![]() |
femeia ideala :lol:
daca o arzi bine e a ta.nu mai scapi de ea. bagameas sper sa nu vada forumul si ce am scris :oops: |
femeia .. zici ai ..
la femeie ii place pewla si banii daca ai pewla nu ai bani ... daca ai bani nu ai pewla .. daca esti asa .. ea cauta pe altu :) |
da ai dreptate ca le plac si pilula si banii.dar sti ca poti sa ai bani si te lasa.
unii zic ca pilula e stalpul familiei si cred ca e adevarat. cand dai si place spunei doar de proba ca o lasi sa vezi cum le apuca plansul,istericalele,ca se omoara,figuri asas toate. :wink: |
1 Attachment(s)
eu am gasit`o :wink: e a mea de ceva timp.. si o sa mai fie mult timp de acum incolo :mrhappy:
|
yea... probabil ca o sa mai fie... da' candva o sa se termine...
|
crede`ma ca am trecut prin prea multe impreuna.. ne cunoastem destul de bine.. o sa mai tina destul.. poate ca n`o sa se termine :P
|
nu am zis ca nu o sa tzina mult... da' o sa se termine... oricum... va doresc tot binele :wink:
|
multumim mult :mrhappy:
|
nu stiu deobicei nu am vreme sa trec pe aici cu totu ca ii unu dintre cele mai faine topicuri de pe forum ... femei =P~ ba hondare eu te felicit ma ai gusturi bune , la fel si catalin rs4 cu picioarele lungi ... la cat mai multe brunete inainte ... pentru mine :P .... ;) bia bia peace :P
|
Re:
Quote:
cred ca atata timp cat o tipa e materialista nu tine cont si de altceva ... majoritatea sunt materialiste si putzin le intereseaza de cum arata respectivul, sau daca e de viril...daca o lasa nici o problema cauta pe altul in nici un caz nu incepe cu istericalele.... |
pia ori e post de femei ori de masini si motoare!hotarati-va si voi
mai exact ... care e problema ta ? EvLSant0s |
i oam descoperit o chestie .. pentru mine femeia ideala tre sa aiba buze mari .. nu exagerate dar mari .. nush .. am facut o comparatzie .. cu tov. mea si cu alta fumeie ... si am ajuns la concluzia ... k femeia mea are buzele mai marfa decat astealalte si e ce`mi doresk :) in rest sa fie intreaga sa nu fie grasa .. sa o duca .. sau nuh :) dupa caz capu .. sa aiba capu intre urechi ... si gura sub nas :) ... sa fie OK :evil_laug :evil_laug :evil_laug
|
Psycho e bine ca sti ce vrei :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Psycho ....
apartament ..la munte ??? :idea: |
:lol: :lol: :lol: hai ca ai zis`o psycho :) apartament la munte.. :)
|
Re:
Quote:
:?: chiar nu pricep ... pai tov mea are apartament ... aa m`atzi bagat in ceatza .... ce`i greshit ??? |
Psycho
nu`i nimik gresit ..dar nu crezi ca pt munte se potriveste mai bine o cabanutza ceva ..o vila ...eu stiu ...merge si apartament dar parca nu se potriveste in peisaj.... |
:roll: apartament la munte.. damn...
exact cum a zis si michelle .. |
Re:
Quote:
bah io nu`s pretentzios :) .. tovarasha mea are apart la munte si nu fac figuri .. ma multzumesk si c uatat ( e in poiana unde vine tot taranu asta nu`i place ) ... asa k .. merge si o cabanutza ... pelea mea ... dar .. nush ... in schimb am stat intr`o vila la bran .. acolo iti iei gashka .. si da`i 4 noptzi si 4 zileee .. bahaousssss :arrow: nu m`am putut abtzine sa nu postez si astea :) Tipuri de femei: Simpatica - \"Bilete pentru meciul de box? Vai iubitule, nu trebuia\" Cunoscuta si ca: Super fata, Pretioasa, Sufletul din gasca baietilor, Colega de apartament Avantaje: Vesela , agreabila, buna Dezavantaje: S-ar putea sa se \"trezeasca\", intr-o buna zi Eterna \"urlatoare\" - \"Nemernic bun de nimic, lenes care traieste degeaba! Nu vezi ca nu ma faci fericita??\" Cunoscuta si ca: Diavolita, Gaita, Sula'n Coasta, Nevasta Avantaje: Iti da atentie Dezavantaje: ...prea multa Vaicarita - \"Oh, capul meu. Ma doare rau. Ma dor si picoarele. Ah, ce crampe am. Si uite, mi-a aparut celulita!\" Cunoscuta si ca: Plangareata, Miorlaita, Morocanoasa Avantaje: Previzibila Dezavantaje: Contagioasa Sefa - \"Stai drept! Puneti alta cravata! Tunde-te! Ia-ti un job mai bun! Fa si tu niste bani! Nu te mai uita asa la mine!\" Cunoscuta si ca: Mana de fier, Generalul, Domnisoara \"stie-tot\" Avantaje: De cele mai multe ori are dreptate Dezavantaje: De cele mai multe ori are dreptate, dar ce conteaza? Indecisa - \"Nu pot sa ma hotarasc. Ar trebui sa imi schimb cariera, telurile, casa si culoarea parului?\" Cunoscuta si ca: Ingrijorata, \"Ce ma fac, iubitule!\" Avantaje: Usor de \"manevrat\" Dezavantaje: Prea usor de \"perturbat\" Agitata - \"Am o idee. Hai sa ne imbatam si sa facem dragoste pana picam lati. Am mai facut chestia asta. E super!!!\" Cunoscuta si ca: Nebuna, De neinfranat, Fata de distractii Avantaje: Distractie... mai multa decat vei putea duce Dezavantaje: Nu te poti baza pe ea Matura - \"Nu gasesc nimic haios in desenele ale animate la care tot te uiti\" Cunoscuta si ca: Fara Distractie, Fata cu Morcovu', Intepata, Iceberg Avantaje: Prietenii te vor compatimi Dezavantaje: Nu vei avea prieteni Martianca - \"Acest dans sper ca te va face sa intelegi cat de mult inseamna relatia noastra pentru mine\" Cunoscuta si ca: Ciudata, Vineri 13, Vesti Proaste, Artista Avantaje: Distractiva Dezavantaje: Isi va citi poeziile in public Fata viselor tale - \"Sunt multumita de tine asa cum esti, frumosul si genialul meu iubit. Cred ca e cazul acum sa facem sex nebun si dezlantuit.\" Cunoscuta si ca: Cea mult Asteptata, Zeita, Femeia Perfecta, Perfectiunea Intruchipata Avantaje: haioasa, inteligenta, dezinhibata Dezavantaje: Nu va avea ce sa faca cu tine |
Psycho
mai conteaza cate tipuri sunt? pana la urma toate sunt femei ...:P si cand incepem sa urlam la nici una din noi nu ne mai gasesti butonul de on-off :lol: |
Re:
Quote:
|
dar a spus careva ca functionam pe baterii ??? :twisted:
|
ok, atunci intrerupem curentul.. :roll:
|
cu tine n`o scoate omu` la capat ...esti mai rau ca o femeie :lol:
|
hmm.. pai din moment ce am grija de ea sa ii incarc bateriile zilnic, cred ca ar trebui sa ma iubeasa, nu? ;) n-ar avea dc sa tipe.. :P si la urma urmei, daca e mai rea de gura.. renunt la butonul on/off si ii fac telecomanda :peace:
|
Re:
Quote:
nu`i problema .. urla ... ii inchidem gura .. bang bang ... :punch: si tace .. asa face a mea .. sau ii foot o tibie peste coapse ... d se linishtehte :) ... si dupa aia .. . :cry2: :hug: :pelvic_th :rockon: :peace: ati inteles mesaju :) |
\"nu`i problema .. urla ... ii inchidem gura .. bang bang ...
si tace .. asa face a mea .. sau ii foot o tibie peste coapse ... d se linishtehte ... si dupa aia .. . ati inteles mesaju \"-spoofy reply: moaaa asa-i faci tu pretenei tale ????moaaaa lolz ... si cum de mai e cu tine??? |
o face numai ca sa ... aiba loc ... make up sex`ul :P
nu psycho ? :P |
ce buton on off :?: :roll: in caz de necesitate din 2palme ii amesteci visele.
glumesc :) |
ha ha.. cata dreptate ai! ;)
:peace: |
Re:
Quote:
hahah acu cateva zile ma jucam cu ea si o calaream .. ma urcasem cu picioarele p ea .. ea p mine .. plm .. si cand intra maica`mea eu eram calare pe ea si o chinuiam .. sa ma ia maica`mea la palme .. s`au aliat amandoua si m`au gadilat d mai avea putin si ma pisham p mine ... |
lol @ psycho ...first of all respecte ptr femeia ta k stie cum sa se posteze in scaun cand faci tampeniile alea pe strada .... daca as fi fost in locul ei garantat.k....... NU mias fi dat demisia ... desi stii k multe fete ar face pe ele
and next se pare k mai este cineva cu aliati ... stii k atunci cand ne intalnim eu mama si sora lu adi s-a terminat toata jmecheria:)) ce il mai salveaza e tatal sau ... dar .... he is a sailor sooo ...:)) heheheh ce-mi place |
hahaha se infige bine in el .. nush cum reusheshte .. p bune .. io cand stau in dreapta si face unu asa ma amestec :) ... hahahaha .... aa ce vroiam sa zic ... sambata cand i`am zis k ma manank copitele :evil_laug a pus mana la cap si a zis .. : O nuu .... :chillpill si i`am zis :woowoo: faceam show in seara asta .. ... hahah adi .. blu` .. iti mai aminteshti de faza cand am mers atunci la metro ... si am facut eu nebunii cand am ajuns .. e pe drum ..a ti vazut cum am facut .. fumeia mea ... incepuse sa stranga de usha si park vroia sa smulga fatza de usha .. cand eram p contrasens :) ... hahaha ... da acu d cand a inceput scoala de shoferi a cam inceput sa calce frana ... din dreapta .. paaaanaa acum nu o facea ... :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug ce o sa ma mai distrez d`acu inainte uitandu`ma la ea cum baga copita in frana :) ... :evil_laug
|
mai bine zic sa pui mana sa o inveti soferie... dar de-a ta ... nu k la scoala de soferi si la vara s-o bagi la legale :)) sa vezi ce o sa ne mai distram .... poate dam si o liniuta(eu cu ea :))... sau sa fie curse speciale ptr fete cu gratii solide pe margine .. nu de alta .da` .... stii cum sunt femeile ... varza:)) io insa sper sa aprofundez soferia pana la vara .. daca nu o sa stau in banca mea aasta-i sigur :) nu de alta da` nu vreau sa omor oameni nevinovati :)
|
hmzzz ... stai sa iei ia ia carnetu sa vezi .. ce show o sa iasa .. hahaha .. k o sa ma aibe stres p mine in dreapta ..da o sa umblu mai mult beat .. asa k ... ea face si desface se descurka ... a .. ce mai vroiam sa zic .. cu frana de mana si alea alea .. mai incolo .. sa invetze sa parcheze .. normal .. si apoi o invatz si cu frana de mana si drifturi :) .. da mai la iarna aviatoare :)
|
femeia perfecta...hmz.....cred ca am cunoscut-o :lol:
|
fratilopr deviati de la subiect.. :lol: :lol: ..care ati zis mha ca nu exista femeia ideeala?(majoritatea sunteti baietzi care au avut si ei reltii dar care se ttermina in 2 luni..la dreaq aia nu e femeia ideeala aia e \"trainig ground\"...ce dreaq mha..femeia ideeala e fata care te face fericit cand afara ploua si te-a concediat sefu'....e femeia cu care t inteleggi cel mai bine car e si iubita ta dar si prietena ta(prietena la prpriu) cu care poti sa impartasesti totul fara ca maine dimineata sa shtie tot cartierul :P ,e femeia cu care iti petreci toata viata fara sa t gandeshti la divort...La voi femeia ideeala e fata..pardon ingerul perfect..care asc care va suge peula cand vreti voi care arata cel mai tare o invidiaza toti....mai incet fratilor ca nu exista..si nimeni nu vrea ashea ceva...toti vrem (macar in subconshtient) fata dupa care sa \"plangi\" si vrei sa vb cu ea...cand e plecata de abia o zi shi vine peste o sapt...sa o vezi ca un inger chiar si la 40 de ani..la 80 dja arata ca un cu* ..ei soarata ata e mai sunt si babe :P ...dar ati inteles ideea..nu? :D
|
Re:
Quote:
nu e de ras ca asa faceam si eu cand faceam scoala si mergeam cu nebunii in masina :evil: :evil: :evil: :x :x :P |
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning