Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Prima apariţie a modelului Panamera Gran Turismo (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/91028-prima-aparitie-modelului-panamera-gran-turismo.html)

slayersland 22-11-08 23:39

Re: Prima apariţie a modelului Panamera Gran Turismo

Mi-am facut cont special ca sa pot comenta la asa ceva...s-a mutat Chris Bangle la porsche? ce e chestia asta? un fel de model care seamana cate un pic cu toata gama porsche, numai ca intr-o forma distorsionata si urata. Iar apoi... 5 metri lungime (bine zicea cineva mai sus "carnat de masina").. are si forma asemanatoare cu ultimele concept-urile bugatii in 4 usi.. (silueta la spate) Tevile de esapament.. ca nuca in perete...Pacat, restul modelelor Porsche sunt destul de frumoase.. si au o destinatie clara. :arrow:La gunoi cu ea! Sa nu ziceti ca "daca tu ai avea.. si bla bla.. si nu conteaza cum arata" pentru ca nu iti pica din pom, daca o ai inseamna ca poti sa o iei si daca poti sa o iei nu o faci... pentru ca iei ALTA!

ady` 22-11-08 23:41

4 usi :shock: wtf....au innebunit...astia care faceau masini sport incep sa faca masini de familie, cine facea masini mici face masini mari...cine facea masini de oras incepe sa se dea pe suv-uri si cine facea suv-uri incepe sa le faca tot mai mici...suv-uri compacte :| aiurea treaba...In fata chiar daca la prima vedere ma duce cu gandu la Corvete arat bine...in spate...ok....dar din lateral parca imi da cineva o palma :| Nu zic ca nu m-as urca in ea si ca e urata da....wtf...e porsche......4 locuri poate...4 usi..? nu prea merge. Aiurea..:( Motorizarile ok..si cea hybrid pare ok, totusi in scurt timp nu prea o sa mai fie petrol asa ca trebuie sa ne reprofilam pe altceva....:(

strik3ru 23-11-08 00:36

Si eu sunt de acord cu parerea generala:urat

Peste vreo cativa ani o sa care nea gica varza la piata cu DUBA porche :sad: trist

shaid-kid 23-11-08 00:40

da este o "struto-camila".. dar voi puteti sa va da-ti cu pararea cat vreti...ca nu noua celor 99% de pe forum care nu o sa conducem in viata noastra masina asta...are cine sa o cumpere..nu cred ca va fi o ratare...asa sa zis si de cayenne ca e aia jeep porche..si pe toate strazile vezi cate unu...

DjRainManFast 23-11-08 00:59

Cand am vazut prima data forma speram sa nu iasa cu spatele ala pe piata! Dar am sperat degeaba..am vazut panamera martea trecuta in germania pe autostrada...am si o poza dar nu o am descarcata acum..o sa o postez mai tarziu! Era mascata masina...dar iti dadeai seama de spate...e urat...sunt fan porsche..dar asta e urat! Din fata mai merge...dar din lateral si spate...nu pot sa cred ca un designer de la porsche a putut desena asa ceva! Apropo..tipul cand a vazut ca pozez a parasit autostrada...de parca nu toata lumea o stiai cum arata :))

sr_cristi 23-11-08 01:55

doamne... astia de la posche sunt cretini la cap , dupa prostia aia de cayenne au scos panamera asta sau cum dracu se numeste ... daca ar vedea ferdinand porsche ar intra in pamamt de rusine... porsche in 4 usi ?!?!?!?! sau porsche suv? nu ii inteleg pe astia...astia nu mai au pic de personalitate , maine poimaine il vad pe nea jumara cum merge pe camp mandru de tractorul lui PORSCHE sau pe tanti jana ca spala rufele cu o masina de spalat porsche ...PACAT !:cry: aaa... si inca ceva motoare hibrid si diesel ??? de ce nu scot si pe GPL ?:lol:

993turbo 23-11-08 05:36

Quote:

Originally Posted by sr_cristi (Post 1881133)
doamne... astia de la posche sunt cretini la cap , dupa prostia aia de cayenne au scos panamera asta sau cum dracu se numeste ... daca ar vedea ferdinand porsche ar intra in pamamt de rusine... porsche in 4 usi ?!?!?!?! sau porsche suv? nu ii inteleg pe astia...astia nu mai au pic de personalitate , maine poimaine il vad pe nea jumara cum merge pe camp mandru de tractorul lui PORSCHE sau pe tanti jana ca spala rufele cu o masina de spalat porsche ...PACAT !:cry: aaa... si inca ceva motoare hibrid si diesel ??? de ce nu scot si pe GPL ?:lol:

Hehe, pt informatia ta, tractorul Porsche e vechi deja si multe sunt piese de colectie, ghici de cine a fost proiectat..Cayenne? Este cel mai bun SUV (cauta definitia SUV si o sa intelegi). De masini de spalat nu stiu dar bucatarie Porsche Design iarasi exista deja, la fel cum exista si SUV uri si centrale termice Lamborghini. Nu mi plac "elitistii" care nu stiu istorie, atat tot..Cred ca ai fii clientul perfect pt Ferrari, deocamdata ei nu fac decat vinuri parfumuri, accesorii auto si .. masini dar nu ti tine respiratia prea mult ca s ar putea sa ai o surpriza si de acolo..
Pt cei doritori sa afle, Porsche nu face numai 911, face de la cutite de bucatarie pana la motoare de aviatie, trecand prin ceasuri de lux si accesorii de moda/imbracaminte/incaltaminte si muuuulta consultanta tehnica/inginerie pt firme f mari diin lume (poate o sa fie multi surprinsi cand cumpara un Harley Davidson V-rod ca legenda americana e propulsata de un motor dezvoltat de Porsche :)) de exemplu). Mai cititi, mai cititi, ca se afla lucruri interesante uneori ;)
Numai bine.

molady11 23-11-08 08:06

Quote:

Originally Posted by C63 AMG (Post 1880641)
Ce carnat de masina :D

DA Florin Salam cu roti :))

ssabinn 23-11-08 09:15

porsche......BLEAHH

Drag_Event_Addict 23-11-08 09:22

frumoasa masina mie unu imi place :D

synu 23-11-08 10:05

imi place arata bine ,cu spatele nu prea imi impac puteau sa mai lucreze si ei un pic !!

Marius_mym89 23-11-08 10:08

nu prea imi place spatele dar....poate in realitate arata altfel :-P

ADDOstreet_racer 23-11-08 10:50

Sincer imi pare f rau s-o spun ptr k sunt fan porsche de cand ma stiu dar in sfarsit porsche a dato-n bara ....

B.D. 23-11-08 11:01

Quote:

Originally Posted by molady11 (Post 1881198)
DA Florin Salam cu roti :))

Chiar ca :))

Modelul asta e inca un compromis pe care il face Porsche. A devenit o marca de mult la indemana cocalarilor , baietilor care au vandut apartamentul lu masa`mare si al pitipoancelor intretinute . Parerea mea e ca nu mai are aerul de exclusivism pe care il avea acum ceva timp .

adrian2008 23-11-08 11:01

ciudat:shock:...dar na,fiecare cu gusturile sale!

LoOn 23-11-08 11:05

Pacat de aceasta marca...cand a aparut Cayenne am zis treaca mearga, au nevoie de bani asta e, o sa vanda niste suv-uri si o sa revina la normal. Dar vad ca intr-adevar se prostitueaza pe piata auto mondiala... Oare ce urmeaza? ceva break pentru familiile cu 2 3 copii cu care sa mearga la supermarket? sau o sa incerce sa dea lovitura in clasa mica cu un mini 911 cu motor de 1l ? Singura marca care a ramas in continuare cu capu' sus vad ca e Ferrari

Gabone22 23-11-08 11:08

Quote:

Originally Posted by C63 AMG (Post 1880641)
Ce carnat de masina :D

Cea mai potrivita descriere:rolleyes2

xxdadixx 23-11-08 12:19

Porsche + VW = Manele

22VIN 23-11-08 12:27

xxdadixx mi-ai luat vorba din gura.

yeeeeee de-abia astept sa-i aud pe guta si pe salam cum urla din una de-asta:D la fel cum tot tiganu si-a luat cayenne acum tot tiganu se va emancipa pe limuzina (sau poate nu, pentru ca nu e suv si nu poate sa blocheze o strada asa usor cu ea)
asta la noi in tara, pentru ca probabil ca in alte tari masina va avea o aparitie frumoasa pe strada.

florin_cro 23-11-08 13:22

dupa parerea mea au dat-o in bara cu lateralul.......

Ottaviano_m 23-11-08 13:27

vad tare mult scepticism aici pe forrum in special pe thread-ul nostru. Poate Panamera nu o sa fie cel mai bun Porsche, poate nu va avea nici succesul lui Cayenne, dar cred ca e cam repede sa-l transam dupa niste poze... interesant sa vad ca sunt aici cativa ce critica care aduc afronturi personale user-ilor de pe forum cu cuvinte gen "cocalari" si etc etc, cu limbajul asta de manelisti nu cred ca ajungeti departe, dragilor. Eu as lua exemplu de la 993 Turbo care a fost on topic si a adus si un plus thread-ului (multumim, apropo). Iara cine crede ca la Porsche sunt "cretini" inseamna ca nu au de ce sa ramanna dezamagiti de o berlina de lux, ca nu pot fi fanii unor cretini... Si nici ferdinand nu se rasuceste in mormant, ca a inceput cu un beetle. 3,6-le de 300 Cp este de pe passat R36, banuiesc. Oricum, asteptam sa vedem si concurenta, mai ales Aston Martin Rapide, poate poate va face si Ferrari ceva peste cativa ani, ca un Cayenne-killer deja este prevazut pt anul viitor. Viitorul suna destul de interesant, bine sau rau, ne putem doar da cu parerea... si observa rezultatele din vanzari, poate cei mai norocosi dintre noi o sa si contribuie cu o cifra acolo :D

AleXuTzY^ 23-11-08 13:35

Quote:

Originally Posted by Ottaviano_m (Post 1881629)
vad tare mult scepticism aici pe forrum in special pe thread-ul nostru. Poate Panamera nu o sa fie cel mai bun Porsche, poate nu va avea nici succesul lui Cayenne, dar cred ca e cam repede sa-l transam dupa niste poze... interesant sa vad ca sunt aici cativa ce critica care aduc afronturi personale user-ilor de pe forum cu cuvinte gen "cocalari" si etc etc, cu limbajul asta de manelisti nu cred ca ajungeti departe, dragilor. Eu as lua exemplu de la 993 Turbo care a fost on topic si a adus si un plus thread-ului (multumim, apropo). Iara cine crede ca la Porsche sunt "cretini" inseamna ca nu au de ce sa ramanna dezamagiti de o berlina de lux, ca nu pot fi fanii unor cretini... Si nici ferdinand nu se rasuceste in mormant, ca a inceput cu un beetle. 3,6-le de 300 Cp este de pe passat R36, banuiesc. Oricum, asteptam sa vedem si concurenta, mai ales Aston Martin Rapide, poate poate va face si Ferrari ceva peste cativa ani, ca un Cayenne-killer deja este prevazut pt anul viitor. Viitorul suna destul de interesant, bine sau rau, ne putem doar da cu parerea... si observa rezultatele din vanzari, poate cei mai norocosi dintre noi o sa si contribuie cu o cifra acolo :D

Sunt perfect de acord cu tine

boy_wonder 23-11-08 14:54

2 Attachment(s)
inca doua fotografii:

vladinho 23-11-08 15:48

yeah ! al 3-lea model porsche ... =))

VBogdan 23-11-08 17:07

nu impresioneaza cu nimic...poate doar fata caci in rest e o dezamagire ,liniile luate separat chiar arata ca s a incercat imbinarea multor elemente,dar toate puse la un loc mie nu mi plac.....fata de modelele anterioare e o surpriza neplacuta.....dupa pararea mea nu caracterizeaza porsche....multi zic k e o prostie k s a bagat diesel si hibrid....poate ca da poate ca nu....dar avand in vedere ca toti producatorii de masini au inceput sa treaca pe asa ceva era o chestiune de timp pana cand si porsche va adopta acest "profil".....

SV25MBN 23-11-08 17:50

Toti comenteaza de rau masina asta dar si-ar vinde cateva organe interne sa isi permita una :) Nu se inscrie in trendul pe care il avea Porsche, dar e ceva nou, si de ce nu, binevenit? Arata a Porsche, va avea performante de Porsche, nu cred ca va fi o masina care sa dezamageasca.

ranek 23-11-08 18:50

eu zic ca e ceva destul de stilat pentru oameni pasionati de masini de familie .As prefera asta in locul unui RS6 .

sKyNeT 23-11-08 19:33

asta e ceva de genu: go fast in vacation :))

Cozmescu-Alin 23-11-08 19:59

Eu Zic ca e chiar dragut daca ai ceva CASH si unu-doi copii e minunata masina te duci cu ea si dupa copii la scoala si la intalinre de afaceri si la munte cu familia si vara la mare.O Masina pentru familistii sportivi8)

jipianu 23-11-08 21:03

hai k am gasit si o aseamanare... chiar daca acesta e mult mai mare...

privit de sus seamana putin... cu noul seria 1

imaginatia.... pfff

22VIN 23-11-08 21:23

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1882112)
Toti comenteaza de rau masina asta dar si-ar vinde cateva organe interne sa isi permita una :) Nu se inscrie in trendul pe care il avea Porsche, dar e ceva nou, si de ce nu, binevenit? Arata a Porsche, va avea performante de Porsche, nu cred ca va fi o masina care sa dezamageasca.

si eu mi-as da un rinichi:lol:
nu comentez masina, comentez tara asta si faptul ca ori de cat eori apare un sedan sau un suv mai putin sau mai mult interesante, dar fabricate de un producator renumit sau foarte scumpe, toti coloratii addicted to guta trebuie sa aiba una, si asta iti taie tot cheful de a avea sau de a iti placea masina respectiva

adrian78bmw 23-11-08 21:38

se apropie si cei de la porsche de cei de la renault cu masinile lor de cacao avantime vel satis seamana spatele si cu opel signum ..

Chucky bmw 23-11-08 22:48

din fatza e frum da spatele bleahh,..........4 usi :| rusine

B.D. 23-11-08 22:50

Quote:

Dak te referi printre aletele si la ce am spus eu , pt. doar eu am folosit termnul de "cocalar ", citeste mai atent si o sa vezi k nu am insultat nici un user .
Si cine vrea sa critice e liber sa critice , nu cred k tb sa-ti dai tu cu parerea pana unde se poate merge cu critica

sr_cristi 24-11-08 00:00

Quote:

Originally Posted by 993turbo (Post 1881171)
Hehe, pt informatia ta, tractorul Porsche e vechi deja si multe sunt piese de colectie, ghici de cine a fost proiectat..Cayenne? Este cel mai bun SUV (cauta definitia SUV si o sa intelegi). De masini de spalat nu stiu dar bucatarie Porsche Design iarasi exista deja, la fel cum exista si SUV uri si centrale termice Lamborghini. Nu mi plac "elitistii" care nu stiu istorie, atat tot..Cred ca ai fii clientul perfect pt Ferrari, deocamdata ei nu fac decat vinuri parfumuri, accesorii auto si .. masini dar nu ti tine respiratia prea mult ca s ar putea sa ai o surpriza si de acolo..
Pt cei doritori sa afle, Porsche nu face numai 911, face de la cutite de bucatarie pana la motoare de aviatie, trecand prin ceasuri de lux si accesorii de moda/imbracaminte/incaltaminte si muuuulta consultanta tehnica/inginerie pt firme f mari diin lume (poate o sa fie multi surprinsi cand cumpara un Harley Davidson V-rod ca legenda americana e propulsata de un motor dezvoltat de Porsche :)) de exemplu). Mai cititi, mai cititi, ca se afla lucruri interesante uneori ;)
Numai bine.

ma nene ideea era ca masina asta e cam naspa iar de cayenne ce pot sa zic imi placea mai mult daca avea stema de toyota , stiu ca este cel mai bun suv la ora actuala si mai stiu ca porsche a facut si tractoare , si lamborghini a facut tractoare dar apoi au inceput sa fabrice masini sport iar din fericire pana acum nu au scos vreun suv sau vreo berlina aaa...ba da au scos si ei un concept esteque se numeste, pacat... si nu cred ca cei de la porsche fac cutite asa cum zici tu ...zic sa te mai interesezi putin si sa nu te mai dai asa destept si citit ca poate nu stii numai tu istorie ca pana la urma asta e parerea mea si de asta a fost creata pagina asta pt a-si da fiecare cu parerea despre masina asta...apropo poate ai vazut tu cutite porsche dar sa-mi spui si mie in ce piata ! eu vad ca esti fan porsche dar din pacate asta e adevarul panamera asta nu e reusit cel putin spatele e:rolleyes2... respect pt performantele cayenne-ului si nu zic ca e naspa , arata bine masina e bine proportionata , e un succes pt porsche si pt vanzarile lor dar e aiurea sa vezi un suv porsche NUMAI BINE !

sr_cristi 24-11-08 00:24

Quote:

pentru cultura ta generala prina masina facuta de ferdinand porsche in anul 1890 la varsta de 23 de ani a fost o masina electrica iar beetle l-a proiectat tocmai prin 1940 , 50 de ani mai tarziu ,si a fost proiectat pentru oamenii de rand de aici si denumirea de volkswagen care in traducere inseamna " masina poporului " NUMAI BINE

DjRainManFast 24-11-08 01:01

Cristi tata...eu zic ca tu sa te mai interesezi....993turbo chiar stie ce vb! Porsche face de toate..chiar si cutite! Sa numai zic de sepci,tricouri,geci,adidasi,brelocuri,pixuri,bicic lete, barci cu motor and so on! Cauta si tu Porsche design si poate te lamuresti! Lamborghini au avut si eu SUV..sau ma rog...masina de teren! decat sa te aprinzi asa repede...mai bine ai dai un search pe google! Numai bine!

993turbo 24-11-08 02:18

Quote:

Originally Posted by sr_cristi (Post 1882876)
ma nene ideea era ca masina asta e cam naspa iar de cayenne ce pot sa zic imi placea mai mult daca avea stema de toyota , stiu ca este cel mai bun suv la ora actuala si mai stiu ca porsche a facut si tractoare , si lamborghini a facut tractoare dar apoi au inceput sa fabrice masini sport iar din fericire pana acum nu au scos vreun suv sau vreo berlina aaa...ba da au scos si ei un concept esteque se numeste, pacat... si nu cred ca cei de la porsche fac cutite asa cum zici tu ...zic sa te mai interesezi putin si sa nu te mai dai asa destept si citit ca poate nu stii numai tu istorie ca pana la urma asta e parerea mea si de asta a fost creata pagina asta pt a-si da fiecare cu parerea despre masina asta...apropo poate ai vazut tu cutite porsche dar sa-mi spui si mie in ce piata ! eu vad ca esti fan porsche dar din pacate asta e adevarul panamera asta nu e reusit cel putin spatele e:rolleyes2... respect pt performantele cayenne-ului si nu zic ca e naspa , arata bine masina e bine proportionata , e un succes pt porsche si pt vanzarile lor dar e aiurea sa vezi un suv porsche NUMAI BINE !

scuze de off topic, http://www.porsche-design.com/live/C...=42035&flash=0 si nu, nu le gasesti in piata :)

Radoo_84 24-11-08 08:39

nu prea imi place sptele si forma ei laterala, fata merge. Astept sa vad una in realitate poate imi schimb parerea. Cat despre un porsche cu 4 usi...si un diesel pe porsche nu prea merg pe ideile astea....da nah....SUV-ul de la ei e reusit si sa spus ca nu o sa aibe succes, sa vedem ce reusesc si cu panamera

vitezoman 24-11-08 09:16

sau lenesit astia de la porsche spatele e de cayman s si fata daca nu ma insel seamana ca un chevy corvett c6

All times are GMT +2. The time now is 08:01.

- Copyright 2026 4Tuning