cu firmele care trateaza clientii cu lipsa de respect
|
garantie e de 1 an la toate, asigurata de importator sau producator dupa caz, insa aceasta garantie nu acopera decat defecte de fabricatie nu si bolfe de la datu' in gropi...
nu acuz pe nimeni, insa cel mai probabil din aceasta cauza nu s-a rezolvat problema lui... |
cce nasol..intra unii doar pt scopuri comerciale... :cry:
|
nu e chestie de nici un fel de vanzare aici, ci omu era evident suparat si am spus si eu ce stiu legat de subiect, cu speranta ca poate ajuta...nimic mai mult, daca am exagerat, scuzele de rigoare, insa vroiam doar sa fiu de ajutor...
|
Re:
Quote:
|
Am sesizat si eu pe multe masini din Cluj produse si accesorii tuning cumparate din PIATA MARASTI tejgheaua 2, 11, 12, 15, 36, 89, 456...neoane, beculetze, capace pe 13\" -spinner pe un GOLF IV care are jante pe 14\", muzica DOMOTECH, EUROTEC, capete de tobe, tot felul...cred ca merita luat in considerare tinand cont ca de acolo se aprovizioneaza mai bine de jumate din profesionistii tuningului din CJ...inca odata pt cine nu stie : troleu' 4, 6, autobusele 8, 30, statia PIATA MARASTI !!!...PUTZKO TIUUUUUUUUNING POWER....bafta
|
Re:
Quote:
va aduc orice dimensiune avion, dar si uzuale, de pe o zi pe alta... :wink: |
Re:
Quote:
|
Auto raco tuning ... chiar daca or fi la inceput, care stiti adresa exacta, nr de telefon ... postati aici!
NightRider poate aflii tu primul daca tot ti coleg! :lol: |
...deci :
Auto Raco Tuning : str. Paul Chinezul nr 2 ap 1, in spate la liceul baritziu tel/fax : 0264.59.61.61 mobil : 0745.05.35.83 orar : L-V 10 - 15:30 |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ce repede te-ai mobilizat!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:peace: bravo, asta da promtitudine! :peace: |
In legatura cu cauciucurile de la ADAX......si tata o luat 2 leo de la ADAX.....si dupa 1 saptamana o explodat unu pe feleac in jos.......mare minune ca nu o iesit prin livada :) si cand s-a dus cu el la ADAX aia o zis
ca nu ii vina lor, io facut 200.000 reducere la altul :lol: |
in caz de explozie nimeni nu isi asuma vina... daca ai chef poti sa te duci sa dai fabrica in judecata.
|
...cu sanse minime de succes...ata e, asta-i lumea din pacate...Din eperienta personala pot spune ca la cauciucuri cu cat e mai scump, cu atat e mai bun...rareori vezi vre-un pirelli explodat :shock: sau vre-un michelin cu sarma pe-afara :shock: ...din pacate alea sunt mult mai scumpe...si platesti si marca pe langa performanta... :(
|
taso` lu` un preten sio luat la un mercedes pirelli nou noute...si in prima zii yo explodat unu(adik so rupt buza)
|
:shock: :shock: :oops: ...no comment...what is happening to the world? pirelli??damn! :shock: :shock: :shock:
|
eu am reesapate....si am mers si cu 140 cu ele, si drept ii ca...tin mai putin, le am de 2 luni pe dacie...si deja s-o cam sters...da mno..toate 4 le-am luat la 2,4 mil...asa ca-i bine :p
alea din spate-s noi...da :( |
mama lor de cacuciucuri ...... :lol:
povestiti de cele racing daca tot vb de gume ... daca nu schimbati subiectu ca sunteti offfffffffff topic!!! :evil: |
:lol: vreau sa`mi vopsesc volanul...dar numai partea de sus.. ca s`o cam sters 1pik.. cine stie ceva firma care se ocupa cu asta? :lol: :D
|
as vrea sa imi schimb carburatoarele :lol:
am 2 dublu corp weber care is cam uzate si nu stiu de unde as putea sa imi cumpar!!! are cineva vreo ideee??? mersi |
ce masina?
|
imi cer scuze pt interventie..dar mutati-va la sectiunea service...sunteti f offtopic :P :P
|
|
Re: Magazine si ateliere TUNING
LvbPowerTuning situat in Cluj Napoca are ca obiect de activitate Chiptuning-ul (remaparea) prin optimizarea softului din ECU (Electronic Control Unit).
Chiptuning-ul in putine cuvinte -ECU (Electronic Control Unit) - in gen. la masini intre 1990 si 2000 se demonteaza ECU de pe masina si cu echipamente speciale pt. chiptuning se citesc datele din eprom. - la masini dupa 2000 chiptuning-ul se poate efectua si prin mufa de diagnosticare dar nu intotdeauna ! - se salveza datele originale in baza noastra de date - fisierul se optimizeaza in occident (elvetia) pentru fiecare masina in parte, sunt optimizate urmatoarele: reglaj injectie,aprindere si dupa caz la motoarale cu Turbo presiunea de supraalimentare. - se programeaza softul optimizat in eprom iar dupa caz se remonteaza ECU in masina. - toate optimizararile au fost probate pe banc de proba Manopera dureaza intre 2 si 8 ore, si se va efectua dupa caz de urgenta la una dintre adrese , Str.Nicolae Titulescu 32, Str .Orastiei 11 “Kristal service”si str. Dambovitei 46. Preturi incepand de la 270EUR. Garantie - 1 an pe materiale si soft utilizat. - 3 luni pe manopera Pt. programare si comunicarea datelor exacte a masinii va rugam sa sunati la: Tel. 0741.297.471 Fax. 0364.405.044 Skype : lvbpowertuning www.******* info@******* va dorim asfalt uscat. |
Salut, in legatura cu Need4Tuning de pe Dorobantzilor, de maine o sa lucrez la ei, pot sa va spun ca e o firma serioasa, si care o sa faca treaba..piata de tuning din Cluj este in plina dezvoltare si este numai la inceput..eu zic ca mai este loc de mai bine..pana ajungem si noi la un nivel mai avansat ca si cei din US, sau Germania...o sa postez in curand niste oferte...
|
asteptam oferte, oferte speciale, portofolii, si sa stii ca need 4 tuning exista de prin noimebrie nu poti sa zici ca este la inceput :)
|
are si el ce zice fetelor.. ca lucra la ''tuning shop'' lasa ca paote ii prinde bine :)))
|
Salut din nou..ei bine daca tu crezi ca am postat mesaj aici ca sa ma dau mare..problema ta..credeam ca forumul este pentru informare, si pentru ca sa cunoastem ce avem pe la noi prin oras..
Deci pe cine intereseaza:deocamdata nu am facuta o oferta concreta..nu am avut timp sa o concep, dar pe scurt.. -Jante:-TSW,MAK,Barracuda,Borbet,Toora,Atp,etc. -OZ,Allesio,BBS... -Flanse, adaptoare, prezoane.. -Faruri, stopuri(FK,Hella,In.PRO.,MHW),LED lightning,Angel eyes... -Body Kituri-Rieger,Mattig,DTS... -Accesorii de interior: scaune, lights,sound,volane,shiftknobs,hand brake, pedale, etc.... -Esapamente:Borla, Remus,Sprint,... -Filtre, intake-uri, kituri filtre, suspensii sport si super-sport, kituri suspensii -Cauciucuri:Cooper(englezesti-Super bune), si altele.. -chiar si kituri lambo doors.. -discuri frana, placutze, kituri intregi.. Anyway...cam tot ce exista se pot aduce pe comanda, durata maxim 3 saptamani, depinzand de stocul existent la producatorii sau distribuitorii cu care lucram din Europa.Se plateste un avans de 30-40%.Pretzurile zic eu sunt destul de bune...cele mai 'eftine jante incep de la 85 euro (fara TVA). Mai multe informatzii..pe parcurs..daca avetzi intrebari, intrebatzi aici sau la magazin(in curand vom avea si un site), o sa pun maine si o adresa de mail unde putetzi intreba ce va doreste inima. Numai bine! |
SMTRAXX daca doresti poti sa-ti faci topic la subsetiunea clujului (bazar) cu tot ce oferiti si lucrari executate intre timp si etc.
|
Cine doreste ceva..aici va las un mail:[email protected]
Restul discutzilor le voi continua la sectiunea bazar-NeedForTuning. |
Am postat la subsectiunea NeedForTuning de la Bazar o oferta speciala pentru jante TSW si MAK!!! Check it out!!!
|
|
nimik nou?
|
ce ar trebui sa fie?
|
..deocamdata cluju e pe spate la nivel auto...daca va spun ca in baia mare..amarat de oras se vinde marfa de 4 ori mai mult ca la cluj! tragetzi voi concluzia...ce bine stam la capitolu tuning si mentalitate!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:02. |
- Copyright 2026 4Tuning