![]() |
Re:
Quote:
|
Re: Chevrolet Kalos vs. Dacia Logan vs. Cielo Executive
In primul rand ca nu mai e "Kalos Sedan" ci Aveo.Am un Aveo platinum care e 9000 euro/CIP.Loganul depaseste Aveo la cilindree si la accesorii after-market, in rest mai are de crescut.Cielo e depasit si costa cam mult pt ce ofera,Suzuki Swift mi se pare o masina mica iar decat Clio mai bine Logan.Clio si Logan au in general aceleasi piese dar Loganul face Clio la volumul portbagajului si la spatiu interior.
Alegerea mea pana la urma:Chevrolet Aveo. |
pool-ul asta n-ar trebui mutat la sectiunea Versus ? :rolleyes2
|
eu am ales clio, imi palce mai mult ca celelalte si e mai performant
|
La ce e mai performant Clio Symbol?Da niste exemple
|
Imi place mai mult, si parca mi se pare mai sprinten, dar si kalosul e frumos
|
3 Attachment(s)
Te referi la versiunea in 3,4 sau 5 usi? Eu ma refeream la versiunea in 4 usi numita acum Aveo.
|
tot la 4 usi
|
Cat prinde un Clio Symbol? La Aveo producatorul zice la motorul de 1.4l,16v,94 cai viteza maxima 176km/h la cutia manuala.
|
iteza maxima (km/h) 170
0 - 100 km/h (sec) 12,5 CONSUM (l/100 km) Urban 9,7 Extraurban 5,7 Mixt 7,1 FRANE Fata discuri pline Spate tamburi |
Quote:
Da.....si cu ce intretii fratelo BMW-u cu care ai rupt gura targului ?? Toti visam la masini straine,da tu crezi ca una straina e de colo ?? Si vezi ca e confort.... |
Quote:
|
Chevrolet Aveo: viteza maxima : 176 km/h
consum urban:8,9l mixt:6,7l extraurban:5,3l 0-100 km/h: 11,1 sec Frane: fata: discuri ventilate spate:tamburi DATELE ASTEA SUNT LA MOTORUL DE 1,4l. Deci Aveo cam la aceeasi bani face cam la tot Clio Symbol.Poate la siguranta il face Clio Symbol pe Aveo.Cat a scos Clio Symbol la Euroncap? |
Eu nu inteleg dc nu bagati aici "FORMIDABIALA" Fiat Albea sau Hyunday Accent care,mai ales Albea mi se pare ca i se face prea multa publiciate si nu prea are ce oferi in afara de portbagajul ala mai marisor.Ce parere aveti despre ele?
|
toate arata ca dreaku . bagati si hyundai ca si ala merge. cielo . e dus. logan merge cat de cat cu tuning. hyundai merge si cu un tuning. spatele le strica pe toate , masini de familie.
|
kalos arata cel mai bine dintre toate ca design. la un tuning "minor" (jante + suspensie) tot kalos arata cel mai bine :D
|
Nici una....:lol: Masina Sh adusa de afara......:twisted:
|
masina sh nu se poate compara cu una noua ...
dar intretinerea la aia sh e la fel ca la astea noi de 10 mii de euro ? ia gandeste-te cate schimbi la o masina cu 0 km si cate schimbi la una cu 140.000 |
yo am un symbol de 8v si am luat 160 cu el in prima mie de km cand nu tre sa trec de 130. sa mai fac inca vreo 2000k si ii mai dau
|
Poate sa-ti ia si viteza maxima data de constructor cat timp e in rodaj dar sa vezi ce iti va consuma dupa aceea ca nu i-ai respectat termenii de la rodaj.O sa-ti "pape" si ulei deci nu prea are rost sa te joci cu masina cat timp e in rodaj.EU NU INTELEG DE CE VORBITI DE CHEVROLET KALOS -4 USI CARE NU MAI E IN PRODUCTIE- IA LUAT LOCUL AVEO>>>
|
aveo e tata lor le da fum la toate:) :P
|
Quote:
OT: Desi am votat Cielo, acum mi-am schimbat parerea despre Dacia Logan care la inceput nu mi-a placut deloc, dar cu timpul a inceput sa ma prinda... |
Quote:
|
nush exact ce dar daca ar fi acum sa aleg intre cielo/logan as merge pe logan, pentru faptul ca m-a speriat consumul enorm la cielo executiv (12-14) in oras....
|
12-14?mah acum depinde si de oras si de stilul de condus al soferului.mie prin bucuresti imi ia cam 10-11.oricum stai linistit ca nici loganul nu e mai breaz,consuma si ala mult in oras.
|
Mers normal, ca daca merg sportiv sare la 15-16l de parca as avea cine stie ce V8 sub capota de vro 5l...
|
Am votata Dacia Logan, pentru ca, toate aceste masini au fost gandite ca si masini de familie ieftine, iar dacia indeplineste cel mai bine acest rol dupa mine(porbagaj mare, interior spatios, suspensii confortabile), intre timp suzuki swift a schimbat generatia, si nu se mai incadreaza in aceeasi categorie de pret. Chiar daca dacia ar pierde eventual la o liniuta, lucrul acesta e irelevant, pentru ca nici una din masinile pentru care s-a lansat poll-ul nu sunt masini sport, si daca incerci sa mergi la fel de repede cum mergi cu o impreza la nfs, se vor rasturna probabil...nu cred ca e una din masini mult mai stabila sau mai rapida comparativ cu celelalte
|
kalos imi plac unele dotari
|
nu mai stiu ce am votat dar acum daca as fi sa aleg as lua un Logan (DCi preferabil) , probabil cel mai bun calitate - pret
|
Mai vb dupa ce o sa iasa din garantie loganu si sa vezi factura atunci.Cand o sa schimbi 3 casete de directie,amortizoare,radiator,capace la pompa de apa si multe altele si cand tragi linie ;te apuci cu mainile de cap.Placute de frana la 120 lei si radiator la 800 lei ............mai vreti preturi ca va mai dau.
Clio la piese este exagerat de scump.Aveo nu am idee,iar de Swift din auzite are preturi bunicele.Unde va mai pot contrazice ,la Cielo unde preturile chiar sunt ptr oameni de rand. Am un Cielo din 2005 pe gaz si la aproape 26000 km (facuti in taxi) am schimbat amortizoarele si vasul de expansiune,bine mai putin reviziile care includ ulei si filtrele |
K era sa uit ,merg pe Logan ptr ca este incapator ,exact ce si a dorit romanul,sa poata cara cat mai mult cu el.BAFTA-N TRAFIC !!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
vad ca mai toata lumea da inspre logan... eu am ales cielo... parerea mea e mai fiabil ( din auzite ) si dak vrei sa nu consume iti iei pe gaz...
|
LA MULTI ANI SI SANATATE PE 2007! Ati lasat si subiectul asta de izbeliste.Drumuri bune!
|
frate cielo iti recomand ca trebuie si sa o intretii nu numai sa o cumperi si la piese e cea mai ieftina. dar tre sa te gandesti si la consum.mie imi ia 15 in oras si 18 sportiv <adica tot timpu :) >
|
si eu eram suparat ca`mi consuma executive`ul 13 in oras:) da vad k se poate si mai mult acum difera si condusul...
|
frateee! da e haloasa rau, eu recomand loganu, are cel mai bun pretz, si nici nu consuma atat.
|
aveo si cielo sunt varza la siguranta,nu ca loganul ar fi mult mai bun da oricum e mai sigur in caz de accident
|
eu merg pe clio(1.5dci 80cp):D si zic ca trage mai tare ca loganu:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:40. |
- Copyright 2026 4Tuning