![]() |
Re: machetele mele - NECROPHORUS
ce super e f430 coupe.....toata lumea il gaseste numa eu care caut ca disperatu' una de asta....felicitari pentru machete.....foarte frumoase...la cat mai multe....da mi PM daca e de vanzare...
|
Din pacate sa zic pentru tine nu e de vanzare dar sper sa iti faci si tu rost de unul chiar mai bine realizat de ce nu. Merci pentru felicitari si cum am mai zis numaru lor creste saptamanal dar o sa caut modele mai bine realizate.:arrow:
|
ferrari-ul e foarte frumos
ca si alpine-ul |
Multumesc! Urmeaza altele americane acum
|
12 Attachment(s)
24 )Maisto AC Cobra 427 1969 (Ford Shelby) ( 1 / 24 )
25 )Maisto Ford Fairlane Thunderbolt 427 1964 ( 1 / 24 ) urmeaza si pozele numai sa mearga netu sau server-ul |
12 Attachment(s)
26 ) Bburago Mercedes - Benz 300 SL Gullwing Coupe 1954 ( 1 / 24 )
27 ) Bburago Bugatti Atlantic 1936 ( 1 / 24 ) |
frumoase exemplare
bugatti il am si eu dar pe albastru cred ca-i sta mai bine pe albastru si datorita numelui atlantic |
Da ai mare drepate plus ca este culoarea marcii bugatti. Am unu albastru dar s-a vandut trebe sa ajunga la propietar sa zic asa.
|
12 Attachment(s)
28 ) Bburago Peugeot 405 T16 turbo 2.0L 16v - 1989 Paris - Dakar ( 1 / 24 )
29 ) Bburago Renault Megane Schlesser n 250 elf 1999 Paris - Dakar ( 1 / 24 ) |
wow renault-ul chiar e deosebit
nu l-am mai vazut nicaieri decat prin reviste.... daca il vedeam la magazin il cumparam super tare bv pentru amblele |
Renaultul e tare si avea o cutie mai speciala decat cele bburago 1/24 de la vremea lui (acum vreo 4 ani) insa e rar in momentul de fata si are usile fragile.
Si eu il am! P.S. Bv NECROPHORUS pt toate aceste bburago italy si pt restul colectiei ;) |
Multumesc baieti! Apreciez mult pe cei ce apreciaza.:arrow:
|
12 Attachment(s)
30 ) Motormax Ford GT 2006 ( 1 / 24 )
31 ) Maisto Ford Mustang GT 1967 ( 1 / 24 ) Doi frati din generatii diferite. Din pacate cei de la motormax nu s-au chinuit sa ii faca o deschizatoare la capota gt-ului, iar capota mustang-ului e cam rebela sa zic asa nu vrea sa stea deschisa. |
Muscle age ;)
Bravo! |
wow !!!!!!!!!!!!
fordul gt e bestial,fantastic super tare tre sa mi-l iau si eu neaparat bv |
Superbe machetele. Bafta in continuare si la mai multe.
|
super tare bravo !
la mai multe :) bafta |
Quote:
Oricum mersi pentru aprecieri tuturor. |
Foarte frumoase colectie.
|
Bv pt modele mai vreau!!!!
|
O sa tot vina in continuare modele. Deocamdata azi ca in oricare alta zi voi pune numai 2 (limita).:-P:arrow:
|
12 Attachment(s)
32 )Maisto Shelby Series 1 - 1999 ( 1 / 24 )
33 )Maisto KIT Chevrolet Corvette C5 Z06 2002 ( 1 / 24 ) M-am gandit daca tot au fost modelele vechi de shelby si corvette, de ce sa nu vina si unele ceva mai noi nu? |
foarte frumos shelby
e destul de rar insa nu e bburago?? maisto face asa ceva?? |
Quote:
http://www.maisto.com/products_detai...xt=&id=40&pg=7 |
12 Attachment(s)
34 ) Maisto Chevrolet Camaro Z-28 1999 ( 1 / 24 )
35 ) Maisto Chrysler Me Four-Twelve Concept 2004 ( 1 / 24 ) |
Maisto Chevrolet Camaro Z-28 1999
wow asta e rar... chrysler0ul il am si eu... bravo |
Nu e rara eu am vazut-o de multe ori :???:
Mie nu prea imi place ca e cam slab detaliata. |
eu am acel camaro....si nu e deloc rar....e la mine in botosani....daca vrei unul iti fac rost eu...ca si asa am unu in colectie...
|
Parerile sunt impartite. Eu zic acuma ca e vorba de localitate, unde a dat domnu sa fie mai multe si unde a dat sa fie numai unul. In Craiova l-am vazut o singura data si l-am si luat. De cum e realizat ce pot sa spun ....foarte americaneste sa zic asa foarte GRI (a se intelege fara gust necolorat nefinisat facut la modu hai sa il facem si pe asta).
|
12 Attachment(s)
36 ) Maisto Chvrolet El Camino 1965 ( 1 / 24 )
37 ) Maisto KIT Chevrolet Chevelle ss 396 1966 ( 1 / 24 ) Alte doua clasice americane.:arrow: |
marfa chevy el camino
super tare il ai din romania?? mi-l iau si eu daca-l vad |
Da, e luat din Romania, dupa cum spune si mai sus e facut de Maisto, din pacate nu se deschid decat usile la el dar ma rog nu conteaza asa mult zic eu, e facut destul de bine si ca si camaro ul din '99, acest el camino tot asa l-am vazut o singura data si l-am luat, de atunci nu l-am mai vazut.8)
|
Quote:
asta e maisto daca nu ma insel cel de la maisto are dunga ...cel de la bburago cum e al meu nu... N U ? |
12 Attachment(s)
38 ) Maisto Buick Riviera Gran Sport 1965 ( 1 / 24 )
39 ) Maisto KIT Chevrolet Nova SS 1970 ( 1 / 24 ) - daca va mai aduceti aminte aceasta masina era si in Fast And Furios 3 - Tokyo Drift (la inceput). A primit mici modificari un portbagaj care acum se deschide, niste evacuari laterale, ceva piese la motor in plus, niste boxe sub luneta, un woofer mare in portbagaj + statie si un butoi cu nos - din pacate nu am avut experienta si a iesit ca si cum ar fi facuta cu picioarele. Restu de poze cu ea o sa pun in loc de alta masina maine, daca nu se supara nici un admin sau moderator.:arrow: |
12 Attachment(s)
39 ) Continuare la Maisto KIT Chevrolet Nova SS 1970 ( 1 / 24 ) - sper sa se vada modificarile : un portbagaj care acum se deschide boxele de sub luneta woofer ul din portbagaj si butoiul cu nos.:idea:
40 ) Maisto KIT Dodge Challenger 1970 ( 1 / 24 ) - O masina foarte draga mie - daca nu o sa se supere nimeni o sa mai rup din spatiul acordat altei masini pentru a mai pune inca 6 poze cu ea dar asta deabea maine. |
Quote:
frumoasa colectie....felicitari... |
Quote:
|
12 Attachment(s)
40 ) Continuare Maisto KIT Dodge Challenger 1970 ( 1 / 24 )
41 ) Maisto Jaguar XJ220 1992 ( 1 / 24 ) Amandoua masinile sunt foarte speciale pentru mine.:arrow: |
foarte misto dodge-ul
tot asa |
Merci merci! O sa imi vina curand si dodgeul nou challenger modelu din 2007
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning