![]() |
Re: Fast hatchback
Atita timp cit masina e echilibrata cum trebuie nu vad care ar putea fi problema. In plus, discutam despre fast hatchback.
|
Si ST poate ajunge la 320cp (Wolf-Pack am inteles ca-l duce acolo...nu mai stiu daca include sau nu alt turbo).Si intr-adevar, problema cu "dar 300+ cp pe fwd?" devine tot mai "palida".
|
Cu riscul sa ma repet, s-a ajuns la 400 CP pe FWD. Alfa Romeo 147 "Autodelta 147 GTA AM Super". Ah...da...e si aspirat natural =P~
|
si eu am fost in situatia de a alege un hot hatch si am testat si am studiat cateva dintre ele
golf gti - multi bani ptr putine satisfactii foarte multe pe strazi design banal nu se diferentiaza prea mult de un golf normal leon cupra - doar cu 5 usi si imi doream cu 3 iar interiorul este uratzel mazda mps - nu imi place designul de nici un fel type r - am avut comandat dar dupa ce am mers cu unul am renuntat megane r26 - cele mai multe senzatii in spatele volanului lsd din fabrica super frane de fabrica si super raport pret / dotari (ca minus interiorul imbatranit) am luat pana la urma megane r26 si nu regret nici un moment am 19.000 km nici o problema cu el si multe satisfactii |
Te urasc............Eu unu as merge pe mazda 3 mps....la banii aia primesti cam de toate!!!!
Arata si merge intr-un mare fel!!! |
desi megane rs este mai rapid .. personal aleg GTI-ul :) iar pe locul doi ar fi GTC OPC :)
|
mazda 3 mps
|
Mazda 3 MPS .. 260 cp .. alegerea mea .. si nu numai din cauza motorului.. mi se pare o masina frumoasa :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning