Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

electric_style 24-11-08 18:58

Re: Club ESPERO

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 1883132)
Nu v-ar place astea de Opel Astra F ?

ne-ar placea , dar asta implica modificare la cele 2 indicatoare si nu cred ca ar fi foarte bine sa facem asta! o idee ar fi pentru cei ce le produc sa inlocuiasca asta!

pentru mine nu ar necesita foarte mult plasma, pentru ca bordu meu arata cam cum arata :D (vedeti in topicul BFN-u meu)

esperoTun 01-12-08 01:36

4 Attachment(s)
salut pot sa ma bag si io in club :P bv buna idee ai avut!!!felicitari..am si io cateva poze..

esperoTun 01-12-08 13:08

este masina mea sper sa va placa ...o sa fac poze si la interior...e schimbat!!!e tot albastru!:D :D :D

electric_style 01-12-08 13:58

Quote:

Originally Posted by esperoTun (Post 1896184)
este masina mea sper sa va placa ...o sa fac poze si la interior...e schimbat!!!e tot albastru!:D :D :D

bun venit printre noi! pentru o discutie mai larga legata de masina ta iti poti deschide un Topic !!! ps : dragutz sticker

esperoTun 01-12-08 14:35

1 Attachment(s)
in curand o sa adaug inca un stick cu 4tuning :D...p.s.cine stie cat costa un spoiler fatza...as vrea sa cumpar..original sau modificat!!!

^^Splash^^ 01-12-08 17:24

salutare .felicitari pt club. si eu am un espero. ce-i drept cam vechi 12/'95 dar merge :) as vrea sa imi cumpar o toba sport da nu prea stiu ce anume .pe mine ma intereseaza mai mult designul si sa o faca putin mai zgomotoasa. trebuie cumparat cu totul adica incepand de la galerie sau doar finala? daca cineva imi poate da cateva sfaturi as fi recunoscator :)

esperoTun 01-12-08 22:49

Quote:

Originally Posted by ^^Splash^^ (Post 1896651)
salutare .felicitari pt club.shi eu am un espero.ce-i drept cam vechi 12/'95 da merge :) as vrea sa imi cumpar o toba sport da nu prea stiu c anume .pe mn ma intereseaza mai mult designul shi sa o faca putin mai zgomotoasa .trebuie cumparat cu totul adik incepand d la galerie sau doar finala ?dak cineva imi poate da cateva sfaturi as fi recunoscator :)

sfatu meu este doar finala...te ajunge si mai ieftin si e si mai bine...sa schimbi si galerie cu tot e mai greu si cam naspa,ai mari belele cu gaborii!!!io miam luato din bulgaria..80 de lei!!si aicia in craiova este 220 ron.e pe pagina 3 masina!asta a fost un sfat acuma faci cum vrei!

Esperache 01-12-08 23:23

Sa va clatiti ochii un pic ... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=hC4cc...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=dnjz9...eature=related

^^Splash^^ 01-12-08 23:53

@EsperoTun
ai dreptate .asa ma gandeam si eu CA e mai ieftin si usor de montat. si plus CA nu face zgomot prea mare CA sa se ia politia de mine :) sau comenteaza si la alea ? :-??

esperoTun 02-12-08 13:25

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 1897385)

asa este,este superba masina....din ce oras este???
p.s. bafta in continuuare cu masinutza ta! si felicitari;):-P

Quote:

Originally Posted by ^^Splash^^ (Post 1897428)
@EsperoTun
ai dreptate .asa ma gandeam si eu ca e mai ieftin si usor de montat. si plus ca nu face zgomot prea mare ca sa se ia politia de mine :) sau comenteaza si la alea ? :-??

cometeaza si la alea dar mai rar...de mine nu sau luat!!!

as vrea sa schimb si io spoilaru fatza den unde as putea sa iau unu???si cat m-ar costa!???p.s. cine e din craiova sa-mi bage id :cata_vic87,as vrea sa infintzez un club...cei care au espero :-P

as vreea sa-i pun alt spoiler ca ala e naspa si nu stiu de unde sa iau...cine ma ajuta!?

Snapy_xxl 02-12-08 15:45

@ esperoTun & ^^Splash^^: Va rog frumos evitati mesagerismele si scrieti corect in limba romana!!!

^^Splash^^ 02-12-08 16:10

ok.scuze pentru prescurtari.

Apropo stie cineva daca se mai pun folii autorizate R.A.R ? Si daca da , imi puteti da cateva detalii va rog ? multumesc frumos :)

electric_style 03-12-08 09:01

Quote:

Originally Posted by esperoTun (Post 1897945)

cometeaza si la alea dar mai rar...de mine nu sau luat!!!

as vrea sa schimb si io spoilaru fatza den unde as putea sa iau unu???si cat m-ar costa!???p.s. cine e din craiova sa-mi bage id :cata_vic87,as vrea sa infintzez un club...cei care au espero :-P

as vreea sa-i pun alt spoiler ca ala e naspa si nu stiu de unde sa iau...cine ma ajuta!?

chico_malo_xxl ia id-u meu si discutam mai multe! ps : de unde ai capatat stickerul cu sigla 4tuning.ro

Esperache 03-12-08 10:05

Quote:

Originally Posted by esperoTun (Post 1897945)

Masina e din Polonia.

esperoTun 03-12-08 16:58

te astept pe net sa vorbim...

Esperache 03-12-08 22:44

Quote:

Originally Posted by esperoTun (Post 1900347)
te astept pe net sa vorbim...

Pe cine anume ?

esperoTun 03-12-08 23:48

electric style..si pe tine daca vrei...:)

T-Bone 05-12-08 19:50

https://www.youtube.com/watch?v=PMlIk...eature=related

Acelasi Espero facut de tipu din Polonia la care a pus ESPERACHE primele 2 linkuri....
Pareri?
Mie mi se pare tare ce a facut tipul!!!!
P.S. Ce se mai aude de sigla clubului?Date noi, idei noi?

esperoTun 05-12-08 23:29

da ai dreptate, e super masina...e foarte frumoasa!!!dar si bani multi bagati in ea...

nota moderator: atentie la limbaj. scrie cuvintele complet si renunta la "tz", "sh" si altele de pe messenger. multumesc.

Esperache 06-12-08 09:43

Quote:

Originally Posted by T-Bone (Post 1904723)
https://www.youtube.com/watch?v=PMlIk...eature=related

Acelasi Espero facut de tipu din Polonia la care a pus ESPERACHE primele 2 linkuri....
Pareri?
Mie mi se pare tare ce a facut tipul!!!!
P.S. Ce se mai aude de sigla clubului?Date noi, idei noi?

Ce bulangiu ... ala cu Lanos-ul ; fura din start ca nea Gogu la cantar;)

esperoTun 06-12-08 11:12

espero asta creca este cel mai frumos espero vazut vreodata.....parerea mea:P

electric_style 06-12-08 23:31

Quote:

Originally Posted by esperoTun (Post 1905621)
espero asta creca este cel mai frumos espero vazut vreodata.....parerea mea:P

ca motorizare e deja depasit de mult de esperache :twisted:, insa exteriorul e punctul lui forte!!!

esperoTun 07-12-08 00:38

ai dreptate!!!

am o idee:haideti sa ne punem toti poze cu masinile noastre...ce ziceti??

jamalosu 07-12-08 14:18

cel mai frumos espero din partea mea e gnt din constanta o masina de nota 20.....respect ptr masina aia de la pamant pana la cer....

esperoTun 07-12-08 17:50

pune niste poze cu ea daca poti sa o vedem si noi!!!

Esperache 07-12-08 19:01

Chiar asa ... pune niste poze ... sa-i vedem si noi LET-ul.

electric_style 07-12-08 20:59

chiar !!! hai cu pozele sa ne dovedesti ca nu toti il stim !

esperoTun 07-12-08 21:47

asa pot sa zic si io espero din craiova..ala cu leo la nr...a bagat 3 mii de euro..dar nu se compara cu ala alb..e facut prea misto!!!p.s. dupa ce pune el pozele daca vrea sau le are..ce zicetzi nu ne punem si noi pozele cu masinile noastre sa le vedem cu toti..sa ne dam cu parerea!:)??

electric_style 07-12-08 22:46

Quote:

Originally Posted by esperoTun (Post 1908146)
asa pot sa zic si io espero din craiova..ala cu leo la nr...a bagat 3 mii de euro..dar nu se compara cu ala alb..e facut prea misto!!!p.s. dupa ce pune el pozele daca vrea sau le are..ce zicetzi nu ne punem si noi pozele cu masinile noastre sa le vedem cu toti..sa ne dam cu parerea!:)??

ar fi o idee , dar nu tocmai buna pentru ca fiecare din noi aveam un topic in care ne prezentam pe larg masina !!! dar daca insisti si vreti mai multi, ma alatur si eu voua si punem poze masinile!

Esperache 07-12-08 23:28

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 1908060)
chiar !!! hai cu pozele sa ne dovedesti ca nu toti il stim !

Usurel baietzi ... Espero lui GNT il stiu si eu de pe vremea cand avea montat SFI-ul, dar jamalosu a zis odata cum ca ar avea LET ... si vreau sa vad si eu cum arata ... din punctul asta de vedere ;)

esperoTun 08-12-08 14:05

mah dar ma facurati curios...ia pune frate poze cu gnt ala sa-l vad si eu!!!

jamalosu 08-12-08 14:46

poze nu am CU gnt da o sa ii fac CAnd o sa il vad ........esperotun, masina am vazut-o prin c-ta este adevarat ce vad ochii mei????

esperoTun 10-12-08 22:59

as vrea sa infintez club cu masini daewoo ...cei care vor sa mi se alature va rog bagati id cata_vic87 (din craiova)...p.s. am cunostinte care ne pot ajuta cu reclama,stema clubului,etc

Geo_ZGA 10-12-08 23:01

Exista asa ceva... foloseste google si functia "search" de pe forum :lol:

^^Splash^^ 11-12-08 09:41

salutare .imi spune-ti si mie ,va rog, un service daewoo in bucuresti, ca as vrea sa ma duc putin la o mica verificare sa vad daca merg toate bine in continuare ,si m-am gandit ca trebuie sa stie cineva de pe aici ,ideea e sa faca treaba buna dar sa nu fie prea piperati la bani:). multumesc anticipat

esperoTun 11-12-08 22:16

1 Attachment(s)
uitati poza cu GNT ..espero care zicea baiatu....:D

Esperache 11-12-08 22:33

Quote:

Originally Posted by esperoTun (Post 1915557)
uitati poza cu GNT ..espero care zicea baiatu....:D

Cumetre ... pai daca eu am cerut o poza cu GNT, am facut-o in ideea de a o vedea la stadiul ACTUAL, nu de acum 1 an de la niste curse pe Baneasa ... mai ales ca poza asta parca am postat-o tot eu ! :shock:
Quote:

Originally Posted by ^^Splash^^ (Post 1914090)
salutare .imi spune-ti si mie ,va rog, un service daewoo in bucuresti, ca as vrea sa ma duc putin la o mica verificare sa vad daca merg toate bine in continuare ,si m-am gandit ca trebuie sa stie cineva de pe aici ,ideea e sa faca treaba buna dar sa nu fie prea piperati la bani:). multumesc anticipat

Iti recomand Grand Garage Auto de pe Valea Cascadelor (in Militari)

esperoTun 11-12-08 22:39

poi de unde sa stiu eu ma cumetre cum arata gnt aluia acum un an...cad ca nu se poate discuta cu voi...!tu ai postato nu am vazut..asta e!!!

electric_style 12-12-08 20:51

Quote:

Originally Posted by esperoTun (Post 1915616)
poi de unde sa stiu eu ma cumetre cum arata gnt aluia acum un an...cad ca nu se poate discuta cu voi...!tu ai postato nu am vazut..asta e!!!

alte poze mai recente cu GNT-u nu mai ai ? sau macar incerca sa faci rost :D

^^Splash^^ 14-12-08 18:45

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 1915599)

Iti recomand Grand Garage Auto de pe Valea Cascadelor (in Militari)

multumesc pentru ajutor.o sa trec pe la baieti sa vad ce diagnostic imi dau :D

All times are GMT +2. The time now is 12:28.

- Copyright 2026 4Tuning