![]() |
Re: Land Rover Freelander 2 (Arden) - DD Inside
hai sa ramanem la 15?, peste nu cred ca are rost sa discutam deocamdata:-)
|
Frumos ar fi sa ne vedem la primul concurs, adica sa te vedem si pe tine! Competitia in cazurile astea capata un rol secundar, importanta e atmosfera si felul in care ne simtim. Adica bine. In rest, niste cifre, cupe si poate ceva premii. Ar fi pacat sa se lase oricine de meserie, cand inca e atata nevoie de altii care sa se apuce. :-)
|
17 e de ieri...dimensiunea jantelor poate.
Cu destul curent si toate trase la linie, o sa fie bine... |
......... e masluit aparatu dom`ne! sincere congrats` !!!
|
Rellaxx ... Offf , gluma a fost !
Am tinut si eu de placa la construirea incintei daca tii minte ca daca nu tineam eu nu avea scorul acesta ... :lol: ... mai pe scurt stiam scorul mi-a spus portul de la incinta :lol: ... @ReLLaXX,Mamut etc ... Felicitari baieti pentru munca depusa nu incetati sa ne incantati vederea cu scoruri frumose... @Seal ... ai grija de ele ca sunt scule frumoase si bune...Si ai grija cu hotii ...Ce HU ai la ora actuala??? @YBR ... Tu sa taci te astept la liniute !!! PS.Scorul meu nu se pune este TOP SICRIT :lol: sti ReLLaXX ca daca l-as pune apoi trebuie sa dau autografe..:rolleyes2 |
acum am HU ul masinii si cu filtru dietz...deci iti dai seama cand o sai sparg masina lu ybr sai iau iwaul o sa fie altceva:D momentan mai am de achitat datorii si pe urma o sa ma gandesc intai la baterii si porma la HU...realizezi ca o sa mai sara si de la HU un pic:D
|
Quote:
Felicitari pentru scor :) |
Da...HU-ul este foarte important...am vazut asta pe pielea mea ... ajuta foarte mult amplificatorul...am vazut ca exista si aadptoare high low amplificate dar mai scumpe 100-200 ron care sunt foarte ok...
|
toala lumea ybr in sus ybr in jos, masina lui Ybr ...ce draq aveti ma cu gunoiu meu ?
nici macar nu da tare :) :) :) mai tare :) :)cel mai tare :) :) |
Adica masina lu YBR nu este gut - besser ?????
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Hapdeit.
Dupa 2 zile de utilizare plafonul a cedat si s-a detasat de pe traversele de sustinere. Asa ca antifonarea si rigidizarea programata pe saptamana viitoare a avut loc deja. Pana duminica sistemul e tacut, moment in care aflam cat de tare am schimbat punctele de reper cu noul plafon. Va urma un set foarte complet de probe (inclusiv trasarea unei curbe de crestere a impedantei in functie de frecventa, calcul eficienta amplificator si putere reala pe difuzor, etc). Mai in gluma, mai in serios, mai e mult de lucru. :-) |
2 Attachment(s)
Update..
Cu 1503.6 W (89.5V si 16.8A, masurati in mod RMS) am atins 149.4 @ 46 Hz. Am tras si o proba de bass race (medie pe 30 sec) dar piesa nu e ce trebuie si startul a fost cam prost. Mai e de lucru. :-) |
am nevoie de CURREEEENNTT
|
fa contract cu electrica..e criza si cica-l dau mai ieftin...vezi si tu de o oferta pe vreo 20 de galeti, cica e mai avantajos asa...daca vrei eu pot sa te ajut cu un borcan d-ala mare de muraturi de la gratar...
|
Masuratoarea a fost cu senzorul in port, deci nu va speriati...:burn::lol:
|
hahahah asa e mamut am uitat sa spunem la lume ca senzoru e in port:)))))))))))))))))))))))))))
|
Quote:
|
Quote:
Ati facut tot graficul de impedanta sau doar pentru brrr-ul ala ati masurat ? E dual 2 subul ? |
dap are 2 bobine de 2ohmi.
problema curentului se rezolva soon. |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asa arata un printscreen adevarat, atat am dat eu cu dragsteru:-)
|
:lol: Da, adevarat, da' la mine erau poze, nu print screen. Am avut ceva mai mult de lucru din cauza unghiurilor. :-) Promit sa fiu mai atent data viitoare, daca o sa mai existe vreuna. Ca vad ca nu apreciaza lumea pozele modificate. :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Ia zi, mi-a reusit si mie? :-)
|
1 Attachment(s)
mda, relativ bine, mai ai un pic de lucru la finisaje:lol::lol:
inca un scor incredibil ce l-am dat azi:lol: |
noi modificari la masina pe partea de componente si statie....relaxxu dak vrea sa ne onoreze:D
|
1 Attachment(s)
hai ca is curios:D pana una alta o noua opera de arta care sa va inspire:-)
|
Quote:
hai baieti cu noutati...poze...k plange ochiu'....spor la munci.. |
raidaru, fa topic separat si prezinta masina ca deja incepi sa ai ce sa arati. :-)
Seal, pe seara facem si update, momentan nu am descarcat pozele. ZDR Mircea... Lucram mult, facem si poze, clar ca nu mai avem timp sa le si postam. :-) Azi facem un efort. |
3 Attachment(s)
Doua poze de principiu cu noii locatari din usile Land Rover-ului.
Si o poza...teaser. :-) Probabil ca va urma si un topic. Depinde de timp. |
ce model sunt dd`urile componente?
|
Digital Designs DDC-T28 + DDMB cam asa par
|
Setului ii spune DDC 6.5. Pe componente se numesc asa cum a spus Alex.
|
frumoooooosssss
|
Quote:
Lucru bun, am la cine sa le ascult intai :D Cu ce le amplifici? Eu m am gandit la DDA1, e de ajuns? |
Aici vom folosi un DD C4. Ar merge si mai mult, dar momentan e ok.
|
ceva poze noi relax???:D
in sfarsit am si eu curent:D |
1 Attachment(s)
Partea de alimentare e finala.... Momentan. :-)
4 x 0 AWG pe +, distributie cu cupru in spate 1 x PowerCell 3000 in fata 2 x PowerCell 4000 in spate Probabil ca o sa mai imbunatatim partea de conectica in spate, dar ramane de vazut. Vestea buna.... Acum e loc de amplificare mai serioasa. Aseara am realizat 3 masuratori consecutive cu volum la maxim, toate in 40 de secunde, fara alimentare suplimentara. Scor identic de 3 ori. Deci da, acum ai si tu curent. :-) |
13 Attachment(s)
Poze de sambata :)
Dupa ce faceti noile masuratori , poate posteaza cineva noua valoare :rolleyes2 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning