![]() |
Re: Renault Megane Classic
Quote:
Saptamana asta pleaca un amic de-al meu in germania si imi aduce jante, cauciucuri si arcuri. Abia astept sa o pun la pamant:D |
Quote:
|
Pe afara nu are cum sa se vada ci doar pe interior
|
mf masina..o vad mereu p la rond , k a mea..dar mai ii trebuie niste jante...
multi km fara incidente sal |
Quote:
|
nu ai avut probleme la bobina de incarcare de pe alternator?k eu am shi s-ar putea sa imi fi stricat shi bateria din cauza asta.mai tarziu aflu shi cat ma costa, probabil o sa trebuiasca sa iau alt alternator..:(
|
Quote:
mie asa mi-au zis..curat-o un pic ca e sus acolo langa carcasa filtrului de aer si vezi dc nu schimb-o. nu ti-a belit alternatorul si bateria tre sa o schimbi:) |
Quote:
scz dak ii offtopic.. |
Quote:
|
salutari tuturor! tocmai mi-am cumparat una bucata set jante BORBET T buza 7J fata si 9J spate! momentan jantele sunt verzi, dar le voi face culoarea originala. Jantele sunt pe 16" si astept sa imi gasesc anvelope.
|
am montat jantele se vad criminal:) erau verzi! azi le-am facut gri momentan pana vine ninsoarea si dup-aia le trec la renovare:) maine sper sa spal masina si sa ii trag niste poze!
|
poze ceva
? |
4 Attachment(s)
poze cu masina cu jante...scuzati calitatea infecta a pozelor
|
arata f bine.imi place :)
|
Masina plange dupa o suspensie clar :D
|
o da misto tare .. si io ma gandesc la ceva mai mare da inca nu am gasit sa le combin pe ce am :( ;)
|
modificarea configuratie initiale.
Configuratia finala: Jante: BORBET Model T Dimensiune: 16" Anvelope fata: Bridgestone Turanza Dimensiune: 205/45/ZR16 Anvelope spate: Dunlop SP SPORT Dimensiune: 205/50/R16 in total m-a costat: Jantele verzi fara gume: 200EUR Vopsea de jante + diluant + smirghel: 37RON Anvelope fata: 300RON (150RON/buc.) Anvelope spate: 150RON per total m-a dus toata distractia aprox. 360EUR |
Quote:
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
V Poze noi V
|
alaltaieri am facut un pocinog! am ars subwooferul! l-am prajit bine!
|
3 Attachment(s)
Salut! Cand iti vad masina prin Poli imi aduc aminte de un alt Megane pe care il vedeam tot pe pe la facultate. Daca o mai lasi pe spate iti ating anvelopele de aripi?
Attachment 694163 Attachment 694164 Attachment 694165 |
Quote:
|
Nu a fost al meu dar imi placea cum arata, il parca mai mereu in spate la BN-uri langa alt Megane, galben RUS.
|
Quote:
|
Unde gasiti fratilor jante asa ieftine si mishto? Eu sunt din Ploiesti si aici e seceta mare!
|
Quote:
|
Sunt (foarte) incepator in tuning si nici nu prea stiu ce sa caut! E deajuns ca jantele sa aiba 4 gauri? Dar daca vreau sa pastrez cauciucurile actuale, adica 185/60 r15 ce fel de jante sa caut! Ca de pe site-urile cu jante n-am inteles nimic!
|
Quote:
|
baieti stiti si voi vre-un atelier de dezmembrari reno...caut capota!
|
au inceput problemele! ghinioanele se tine scai de mine! nici nu am apucat bine 1-2 zile sa ascult din nou muzica(care am facut rost de un subwoofer) ca din nou s-a intamplat ceva! cutia de viteze! ansamblul cutie + diferential s-a stricat, mai pe scurt am spart diferentialul! cred ca 1-2 dinti din pinionul de atac al diferentialului s-a sau s-au spart si am spart o bucata din carcasa cutiei de viteze, loc pe unde imi pierde masiv ulei de transmisie! care stiti vre-un atelier de dezmembrari sau pe cineva care da o cutie de viteze...rog postati! salutari!
|
am reparat masina! schimbat cutie de viteze cu una de la dezmembrari- 500EUR, schimbat pivoti st+dr - 100RON, capatul de bara stg - 35RON, bieleta antiruliu + ulei cutie addinol 100RON. si intre timp am vopsit si etrierii, culoarea rosu, ar nu oricare rosu ci metalizat, eu zic ca arata f misto revin cu poze :D
|
noi modificari...am facut jantele intr-un final...culoarea caroseriei cu buza nichelata..revin cu poze noi! :D
|
in sfarsit aduci si tu vesti noi....hai cu pozele
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Re: Renault Megane Classic hatchback
salut
vad ca ai facut masina binisor pana acum, pacat ca are fundu ala mare, desi e foarte util cateodata :) mai bagi cate o elodia ceva p acolo, anu' asta fac si eu meganu, sper sa iasa bine, cat ai bagat pana acum in ea? de bani mi-e frica, deoarece sunt la a 2-a fac si tre sa o platesc si pe aia... :( |
Quote:
Deci acolo e ascunsa Elodia:rolleyes2 ?? |
Quote:
salut! bani multi nu am bagat! am incercat sa ii fac cateceva sa arate bine si cu fonduri putine. Muzica - 19mil Rotile - 400EUR Folie - 30RON (pusa de mine) atat momentan! in viitor sper sa vina si alte modificari...de genu suspenii si evacuare...bad boy nu ii mai fac ca o voi da in vara (sper) si nu stiu cine o va cumpara. Bafta! |
Quote:
bai cand ti-am mai zis ca esti gay nu m-ai crezut! acu constat ca am avut dreptate, ca te uiti la fundu meu! te tin eu minte bluey si iti fac pana inante sa te mai dai cu vre-unu... :lol: |
si daca o vinzi... ce cumperi? alt Reno sper, ca altfel ne suparam... :-D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:41. |
- Copyright 2026 4Tuning