Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   4TuningTIME IASI - 27 septembrie 2008 - parcarea Providenta (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/90813-4tuningtime-iasi-27-septembrie-2008-parcarea-providenta.html)

cassadao 17-09-08 16:24

Re: 4TuningTIME IASI - 27 septembrie 2008 - parcarea Providenta

Quote:

Originally Posted by semecristian (Post 1759282)
... Ideea era sa arati oamenilor ce suprafata e pt indemanare, sa n uaibe surprize... ;) Faceti si voi o poza din strada la comlexul expozitional , si una la zona unde se va face indemanarea

bravo asta e ideea sa nu gasim porumb si drum de............sau o platforma de beton cu iarba ..............scuze nu vreau sa par nesimtit dar nu vrem sa venim degeaba sa gasim teren arabil.......

corraptor_evo 17-09-08 16:30

E o parcare de 3500 mp, plana si curata. Nu ai ce sa-i reprosezi chiar daca te uiti cu lupa.

Da, va fi si dBDrag Contest.
Iar pentru cronometrarea la proba de indemanare vom folosi echipament profesional.

VaLeX 17-09-08 16:42

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1759223)
Liniute ? se dau ? :)

....................... ?

Ali_ump 17-09-08 16:50

Deci s inteleg ca pentru fiecare masina participanta la concursurile de tuning trebuie intocmita o fisa cu modificarile?...Trebuie si o poza ...si cui le trimit?

TuningBoy 17-09-08 16:51

Presupun ca i le dai lui ZyZ, sau cuiva care se ocupa de organizare...

HotWheels 17-09-08 17:17

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1759430)
....................... ?

Nu se dau Valex. Nu stiu de unde a reiesit asta, ca si in ziare a aparut. Doar proba de indemnare.

ZyZ 17-09-08 17:19

Fisele pot fi predate mie sau oricarui membru Old School Motorsport, si nu, nu se vor tine liniute. Va fi o proba de indemanare contratimp, apoi un show de burn-uri si cerculete.

T u p 3 u 17-09-08 19:21

pakt k nu stam la iasi.

Klez 17-09-08 19:29

Sal`tare lume. Imi cer scuze ca acesta este primul mesaj trimis si nu unul de prezentare... dar asta e mai urgent :)

As vrea mai multe detalii in ceea ce priveste sectiunea de Off-Road. Am inteles ca e doar aspect/tehnic, dar pret pe intrare este? Suntem cativa care am vrea sa ne adunam cu tractorasele pe acolo si cine stie, poate mai pe seara ne vom intinde pe cont propriu la o namoleala pe vrun deal sau pe fundul unui iaz.

Masinile trebuiesc sa fie curate, polisate si lustruite? Sau nu are rost sa ne mai obosim :D
Are rost sa trimitem listele cu modificari sau se vad de la sine? Eventual oferim si o consiliere in domeniu :P.
Asteptam un raspuns ca sa stim cum sa procedam.
Cu respect,
Vladimir (SV)

mazdaCUF 17-09-08 21:00

Quote:

Originally Posted by Klez (Post 1759812)
Sal`tare lume. Imi cer scuze ca acesta este primul mesaj trimis si nu unul de prezentare... dar asta e mai urgent :)

As vrea mai multe detalii in ceea ce priveste sectiunea de Off-Road. Am inteles ca e doar aspect/tehnic, dar pret pe intrare este? Suntem cativa care am vrea sa ne adunam cu tractorasele pe acolo si cine stie, poate mai pe seara ne vom intinde pe cont propriu la o namoleala pe vrun deal sau pe fundul unui iaz.

Masinile trebuiesc sa fie curate, polisate si lustruite? Sau nu are rost sa ne mai obosim :D
Are rost sa trimitem listele cu modificari sau se vad de la sine? Eventual oferim si o consiliere in domeniu :P.
Asteptam un raspuns ca sa stim cum sa procedam.
Cu respect,
Vladimir (SV)

nu trebuiesc neaparat spalate sau polishate, daca vreti veniti direct din padure cu ele:P doar sunt de off-road , nu?:d

ZyZ 17-09-08 22:33

Ia te rog legatura cu oricare dintre noi, cei din OSMS, trimite-ne niste poze cu masinile pe care vreti sa le bagati la event, si spune-mi cate locuri vreti.

mihay 17-09-08 22:46

Salutare baeti salutare de departe tare desi sunt umpic oftopic sper ca nu se supara nici un operator:rolleyes2. Oricum ce vroiam sa va spun e multa multa multa bafta cu organizatul acum pe ultima suta de metri!!! Imi pare rau ca nu sunt si eu printre voi sa va ajut si nici nu am sa am cum sa ajung la event dar la anu........Oricum sper sa iasa peste asteptarile voastre in bine normal si aveti grija de voi si ce sa mai zic alceva mie dor de voi mocolate etc :???:

cu respect Crystynod :peace::peace:

Klez 17-09-08 22:51

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 1760269)
Ia te rog legatura cu oricare dintre noi, cei din OSMS, trimite-ne niste poze cu masinile pe care vreti sa le bagati la event, si spune-mi cate locuri vreti.

No offence... dar weekendu` asta este MMOF... (Maramures Off-Road...) Asta inseamna ca 90% din cei ce se intorc de acolo, vor avea masinile in service weekendul viitor. Poze? Depinde ce poze vrei sa trimit. Masinile sunt de teren, majoritatea sunt fabricate intre '80 - '90, nu e nici una stock, ne-taiata, ne-zgariata, ne-lovita. Inca nu pot sa fac o lista cu cine vin fiindca nu stiu cati vor mai avea masinile functionale. Sunt sigur ca vor veni multi pe care nu-i cunosc. Cel mai bine ar fi sa ne adunam toti Sambata dimineata la locul de intalnire si sa vedem ce si cum facem.

B39738 18-09-08 09:22

intrebare:as vrea sa ma inscriu la indemanare cu un peugeot 206, care din pacate nu este inca inmatriculat (nu am apucat sa fac lucrul asta).ma pot inscrie in concurs? vin cu masina pe platforma,oricum...

ZyZ 18-09-08 09:57

In privinta masinilor de off-road, problema se pune de locuri rezervate pentru expunere. Daca poti sa-mi dai macar aproximativ un numar al masinilor, ar fi super. Daca nu, va astept dimineata pe 27 cu masinile si o rezolvam pe loc. Preferabil ar fi sa aduceti masinile asa cum au iesit din probe, si vom incerca sa le expunem intr-un spatiu specific, "natural". Va fi postata in curand o fisa de preinscriere, ca sa ne organizam mai bine. In alta ordine de idei, rog pe cei care vor sa expuna masinile sau sa participe la DBdrag sa-mi trimita poze ale masinilor si o descriere a modificarilor pe [email protected].

B39738 18-09-08 09:58

radu, vin cu 206-le sau nu?

corraptor_evo 18-09-08 10:16

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 1760786)
intrebare:as vrea sa ma inscriu la indemanare cu un peugeot 206, care din pacate nu este inca inmatriculat (nu am apucat sa fac lucrul asta).ma pot inscrie in concurs? vin cu masina pe platforma,oricum...

Poti sa vii, nu-i problema. Sa fie doar in stare tehnica corespunzatoare (ceea ce nu cred ca se pune problema la tine)!

B39738 18-09-08 10:33

masina e din 2005 si e ca noua.cunosc un baiat la peugeot care mi-a pus-o la punct.:D...

ZyZ 18-09-08 10:39

Dragos, ai pm.

catalin_chow 18-09-08 11:58

o sa fie si standuri cu accesorii auto?

ZyZ 18-09-08 12:25

Sunt si firme cu specific tuning care vor expune acolo. Vor fi si standuri cu snacksuri/bauturi. Tot ce trebuie pentru un eveniment reusit.

AudioClass 18-09-08 12:45

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 1760835)
In privinta masinilor de off-road, problema se pune de locuri rezervate pentru expunere. Daca poti sa-mi dai macar aproximativ un numar al masinilor, ar fi super. Daca nu, va astept dimineata pe 27 cu masinile si o rezolvam pe loc. Preferabil ar fi sa aduceti masinile asa cum au iesit din probe, si vom incerca sa le expunem intr-un spatiu specific, "natural". Va fi postata in curand o fisa de preinscriere, ca sa ne organizam mai bine. In alta ordine de idei, rog pe cei care vor sa expuna masinile sau sa participe la DBdrag sa-mi trimita poze ale masinilor si o descriere a modificarilor pe [email protected].

Pai....noi am fi interesati in DB-Drag, dar am vrea sa stim ce categorii de concurs sunt ca sa stim cum ne organizam-echipam masinile.
Cat despre poze cu masinile, nush daca prea conteaza la un cocnurs de DB-Drag....dar daca se insista asupra acestui lucru, nui problema.
Si nu in ultimul rand.....Este cineva cu masuratorile pe acolo?
Ms.

ZyZ 18-09-08 12:51

Departajarea concurentilor se face dupa date inregistrate cu instrumente profesionale, venite de la Bucuresti. Pozele nu-si au rostul decat pentru masinile care vor sa se inscrie la expo. Greseala mea e ca n-am precizat asta. Scuze. Vor fi competitii de best car, mest moto, best off-road, best exotic, DBdrag, indemanare si burn-out/cerculete. Preinscrierile se fac pe adresa de mail a oricarui membru Old School Motorsport, iar inscrierile efective se fac in ziua eventului.

AudioClass 18-09-08 12:54

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 1761166)
Departajarea concurentilor se face dupa date inregistrate cu instrumente profesionale, venite de la Bucuresti. Pozele nu-si au rostul decat pentru masinile care vor sa se inscrie la expo. Greseala mea e ca n-am precizat asta. Scuze. Vor fi competitii de best car, mest moto, best off-road, best exotic, DBdrag, indemanare si burn-out/cerculete. Preinscrierile se fac pe adresa de mail a oricarui membru Old School Motorsport, iar inscrierile efective se fac in ziua eventului. Taxa de participare la indemanare pentru cei din afara Iasului este 0.

Inteleg...doar ca ma interesa daca concursul de DB se face pe categorii, sau merg toti in aceeasi categorie?

HotWheels 18-09-08 14:10

1 Attachment(s)
Atasez cererea de inscriere la proba de indemanare. Va rog sa o trimiteti completata pe [email protected] cu subiect [Proba de indemnare]!

vladoi 18-09-08 17:28

pakat mai am putin de lucru la pisica mea vreau sa pregatesc un monstru de motor de razboi .

Ali_ump 18-09-08 17:54

Vladoi ai "private mesage"

". Copii ne vedem acolo!

catalin_chow 18-09-08 20:02

sper sa gasesc si stickere cu 4TUNING :)

TuningBoy 18-09-08 20:11

Stikere cu 4Tuning din cate am inteles nu vor fi, dar nu stiu sigur. :)

MadCow 18-09-08 23:58

Radu, ce masini pot intra la expozitie? adica vreti sa dea cu spoilere de pamant ca sa fie acolo sau pot veni si daca au bagate zeci de spoilere ca valoare in motor?
ma gandeam poate ne adunam toate OPC-urile din Iasi (corsa, astra, vectra)

ZyZ 19-09-08 00:11

Ar fi foarte frumos. Vor fi si masini cu steroizi. Rugamintea mea ar fi sa-mi spui sigur daca puteti veni, ca sa va rezerv locuri in parcare grupati.

acid 19-09-08 00:44

si la fel de frumos ar fi ca cei care nu au nimic modificat la exterior sa isi pregateasca de acasa o lista cu modififcarile aduse la motor si puterea estimata pe care sa o puneti undeva la vedere in timpul expozitiei, ca sa vada totusi lumea ca nu e o masina stock, asta in cazul in care nu e secretul prea mare.. sau e si concurenta pe aproape.

Zein 19-09-08 12:33

Despre cazare.. se aude ceva ???

ZyZ 19-09-08 15:00

Sunt camere rezervate la Hotel Basarabia, trei stele. Afisez pretul in cel mai scurt timp.

JUPAN_EMY 19-09-08 15:12

daca treaba este buna vin si eu cu bertonele alb+negru pentru expo

nr. 150 19-09-08 18:00

Quote:

Originally Posted by Klez (Post 1763357)
Nr.150 stai mama linishtit ca murdarim bine masina in Suceava si mergem pana la Iasi sa o spalam :twisted: Am auzit ca au o spalatorie specific Off-Road...

Poate că ai dreptate, plus că am auzit că īn ultimul timp nu numai căruţaşii se īmbată ci şi caii, iar apoi gonesc cu peste 100 la oră şi-ţi dai seama că la viteza aia cānd trece prin bălţi te īmproaşcă cu noroi cu o forţă de aproape să te răstoarne, nu alta.:lol:

TuningBoy 19-09-08 18:12

Quote:

Originally Posted by nr. 150 (Post 1764115)
Poate că ai dreptate, plus că am auzit că īn ultimul timp nu numai căruţaşii se īmbată ci şi caii, iar apoi gonesc cu peste 100 la oră şi-ţi dai seama că la viteza aia cānd trece prin bălţi te īmproaşcă cu noroi cu o forţă de aproape să te răstoarne, nu alta.:lol:

:lol::lol::lol:

fokerix 24-09-08 14:56

sper sa ajung:(

KAZZY 24-09-08 20:51

Intrebare intrebatoare:posturile dintre datele 19-24sept s-au evaporat?

ZyZ 24-09-08 21:13

Cum spuneam...avem decibelmetru, deci nu se schimba cu nimic datele problemei. S-au anuntat niste baieti pusi pe luat premii de la Piatra Neamt. Alex_Low, trimite-mi te rog fisele alea. Ar fi pacat sa vina baietii tai si sa n-aiba loc, pentru ca n-am avut noi timp sa ne punem de-acord cu masinile.

All times are GMT +2. The time now is 00:57.

- Copyright 2026 4Tuning