Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - FUL (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/91277-e46-ful.html)

IonutzMFF 12-04-09 16:09

Re: E46 - FUL

Foarte frumoasa masina , o capota GTR style ar da foarte bine in schimb , poate reusim cu totii sa facem o intalnire anul asta

FUL VIUS 18-06-09 22:13

7 Attachment(s)
nu am mai postat de mult dar am urmarit la toate e 46 de pe forum cu drag fiecare modificare!!foarte multe sunt facute cu mult gust!!!Nu m-am abtinut sa nu-i pun stopuri led!niste pleoape faruri de la FK semnalizarile schimbate ,celelalte m-au plictisit!!cauciucuri noi fata(GOOD YEAR F1)!Inca un subwoofer!xenon faza lunga si xenon in proiectoare!!

D.Allecs 18-06-09 23:06

Foarte bine ai facut cu stopurile pe led:X... foarte frumoasa masina:)
unde a disparut pleoapa de pe luneta?... dadea bine cu ea:D
ai grija de ea...ca sa aiba si ea de tine;)

CatalinM6 19-06-09 10:07

Frumoasa masina si super intretinuta!
Stopurile..sunt ca o completare bine venita :)
Ce de xenoane mai ai :D

FUL VIUS 19-06-09 15:47

1 Attachment(s)
pleoapa de pe luneta s-a incretit de la caldura!!nu stiu ce model mai bun sa-mi iau!!imi e frica sa nu patesc la fel!!

coco_stancu 19-06-09 16:09

Frumoasa masina, dar din cate stiu eu masinile cu tractiune spate au demaraj mai bun decat cele cu tractiune fata.........

Snoopz 19-06-09 17:49

Masina este foarte frumoasa!
Imi place foarte mult culoarea(pentru mine este tipica unui BMW) si "jantele"
Bafta multa si sa ai grija de ea ;)

Tweety_rzw 20-06-09 00:09

2 Attachment(s)
Tare frumoasă maşina ta şi nu mai fi aşa că nu postează lumea,mulţi doar privesc şi apreciează să şti !Trebuie să fi un norocos că ai un e46 aşa de frumos, pe mine m-a atras volanul f mult īn 3 spiţe īmbrăcat īn piele = sex !:D

Ai putea să īncerci să afumi unpic farurile foaaaarte puţin nu te gāndii că zic īnchise uite o poză ! After/before! Sper să nu se supere cine a făcut poza că i-am editat-o mii de scuze;) !

Champion 20-06-09 00:14

Foarte frumoasa masina, imi plac mult jantele si culoarea, sa ai noroc de ea.

FUL VIUS 20-06-09 12:43

1 Attachment(s)
multumesc pt aprecieri!!frumoasa poza modificata !!ar sta mai bine farurile putin mnai smoke,dar crede ma ca imi este tare greu sa mai dau sprancenele de pe faruri jos si sa-i vopsesc sticlele la faruri!!!inca o poza cu stopurile!!

Tweety_rzw 20-06-09 12:47

Quote:

Originally Posted by FUL VIUS (Post 2423097)
multumesc pt aprecieri!!frumoasa poza modificata !!ar sta mai bine farurile putin mnai smoke,dar crede ma ca imi este tare greu sa mai dau sprancenele de pe faruri jos si sa-i vopsesc sticlele la faruri!!!inca o poza cu stopurile!!

Foarte tare locaţia se potriveşte ,dar trebuie un golfuletz pe acolo :lol: cu ceva scule ;) tare maşina apropo de faruri negre ,dap e f tare ideea!

Marian_nebunu 21-06-09 07:51

ia gandeste-te cum ar fi daca ai lasao pe burta:D:D:D frumoasa masina:D

si nu e panica cu jantele...ne ai cum sa ii multumesti pe toti :)...acelasi lucru am patit si eu cand mi-am pus bara;) :D:D succes:D in continuare

FUL VIUS 21-06-09 10:45

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 2424610)
ia gandeste-te cum ar fi daca ai lasao pe burta:D:D:D frumoasa masina:D

si nu e panica cu jantele...ne ai cum sa ii multumesti pe toti :)...acelasi lucru am patit si eu cand mi-am pus bara;) :D:D succes:D in continuare

da!m-am gandit si eu la o suspensie,dar am suspensia care face parte din pachetul M technic 1, e putin mai rigida decat cea standard,dar daca pica vreun amortizor le schimb pe toate cu altele reglabile!Felicitari si tie pt masina si tu ai o masina frumoasa!!sa ai grija de ea!!

adrianpgt 12-12-10 10:41

vad ca toata lumea te lauda si esti ingrijoarat ca nu prea posteaza lumea...
hai sa aduc cateva "critici"... :-)
in primul rand, nu-mi plac sub nici o forma jantele, dau masinii un aer ieftin, de ce nu ai mers pe jante BMW? (ma refer la model) chiar si um M6 dadea mai bine , cu toate ca le intalnesti pe toate daciile
doi, de ce nu mergi pe un tuning "clean"? fara prea multe elemente care te-ar utea impinge spre kitch
trei, sper ca xexoanele alea sunt becuri care dau lumina albastruie, nu xexoane 100%...

si acum aprecierile... 8)
imi place foarte mult culoarea, kitul M-technik,interiorul, imi place si te apreciez ca stii sa intretii o masina, angel-ul, stopurile pe led... si asa mai departe

ca si modificari pe care le-ai putea aduce: jante M (3,5,6, Z4), suspensie reglabila pe inaltime si duritate, kit M3, interior M3... si mai pot completa si ceilalti "forumisti"

p.s. mare grija cu modificarile...

kathalin 12-12-10 11:37

Ultimul lui post este de 1 an.

FUL VIUS 12-12-10 17:01

multumesc mult pt aprecieri si critici!!masina s--a dat!!urmeaza alta prezentare :e39 m-paket individual!!

All times are GMT +2. The time now is 22:08.

- Copyright 2026 4Tuning