Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   "I have a dream!" ,dar deocamdata nu posed decat asta !!!!! (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/91125-have-dream-deocamdata-posed-decat.html)

KisS_a4_b5 22-02-10 22:02

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3111873)
Frumoasă dorinţă, nu e rău deloc :)
Posesorul Subarului roşu e membru pe forum aici.
Apropo, te rog să foloseşti funcţia de upload al imaginilor pe care o oferă forumul. Dai click pe Go Advanced şi o găseşti acolo, ţi-am ataşat eu din nou imaginile la post, nu le mai încărca direct în el.

Ms...!!! Poi daca vede Tipul Cu Subaru Rosu acest post il rog sa imi lase un msg.. :D..ms mult... .... am invatzat sa pun pozele acum... ... no sa mai gresesc

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 3111909)
O sa ai rival linistit..stai calm.. Si ala rosul e WRX, nu Sti

oricum... nu stiu de ce zic asta dar nu cred ca ar avea vreo cineva curajul sa supere Impreza aia Rosie... .. poi eu vreau sa scrie si STI ... daca nu...ma voi multumi si cu WRX simplu.. oricum..... prea tare impreza!!!

Quote:

Originally Posted by cozmin23 (Post 3111939)
deocamdata am un E30 din 1985si visez la un M3 nou sau la o Supra
Attachment 1327416Attachment 1327417Attachment 1327418

Poi cam toti avem vise da nici chiar asa omule... te'ai aruncat prea tare... Oricum cu "stil" visul tau

cristi_407 22-02-10 22:07

Re: "I have a dream!" ,dar deocamdata nu posed decat asta !!!!!

:)) oricand ma dau cu Impreza Rosie..Stai tu calm..240 cp..si sunt multe masini de pe forumul asta care ar manca-o..SFW, Seatul, Zozo, Silviu etc..E o masina super, foarte usor de tunat, dar e foarte dificil de condus..trebuie sa fie stapan pe tine..Si foarte anost interiorul..Urat chiar..

SFW 23-02-10 00:44

Quote:

Originally Posted by KisS_a4_b5 (Post 3114286)
oricum... nu stiu de ce zic asta dar nu cred ca ar avea vreo cineva curajul sa supere Impreza aia Rosie... .. poi eu vreau sa scrie si STI ... daca nu...ma voi multumi si cu WRX simplu.. oricum..... prea tare impreza!!!

Nu stiu de impreza rosie, da pe Ionut nu vreau sa-l supar ca e baiat bun. :lol::lol:

martin21 23-02-10 00:58

2 Attachment(s)
Detin 405 SRI.....dar tanjesc dupa un 405 T16 :D

KisS_a4_b5 23-02-10 11:20

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 3114306)
:)) oricand ma dau cu Impreza Rosie..Stai tu calm..240 cp..si sunt multe masini de pe forumul asta care ar manca-o..SFW, Seatul, Zozo, Silviu etc..E o masina super, foarte usor de tunat, dar e foarte dificil de condus..trebuie sa fie stapan pe tine..Si foarte anost interiorul..Urat chiar..

ma Zozu'ul ce are mah niste jante praguri si pleoape si e tunarita? :)):)) .....infine nu imi mai bat gura... dar Impreza nu are adversar.. intradevar e greoaie la condus da nu o face nimeni

cristi_407 23-02-10 11:52

:)) daca atat sti tu na...Dar cat a bagat zozo in masina, deci doar modificarile costa mai mult ca o Impreza..Si are 270+ la motor daca nu sti.. in fine..sincer iti permiti cam mult pt un pusti care abia a intrat pe 4tuning..Suntem mult de aici care aveam premii la activ, activitate si drumuri pe care tu doar le vizezi..Daca nici ZOZ nu a mai bagat in masina..atunci..nu mai zic nimic..Sper sa nu vada postul tau ca sigur o sa se aprinda..Oricum lipsa de respect..atat spun..Si adu-mi impresa sa ma dau cu ea..eu nu am nici praguri nici pleoape..

YOKO28 23-02-10 12:01

Cristi_407 A SCAPAT OMU LA MASINA SI LA NET SI SE DA IN SPECTACOL:D a mai facut comentarii pustiul si la adresa lui emy da cred ca na vazut emy sau ia dat ignor :D

KisS_a4_b5 23-02-10 22:40

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 3115541)
:)) daca atat sti tu na...Dar cat a bagat zozo in masina, deci doar modificarile costa mai mult ca o Impreza..Si are 270+ la motor daca nu sti.. in fine..sincer iti permiti cam mult pt un pusti care abia a intrat pe 4tuning..Suntem mult de aici care aveam premii la activ, activitate si drumuri pe care tu doar le vizezi..Daca nici ZOZ nu a mai bagat in masina..atunci..nu mai zic nimic..Sper sa nu vada postul tau ca sigur o sa se aprinda..Oricum lipsa de respect..atat spun..Si adu-mi impresa sa ma dau cu ea..eu nu am nici praguri nici pleoape..

de ce sa se apinda mah.. sunt obligat sa'mi placa mie neaparat masina lui? pur si simplu nu'mi place... !!! crezi ca l'ar interesa parerea mea? :)):)) eu tot la ideea mea raman ca ZoZ nu Face Impreza!!! Punct..

Quote:

Originally Posted by YOKO28 (Post 3115566)
Cristi_407 A SCAPAT OMU LA MASINA SI LA NET SI SE DA IN SPECTACOL:D a mai facut comentarii pustiul si la adresa lui emy da cred ca na vazut emy sau ia dat ignor :D

Pusti in sensul ca sunt new pw Forum.. "escuuuzmi" am 21 man..;) arata'mi si mie unde am comentat la emy...?!?! si daca m'ar da afara ? nu ma da afara din tara doar de pe forum.. :P

SFW 23-02-10 22:48

Quote:

Originally Posted by KisS_a4_b5 (Post 3117597)
Pusti in sensul ca sunt new pw Forum.. "escuuuzmi" am 21 man..;) arata'mi si mie unde am comentat la emy...?!?! si daca m'ar da afara ? nu ma da afara din tara doar de pe forum.. :P

Cred ca a vrut sa spuna pusti in sensul ca tu ai 20 (asa scrie la varsta) si el are 29. Si pusti pt ca te comporti ca un pusti.

Una e sa ai o parere, si alta este sa ai parerea corecta. Si una este sa zici ca un WRXil face pe Zozo, si alta e sa spui ca masina aia nu e modificata.

O masina cu premii, o masina cu modificari, interior, eterior, motor, o masina cu elemente de calitate, care a participat la multe show-uri de la noi nu poate fi calificata altfel de cineva care deabia se joaca cu "puta in tarna" in domeniul asta.

Parerea mea.

sageata 23-02-10 22:54

https://forum.4tuning.ro/80-bacau/177...nt/page-2.html

aici vorbeai de emy.

cristi_407 23-02-10 23:01

Pusti ma refer la varsta..esti pusti pe langa cei enumerati mai sus..Imi aduc Gti ul vineri acasa si daca vrei cheama un WRX si iti arat cv dulce :).. Nu tot ce vezi la Tv si pe youtube se mananca.. Cand o sa investeti macar 1% din ce am bagat cativa in masini ai dreptul sa critici..E ok sa nu iti palca dar sa zici ca nu e o masina tunata.. Ok..esti..

sageata 23-02-10 23:05

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 3117653)
Pusti ma refer la varsta..esti pusti pe langa cei enumerati mai sus..Imi aduc Gti ul vineri acasa si daca vrei cheama un WRX si iti arat cv dulce :)..

cred ca trebuie sa-l plimbi putin in dreapta sa vada cum e sa ai o masina care sa fuga.:lol::lol::lol: dupa aia l-ai lamurit.:lol:

cristi_407 23-02-10 23:10

Nu am nimic cu el..E ok..Si-a spus dorinta comform topicului dar m-a deranjat chestia cu ``2 pleoape si un prag``..in fine...apar expertii peste nopate..
Uite-te ce se intampla cu un wrx nou :)
https://www.youtube.com/watch?v=MzB6C1MquLI

sageata 23-02-10 23:16

ne-a deranjat cam pe toti care mai avem idee despre ce e aia "tuning".

SFW 23-02-10 23:19

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3117699)
ne-a deranjat cam pe toti care mai avem idee despre ce e aia "tuning".

Ce modest e sageata, auzi ... el e unul dintre cei care mai are idee ce e aia tuning, nu unu care a investit multa munca si pasiune intr-o masina f frumoasa....

Unu care mai are idee stie din auzite, cred ca tu stii putin mai mult ;)

sageata 23-02-10 23:27

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 3117707)
Ce modest e sageata, auzi ... el e unul dintre cei care mai are idee ce e aia tuning, nu unu care a investit multa munca si pasiune intr-o masina f frumoasa....

Unu care mai are idee stie din auzite, cred ca tu stii putin mai mult ;)

:lol:n-am gasit un emoticon cu plecaciuni.:lol: multumesc frumos pt. apreciere. abia astept sa dea caldura, sa ne mai gasim la un ceai.

SFW 23-02-10 23:30

:)) da, da sa vina odata ca m-am saturat de vremea asta.
Si sa reasfalteze si astia strazile.

Oricum, eu zic ca cel mai multumit o sa fie Alex de tot offtopic-ul de aici:)). Postez rar pe forum si cand postez fac offtopic la greu :))

kobra_bc 23-02-10 23:30

nu va mai enervati degeaba, nu toata lumea stie ce inseamna tuning in adevaratul sens al cuvantului.asa imi iau si eu o masina si niste pleoape, praguri and stuff, un filtru aer sport de ala de la taraba si gata pot sa zic ca am masina tunata si fulgerata dar asta nu inseamna ca este si adevarat acest lucru. nici nu ma mai mira ca cei care arunca astfel de cuvinte nici macar nu stiu in ce parte se strange un surub...vreme trece, vreme vine, cu timpul toti dispar in multime ;)

markizu 24-02-10 10:08

Quote:

Originally Posted by KisS_a4_b5 (Post 3117597)

prietene tot pusti ramai cu afirmatii de genul asta
nu te umfla in tine ca ai un audi cumparat de altii ...cred ca stii ce zic
nici mie nu imi plac multe din masinile tunate dar admir curajul si tenacitatea cu care a investit intr-o masina l ... fie ca e zoz sau sageata sau oricare ...

KisS_a4_b5 24-02-10 11:42

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3117630)

ok...scz...n'am stiut cine e.. :D....

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 3117678)
Nu am nimic cu el..E ok..Si-a spus dorinta comform topicului dar m-a deranjat chestia cu ``2 pleoape si un prag``..in fine...apar expertii peste nopate..
Uite-te ce se intampla cu un wrx nou :)
https://www.youtube.com/watch?v=MzB6C1MquLI

scz man..poate am fost si eu prea prost informat...infine ....dar vreau sa mai zic ceva.. cand zic Subaru Ma Refer La WRX'ul ala de prin 2004-2005

nu modelul asta nou care l'am vazut in clip!!! Poate Zoz L'ar face pe tipul cu Subaru!!! dar Zoz E Tunning..Subaru Nare Nik.. I'ar trebui ceva pe masura...ceva de genul..Uite Aici ...
https://www.youtube.com/watch?v=GrgKJtw72Zo

gata no sa ma mai leg de Zoz scz

f0cs 24-02-10 14:15

ok eu vad o singura rezolvare la toata problema asta, pe 19 martie la urmatoarea intalnire, tu, audi boss, trebuie sa vii la intalnire...
cristi, daca te decizi sa`l plimbi in golf, sa pui niste pungi de plastic pe scaun..nu de alta..dar mirosu ramane in stofa...

Racky 24-02-10 14:28

Quote:

Originally Posted by KisS_a4_b5 (Post 3118836)
scz man..poate am fost si eu prea prost informat...infine ....dar vreau sa mai zic ceva.. cand zic Subaru Ma Refer La WRX'ul ala de prin 2004-2005

nu modelul asta nou care l'am vazut in clip!!! Poate Zoz L'ar face pe tipul cu Subaru!!! dar Zoz E Tunning..Subaru Nare Nik.. I'ar trebui ceva pe masura...ceva de genul..Uite Aici ...
https://www.youtube.com/watch?v=GrgKJtw72Zo

gata no sa ma mai leg de Zoz scz

Si sa inteleg ca tu crezi ca Subaru ala e stock ? :lol:

Frate, nu prea postez pe aici, dar urasc noobii astia ca tine, care se dau atotstiutori. Nici nu stii exact cat timp si bani au investit unii de pe aici in masinile lor ( nici eu nu stiu tot, dar macar tac si nu ma bag aiurea-n seama), nu stii pe la ce evenimente au participat si ce premii au la activ, asa ca as tacea in locul tau. Nu incepe sa arunci cu noroi in unii cu " 2 pleoape si un eleron" cand tu nu stii mai nimic despre masina aia, pardon, stii, 10% ca i-ai vazut exteriorul. Cat despre marele tau record de viteza cu care te tot lauzi pe aici si provoci lumea, baga si un video, ca poate o sa ai o surpriza :lol:.

markizu 24-02-10 14:49

subarul ala vb lu ady numai stock nu e
sa iti zic si o chestie a schimbat cutia si diferentialul de vreo 2 ori pt ca au cedat oare de ce ????

KisS_a4_b5 24-02-10 17:06

Quote:

Originally Posted by f0cs (Post 3119218)
ok eu vad o singura rezolvare la toata problema asta, pe 19 martie la urmatoarea intalnire, tu, audi boss, trebuie sa vii la intalnire...
cristi, daca te decizi sa`l plimbi in golf, sa pui niste pungi de plastic pe scaun..nu de alta..dar mirosu ramane in stofa...

bai foX''Y ....deci vb frumos da? nu de alta dar daca vrei sa te injectam spune ok? nu stiu de ce te bagi tu in discutie cu noi... toate conversatiile astea de le vezi aici incepand de la prima(a mea) se dispute in 4.. nui loc de al'5'le ok? si fara... insulte...sa fim oameni ;)

KisS_a4_b5 24-02-10 17:11

GATA NU MAI STAU PE FORUM CA MI'ATI SARIT TOTI IN CAP... ;) gTA

f0cs 24-02-10 17:20

Quote:

Originally Posted by KisS_a4_b5 (Post 3119657)
bai foX''Y ....deci vb frumos da? nu de alta dar daca vrei sa te injectam spune ok? nu stiu de ce te bagi tu in discutie cu noi... toate conversatiile astea de le vezi aici incepand de la prima(a mea) se dispute in 4.. nui loc de al'5'le ok? si fara... insulte...sa fim oameni ;)

deci domnisorule kiss, atata timp cat tu intri pe forum, in comunitatea noastra si incepi sa ne iei la **** pe toti ca de ce asa si pe dincolo, si ca tu ii faci pe toti, este absolut normal sa`ti primesti palmele de riguare..ce m`ai vzt mai mic si ti`ai permis sa ma ameninti? esti invitatul meu, vineri, 19 martie ma gasesti in parcare la stadion sau la mall, ramane de vazut, vrei sa continuam cu amenintarile, vii si mi le spui in fata. te`am pupat.

cristi_407 24-02-10 17:47

Eu ti-am pus film cu 2 masini stock..respectiv wrx(modelul nou care e mai puternic si mai dezvoltat decat modelul care ai spus tu, si un Gti stock..Nu ma lua cu tuning..ca tu ai zis ca wrx il manaca pe zoz..Eu nu vorbesc din povesti am condus masinile astea..Am un gti stiu ce inseamna 290 cp..Tu sti?

aleks 24-02-10 18:04

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 3117730)
Oricum, eu zic ca cel mai multumit o sa fie Alex de tot offtopic-ul de aici:)). Postez rar pe forum si cand postez fac offtopic la greu :))

Bine ca mai postezi, află lumea ca eşti în viaţă :lol:
Mai mult nu e de spus deocamdată, s-a discutat pe subiect suficient, doar o mica observaţie pentru KisS_a4_b5: în orice comunitate intri, indiferent că e vorba de un forum, de un club auto, de grupa de la facultate sau orice altă gaşcă deja formată, intri ca în casa unui om: suni la uşă, saluti, te prezinţi, încerci să vezi dacă te adaptei acolo, şi abia pe urmă îi spui omului că e nasoală mobila lui şi că draperiile lui sunt expirate de 10 ani.
La fel e şi la noi, nu suntem o comunitate ideală, dar ne cunoaştem de ani de zile, şi fie suntem prieteni fie ne suportăm unii pe alţii la evenimente, dar avem însă istoric destul comun, avem show-uri, întâlniri, amintiri comune, nu poţi intra să dai cu noroi în cel mai simpatizat sau în cel mai antipatic din gaşcă şi să te aştepţi să fii primit cu flori.
Spor la postat, ia-o uşor, vino la întâlniri şi evenimente şi o să te integrezi, altfel nu are rost.

SFW 24-02-10 18:07

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3119833)
nu poţi intra să dai cu noroi în cel mai simpatizat sau în cel mai antipatic din gaşcă şi să te aştepţi să fii primit cu flori.

Presupun ca la Zozo te gandeai cand ai zis de cel mai simpatizat din gasca. :lol::lol:

Daca vede ce am scris, iar sare.... cateodata e suparacios tare domn' Presedinte. :???: :lol:

aleks 24-02-10 18:21

Evident, evident :)
Nu comentăm nimic, riscăm scandal şi nu vrem asta :)

KisS_a4_b5 24-02-10 18:27

Quote:

Originally Posted by f0cs (Post 3119698)
deci domnisorule kiss, atata timp cat tu intri pe forum, in comunitatea noastra si incepi sa ne iei la **** pe toti ca de ce asa si pe dincolo, si ca tu ii faci pe toti, este absolut normal sa`ti primesti palmele de riguare..ce m`ai vzt mai mic si ti`ai permis sa ma ameninti? esti invitatul meu, vineri, 19 martie ma gasesti in parcare la stadion sau la mall, ramane de vazut, vrei sa continuam cu amenintarile, vii si mi le spui in fata. te`am pupat.

gata frate nu ne amenintam ca numi place... dar daca vrei tu neaparat o facem ... dar eu chiar nu vreau sa ma cert cu lumea de forumul asta... nam intrat aici sa ma cert....stiu recunosc am facut o greseala..... pedepsitima ;)) deci nu vreau sa am dusmani pe forum sa incepem sa ne vorbim urat sau chestii de genul asta ca suntem oameni.. tigani nici atat....deci gata....nu mai vreau certuri... ca poate odata siodata o sa am nevoie de o parere sau de ceva..no sa ma ajute nimneni... sper sa mi se accepte scuzele.. toti cei care vam suparat ..mai mult sau mai putin.. deci astept un msg de bine...

KisS_a4_b5 24-02-10 18:28

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 3119763)
Eu ti-am pus film cu 2 masini stock..respectiv wrx(modelul nou care e mai puternic si mai dezvoltat decat modelul care ai spus tu, si un Gti stock..Nu ma lua cu tuning..ca tu ai zis ca wrx il manaca pe zoz..Eu nu vorbesc din povesti am condus masinile astea..Am un gti stiu ce inseamna 290 cp..Tu sti?

o sa ma uit la ele....

KisS_a4_b5 24-02-10 18:32

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3119833)
Bine ca mai postezi, află lumea ca eşti în viaţă :lol:
Mai mult nu e de spus deocamdată, s-a discutat pe subiect suficient, doar o mica observaţie pentru KisS_a4_b5: în orice comunitate intri, indiferent că e vorba de un forum, de un club auto, de grupa de la facultate sau orice altă gaşcă deja formată, intri ca în casa unui om: suni la uşă, saluti, te prezinţi, încerci să vezi dacă te adaptei acolo, şi abia pe urmă îi spui omului că e nasoală mobila lui şi că draperiile lui sunt expirate de 10 ani.
La fel e şi la noi, nu suntem o comunitate ideală, dar ne cunoaştem de ani de zile, şi fie suntem prieteni fie ne suportăm unii pe alţii la evenimente, dar avem însă istoric destul comun, avem show-uri, întâlniri, amintiri comune, nu poţi intra să dai cu noroi în cel mai simpatizat sau în cel mai antipatic din gaşcă şi să te aştepţi să fii primit cu flori.
Spor la postat, ia-o uşor, vino la întâlniri şi evenimente şi o să te integrezi, altfel nu are rost.

ai perfecta dreptate.... bv... o sa tin cont de ce ai zis tu... ...poate o sa vin pe la intalniri dar mai intai incerc sa imi repar greaseala sau greselile .!!! daca o sa pot...

gata ma fac baiat bun... promit :D

markizu 24-02-10 20:43

uite fac eu un prim pas ca toti am gresit cand am venit pe 4t si iti accept scuzele.. partial ok?
Si ca sa nu zici ca sunt baiat rau te invit la intrunirea de pe 19 martie bafta si vezi ce mai zici ....
Pt ca intradevar o sa ai nevoie de noi..

sageata 24-02-10 20:54

kissa4b5, eu ma multumesc cu o cafea si un kinley:lol::lol:

Cristy_mat 24-02-10 23:16

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3120551)
kissa4b5, eu ma multumesc cu o cafea si un kinley:lol::lol:

:lol::lol:lasa pasarila, un rand dau eu pt ''calauza'':lol:sapt trecuta nu am apucat ca m-au sunat de la paza ca a declansat alarma la magazin si am fugit:sad:deci pe 19 dau eu un rand (sa am drumu asigurat nu de alta):lol::lol::lol:

@kiss....tine cont de sfatul lui aleks, cum a spus si markizu, multi au intrat asa cu ''gura mare'' ca stiu si au si au facut....si dupa cateva posturi au realizat ca nu e de ei pe aici.....in ziua de azi sa intreti o masina presupune un sacrificiu, apoi sa mai si bagi bani in tuning, investitie moarta dar pasiunea e pasiune si nu e politicos sa spui ca ''ce are masina aia, un prag si o pleoapa'' si pt alea se fac sacrificii si de la alea pleaca tot.....

Bmw_Rulllzzz 24-02-10 23:26

bai cristi...tu crezi ca de la o cafea si un kinley te duce sagheata la bucuresti ? :lol:
vreau si eu in cazul asta :D
m-am bagat si eu sa fac putin off topic :lol:

sageata 24-02-10 23:56

marius, sterge-ti singur postul!:lol::lol:

Cristy_mat 25-02-10 10:05

nu la bucuresti:lol:pt bucuresti dau si o pizza si in kent lung...un kinley si o cafea pt intalirea de pe 19:oops:

Bmw_Rulllzzz 25-02-10 11:29

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3121260)
marius, sterge-ti singur postul!:lol::lol:

sileste-ma :lol:

All times are GMT +2. The time now is 06:57.

- Copyright 2026 4Tuning