Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault Megane Classic (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/90717-renault-megane-classic.html)

Reme 08-10-08 02:16

Re: Renault Megane Classic

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 1793843)
O sa se vada pe interior o dunga la mijloc acolo unde le vei suprapune, cei care se ocupa cu asa ceva am inteles ca incalzesc folia

punand dintr-o bucata trebuie sa fie folie de calitate superioara cu calitate targ. Cei de la Llumar odata ca o pun cu feonul, a doua chestiune ei au alte raclete si alte unelte nu cacarezele alea din plastic care se stramba foarte usor si au ceva ce nu zgarie folia asa tare si repede. La facultate am coleg un baiat care pune folie Llumar si foloseste unelte si solutie speciala+ folia Llumar care are o alta maleabilitate. Oricum eu zic ca per total pe o scara de la 1-10 o nota ar fi 7:D ca sa fiu asa, mici bule, geamul nu e nou, oricum luneta am vorbit cu el(colegul acela) si mi-a zis ca as putea sa mai tai sa mai scot o bula de pe spate + ma ajuta el sa o pun. Ocazie cu care ii multumesc mult! dc vezi mesajul asta ai o shawoarma si un cico de la mine :).

Saptamana asta pleaca un amic de-al meu in germania si imi aduce jante, cauciucuri si arcuri.

Abia astept sa o pun la pamant:D

Reme 10-10-08 01:29

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 1793843)
O sa se vada pe interior o dunga la mijloc acolo unde le vei suprapune, cei care se ocupa cu asa ceva am inteles ca incalzesc folia

am pus folia si pe luneta, p afara nu se vede nici o dunga la suprapunere, eu zic ca e bine:)

Relu_GTT 11-10-08 00:00

Pe afara nu are cum sa se vada ci doar pe interior

ciuciady 12-10-08 23:39

mf masina..o vad mereu p la rond , k a mea..dar mai ii trebuie niste jante...
multi km fara incidente
sal

Reme 14-10-08 20:06

Quote:

Originally Posted by ciuciady (Post 1805588)
mf masina..o vad mereu p la rond , k a mea..dar mai ii trebuie niste jante...
multi km fara incidente
sal

salutari si tie! da stiu! acolo stau! si acolo ies afara! u ce masina ai? sau mai bine zis cu care vi la rond? jantele k jantele ca ma enerveaza la culme :((

junior07c 15-10-08 13:52

nu ai avut probleme la bobina de incarcare de pe alternator?k eu am shi s-ar putea sa imi fi stricat shi bateria din cauza asta.mai tarziu aflu shi cat ma costa, probabil o sa trebuiasca sa iau alt alternator..:(

Reme 22-10-08 01:12

Quote:

Originally Posted by junior07c (Post 1810056)
nu ai avut probleme la bobina de incarcare de pe alternator?k eu am shi s-ar putea sa imi fi stricat shi bateria din cauza asta.mai tarziu aflu shi cat ma costa, probabil o sa trebuiasca sa iau alt alternator..:(

ba da am avut e un releu de incarcare...vezi ca cica e si de la praf ca intra praf si poate de la apa:)
mie asa mi-au zis..curat-o un pic ca e sus acolo langa carcasa filtrului de aer si vezi dc nu schimb-o. nu ti-a belit alternatorul si bateria tre sa o schimbi:)

junior07c 22-10-08 12:57

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 1819482)
ba da am avut e un releu de incarcare...vezi ca cica e si de la praf ca intra praf si poate de la apa:)
mie asa mi-au zis..curat-o un pic ca e sus acolo langa carcasa filtrului de aer si vezi dc nu schimb-o. nu ti-a belit alternatorul si bateria tre sa o schimbi:)

releu e defect da nu il gasesc nicaieri. mi-a comandat unu shi nu se potriveste, am sunat la reprez la cluj shi la baia mare shi deocamdata nimik plus k s-a mai stricat la cutia de viteze intermediar planetara dreapta :((
scz dak ii offtopic..

Reme 22-10-08 15:25

Quote:

Originally Posted by junior07c (Post 1820049)
releu e defect da nu il gasesc nicaieri. mi-a comandat unu shi nu se potriveste, am sunat la reprez la cluj shi la baia mare shi deocamdata nimik plus k s-a mai stricat la cutia de viteze intermediar planetara dreapta :((
scz dak ii offtopic..

ai putea gasii releu si la service-uri de baterii.eu de acolo l-am luat:)

Reme 22-10-08 23:11

salutari tuturor! tocmai mi-am cumparat una bucata set jante BORBET T buza 7J fata si 9J spate! momentan jantele sunt verzi, dar le voi face culoarea originala. Jantele sunt pe 16" si astept sa imi gasesc anvelope.

Reme 25-10-08 21:31

am montat jantele se vad criminal:) erau verzi! azi le-am facut gri momentan pana vine ninsoarea si dup-aia le trec la renovare:) maine sper sa spal masina si sa ii trag niste poze!

EDC_cip 29-10-08 18:49

poze ceva
?

Reme 30-10-08 01:02

4 Attachment(s)
poze cu masina cu jante...scuzati calitatea infecta a pozelor

junior07c 30-10-08 06:58

arata f bine.imi place :)

bluey 30-10-08 08:08

Masina plange dupa o suspensie clar :D

EDC_cip 30-10-08 19:03

o da misto tare .. si io ma gandesc la ceva mai mare da inca nu am gasit sa le combin pe ce am :( ;)

Reme 31-10-08 02:02

modificarea configuratie initiale.
Configuratia finala:

Jante: BORBET Model T
Dimensiune: 16"

Anvelope fata: Bridgestone Turanza
Dimensiune: 205/45/ZR16

Anvelope spate: Dunlop SP SPORT
Dimensiune: 205/50/R16

in total m-a costat:

Jantele verzi fara gume: 200EUR
Vopsea de jante + diluant + smirghel: 37RON
Anvelope fata: 300RON (150RON/buc.)
Anvelope spate: 150RON

per total m-a dus toata distractia aprox. 360EUR

Reme 31-10-08 02:04

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1834343)
Masina plange dupa o suspensie clar :D

mai man plange ea si propietarul la fel, dar de unde ia? ca nu gaseste! tocmai de aceea voi fi prezent vineri la 4SS meeting to buy something. sper ca in cel mult 2 sapt sa fie jos!

Reme 31-10-08 02:06

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 1835456)
o da misto tare .. si io ma gandesc la ceva mai mare da inca nu am gasit sa le combin pe ce am :( ;)

ce anume tip de jante ai? incearca pe forumurile altor marci! s-ar putea sa gasesti ce cauti :)

Reme 04-11-08 23:05

11 Attachment(s)
V Poze noi V

Reme 07-11-08 13:01

alaltaieri am facut un pocinog! am ars subwooferul! l-am prajit bine!

RENAULTts 08-11-08 09:04

3 Attachment(s)
Salut! Cand iti vad masina prin Poli imi aduc aminte de un alt Megane pe care il vedeam tot pe pe la facultate. Daca o mai lasi pe spate iti ating anvelopele de aripi?
Attachment 694163

Attachment 694164

Attachment 694165

Reme 08-11-08 15:41

Quote:

Originally Posted by RENAULTts (Post 1850576)
Salut! Cand iti vad masina prin Poli imi aduc aminte de un alt Megane pe care il vedeam tot pe pe la facultate. Daca o mai lasi pe spate iti ating anvelopele de aripi?
Attachment 694163

Attachment 694164

Attachment 694165

salut! nu imi ating! a fost al tau megane-ul asta din poze, ca il stiu ;)

RENAULTts 09-11-08 09:25

Nu a fost al meu dar imi placea cum arata, il parca mai mereu in spate la BN-uri langa alt Megane, galben RUS.

Reme 09-11-08 22:46

Quote:

Originally Posted by RENAULTts (Post 1852407)
Nu a fost al meu dar imi placea cum arata, il parca mai mereu in spate la BN-uri langa alt Megane, galben RUS.

le stiu pe amandoua :) cea galbena o vad zilnic la mine in cartier, a cumparat-o o cunostinta!

Cosmin Moise 11-11-08 08:12

Unde gasiti fratilor jante asa ieftine si mishto? Eu sunt din Ploiesti si aici e seceta mare!

Reme 11-11-08 23:59

Quote:

Originally Posted by Cosmin Moise (Post 1856550)
Unde gasiti fratilor jante asa ieftine si mishto? Eu sunt din Ploiesti si aici e seceta mare!

incearca pe forumurile altor constructori, de exemplu eu am gasit pe forumul vw. iti urez bafta in gasirea unor jante frumoase!

Cosmin Moise 12-11-08 08:32

Sunt (foarte) incepator in tuning si nici nu prea stiu ce sa caut! E deajuns ca jantele sa aiba 4 gauri? Dar daca vreau sa pastrez cauciucurile actuale, adica 185/60 r15 ce fel de jante sa caut! Ca de pe site-urile cu jante n-am inteles nimic!

Reme 12-11-08 23:25

Quote:

Originally Posted by Cosmin Moise (Post 1858641)
Sunt (foarte) incepator in tuning si nici nu prea stiu ce sa caut! E deajuns ca jantele sa aiba 4 gauri? Dar daca vreau sa pastrez cauciucurile actuale, adica 185/60 r15 ce fel de jante sa caut! Ca de pe site-urile cu jante n-am inteles nimic!

dc pe masina ai 4 gauri la roti, cu 4 gauri tre sa iei, normal ca poti tine anvelopele astea, dar iti trebuie jante pe 15".

Reme 17-11-08 19:26

baieti stiti si voi vre-un atelier de dezmembrari reno...caut capota!

Reme 27-11-08 23:05

au inceput problemele! ghinioanele se tine scai de mine! nici nu am apucat bine 1-2 zile sa ascult din nou muzica(care am facut rost de un subwoofer) ca din nou s-a intamplat ceva! cutia de viteze! ansamblul cutie + diferential s-a stricat, mai pe scurt am spart diferentialul! cred ca 1-2 dinti din pinionul de atac al diferentialului s-a sau s-au spart si am spart o bucata din carcasa cutiei de viteze, loc pe unde imi pierde masiv ulei de transmisie! care stiti vre-un atelier de dezmembrari sau pe cineva care da o cutie de viteze...rog postati! salutari!

Reme 12-12-08 12:31

am reparat masina! schimbat cutie de viteze cu una de la dezmembrari- 500EUR, schimbat pivoti st+dr - 100RON, capatul de bara stg - 35RON, bieleta antiruliu + ulei cutie addinol 100RON. si intre timp am vopsit si etrierii, culoarea rosu, ar nu oricare rosu ci metalizat, eu zic ca arata f misto revin cu poze :D

Reme 20-02-09 20:11

noi modificari...am facut jantele intr-un final...culoarea caroseriei cu buza nichelata..revin cu poze noi! :D

kapa_krs88 20-02-09 21:06

in sfarsit aduci si tu vesti noi....hai cu pozele

Reme 21-02-09 18:07

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by kapa_krs88 (Post 2086082)
in sfarsit aduci si tu vesti noi....hai cu pozele

sus cu ele, pozele :D

demin2609 21-02-09 19:06

Re: Renault Megane Classic hatchback

salut

vad ca ai facut masina binisor pana acum, pacat ca are fundu ala mare, desi e foarte util cateodata :) mai bagi cate o elodia ceva p acolo,

anu' asta fac si eu meganu, sper sa iasa bine, cat ai bagat pana acum in ea? de bani mi-e frica, deoarece sunt la a 2-a fac si tre sa o platesc si pe aia... :(

bluey 21-02-09 20:52

Quote:

Originally Posted by demin2609 (Post 2088131)
vad ca ai facut masina binisor pana acum, pacat ca are fundu ala mare, desi e foarte util cateodata :) mai bagi cate o elodia ceva p acolo,

Seamana cu stapanul... :D
Deci acolo e ascunsa Elodia:rolleyes2 ??

Reme 22-02-09 01:17

Quote:

Originally Posted by demin2609 (Post 2088131)
salut

anu' asta fac si eu meganu, sper sa iasa bine, cat ai bagat pana acum in ea? de bani mi-e frica, deoarece sunt la a 2-a fac si tre sa o platesc si pe aia... :(

salut!

bani multi nu am bagat! am incercat sa ii fac cateceva sa arate bine si cu fonduri putine.

Muzica - 19mil
Rotile - 400EUR
Folie - 30RON (pusa de mine)

atat momentan! in viitor sper sa vina si alte modificari...de genu suspenii si evacuare...bad boy nu ii mai fac ca o voi da in vara (sper) si nu stiu cine o va cumpara.

Bafta!

Reme 22-02-09 01:22

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 2088403)
Seamana cu stapanul... :D
Deci acolo e ascunsa Elodia:rolleyes2 ??

bai cand ti-am mai zis ca esti gay nu m-ai crezut! acu constat ca am avut dreptate, ca te uiti la fundu meu! te tin eu minte bluey si iti fac pana inante sa te mai dai cu vre-unu... :lol:

Khalis 25-02-09 10:05

si daca o vinzi... ce cumperi? alt Reno sper, ca altfel ne suparam... :-D

All times are GMT +2. The time now is 16:41.

- Copyright 2026 4Tuning