Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Dacia Logan - Virtual Tuning (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9149-dacia-logan-virtual-tuning.html)

mer|in 31-10-05 15:03

singuru defect la a ta e ca e de culoare galbena... da ce te-ai gandit cumva ca o faci de TAXI??? aaaaaaaaa sau e RACING???? wowwwwwwwwuuuuuuuu....

mer|in 31-10-05 15:06

Da de a mea de ce nu zice nimenea nimika :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: ????

Angel_Xaero 31-10-05 15:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mer|in\"
singuru defect la a ta e ca e de culoare galbena... da ce te-ai gandit cumva ca o faci de TAXI??? aaaaaaaaa sau e RACING???? wowwwwwwwwuuuuuuuu....

Dar tutusi este un concurs de Virtual Tuning, nu Virtual Paintjob..eu am pus galben pentru a parea cat mai reala masina si pentru a scoate in evidenta toate detaliile...daca era concurs de paintjob cu siguranta nu o lasam galbena..

mer|in 31-10-05 15:42

paintjob sau nu...

tuningul in general include si vopseala masinii... sau stikarirea etc...

galben sau alta culoare... este iar decizia ta... problema este ce anume semnifica fiecare culoare si de ce o pui acolo...

io daia am amintit de Taxi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

in general tre sa iti asumi ce faci... chiar si o culoare daca o pui pe o masina ar trebui in general sa poti sa o justifici...

Parerea mea...

Kolegosu' 31-10-05 15:53

Re:

Quote:

paintjob sau nu...

galben sau alta culoare... este iar decizia ta... problema este ce anume semnifica fiecare culoare si de ce o pui acolo...

in general tre sa iti asumi ce faci... chiar si o culoare daca o pui pe o masina ar trebui in general sa poti sa o justifici...

Parerea mea...

TOTAL ABERANT

parerea mea omu a facut-o galben exotic nu este galben taxi ... asa k WTF a ta de ce este Portocalie ?? este un omgaiu adus Olandezilor k s-au klifikt la Mondiale ?? el a facut-o galbena k este Roman in Romania :lol:

Skillzu 31-10-05 16:53

Re:

Quote:

paintjob sau nu...

Parerea mea...

tu ai o oraoare de taxiuri?sa stii k multe masini super sport au in catalog un galben...galben sport.....si WTF?si eu am vrut sa o fac galbena la origini....

viezure 31-10-05 18:21

lamborghini diablo de ex :lol:

TM-84-DMX 31-10-05 18:45

ba...unde votez?

blowwind 31-10-05 18:56

1 Attachment(s)
arunc si yo in \"lupta\" comentariilor modesta mea masinutza :P

andrey2003 31-10-05 19:28

1 Attachment(s)
da' yo :D ...

HoricutzWSR 31-10-05 19:36

1 Attachment(s)
what about I ??

Rares 31-10-05 20:24

Re:

Ziceti-mi si mie greselile de pe loganu meu frate uitativa pe el si ziceti-mi greselile pls :))

tng 31-10-05 20:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TM-84-DMX\"
ba...unde votez?

inca nu .. :wink: :D

blowwind 31-10-05 20:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"hori_cutz_tuning\"
what about I ??

hmm...ma risc :P
deci...problema la janta spate :) guma se vede in valuri :P si parca mai trebuia putin intoarsa....wide arches...mai ai de lucrat la retushuri.....spoilerul spate a cam disparul..nu se mai vede deloc :P pragul... la partea din spate trebuia sa te mai joci putin cu clone stamp...spoilerul fatza...pe lateral...trebuia facut mai aproape de janta...selectat si facut cu clone stamp....e foarte ingust :) ...

what about me ?:D

c i k y 31-10-05 20:44

1 Attachment(s)
de asta mica a mea nu va luati? :(

Kolegosu' 31-10-05 20:48

eu nu ma iau k nu am nici un motiv dar am observat ceva nu stiu daca si restu lumii a obsv ..... tu pui aceleasi jante cam pe toate lucrarile facut de tine .....sorry.... mai schimba si tu meniu eu le consider cam invechite este doar un sfat :wink: ....

andrey2003 31-10-05 20:53

daca se ''pupa'' cu unghiu', e perfect :D . Mie imi plac jentile. Parca sunt dupa un Golf 3 :lol:

c i k y 31-10-05 21:09

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"Kolegu™\"
..... tu pui aceleasi jante cam pe toate lucrarile facut de tine .....sorry.... mai schimba si tu meniu eu le consider cam invechite este doar un sfat :wink: ....

ador jantele alea si de aceea le pun mai pe la toate masinile.

c i k y 31-10-05 21:11

Re:

Quote:

..... tu pui aceleasi jante cam pe toate lucrarile facut de tine .....sorry.... mai schimba si tu meniu eu le consider cam invechite este doar un sfat :wink: ....

ador jantele alea si de aceea le pun mai pe la toate masinile.

vis-a-vis 31-10-05 22:00

Cea mai legata mi se pare a lui Maskt, la care ar merge retusate farurile ca a lui tygi_one, evazarea rotii spate ca a lui BMW-M-Power, capota ca a lui bsg, retrovizoare ca ale lui Angel_Xaero si evazare roata fata si praguri ca ale lui hori_cutz_tuning.

LKS 31-10-05 22:25

maskt...intr`adevar...jantele alea rocks ! sunt super belea

florin_cars 01-11-05 01:25

mama fratilor opriti-va.... :shock:
eu nu am sarit nici o masina din topicul asta dar am vazut k mai sunt cateva topicuri referitoare la Golan, nu am comentat aici ..masinile din alte topicuri.
Oricum din cele postate dupa comentariul meu sunt interesante cele ale lui xxdadixx si hori_cutz_tuning, par mai bine realizate..dar nu mai pot comenta nik la ora asta.. :P :oops:

mer|in 01-11-05 13:06

Re:

Quote:

Quote:

paintjob sau nu...

Parerea mea...

TOTAL ABERANT

parerea mea omu a facut-o galben exotic nu este galben taxi ... asa k WTF a ta de ce este Portocalie ?? este un omgaiu adus Olandezilor k s-au klifikt la Mondiale ?? el a facut-o galbena k este Roman in Romania :lol:

aberant esti tu... sau mai bine spus.. roman din Romania. :wink: :wink:
ERA O GLUMA...
:lol: :lol: :lol:

Kolegosu' 01-11-05 13:13

Da dar o gluma cam deplasta parerea mea sau asa sunteti voi astia de la Wizzard's 8) :rockon:

mer|in 01-11-05 13:16

Re:

Quote:

Quote:

paintjob sau nu...

Parerea mea...

TOTAL ABERANT

aberant esti tu... sau mai bine spus.. roman din Romania. :wink: :wink:
ERA O GLUMA...
:lol: :lol: :lol:

Kolegosu' 01-11-05 13:17

Sorry mr Wizzard .... tu esti Merlin din Camelot ... oameni diferiti timpuri diferite glume diferite fie .... :wink: ........ :)

HoricutzWSR 01-11-05 14:05

blowwind shi restu mersi de coment`uri :D ,dar dupa kum sper k v`atzi dat seama nu asta era mashina finala ...era inka in lucru pe`atuncea...daka o comparatzi cu cea postata pe topicu concursului o sa vedetzi diferentze mari ...cam tot ce mi`atzi zis :D

blowwind 01-11-05 16:23

Re:

Quote:

blowwind shi restu mersi de coment`uri :D ,dar dupa kum sper k v`atzi dat seama nu asta era mashina finala ...era inka in lucru pe`atuncea...daka o comparatzi cu cea postata pe topicu concursului o sa vedetzi diferentze mari ...cam tot ce mi`atzi zis :D

si comentariul ? :)) ai uitat a ? BINE :) las ca te prind yo :P

HoricutzWSR 01-11-05 17:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
Quote:

si comentariul ? :)) ai uitat a ? BINE :) las ca te prind yo :P

eeeeh...noh...hai sa zicem...here goes:

-lucrare destul de reushita,tema aleasa bine,oglinda retrovizoare arata destul de ciudat,farurile la fel,selectzii cioplite pe`aici pe acolo,greseli la cauciucuri(la roata din fatza mai exact,shi putzin la cea din spate),spoilerul spate arata destul de ciudat shi el.......cam atat ...congratz aniway :D

andrey2003 01-11-05 18:18

de mine nu ziceti nimic?! :lol:

HoricutzWSR 01-11-05 19:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"andrey2003\"
de mine nu ziceti nimic?! :lol:

hai k zik io :D....janta spate,ii prea ingusta shi e in dungi :? ...carbonu` nu prea seamana cu cel din realitate dar mnoh...mai ai ceva greseala mika la cauciucul spate,da` mika de tot :D.......aku zi shi u :D

Angel_Xaero 02-11-05 00:36

Hmm..doar o singura problema are \"masina\" mea?..culoarea?..vreau si eu o lista de greseli :D

mer|in 02-11-05 08:45

Posted: Tue Nov 01, 2005 2:13 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Da dar o gluma cam deplasta parerea mea sau asa sunteti voi astia de la Wizzard's

Noi astia de la Mer|in vrei sa spui... nu am nici o treaba cu Wizzard's
Era o parere nu dadeam cu paru..

vio[s] 02-11-05 19:09

1 Attachment(s)
My logan :arrow:

RA_2fast4u 03-11-05 08:50

1 Attachment(s)
vreau si eu comentarii la masina mea pls pls pls pls :D macar unu asa micutz micutz :P
cred ca e a 3-a data cand postez in acest scop...sa speram ca o sa fie si magic 3-ul acesta :lol: :lol: :lol:

mer|in 03-11-05 09:18

comentarii...

RA_2fast4u o sa ma incumet sa fac eu niste obs-uri.. desi sunt destul de nou pe forum... da o fac:

1. stikerul de pe lateral... are culoare apropiata de cea a caroseriei... poate ar fi dine putina diferentiere... daca ai vrut sa o faci pe siptil e ok... dar macar conturul sa fie in alta culoare... cauta notiunea de culori complementare si o sa intelegi ce vroiam sa spun...

in acelasi timp ai tras prea mult de el si are marginile discontinui... nu cred ca ai vrut sa faci asta... daia zic...

Probabil ca mergea un stiker si pe capota d motor...???!?!? nu stiu

2. Capota de motor... nu stiu cum ai facut-o da mai mult ca sigur trebuia sa ii dau o umbra spre spate ca asa pare destul de plata si fara perspectiva...

3. Cauciucurile sunt cam subtiri... cone isi face tunig la masina isi pune si niste gume mai late ca sa stea bine pe strada carutza...

4. de la mijlokul masinii pana in spate este o umbra care nu prea are de unde sa vina... daca e culoarea masinii adica daca ai vrut sa faci un degrade poate sa fie ok.. da nu stiu daca ai vrut sa faci asa...

5. priza de aer din fata eu as fi facut-o mai mare sa para ca face o linie continua cu extremitatile farurilor...

6. incearca sa ii daii aceiasi garda la sol peste tot... in fata e mai jos in spate mai sus... aerodinamicitatea obliga....

Cam atat... sper ca am facut comentarii pertinente de aceasta data.. si ca nu mai supar pe nimeni.

vio[s] 03-11-05 10:09

NImeni nu comenteaza si loganu meu? :(

RA_2fast4u 03-11-05 10:11

Re: comentarii...

Quote:

RA_2fast4u o sa ma incumet sa fac eu niste obs-uri.. desi sunt destul de nou pe forum... da o fac:.......

deci in primul rand merci de comentarii, si nu te mai scuza ca faci comentarii, chiar daca esti nou ce conteaza, si tu poti sa iti dai cu pareream, nimeni nu te opreste

....in legatura cu stikerul am vrut sa il las in culoarea masinii(ca partea din spat) iar conturul nu am vrut sa fie foarte evident, am vrut sa fie ceva discret, de aceea l-am facut verde cu galben.....pe capota de la motor nu prea mergea pt ca este din carbon :D shi eu m-am gandit la faza asta da noh....

cu cauciucirile...ai dreptate:P

degradeul....e facut intentionat de mine, nu sh la ce te referi> fatza verde deschis, mijloc galbenm deschis si spate galben mai inchis....

la care priza de aer te referi?

garda la sol este la fel, doar ca din cauza pragurilor si a porbagajului ai impresia ca e diferita....

astept si comentariile altora :roll:

RA_2fast4u 03-11-05 10:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"vio[s
\"]NImeni nu comenteaza si loganu meu? :(

deci: spoilerul fata e putin cam stramb....iar negrul acela din fante e prea negru :lol: ...adika pare ireal, mai binea punteai si tu ceva plasa sau bagai mai multe nuante de negru sau ceva ca sa para mai real :P

jantele le-ai pus relativ ok, doar ca cea spate e mai mica decat cea fata, shi, fara suparare, dar dupa parerea mea nu se prea potrivesc cu masina....

pragurile le-ai laut de pe o poza cu rezolutie mai mica nu?

carbonul aproape ti-a reusti, dar mai trebuia sa micsorezi putin layerul ca \"patratelele\" acelea sa fie mai mici si atuncea ar fi parut mai real

spoilerul spate, cam stramb

chestia aia de pe capacul de la rezervr nu prea pare reala

shi ce ai facut la faruri? ca serios ca nu imi dau seama! le-ai schimbat sau doar ai colorat semnalizarile? orice ar fi nu trebuia sa fie color semnalizarile, daca sunt decolorate par mai misto :P

a da shi oglinda puteai sa o schimbi si puteai sa scurtezi antena aia(apropo asa antena lunga are loganu? :shock: )

mai multa atentie la detalii si keep the good work :wink:

Angel_Xaero 03-11-05 17:14

Pls vreau si eu o lista MARE cu greseli la masina mea..

All times are GMT +2. The time now is 17:27.

- Copyright 2026 4Tuning