![]() |
Re: Club ESPERO
Quote:
pentru mine nu ar necesita foarte mult plasma, pentru ca bordu meu arata cam cum arata :D (vedeti in topicul BFN-u meu) |
4 Attachment(s)
salut pot sa ma bag si io in club :P bv buna idee ai avut!!!felicitari..am si io cateva poze..
|
este masina mea sper sa va placa ...o sa fac poze si la interior...e schimbat!!!e tot albastru!:D :D :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
in curand o sa adaug inca un stick cu 4tuning :D...p.s.cine stie cat costa un spoiler fatza...as vrea sa cumpar..original sau modificat!!!
|
salutare .felicitari pt club. si eu am un espero. ce-i drept cam vechi 12/'95 dar merge :) as vrea sa imi cumpar o toba sport da nu prea stiu ce anume .pe mine ma intereseaza mai mult designul si sa o faca putin mai zgomotoasa. trebuie cumparat cu totul adica incepand de la galerie sau doar finala? daca cineva imi poate da cateva sfaturi as fi recunoscator :)
|
Quote:
|
Sa va clatiti ochii un pic ... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=hC4cc...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=dnjz9...eature=related |
@EsperoTun
ai dreptate .asa ma gandeam si eu CA e mai ieftin si usor de montat. si plus CA nu face zgomot prea mare CA sa se ia politia de mine :) sau comenteaza si la alea ? :-?? |
6 Attachment(s)
Quote:
p.s. bafta in continuuare cu masinutza ta! si felicitari;):-P Quote:
as vrea sa schimb si io spoilaru fatza den unde as putea sa iau unu???si cat m-ar costa!???p.s. cine e din craiova sa-mi bage id :cata_vic87,as vrea sa infintzez un club...cei care au espero :-P as vreea sa-i pun alt spoiler ca ala e naspa si nu stiu de unde sa iau...cine ma ajuta!? |
@ esperoTun & ^^Splash^^: Va rog frumos evitati mesagerismele si scrieti corect in limba romana!!!
|
ok.scuze pentru prescurtari.
Apropo stie cineva daca se mai pun folii autorizate R.A.R ? Si daca da , imi puteti da cateva detalii va rog ? multumesc frumos :) |
Quote:
|
Quote:
|
te astept pe net sa vorbim...
|
Quote:
|
electric style..si pe tine daca vrei...:)
|
https://www.youtube.com/watch?v=PMlIk...eature=related
Acelasi Espero facut de tipu din Polonia la care a pus ESPERACHE primele 2 linkuri.... Pareri? Mie mi se pare tare ce a facut tipul!!!! P.S. Ce se mai aude de sigla clubului?Date noi, idei noi? |
da ai dreptate, e super masina...e foarte frumoasa!!!dar si bani multi bagati in ea...
nota moderator: atentie la limbaj. scrie cuvintele complet si renunta la "tz", "sh" si altele de pe messenger. multumesc. |
Quote:
|
espero asta creca este cel mai frumos espero vazut vreodata.....parerea mea:P
|
Quote:
|
ai dreptate!!!
am o idee:haideti sa ne punem toti poze cu masinile noastre...ce ziceti?? |
cel mai frumos espero din partea mea e gnt din constanta o masina de nota 20.....respect ptr masina aia de la pamant pana la cer....
|
pune niste poze cu ea daca poti sa o vedem si noi!!!
|
Chiar asa ... pune niste poze ... sa-i vedem si noi LET-ul.
|
chiar !!! hai cu pozele sa ne dovedesti ca nu toti il stim !
|
asa pot sa zic si io espero din craiova..ala cu leo la nr...a bagat 3 mii de euro..dar nu se compara cu ala alb..e facut prea misto!!!p.s. dupa ce pune el pozele daca vrea sau le are..ce zicetzi nu ne punem si noi pozele cu masinile noastre sa le vedem cu toti..sa ne dam cu parerea!:)??
|
Quote:
|
Quote:
|
mah dar ma facurati curios...ia pune frate poze cu gnt ala sa-l vad si eu!!!
|
poze nu am CU gnt da o sa ii fac CAnd o sa il vad ........esperotun, masina am vazut-o prin c-ta este adevarat ce vad ochii mei????
|
as vrea sa infintez club cu masini daewoo ...cei care vor sa mi se alature va rog bagati id cata_vic87 (din craiova)...p.s. am cunostinte care ne pot ajuta cu reclama,stema clubului,etc
|
Exista asa ceva... foloseste google si functia "search" de pe forum :lol:
|
salutare .imi spune-ti si mie ,va rog, un service daewoo in bucuresti, ca as vrea sa ma duc putin la o mica verificare sa vad daca merg toate bine in continuare ,si m-am gandit ca trebuie sa stie cineva de pe aici ,ideea e sa faca treaba buna dar sa nu fie prea piperati la bani:). multumesc anticipat
|
1 Attachment(s)
uitati poza cu GNT ..espero care zicea baiatu....:D
|
Quote:
Quote:
|
poi de unde sa stiu eu ma cumetre cum arata gnt aluia acum un an...cad ca nu se poate discuta cu voi...!tu ai postato nu am vazut..asta e!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:28. |
- Copyright 2026 4Tuning