![]() |
Re: E36 - 325i vanos !
3 Attachment(s)
gata de 10 zile am inscris si jucaria ( CT 83 ATM )....suntem oameni cu acte`n regula, masina este Euro 2 si a mai primit si cateva mici upgrade-uri :D ! enjoy
|
ce ai facut la proiectoare?
|
mi le-au furat ...dau zilele astea comanda de altele noi Hella 300ron perechea
|
Frumoasa jucarie :p .. sunt convins ca o sa te bucuri din plin de ea .. meriti ca`i a ta ...
Nu sunt fan pisica .. dar masina asta are tinuta de "matza" ceea ce admir .. Felicitari .. sa o respecti :) PS : poza cu gaia(a 2-a),actele la control e fenomenala .. e 100% made in Ro .. din pacate ! |
naspa asta cu furatu.mie mi-au furat semnalele si dupa aia mi-au furat si sticla la oglinda din dreapta.oricum frumoasa masina, sper sa nu iti mai fure nimic dupa ea
|
1 Attachment(s)
@Cuiutz --- mc mult de aprecieri, respect si tie
@mobutu --- sper ....ca am de gand sa ii pun proiectoare noi Hella si costa ceva another one : |
21 Attachment(s)
Salut la toti baietii intre timp masina a suferit un mic incident acum e aproape gata, din pacate nu am postat nimic din tot ce sa efectuat am lasat pentru final totul, asa ca am sa incep sa postez toate etapele prin care a trecut masina sper sa va placa.
sau modificat urmatoarele : - emblema capota a fost eliminata - grila + nari facelift - sau montat proiectoare - am revopsit capacele de la oglinzi - vopsit pleoape far P.S - nu am montat sticlele de faruri, ce am achizionat sunt tepe si dau foarte rau pe masina ca atare cine ma poate ajuta cu un nou set de sticle faruri dar numai BOSH si sa fie noi |
sper ca nu lasi narile cromate ca dau nasol pe culoarea ta ....
in rest a iesit ca la carte , dar ..... nu ma dezamagii :) |
nici nu se mai vedee...;)....felicitari....si eu iti sugerez narile negree :D....
|
foarte frumoasa pisi :D imi pare rau ca am trecut prin CTa si nu ne-am vazut, m-am vazut doar cu COP-u poate data viitoare ne vedem si noi mai multi cu matze d`astea simandicoase :lol::lol:
|
@leonard & ar_66_rau - :) ma cu narile nu stiu ce sa zic momentan imi plac, am in plan sa le fac negre dar cand ma plictisesc de ele
@roGan - colega rau ai facut ca nu ai dat un semn, data viitoare lasa un PM ceva |
bn , 1 luna ai voie , dupaia o sa vin eu sa-ti iau narile la smirghel :))
|
lol leo - pana una alta tu fa-mi rost de niste sticle de faruri pe bosh sau chiar faruri pe bosh in stare impecabila, ca trebuie sa ma prezint onorabil la intalnirea E36 de pe 13 iunie, hai ca eu mi-am luat placute de frana trebuie sa ma misc repede pana in weekend-ul viitor
|
adi super pisica ce ai :d , a ta ma facut sa ma indragostesc de ele :X ! aici edy :P
|
dah iar am stat de vb si tot nu ti-am luat nr de telefon... in legatura cu ce te-am intrebat pe drum inspre snagov, ce parere ai de propunerea mea?!;):lol:
|
ce caterinca suna postul asta:) cu nr de tel si cu propuneri indecente :)))
sorry sper ca nu va-ti suparat , joke si eu :D bafta adi cu masina si pune si u poze de la meeting daca e ;) |
cele mai indecente propuneri :D :lol:
|
@roGan - am sa-ti las PM cu nr de tel si cu raspunsul la intrebare
@expres - ma bucur sa aud asta ( don_X5m5 e id-ul meu, intra sa vorbim ) @leonard - vin si pozele in seara asta :) hardcore a fost intalnirea si cupa binenteles ce a ajuns la c-ta :D |
15 Attachment(s)
gata domle au venit si pozele
|
frumoase poze dom`le... :D;) si masinile de pe langa tine sunt la fel de frumoase...8)
|
Quote:
mie nici nu mi-ai zis de ea daca stiam ca intalnirea va fi in fata la casa poporului veneam si eu ca am fost de vineri pana luni in bucuresti ....dar aveam impresia ca va fi la snagov undeva.... PS: vezi ca n-am uitat ca tre sa faci cinste pentru cupa asta :)) |
Quote:
Ps.. Intalnirea a fost la CP...acolo sa stat 1 ora apoi am fost la Snagov...... Si cu cupa ATM-u o pastreaza si Leu primeste o poza :)))) |
Quote:
|
Foarte frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos :)
Pentru un look complet cred ca ai nevoie musai de bara fata M si faruri cu xenon si AE. |
Frumoasa masina pana la urma ai gasit sticla de care aveai nevoie pentru far sau te-ai hotarat sa iei un set nou de faruri??
|
@ukgarage - mc de aprecieri / pentru un look complet mai are nevoie de multe insa bara fata e pe lista de prioritati in vara asta, momentan bani au pleacat catre un diff autoblocant scurt si anvelope :D
@bmwowners - mc cristi sticla nu gasesc nici mort decat pe nou si e fff mult 380ron bucata, am sa ma orientez catre o pereche de faruri SH BOSH in stare fff buna si rezolv problema dar cum ziceam mai sus maine imi vine blocantul si zboara banii + ca saptamana asta am nevoie si de pneuri sa rezolv vreo 2 3 "clienti" care m-au provocat :) |
Foarte frumoasa masina
|
man tocmai azi ti am dat seama... nici nu am stiu de reply`ul cu id... nu m`a anuntat mailu asta dobitoc ...
|
stai linistit nu e nici o problema, oricum am sa vin in toamna asta in bucuresti cateva zile, masina va primi un cadou mare :D dar mai intai sa vand motoru.
|
Quote:
|
hai da din casa atm-ule :).
app , care vreti motor 2.5 24v in toate mintile + soft ... apelati la ATM , recomand , trage in draci satana :D |
Quote:
|
@dragos002 - toata lumea isi doreste M :)
@leonard - mc de sustinere sti tu ce sti stai sa vezi ce urmeaza ...investitiile curg @ct22cop - tu sti foarte bine ca 1.8i ( NU is) e baza, ai sa vezi tu ce treaba fac cu el, jantele raman aceleasi ca dau prea bine pe masina, o aranjez tehnic cat si fizic si cu un motor smecher de 1.8i ies pe strasse, fac si eu ca baietii 800 - 1000km cu un full ca nu se mai poate ce atata range de 500-600km :P |
ziceti baieti care stiti un blocant bun carcasa mare , il luam pe loc. urgent.
|
nu gasesc la nimeni un blocant carcasa mare pentru E36, raport de la 3.15 in strare buna de functionare ? banii jos.
|
4 Attachment(s)
Haida ca am ajuns si acasa...
Apropo, ca mi am adus aminte, sa mi zici si mie cat de jos e masina ta in prezent fata/spate, ca mi vorbeai tu la un moment dat aseara de suspensie, de cat merita lasata. Ms. P.S: O mica selectie de poze :lol: era tare sa tragem si cateva poze cu ursu ala nebun, oricum proprietara era senzatie... cum era masina, da cum era ea :blahblah: |
cand vii in bucale cu inima noua sa ma anunti
|
3 Attachment(s)
Salutare la toata lumea, luna asta se face 1 an de cand am achizitionat masina din DE si cum sa terminat si vara ( a se intelege munca ) m-am gandit sa fac ceva investiti, asa ca masina luna aceasta primeste NEW PARTS, acestea constau in toata articulatia + directia fata/spate si schimbul de lichide ( revizia completa a fost efectuata deja) :
1. Bucse brat fata st+dr 2. Bucse bara stabilizatoare 2 buc 3. Bielete directie st+ dr 4. Bielete antiruliu st+dr 5. Pivoti roata fata int+ext 6. Flansa armortizoare fata st+dr 7. Bucse pivot punte spate 2 buc 8. Bucse brat spate st+dr 9. Bucse prindere a puntii spate de caroserie toate 4 buc 10.Bucse pivotante brat convergenta roti inferioare spate 2 buc 11.Suruburi reglaj convergenta rotilor pe spate st+dr 12.Burduf caseta directie st+dr 13.Placute frana ATE pe fata 14. Antigel concentrat ARAL 5l 15. Ulei servodirectie Castrol ATF TQ DIII 1l 16. Lichid frana ATE dot4 1.5l Tot la aceasta interventie masina mai primeste si un set de anvelope fata/spate + o incarcare a instalatiei A/C, daca pana saptamana viitoare se gaseste si un diferential autoblocant carcasa mare raport minim 3.15 atunci va beneficia si de acesta ( so wish me luck ) P.s - toate piesele sunt Lemforder ( ca si echiparea de original ) P.s 2 - @sprinter ma bucur ca ai dat pe la noi, ingrijita pisica ai bv, sper ca ti-a placut scurta plimbare cu jucaria mea :d si discutam oricant despre suspensie si ce vrei tu. Voi reveni cu amanunte, poze si noi investitii. |
Mi a placut plimbarea cu jucaria ta, nu am zis nimic ca sa nu iti fac reclama si sa apara cine stie cati clienti :lol:
Ma bucur ca ti a placut cat de cat masinuta mea. Destul de schimbata fata de cum ai vazut o prima oara. Cat despre suspensie ma interesa cu cati mm e coborata pe fata si cu cati mm e coborata pe spate masina. Ce arcuri folosesti si ce amortizoare. Ms |
-8 fata/spate suspensie ACS amortizor/arc/flansa
Stie cineva vrun blocant de vanzare sa fie carcasa mare si un raport de 3.15/3.23, sunt interesat sa achizitionez. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning