![]() |
Iti dau o varianta mai simpla la un un McLaren F1. ;)
Orice masina cu bancheta fata in loc de scaune separate. Pt. un pumn de bani ai posibilitatea ascultarii dintr-o pozitie centrala. Si fii sigur ca nu ti-e rusine cu rigiditatea masinii. :wink: Ar trebui sa te intereseze mai tare posibilitatea amplasarii difuzoarelor in asa fel incat sa ai cat mai putine suprafete de reflexie intre difuzoare si pozitia de ascultare. Asta e mult mai greu de corectat decat rigiditatea masinii si antifonarea ei. Nu Bora suna bine, ci usile de VW in general, de la Golf 4 in sus in mod special. Asta include si Passat-ul, dar exclude Polo-ul si Lupo care nu au panourile interne dublate de partea de tabla care \"inchid\" usa, acestea din urma avand obisnuitele traverse pt rigidizare. |
Sunt constient ca este mult mai greu sa pozitionezi difuzoarele in asa fel incat sa elimini reflexiile pe cat mai mult pozibil atunci cand nu ai deaface cu o pozitie centrala, si cred ca dupa cate idei mi-au tercut prin cap in legatura cu reflexiile dif-urilor fata ale sistemului meu audio, am ales una buna pt sunet si chiar daca unii ar crede ca dif. din stanga este deranjant la condus, eu m-am obisnuit si mi se pare chiar ok.Cum cred eu am rezolvat problema o sa vezi pe 25 la Oradea. Poate atunci o sa purtam o discutie mai amanuntita si o sa-ti dai si tu cu parerea.
In legatura cu Mc'Laren F1 probabil ca am exagerat, dar daca un instalator bun ar face un F1 si un golf, teoretic ar trebui sa sune la fel, practic nu cred ca nu ar fi cel putin o mica diferenta care ar favoriza F1 |
Financiar vorbind, cu banii de pe McLaren ai posibilitatea sa faci o masina de SQ cum nu indrazneste nimeni sa viseze la ora actuala... Deci la acelasi buget, nu stiu ce sa zic. ;)
|
Adevarat.
Ce parere ai despre golf 5???????????? |
Amplasarea difuzoarelor pe usi e cel putin incomoda, dar accesul in interiorul usii e de vis. As merge pe 2 cai in golf 5, cu repozitionarea kick-bas-ului si un tweeter care sa coboare pe cat de jos posibil sau un 3 cai cu woofer in locasul original, taiat pe cat de jos posibil, ca sa nu incurce prea tare construirea stage-ului in zona frevcentelor medii-joase. In ambele cazuri cred ca e preferabil de mers full-activ. Fara discutii e nevoie de un player sau un DSP cu corectii pe timp sau distanta (acelasi lucru, alta culoare).
|
Un Mare avantaj la golf 5 mai este si demontarea partii exterioare a usii. Aceasta se demonteaza foarte usor, cateva suruburi, dandu-ne noua posibilitatea sa antifonam bine amindoua partile ale peretelui interior al usii, si bineinteles pe cel exterior demontat. Si alt avantaj este ca schimbarea pozitiei wooferului(in cazul in care mergi pe 2 cai) se face mult mai usor si mai bine cu usa desfacuta in doua.
Ce ai spus tu mai sus mi se pare foarte corect, si cred ca pt. un cunoscator in domeniu, golf 5 nu reprezinta o amenintare, ci mai degraba o provocare |
Re: Masina perfecta pentru muzica
Pentru o Solenza ce imi recomandati ? Stiu ca are tabla destul de subtire ... dar am reusit sa o izolez destul de bine ... Recomandari de boxe si pozitionari ?
|
Cat mai in fata, sus (la nivelul urechilor) si departe de tine !
|
Pt. Bora?e simplu: vreau hi-energy pe fata, antifonare (aici e pb.) :ce imi recomandati? ce sa pun? si pe usa direct si pe fata de usa...antifonarea? Pe spate ce boxE? tot ti-energy (vb. de componente) sau doar niste coaxiale? Si revin: cu ce sa antifonez? Dynamat, Aluband, Stinger? Please help. Ms.
|
in nici un caz aluband
|
Mai oameni buni, voi chiar nu pricepeti ca alubandul NU e un produs pentru antifonare ?
|
Burlanele se antifoneaza ideal cu el. :lol:
In cazul de fata solutia de buget aduce dupa sine un rezultat de buget. Mic. Neglijabil chiar. ;) |
Am priceput. Voi opta pentru dynamat extreme. Am inteles ca ar fi cel mai bun, peste stingray. BIne adevarul e ca iti dai seama si dupa ce vezi pretul.
|
STINGER Expert Roadkill este aprox la fel de bun si pretul este jumatate.
da-mi un pm cu nr tau de telefon si mai aprofundam daca vrei :D |
numai cu o conditie sa fie pe stoc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning