![]() |
Re:
ZUM e 4*4.Cu start de pe loc e normal.....din mers in mod sigur ca sta altfel treaba! :twisted: :twisted: :twisted:
Quote:
|
Re:
Quote:
Quote:
|
Andrei imi pare rau sa aud ca ai probleme care te tin in loc, stiu ce inseamna, sper sa ne vedem pe 18 daca nu..cand o fi. Bafta!
|
Re:
Quote:
da fac din mers dar isi pune el saci de nisip cu diferenta pana la greutatea mea specific si greutatea 1485 kg masina si 96 kg am eu sa stii ca atunci cand vin la curse vin si cu roata de rezerva ca poate fac pana nu ai sa ma vezi cu banchetele roata cricu pe iarba pe langa pista atunci vedem Asa e simplu pot sa arunc si eu o provocare si sa zic bat orice masina cu tractiune fata pe primii 40m intr-un cuvant eu nu desconsider masina sau soferu dar integrala mea face sa fiu cu uga kit el fiind mai usor ASTEPT PAREREA TA |
Re:
Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste greutatea masinii.Din cate stiu eu masina lui Andrei are 1100Kg.Iti spun ca din mers imi mentin parerea si tot pe UGA as paria.
Am auzit de masina ta,am vazut-o la Craiova-felicitari.Dar trebuie sa recunosti ca pe 400m nu mai are timp sa te prinda.POate la primavara facem una mika,tu,uga,radu -si poate ma bag si eu cu toate ca nu am nici o sansa. Salut! Quote:
|
Re:
Quote:
o sa il astept pe uga si pe radu sa isi termine masinile si o sa o dam din mers sa vedem care c20 let e mai smecher :D :D asa ar dura discutiile la nesfarsit |
Din pacate am pierdut si cu STI prodrive si cu tine ZUM..... STI a castigat daca stiu eu bine in fata calibrei...eu STI l-am batut in cofiguratia in care era la craiova...cu o diferenta destul de mare......ORICUM ASA CUM ZICEA SI ZUM VB SUNT DE PRISOS ACU CAND MASINA E DESFACUTA...
VOM VEDEA PE USCAT CAND VOR FI MACAR 2 DINTRE ELE APTE DE ...... RESPECT LA TOTI..... |
ERA VB CAND AM PIERDUT LA CURSELE CU START DE PE LOC.....
|
Re:
Quote:
am zis fac din mers cu masinile cu greutate egala si chiar cu masina ta mai usoara nu imi fac griji pt ca daca masina ta trage mai tare inseamna ca nu mai pune puterea jos pe strada si iar pierzi masina mea acum trage pe fata in trapta trei fara aderenta cu cauciucuri de 225/45/zr17 mai precis in blana le patineaza si dureaza 2 sau 3 secunde pana prinde aderenta, iar in blana inseamna in overboost la 1,4 presiune |
Man, gresesti, putin... ;)
cu UGA, din mers, e complicat... masina are 900Kg... si ma indoiesc ca ai peste 330CP pe masina, incat sa-i dai fum. |
Pai ZUM daca vrei sanse egale di mers..de acord...dar la curse cu START de pe loc scoti scoti 4*4 din functiune..... si ne dam........ fiecare masina are avantajul ei.....eu am stat din mers egal cu M5 pana la 180 km/h mai de mult..acu e ceva mai bine masina are vreo 1050 de kg mai exact....
respect la toti.....astept sa vad daca vrei sa ne dam cu start de pe loc...tu fara integrala...asa se vede si pilotu si masina.......asa cred ce zici....? |
vroiam sa spun ca fiecare masina are avantajul ei...eu nu ti-am cerut sa scoti 4*4...cand ne-am dat....tu ai avantajul tractiunii eu greutatea....
in concluzie.... daca vrei sa ne dam fara integrala ...macar de curiozitate cu start de pe loc.... sau din mers.....cand termin masina te astept sa vedem cum stam unu fata de altu.......oricum mult respect la TOTI |
Re:
Quote:
nu gresesc deloc cu putina fizica reusesti sa intelegi si nu stiu cati cai am dar 250 sunt :D |
Re:
Quote:
|
fiecare masina are avantajul ei.....tu tractiunea eu greutatea....de aceea ziceam sa renunti la 4*4 pt ca tu ziceai sa pun 500kg pe masina....fiecare cu ale lui.... :D vedem...oricum conteaza sa la impingem cat mai mult si sa batem masini de generatie mai nuoa ...aia e toata satisfactia...asa cred eu
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
1. El are 1000kg din care mare parte sunt pe fata, restul e usurat. 2. Amortizoare tari 3. Cauciucuri late. si lista poate continua, deci la aceeasi putere, pe tractiune fata, eu zic ca UGA e mai bun. |
Re:
Quote:
oricum nu mai scriu pe net ca nu imi place sa ma contrazic toata ziua o sa se vada la curse pa craciun fericit vb pe messenger |
Eu zic sa nu-ti bati capul cu omuliber ca e out total. Nu cred ca stie fizica... Este fixist cum ai spus. :oops:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Sarbatori fericite si tie :twisted:
|
Ah, ti-ai revenit... multa sanatate!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |