![]() |
intru si eu in joc cu un bax cu passatu meu :P...vama e aproape de locatie si sunt ieftine la duty free...sa nu uit sa imi iau pasaportul...
|
mei sfigmo din prunci nu facem profit si nu ne uitam la costuri !!!!!!deja esti amendat cu trei kindere unu la gaju doua mie!ai inteles? :D
|
hmmmmmmmmmmm...sa inteleg ca trebuie sa ma apuc de facut copii...pfuai...e greu mah...dar am sa incerc...pana una alta trebuie sa imi dati un manual de facut copii...io aici vorbeam de oo kinder nici decum de kinderi cu fetele de pe borsului...:D ...bafta
|
Re:
Quote:
pentru ca sunt tzaran trebuie sa mai dai un kinder,sandu(bonus) oricum ai noroc ca al meu inca nu poate rontai kindere!!! :lol: :lol: da vlade tu de cind te bagi la pariuri intre tatici? esti unu in devenire? :lol: :lol: |
gajule cand icepe piciu tau sa dea de kindere o sa ai si tu vreo 2 pungi din alea de metro pline cu jucariile din ele atuci te uiti frate aici e un sistem complect investitie :D atatea jucarii au astia doi ai meu ca ma pot profila pe un magazin de jucarii secon-hand :D apropo am parc de tuning in matchboxuri strangeti-le si voi ale voastre si facem un tuning show in miniatura!!!!!!!!!!!!!! :D
|
Sandele tu ar trebui sa iti deschizi un magazin de telefoane mobile stricate de ala micu...parti si accesorii GSM...telefoane fara carcasa...ca din cate am inteles ai tai folosesc amplificatoarele pe post de skateboard, subwooferele pe post plasa elastica pe care se sare, telefoanele mobile pe post de ciocan :) :) :) :)...ma intreb ce s-ar intampla sa ii lasi pe aia mici cateva ore de capul lor singuri in magazin ???...hahahaha...te-or mostenit mah...bafta
|
Re:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
INCEPE RAZBELU PSIHOLOGIC!!! :shock: :shock: :shock: :shock: |
Re:
Quote:
asta a fost de nota 10+ =)) |
daca il las pe ala mai mare care are 5 ani 8 luni e tare moale si cuminte sincer e blegutz ca masa ar lua playstationu si s-ar juca de unu singur,da piciu asta mic si full de energie care are 2 ani si 6 luni asta tot parcu auto strans de ala mare in trei ani in primu an sa deschis si primu srot de masini demolate;in trei ani ala mare a avut grija de orice nu rupea,distrugea nimic astalalt patutzu mostenit e full de suruburi ulterior puse si adaugate ca danseaza in pat se prinde de laterale si trage smulge,rupe tapetu de pe pereti,dezmembreaza tot ce apuca in manute,mergem la mc' donalds daca careva din micuti de acolo in locul lor de joaca il loveste sau calca din greseala cum se joaca aia mai neastamparati pe acolo asta micu face kung fu cu ei asa de bataus si dracusor mic de sa ai energie la el,nici nu i=mi inchipui sa il las o ora singur in magazin cred ca dupa aia tot ce este acolo tre dus la schimbat membrane service casetofoane zugravi si etc!!!!!!deci nu ma risc,daca vrea cineva sa invite fiul meu la un chef de pici contactati-ma!! :D :D :D
|
Iti face el oridine in mag!!! :D Apropo sa-ti traiasaca baieti!
|
:D multzam :D
|
si cu pozele cum ramane???ca a trecut de mult 25....:(
|
februarie ... 25 februarie :lol: :wink:
|
pe 30 februarie vor fi afisate rezultate si poze :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
GAJ`u is back ...
yeah...is back ... today .... GAJU a revenit .... pe 'scena' ... la dB drag .. :D GAJ`ule te rog mult sa nu o iei in nume de rau ceea ce itzi voi spune in continuare...e doar o simpla parere... sincer...am crezut...ca va fi o revenire in fortza...adik toata terminata...vopsita...lustruita...dar knd kolo a venit plina de praf...inauntru era plin de mizerie .... nu sunt carcotash....dar dupa mine...era mult mai frumos...dak apareai cu ea gata vopsita ...lustruita....toate puse pe ea .... knd o terminai ....iesheai ku ea...shi atunki toata lumea era shokata..... dar asta este alegerea ta ...pe kare o respekt ... shi sunt 100% convins ka va fi o bomba mai devreme sau mai tarziu ! :wink: eu itzi doresk in continuare multa bafta... shi sper ka nu te vei supara ka mi`am spus parerea ;) ... P.S. Am intzeles ca astazi tzi`a fost ars un amplificator? :roll: |
si io un bass!!!!! :D :D :D :D :D unde e putere acolo e si cedare!!!db drag fara basi si amplifuri arse e ca un concurs de masini fara accidente sau defectiuni!!la noi astea sunt motoarele si mai cedeaza si ele la forta
|
asa-i ba chelule,nu esti fraier!
p.s.!!!!NU SUNT MEMBRU DB DRAG,SPER CA VOI FI ODATA,NUMA' IMI PLACE IMAGINEA,DACA E PROBLEMA CA O FOLOSESC,N-O S-O MAI FOLOSESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Re:
Quote:
REPET NU MI-A PLACUT NICI MIE CUM SA PREZENTAT MASINA,DAR A VENIT NUMAI PT DB DRAG NICI O SUPARARE,DAR VA PROMIT CA IN 3 SAPTAMINI VA FI GATA CU TOATE. |
Re:
Quote:
abia astept produsul terminat :D :D :D :wink: ... muulta bafta in continuare ;) |
pana atunci sper sa imi termin si io rosiatica de pitbul sound!!!!sa nu fie singurica gaji mami!!!
|
GAJU E UN el.. NU E O ea .... :twisted:
|
POZE !!! VREM POZE !! VREM POZE !!! VREM POZE !!! VREM POZWE :twisted:
|
poze numa poze stati la rand ca pana amu numa pe elemente e masina aveti rabdare ca anu asta e gata in principiu,sper sa fie gata de lupta ca imi tre kindere multe!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
|
Re:
pina una alta,sandule deja esti dator cu niste kindere.
dupa ce achiti ,mergem mai departe. corect,nu? :lol: :lol: |
dah , si mie mi-e dator !!! si nu recunoste :twisted: :twisted: :twisted:
|
gajulii di ce sunt eu tie dator cu ouoa????/chiar nu stiu?????/si sunt curios???/
|
Re:
Quote:
o sa le dai cind o sa creasca al meu mai mare si le poate si minca!!! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re: GAJu' is back!!!
sunt foarte curios cum va fi in bucale, asa stiu ca va fi finalizat masina pina 1 aprilie :D
|
o sa fie taree,cred!va stransa,treaba!
|
5 Attachment(s)
poze!!ultimele etape
|
Audison VRx....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
Quote:
MERGE DE INCEPUT!!! |
Baga carbuni Cristi, ca abia astept sa vad masina... In plus... ai de dat o bere (de anu' trecut, de la IT&S Oradea) :wink:
|
Quote:
carbunii deja sau stins.mai sunt doar mici retusuri!! |
Arata super masina abia astept sa o vad LIVE !!!!!!!!!!!!
|
wow WRx'uri.....:-o...si bordu' a iesit super marpha!!!! mi se pare mie sau jantele is schimbate???
|
hmmmmmm...cam neclare pozele cristi...sa le pun eu pe alea multe ???si sa pun si inregistrarea facuta sa se auda cum suna??? :D :D :D
|
Quote:
Eu zic ca nu merge... mai bine mi le dai mie, macar unu....haha. Numa bine l-as pune la folos. haha |
| All times are GMT +2. The time now is 14:04. |
- Copyright 2026 4Tuning