![]() |
Re: De la A4 la RS4
masina e super frumoasa si culoarea la fel exceptionala...!(pana la urma fiecare face ce vrea cu bani lui)
|
vreau sa ma ajutati si pe mine ku un proiect ambitios,vreau din dacia lui buniku sa o transform in logan:))
se poate sau makar in solnitza:)) glumim si noi baieti masina e adevarata si stati cuminti nu va mai luati de motor k e slab bate multe masini si cu ala cine are audi 1.9 tdi stie are un cuplu impresionant,deci nu e ca stau la semafor si la plecare ma ia un benzinar de 1.4 |
cred ca trebe sa ai prea mult timp liber sa te apuci sa faci asa ceva...
|
imi place mult culoarea.... a iesit foarte frumos...este de apreciat efortul si ce au reusit sa faca..tot respectul
|
Quote:
|
interesant, da poasa faca cea face ca nik no sal ajunga pe R8...............
|
Quote:Originally Posted by wat2022
why not just buy one, looks like u have dropped a grip on parts You have not seen the prices for these type of cars in Norway have you:) A used one would cost about 220000 dollars!!! |
Daca vroia un kitch isi punea si emblemele. Oricum merita tot respectul pentru munca si idei.
|
tot respectu frate,e un pasionat adevarat:peace:
|
ba baieti eu nu vad unde zice k omu vroia s-o transforme in rs4 . Eu cred k pur si simplu si-a tunat-o omul . arata ca un rs pt. k si-a pus piese de rs. Cum sa zici k e de prost gust sau kitch ? Dak iti iei pachet M la un seria 3 e kitch? dak iti pui kit gti pe un golf e kitch? dak iti iei niste scaune sport e kitch ? Nu comparati cu baietii cu dacii care isi atarna cruciulite pe parbriz . masina e facuta super marpha si se pisa pe loganurile voastre facute prin garaje
|
Quote:
|
Quote:
|
felicitari mesterului care a facut operatia estetica masinii,
dar ma intreb cine a inventat preturile alea pt un RS 4... poi care ar fii interesul acelor preturi...dece ar fii asea scump in Norvegia ?? ce sunt interzise,, iti trebuie aprobare de la presedinte ??? hai ca se exagereaza cu preturile ale |
Asa sunt preturile in tarile nordice. Adusul masinii din germania sau mai stiu eu de pe unde nu ajuta la nimic. In momentul in care intra in tara sau se inmatriculeaza se plateste acea taxa de 300% si tot acolo ajunge. Motivatia pare a fi ecologia. Conducerea incearca sa stimuleze folosirea bicicletei ca mijloc de transport in locul masinii. La fel cum taxele auto sunt mari, in Danemarca, cei ce au o bucata de pamant cu copaci pe ea, sunt platiti de catre stat sa pastreze copacii !
|
Quote:
|
merita sa vedetzi si celelalte poze ! masina a iesit super tare si culoare si idee foarte tare....proprieterul putin cam sarit..........
|
cred k se mai putea lucra putin la aripi...se vede urat cu roata asa aprope...in rest super idee...da la cat a investit in ea cred k isi putea lua una noua :D...fiecare cu ce ii place...si eu cred k as face la fel daca as avea banii lui :peace:
|
Quote:
...purtatorul de cuvant al caminului cultural. |
Cam mare investitia si munca prea multa... nu merita... mai bine iei RS
|
a iesit frumos dar nah e A4
|
Frumos ,
Pacat ca nu a luat si el un 2.5 TDI de 180 cp |
Quote:
iar un admin al site-ului a preluat postul shi l`a pus aici :P enyway,masina e o mare realizare,daca ma gandesc bine nu am vazut asha ceva pe la noi |
vreau si yo una ;)))
|
cam prea multe comentarii asupra acestei masini ...de unde stitzi ca omul nu a vrut un kit de RS4 si`un consum de 1.9 TDI ?? nu cred ca nu v`ar placea...sa fim seriosi !
|
Fix asta a vrut, daca ai fi citit ai fi vazut.
|
interesant si foarte frumos :)
|
foarte tare proiectul... mi`as dori sa`mi modific si eu caroseria la A4`ul meu in cea de RS :-)
din cate stiu sa realizat si la noi un astfel de proiect, dar din A4 B7 2,0 TFSI in RS4. |
foarte tare omu din norvegia,masina oricum a iesit crima.un rs4 cu consum de 1.9 tdi;). visul la multi posesori de a4;)cred.
|
5 Attachment(s)
de ceva timp a aparut unul de vanzare pe mobile.de la fel de frumos, poate chiar mai frumos...culoarea asemanatoare. Sistemul audio nici nu vreau sa ma gandesc cat valoreaza + munca depusa la realizarea lui.
|
frate am stat si am citit postu cap coada si am ramas prost frate de ce mentalitate au uni.nici macar nu stiu ce inseamna la uni pasiune si dorinata.frate poate el s-a gandit intr-o noapte sa-si faca a4 in rs4 si a 2 zi s-a apucat ca altceva nu avea ce face nu
si apoi cine stie cat s-a chinuit si cate ore a depus(ceea ce uni dintre voi habr nu aveti de pasiune si dorinta) si poate omu nu ii plac cursele sau inplicit viteza si a vrut doar sa iasa un body frumos la ce are deja.nu asa sunte-ti uni peste tot:ca de ce a bagat bani in aia;ca isi lua aia;ca daca eram yo facem si dregeam.da face-ti voi frate,macar sa fim cu toti "tuneri".in loc sa ne incurajam,sa ne admiram uni pe alti sa ne sfatuim,sa ne mandrim cu ce facem,noi dam cu batu in balta la noi comunitatea de tuning e pe moarte ca sunt multi car esunt in afara subiectului si doar dau asa numai sa fie.ati uitat de unde am plecat,va sta gandu numai la mustang si r8 |
de la el de pe thread.
post :A complete waste of time and money. raspuns : It isn't your time or your money. scurt,la obiect si extrem de adevarat. |
Quote:
|
stie cineva de unde pot cumpara o bara completa cu grile RS4?? multumesc!
|
Quote:
|
Cam putine poze
cand lasa-ti comentarii mai adaugati si voi macar cate o poza ne mai bucuram si noi de ceva frumos :D:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning