![]() |
Re: Noua Skoda Octavia Facelift
mai frumoasa era fara facelift. Farurile alea mari strica
|
arata foarte bine !
|
arata super bine ...cu o mica exceptie (cea a farurilor)dar interiorul e fenomenal :D
|
56 Attachment(s)
Skoda Octavia Facelift - Galerie Foto
|
interioru e exact ca la golf 5...orikum mai fumoasa...
|
mai frumusica, farurile seamana cu cele de pe seria 3 sedan sau mi se pare?
|
farurile le rezolvi cu niste pleoape sau prelungire si o faci masina ideala
|
E superba... O masina de familie absolut fermecatoare!
|
Arata mai bine varianta asta . Cea dinainte era mult, mult mai urata decat Octavia 1.
|
aolo mai bine taceai sincer cum sa fie octavia 2 mai urata decat octavia 1?
|
Zici ca e facelift de la Logan, parca ar fi o batranica cu chip de pustuoaica. Interioru e chiar frumos :D
|
foarte eleganta si practica
|
masina asta arata intr-un mare fel! nu stiu cum...dar farurile alea arata deosebit...nu neaparat foarte frumos...mai degraba ciudat...
|
nuuuu.....farurile mi se par badarane:-?...nu au acelasi aspect ca cele din desen ...parca in desen sunt mai altfel mai mici dar in realitate parca ar fi ochi de strut:))
|
pai... un fan skoda nu ar avea ce sa-i reproseze. dar de data asta ar cam fi ceva: farurile. sunt prea mari la fel cum au spus-o si altii! dar ceea ce este mai important este ca nu au schimbat si lampile spate. de ce??? deoarece este o nebunie sa vezi o octavia 2, mai ales pe timp de noapte cu lampile de forma literei C aprinse. foarte frumoasa!!! nota 10! :D
|
acum e mai mult o masina de familie luxoasa...poate ca tot asa era si inainte dar arata mai bine varianta trecuta
|
Arata destul de bine.Are mult mai mult rafinament decat modelele precedente , atat la interior cat si la exterior.
|
Nu este diferenta foarte mare intre Skoda Octavia si Skoda Octavia Facelift ! Doar ca este mai bombata in spate si la Skoda Brek are farurile mai lungi,ca un fel de Peugeot !
|
<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="231">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","231","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Skoda_Octavia_II_Facelift.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Skoda_Octavia_II_Facelift.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script>
|
nu e rea....dar partea fata e cam ciudata...prea alungite farurile...si au cam pastrat linia actuala
|
E chiar si mai urata decat inainte.
|
mult mai frumoasa k cea anterioara..
|
ca sa se incadreze perfect farurile alea trebuia un "bot" mai lat cu o grila mai mare ... dar deja intra peste superb :) , prefer scoda octavia 2 pt originalitate
|
am vazuto prin oras prin decembrie cu nr rosii :-?? da parca scria altceva pe spate nu octavia
|
Mie unul imi place,sa nu uitam ca nu e un nou model ci numai un facelift si arata f bine
|
nu este chiar urata dar partea din fata este cam ciudata in rest masina e ok
|
e destul de nice,astept s o vad in realitate :P
|
foarte reusita,as dori si eu una cu motor de 1,4 122,daca se poate:))))
|
am vazut o chiar m-am urcat in ea si am studiat diferite detalii sincer as cumpara una,poate ca lumina din bord nu e prea reusita (alba)
|
Tot Masina De Famile RAmane .. Oricate facelifturi ior face ..
|
e frumoasa .... avant in vedere ca e un fecelift e chiar reusita ;)
|
au aparut deja pe strazi.....am fazut pe un alt forum cum isi prezenta o persoana noua lui octavia II facelift
|
am vazut-o si eu intr-un mall (baneasa parca) insa nu am stat sa o studiez in detaliu. cert este ca partea frontala mi-a atras atentia :-)
|
botu :( .... restu e ok :D
|
am avut si eu pe mana una de asta vreo 3 zile motor de 1.4 122 de cai...superba masina..am ramas impresionat de motor si interior
|
ce sa zic foarte reusita,si cred ca o sa rupa piata
|
nu`mi vine sa cred ca era skoda acum cativa ani si ce e acum. bravo lor
|
dar am vazut-o pe strada in Ploiesti acum 2 saptamani....si era si una brek cu ea.....rau cu numere rosii de brasov...ratau super bine
|
as fi curios cum merge tfsi ala de 122 cp
|
draguta
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:59. |
- Copyright 2026 4Tuning