![]() |
Re: Bursa - Masini de vanzare
dami add pe ym si discutam :) id: nightclub_racer
|
Quote:
|
Cu multa alergatura.
|
Quote:
niste poze din fata, cu interiorul si cu portbagajul ai?;) |
1 Attachment(s)
doar din fata.
|
4 Attachment(s)
Mercedes 200 an fabricatie 1967 original inmatriculat numere noi -100 mil mai multe detalii pe ym m_and_trix.
|
5 Attachment(s)
Vind vw broscuta 1,6 din 1969 ,in stare foarte buna ,inmatriculata in RO nr noi ,masina a venit in familie ca un cadou ,insa nu e folosita de nimeni ,asa ca am hotarit sa o vindem la cineva care ar valorificao ,la adevarata ei valoare ,pretul ar fi de 1100e
TEL 0770420324:D |
3 Attachment(s)
Vand BMW 1802 an fabr. 1974 de restaurat.Acte la zi.Tehnic complet.Tabla nasol.Nu-l dezmembrez (deocamdata).Pretul il stabilim de comun acord dupa vizionare,si oricum nu mai mult de 500 E :chew:.Detalii pe mail la: [email protected]. NU imi dati PM ca nu este masina mea.
|
Vand Trabi 601S. Poze si detalii aici:
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/102244-trabant-601s-an-1990-a/post1942680.html Pret: 1700 lei |
Ceva oldies de vanzare prin Cta stiti? Doar de informare deocamdata :)
|
Ceva din anii 50? pt un Hotroad?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
e21 de vanzare
an 1978, motor 1.8 carb. (motor refacut, carb. nou sigilat), cutie 5 trepte de urs, servofrana+pompa frana de urs, discuri fata+placute+saboti+cilindrii spate noi, rulmenti fata noi, articulatie in stare f buna :) , eleron zender, oglinzi heliomate de urs (sunt si electrice dar nu am montat instalatia) pret: 3800 ron (38mil) nr de telefon: 0767 591 506 sau aly_geo2001 pe messenger |
Cum sta cu ITP, acte etc? :) Motorul merge bine? Tabla e ok? Rugina multa, putina? Zonele cu rugina? Poze la interior? Rezista la un drum pe autostrada? :)
|
vand Vw Golf Mk1 1980 .....pret 17 mil
motor G2 1.3 MH cu aprindere electrica si shock automat(motor cumparat de la Ag Smith) jante Ats + amotizoare noi fata planetara dreapta volan original bord G2 bari g1 fata spate masca cu doua fauri faruri mari (toate acestea trebuiesc montate) rugina putina pe ici colo rel: staying.high sau 0763991631.....pozele la masina se pot vedea pe threadul meu...Vw GOlf Mk1 la rubrica masina mea |
Quote:
Atata timp cat carburatorul are benzina te duce unde vrei ;) pentru mai multe detalii asteapta sa intre proprietarul .. |
+ itp 2010 :)...incearca sa intrii pe mess sa discutam(la telefon am vorbit)
intre timp o sa incerc sa fac rost de 4 jante aliaj pe 13" originale e21 :D...sa vedem cum conving proprietarul sa mi le dea :D pentru cateva zile pretul va fi de 33 milioane..cat mai urgent :) |
Caut-cumpar VW bus T1 cel cu parbrizul drept din doua piese indiferent de stare
|
2 Attachment(s)
Am gasit asta in drum dinspre Cluj.Omu' cere 3000 Euro.
|
si are sa ai primeasca :))...si-a facut planuri sa depaseasca criza financiara cu banii de pe ea :). o da si in rate se pare azi o roata maine alta
|
Quote:
|
dau eu fiatul 850 cu oricat numai sa sara din curte pt ca trebuie sa vina ceva mult mai special sau mai bine zis cu adevarat special :D
|
4 Attachment(s)
new pictures..update de pret 900euro! :)..masina la cheie ;)
|
ofer la schimb o skoda 120l `79, motorul refacut complet, itp valabil, propietar in acte, statie auto, flanse, jante de aliaj 15"+ jantele originale, etc...
doresc pe ea, un dvd auto cu tv, divx, usb, gps. nu o dau pe bani! poze in link-ul de jos https://forum.4tuning.ro/showthread.p...76#post2042076 |
vand lincoln 1949
1 Attachment(s)
|
5 Attachment(s)
De vanzare VW Golf 1 Diesel '78 inmatriculat 1000 Euro si VW Derby LS '74 1,1l neimatriculabil 700 Euro.
|
Vand Opel manta B
Poze si toate detaliile le am aici in acest topic -> https://forum.4tuning.ro/showpost.php...76&postcount=1 Ptentru informatii ma puteti cauta pe privat, |
pe cine intereseaza un Renault 16 din 1967 din Constanta
https://forum.4tuning.ro/481-anunturi-auto-renault/111904-vinde-renault-16-tl-1967-a.html |
7 Attachment(s)
se vinde una bucata de Ford Taunus 17M RS din 1970 :) Motoru este 2.0 V6 in stare impecabila(nu da gaze sau ulei) masina are nevoie de reconditionare exteriora, cat si la interior. A am uitat sa specific e si hartop(adika nu are rame la geamuri si se deschid si gemuletele din spate). Caroserie e impecabila, lonjeroane, podele impecabile...trebuie doar schimbate sau refacute aripile si capota fata. Mai dau si o tona de piese. E un model foarte frumos de reconditionat. Pentru alte detalii aveti numaru meu 0722 696 685 sau pe id de ym: nightclub_racer
PRET: 4000ron discutabil! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Vand Renault Fuego GTX 1980, acum are un motor de Peugeot 1,8 diesel, care merge f. bine, numai ca nu se poate omologa pt ca depaseste limita de +/- 40% din puterea originala, plus motorul original de 2.0, 110 cai, se poate pune la loc destul de usor. Pozele sunt ceva mai vechi, sta de ceva timp si a cam sarit vopseaua (a avut o husa pe ea care s-a frecat de vopsea) plus ceva rugina. Nu as da-o, dar nu se mai pot radia masini la cerere si platesc impozit degeaba ca sa stea sa rugineasca:cry: Asa ca daca e cineva interesat sa-mi salveze masina de sufle de la fier vechi...sa vina cu o oferta, chiar nu stiu cat sa cer, sau schimb cu jante 4x100, minim 15'.
|
urgent urgent dau bmw`ul cu 27mil :)...cine e interesat sa sune la 0767 591 506 sau sa-mi dea mesaj privat pls :D
|
Chiar imi place initiativa baietilor de a salva modelele vechi de la Remat! Bravo baieti, felicitarile mele, incercati sa dati masinutele astea deosebite unor oameni care doresc sa le refaca si sa le repuna pe strazi! Felicitarile mele :D
|
3 Attachment(s)
Am revenit cu poze proaspete. Am uitat sa spun: masina e full servo, geamuri electrice, scaune cu sustinere laterala, (astea din fabrica), are inchidere+alarma, jante aliaj r14, 5.5j originale, cutie 5 viteze. Are sub o tona cu motorul original, deci se poate face ceva frumos din ea. Vine cu tot cu motorul original, instalatie, aprindere, etc, motorul functioneaza bine, doar ca consuma cam mult, cine se pricepe si e pasionat presupun ca il poate readuce in forma destul de usor. Motorul care e pe ea acum consuma cam 5%, asigur si itp. Masina se afla in Buzau. Sa zicem 400eu negociabil sau un set de jante 4x100 +/- diferenta pt o masina intreaga cu tot cu 2 motoare functionale.
Quote:
As fi eu interesat de fiat, in ce stare este... cum pot sa il transport? Trebuie sa ajung cu el la Craiova :( Un pret final poti sa dai? |
Valabil.
VW Golf 1 Diesel,Derby,T2,1200,Golf 2 Diesel,Golf 2 16v Fiat 850 Porsche 924..... |
Vand Ford Granada 2.0 V6 1978, motoru este in mintile lui si merge impecabil. Masina este in stare perfecta de functionare, merge absolut tot pe ea. Masina la cheie! Vreau schimb cu taunus/capri sau o vand cu 1350e. Itp valabil pana in 2010, poate si cu asigurare! Numar de telefon: 0722 696 685
poze aici: https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/111741-ford-granada-2-0-v6-78-a.html |
Quote:
Pentru Porsche...sa imi lasi ceva detalii poate si poze, e-mail: [email protected] merci |
Quote:
|
3500 sau 8000 Euro.Depinde pe care o alegi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning