![]() |
Re: cum procedez pt cresterea puterii la un motor 1.4
Quote:
|
mai...acum conteaza gusturile fiecaruia :D dar ceea ce cont pana la urma este banul...dk ai bani poti face si un trabant sa arate si sa fuga de nu-ti mai trebuie altceva...apropo...a vazut cineva filmuletul cu o lada facuta la motor de cei de la lotus??? sa mai caut sa vad dk i-l gasesc dar nu garantez nimik
|
vorba unui bun prieten de al meu:
mari cunoscatori ce sunteti la 18 ani, habar nu aveti de nimic. la un motor pe carburatie nu ai cum sa pui chip (DOOOH), mai departe, vreti putere la motoare de dacie, intai faceti motorul sa marge perfect, apoi cautati un carb mai de doamne ajuta, cu camere mai mari, ai departe se poate aprofunda: axe cu came, pistoane forjate, arbore cotit usurat, Chiulasa modificata, arcuri de supape intarite, etc, etc... |
ia cauta tu pe odc Top Gear Pimp My Ride - Special - Lada ia-l si dupa aceea ai sa vezi k nu mi-am dat cu parerea ci am vb doar din c am vaz...si arata-mi mie p cnv care neaga afirmatia "Cu banul rezolvi aproape tot" si inca cv...nimeni nu s-a nascut invatat...si nu cred k tu faci exceptie...si k sa inchei nu conteaza varsta...conteaza ce ai in cap...aparentele inseala...de destepti nu mai avem nevoie...avem nevoie de oameni care vor sa invete
|
1 Attachment(s)
in caz k nu ai gasit pe odc ia-l de aici...
|
caand spui ca pui chip pe carburator ai rezolvat totul
|
nu de asta...dar tu ai zis k cei de 18 ani...si k nu stim nimik...etc...trebuia sa fii mai explicit k resp pers cu cipul are 22...am crezut k te referi la postul meu
|
pai daca iei un Sierra RS Cossworth nu mai ai nevoie de tunning pt ea , stiu pe cineva care vinde una cu cipu ars cu 2500 3000 euro si cipu mai costa inca 600 Euro. Da fti atenti cifre: 202CP@6800Rpm si 200Nm@2800Rpm
|
aaaa.....apropo am uitat...daca te dai puternic la ea(acceleratia la blana)consuma 28%....dar merita Vit. max. de 243Km/h...si numai cu treapata a 4 ajungi la 200Km/h
|
desigur ce fac eu acu e off topic dar cineva a adus aminte de Sierra ..
daca te fortezi putin scoti fum din cauciucuri cu plecare dupa loc si in treapta a 3 a :):D |
nu merita sa te bagi in motoru de dacie. am si eu dacie si in curand vreau sa-i fac un transplat d la un R18/fuego turbo. cauta p aici la sectiunea dacia sau p www.daciaclub.ro. P.S. ai muult d citit si invatat
|
Quote:
Am cunoscut pe cineva care are o Dacie cu motor de Renault 5, tot de 1.4, similar cu ala de pe Dacie. A iesit insa o bijuterie! Tipu' e un pasionat de mecanica si modificari (mai ales pe Dacii) - mare parte din modificari le-a facut el insusi, dar rezultatul e impresionant: 100CP din motorul de 1.4, evacuare Borla, admisie modificate, 2 carburatoare, aprindere electronica, ambreiaj sport! Daca va intereseaza mai mult, eu l-am cunoscut prin intermediul anuntului urmator: www.autoclick.ro/modules.php?name=Cars&car=334. Nu va pot da mai multe date, fiindca intr-un final, tre' sa fie si el de acord. |
in motorul de Dacie e adevarat..nu merita sa il modifici pt ca nu are fiabilitate....asta nu inseamna ca nu poti sa ii adici ceva cai mai multi...dar costa cat nu face..si in plus..te plimbi cel mult o luna si..pufff....tre sa faci motor..dar daca ai bani si nu ai ce face..dai bataie si succes;)
|
parerea mea intra pe dacia club si vb cu SGM el e meseriasu in dacii ca doar el are o berlina turbo cu motor de r5 de "numai vrei" ce fel se duce masina aia
|
Re: logan...
Quote:
|
Quote:
|
ba da ati deviat maxim de la subiect...!!! pacat.... ca este un subiect bun... si pe mine m-ar interesa cum sa maresc puterea la un motor de 1.4!
|
ba simplu depinde cati cai vrei
|
se pricepe careva la mecanicaaa?????
|
Da. Depinde cat de complexa ii treaba sau ce vrei sa afli ?
|
salut.am un golf 4 1.4 16valve.ce pot face pt o crestere de putere?75 de cai chiar nu st de ajuns.cineva mia sugerat un chip tuning si filtru de aer conic.ar fi vreo diferenta?ast rasp.multumesc anticipat
|
eu as putea sa te ajut cu o evacuare din carbon
|
eu as putea sa te ajut cu o evacuare din carbon https://forum.4tuning.ro/464-tobe-esapamente-tevi-intercoolere/57813-vand-3-evacuari-supersport-carbon.html
|
Quote:
|
pai depinde cati bani vrei sa bagi poti sal faci ca la vw 1.4 tsi 160 cp sau in functie de cat esti dispus sa bagi si aici n-as sti sati dau un raspuns exact
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning