Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 4 -STF`u (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/92324-golf-4-stf.html)

Craxy 01-12-08 22:18

Re: Golf 4 1.9....first car

da sunt...cn esti?:D

JunKer_hP 02-12-08 19:06

Re: Golf 4 1.9, first car

nu te stiu numa asa din vedere si de la cs:D...eu sunt ala cu golfu mk5 cu numere de CJ ...

Craxy 02-12-08 20:28

Quote:

Originally Posted by JunKer_hP (Post 1898661)
nu te stiu numa asa din vedere si de la cs:D...eu sunt ala cu golfu mk5 ...

da si mie id tau...vreau sa vb:D

in rest daca cineva stie unde pot gasi toba sport pentru golf 4 care sa sune frumos sa-mi zica unde si un pret estimativ...ma intereseaza doar toba finala

JunKer_hP 02-12-08 20:54

i_need_nestea (tobe finale gasesti cam pe orice site de tuning-auto)

Craxy 13-12-08 16:51

acum cateva nopti cineva a rutp toate oglinzile de pe dreapta la masinile care erau in parcare la mine,printre care si golful meu:sad::x:evil:....mi-am cumparat alta oglinda dar este negra...cine stie sa-mi zica va rog ce cod are vopseaua de pe masina eventual cei care au culoarea aceasta sau stiu despre ce e vorba:sad:

KillerINC 13-12-08 17:10

du-te la un service auto , care are program pentru vopseluri , si da-le CIV-ul de pe talonul tau , si o sa iti spuna codul exact

Craxy 13-12-08 17:13

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1918891)
du-te la un service auto , care are program pentru vopseluri , si da-le CIV-ul de pe talonul tau , si o sa iti spuna codul exact

pe talon nu scrie numai albastru...deaia v-am intrebat daca la aia te referi daca nu zimi si mie ce-i CIV-u

KillerINC 13-12-08 17:37

CIV = Carte identitate vehicul , codul civ e in stanga sus , ala care incpe cu UU ......

Craxy 13-12-08 17:48

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1918936)
CIV = Carte identitate vehicul , codul civ e in stanga sus , ala care incpe cu UU ......

eu nu vad numai numarul de indetificare care incepe cu wvw si numarul de omologare

Silva_Tristan 23-02-09 23:07

vopsestele negre .. simplu si usor .. ..eu asa le`am facut la al meu...mai ales ca zici ca iti faci geamurile negree .. .. o sa dea mult mai bine

acuma totu depnde de tine si de placerea ta .. ..

bafta in continuare si multi km dupa ce iti iei permisu fara incidente;)

uitate la a mea .. .. dar deocamdata nu mai am folia pe fatza ca am dat`o jos din cauza politiei dar urmeaza sa o pun si o sa dea mult mai bine.

Craxy 24-02-09 14:56

le-am facut albastre m-am descurcat si permisul l-am luat demult numai ca nu am mai prea avut timp sa ma ocup de thread dar akcumm planuiesc o serie de modificari...
1.Folie(sper pana la sf sapt sa o pun)
2.Autocoland negru mat la usi
3.Vopsit etriere rosu(numai sa mai dea un pic caldura)
4.Grila fara semn(eventual un badboy deoarece la mine in oras nu sunt golfuri cu badboy cel putin nu stiu asa ca nu o sa fie trasa la xerox,dar sa vedem cum stau cu bani)
5.Evacuare sport(finala)
si pe viitor vor fi suspensiile,chip,stopuri,faruri...etc bani sa fie:???:

in caz ca stie cineva un eleron de R32 sau si imitatie nu conteza spuneti-mi de unde fac rost:d

Paco4golf 24-02-09 19:11

e foarte frumos sa il stapanesti sanatos.

daca vrei dami un PM cu id tau de mess si o sa iti dau id lui Roby de la protuning.
iti face el eleron :)

Craxy 24-02-09 19:12

Quote:

Originally Posted by Paco4golf (Post 2097032)
e foarte frumos sa il stapanesti sanatos.

daca vrei dami un PM cu id tau de mess si o sa iti dau id lui Roby de la protuning.
iti face el eleron :)

nu sti un pret estimativ?cam cat ma costa

razvyrulz 24-02-09 19:33

poate e cam tarziu,,, dar codul culorii il gasesti in locul rotii de rezerva.

Craxy 24-02-09 19:34

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 2097113)
poate e cam tarziu,,, dar codul culorii il gasesti in locul rotii de rezerva.

ms...dar am fost la cei care mi-au facut vopseaua si ei au stiut unde sa se uite:d

Paco4golf 24-02-09 20:12

2 Attachment(s)
asa ceva iam zis sa imi faca si ma consta 2 mil jumate :) daca e ceva dami PM,sal

Craxy 24-02-09 20:23

din fibra il face?si cu ce il lipesti cu silicon?

Paco4golf 25-02-09 06:33

din fibra si il lipeste cu silicon :>

Decodat 26-02-09 22:05

Ce suspensie sport ai tu pe masina,:shock: ca sta sus ca si a mea? Golfurile sunt rigide si cu suspensia de fabrica.;) b Chiar sunt curios, faci si tu o poza la suspensie?

Craxy 26-02-09 22:07

sunt doar arcurile sport....initial nu am stiut ca am doar arcurile sport...dar am doar arcuri sport...

Decodat 26-02-09 22:15

Fa o poza ca si eu vreau sa-mi pun numai arcuri sport. Merci.

razvyrulz 26-02-09 22:18

chiar :D ai putea sa pui poza :D... si eu mi'am comandat arcuri sport de la JOM - 35mm, numai nu ma vreme sa le montez.

Craxy 26-02-09 22:27

o sa incerc sa-i fac sa vedem daca am cu ce...deocamdata tel meu nu prea mai face poze clare o sa pun poze cu suspensia cand este gata si folia pe masina sper pana la sf sapt sa fie gata

Craxy 09-04-09 21:01

In ultima vreme nu am mai avut timp de forum ca doar e bacu anu asta ce sa-i faci;))

Intre timp masina a primit un mic upgrade:D

Exterior: folie pe toate geamurile,autocolant negru lucios pe stalpi,etriere vopsite rosu,

Interior:husa+nuca schimbator albastra,bureti centuri albastri,husa volan piele albastru cu negru,ledurile din plafon albastre

Vreau sa va intreb daca stie cineva cum sa imi fac dunga aceea ca si parasolar...am vazut la multe masini unele aveau chiar si verde dunga...exista ceva spray sau cum?...spray-u care este pt stopuri sa le faca fumuri este bun?

Pe viitor o sa urmeze:Folia omologata(toate geamurile),badboy look

Maine sper sa revin si cu poze....insa pana atunci va rog sa-mi raspunde-ti la treaba cu parasolaru

Craxy 10-04-09 21:13

5 Attachment(s)
dupa cum am promis revin cu poze...astept pareri:D

Craxy 13-05-09 16:41

zilele astea masina o sa primeasca o grila fara semn normala(nu cea cu plasa)...vreau sa vad ce parere aveti in legatura cu aceasta,cum ar fi mai bine:

1.Grila vopsita in culoarea masinii si capota infoliata negru(mat sau lucios si aici vreau o parere daca merge mate sau lucios mai bn)
2.Grila vopsita negru si capota infoliata negru(mat sau lucios de asemenea)
3.Grila neagra si capota lasata asa culoarea masinii
4.Grila culoarea masini si capota tot culoarea masinii

va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi deoarece nu ma pot hotara ce sa fac si tot stau si nu cumpar nimica deoarece nu sunt hotarat ce sa fac...astept pareri

KTA87 13-05-09 16:59

Cea mai simpla si de efect varianta ar fi "3". Poti imbraca in autocolant sau vopsi grila. Eu zic ca asa ar arata cel mai bine...

mba 13-05-09 21:34

tot 3 zic si eu .. dar cu interiorul la faruri negru ..
daca nu merge asa, 4

sper ca nu are nimic daca dau si eu cu parerea..

Craxy 13-05-09 21:48

1 Attachment(s)
este greu sa fac interioru de la far negru?...adica se dau jos usor?si treaba cu inchiderea ermetica se mai poate face la fel ca inainte?o sa fie vreun dezavantaj daca le desfac?...indrumati-ma cu niste sfaturi va rog...pana la urma o sa fie masina cu grila neagra si capota asa adik varianta "3" dar spuneti-mi de faruri cum fac

razvyrulz 13-05-09 21:59

Quote:

Originally Posted by Craxy (Post 2316426)
este greu sa fac interioru de la far negru?...adica se dau jos usor?si treaba cu inchiderea ermetica se mai poate face la fel ca inainte?o sa fie vreun dezavantaj daca le desfac?...indrumati-ma cu niste sfaturi va rog...pana la urma o sa fie masina cu grila neagra si capota asa adik varianta "3" dar spuneti-mi de faruri cum fac

Salut,

Pentru a da jos farurile, trebuie demontata bara fata (sunt cate 2 suruburi/far sub bara). Exista faruri Valeo si Faruri Hella, cele Valeo nu se prea pot desface fara a deteriora sticla(insa stiu caz in care a reusit sa desfaca farul fara sa il nenoroceasca) iar cele Hella se desfac usor, au niste cleme ce se dau jos iar apoi se incalzeste putin masticul pt etansare si se desface. Nu o sa ai dezavantaje daca desfaci farul daca ai grija cum il etansezi cand pui sticla la loc(daca nu e etansata bine ti se va aburi farul).
Eu spuns sa faci grila neagra si farurile negre, o sa obtii un "bot de golf VI/scirocco".

Sanatate,

Craxy 13-05-09 22:02

din cate stiu ale mele au cleme cand le etansez cu ce le etansez?silicon?...si care este metoda cea mai buna sa le etansez corect?

razvyrulz 13-05-09 22:04

Quote:

Originally Posted by Craxy (Post 2316507)
din cate stiu ale mele au cleme cand le etansez cu ce le etansez?silicon?...si care este metoda cea mai buna sa le etansez corect?

silicon, mastic pentru termopan, mastic pentru parbriz.

Craxy 13-05-09 22:05

oare dace le dau la o firma de termopane mi le pot etansa ei frumos si bine?

razvyrulz 13-05-09 22:08

Quote:

Originally Posted by Craxy (Post 2316516)
oare dace le dau la o firma de termopane mi le pot etansa ei frumos si bine?

Nu stiu, nu e mare lucru, cureti bine, aplici masticul/siliconul (nu in exces sa dea pe afara) si asezi sticla. Daca ai putina indemana mai bine le faci tu.

Craxy 13-05-09 22:09

sti nu vreau sa gresesc ceva si sa regret...oricum nu ma costa nimic sa le duc la acea firma deci numai atat vreau sa stiu daca ei pot sa le faca cum trebuie?:D

razvyrulz 13-05-09 22:11

Quote:

Originally Posted by Craxy (Post 2316544)
sti nu vreau sa gresesc ceva si sa regret...oricum nu ma costa nimic sa le duc la acea firma deci numai atat vreau sa stiu daca ei pot sa le faca cum trebuie?:D

Pai de putut pot ... cum ziceam, nu e mare filozofie.

Drupy 05-06-09 15:59

salut ma intereseaza si pe mine o toba finala...cat te-a costat toba ??

Craxy 05-06-09 20:43

eu nu mi-am schimbat finala deoarece nu are rost(este doar de design asa mi-au spus majoritatea,nu scoate niciun sunet deosebit pe diesel) vorbeste cu razvyrulz el are una de carbon din cate stiu eu si a dat vreo 140euro sau asa ceva

razvyrulz 05-06-09 22:30

Quote:

Originally Posted by Craxy (Post 2384506)
eu nu mi-am schimbat finala deoarece nu are rost(este doar de design asa mi-au spus majoritatea,nu scoate niciun sunet deosebit pe diesel) vorbeste cu razvyrulz el are una de carbon din cate stiu eu si a dat vreo 140euro sau asa ceva

Salut,

Eu am aceasta toba http://www.hksusa.com/images/?id=2062 pe TDI'ul meu, nu urla toba tare dupa mine, doar ii ingroasa sunetul putin, eu sunt foarte multumit, eu nici macar nu imi doream "galagie" mare, deoarece circul zi de zi cu masina si ar fi deranjant.

Craxy 10-05-10 09:47

revine in principal masina...pana acum am vrut sa o dau deoarece imi trebuia o masina mai mare,dar in cele din urma m-am hotarat sa o pastrez o vreme pentru ca nu am nicio problema cu ea la motor si nu vreau sa risc sa iau ceva mai rau....masina a intrat la vopsit azi si o sa fie vopsite bara fata,aripa stanga(da rugina),capota,buza fatza+buza spate o sa fie in culoarea masinii+bandourile si manerele in culoarea masinii....am comandat si grila maine ajunge sper ca cel tarziu pana la sfarsitu saptamanii sa termin

imediat dupa ce o scot de la vopsit iau jantele,le curat si le vopsesc albe,dau jos literele de pe haion(golf si tdi) si pun o folie omologata...apoi cu timpu o sa pun arcuri,un eleron,o toba..toate la timpu lor

All times are GMT +2. The time now is 06:45.

- Copyright 2026 4Tuning