![]() |
Re: Megane II Bicorp
Quote:
ms mult |
shyck- ai PM cu magazinul
|
2 Attachment(s)
In seara asta pe o straduta, s-a gasit un taran prost de valcea, care se vedea pilot de curse, sa se opreasca direct in mine, eu oprindu-ma sa-l evit s-a infipt direct in aripa mea stanga fata...
Edit: Si pozele, iar rotile asa sta ele, nu am virat intre timp. In loc sa stea paralele || sta \| |
Quote:
Multumesc ! |
2 Attachment(s)
Azi am fost in targ, am luat, si mi-am pus si eu folie pe geamurile spate, asa la misto:) sa vad cum da, si daca imi place imi pun omologata, si montata profesional.
Asta a fost montata profesional, cu cardul ING =)) in fata portii, pt luneta nu a mai ajuns, dar e mai bine asa:D Ca in reclama, Folie- 10 lei, Amenda pt folie 360 lei, bucuria de a avea folie nespusa=)) |
da bine asa ..:)
|
Felicitari pentur tot ce aveti pe masini
|
4 Attachment(s)
:):):):)
|
ooo... :D multi inainte :)) foarte frumoasa masina..sa o stapanesti sanatos!
|
4 Attachment(s)
Pac-pac, mi-au venit si farurile, mai imi trebuie instalatia de xenon sa o modific si o schimb si eu la fata:D, cine stie, poate pica si vreo bara de RS
Pana atunci ma uit la ele in garaj cum ar sta pe masina:) |
Quote:
Spor la modificari!!!!!!!!!! |
Sunt 2 bari de RS pe reno.ro. Una este de 2.1 si una de 2.2. Nu stiu daca au clemele intregi.
|
Am cautat si pe reno.ro, le stiu cea 2.1 e a lui soleiron si nu ma aranjeaza, si cea 2.2 e a lui J.D. si nu o da separat
|
In reteaua Renault cat e o bara de RS ?
|
bv vad ca te descurci mai iti trebuiesc echerele de sub faruri sunt niste suporti de plastic care tin bara altfel iti va ramane loc intre bara si far!bv
|
Ca sa ii pun fata asta noua mai imi trebuie doar instalatia de xenon, care din lipsa de cascaval mai asteapta putin, plasticul de care zici il iau de la farurile care sunt pe masina
Quote:
Undeva in jur de 22 de mil(cred) |
Quote:
|
Cum se scot lucasurile ?
|
lukasurile se scot din partea dinspre usa adica baza triunghiului daca-l privesti din spate il scoti foarte usor cu o surubelnita subtire,sa nu tragi de partea acutita adica varful triunghiului ca-i rupi piciorusul si nu mai are in ce se sprijini.daca mai doresti vreo ionformatie te pot ajuta cu placere pt ca lucrez numai cu renault-uri (sunt electrician).bafta!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Fresh pics :D
|
Te-ai descurcat si de bara pana la urma. :D
|
1 Attachment(s)
O poza pe timp de zi, mai trebuie bibilit putin la faruri sa vina bine la lufturi, stropitori pentru faruri, niste "nari" de RS, si sa elimin suportul de numar care nu mai imi place deloc
|
ARATA f bine din fata, felicitarile mele (ah de prindeam eu anuntul) :D
si te rog tine cont si scapa de stopurile LEXUS si lasa-le pe cele originale si n-ar fi o idee rea jante 17 pe viitor, dar stopurile chiar trebuie sa scapi de ele. |
Mai am destule de bagat in ea, o suspensie, jante mai mari(17 cred), bara in spate, o toba, eleron...
Stopurile imi plac mai mult decat cele de fabrica(au striatiile alea pe ele, nu sunt clare, si au un aspect mai mat), poate daca imi gasesc stopuri de facelift imi pun dinalea. Momentan le las asa pe masina |
Quote:
|
Faci cum crezi, dar daca supui la vot comunitatea, concluzia va fi cu siguranta STOPURILE ORIGINALE; astea care le ai pe langa faptul ca sunt KITCHOASE, mai sunt si in contrast urat,dau cu nuca in perete,arata a japoneza etc. Macar fa-le negre
|
Vecine, ce faci ma? Ti-ai pus bericioaica? Arata mai bine!
|
Quote:
Angel Eyes pe Bmw si Lexus style pe Lexus. Mai repede le faci pe alea stock, smoked. |
3 Attachment(s)
A mai venit si o cotiera in contrast cu interiorul
Quote:
|
Crem? :| asa ramane?
|
Cam mare contrastul :shock:!
|
Cotiera, deocamdata, ramane asa in contrast cu restul, pana imi gasesc interior din piele, si atunci se decide si culoarea cotierei
|
Vezi ca era pe forumul reno un set de scaune RS piele neagra superbe..daca nu ma grabeam, le luam eu . :(
|
Le stiu, dar cred ca s-au dat
|
1 Attachment(s)
M-am descurcat si cu bara spate de RS:D
O mica vopsitorie, si dupa facem si o evacuare frumoasa:) Ce n-as da sa pot scoate stickerele cu F1 intregi... |
Salut !
Vezi ca sunt de vanzare pe forum grile de RS - 2 mil. ! |
ai vopsit bara spate RS? 1-2 poze sa vedem si noi cum da ;)
|
Acoparele cu scotch de hartie cu maxima atentie..si vopseste peste;) alta metoda :-??
|
eu chiar as renunta la stikere..mergi pe un aspect clean :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning