![]() |
Re: Machete in lucru - strada
2 Attachment(s)
NEW:
Am modificat bara fata la ford,gaura pe care o vedeti in stanga este pentru firul ce va face legatura cu intercoolerul.sper ca intr-un final fordul sa arate ca cel din Pro street.bara este terminata in proportie de 65 % mai am de dat cate-va gauri pentru aerisiri.pun si 2 poze facute cu webcam-ul,va rog scuzati claritatea proasta. |
9 Attachment(s)
PROIECTE NOI:BMW 745i 1/24 de la welly si trabi 1/32
La bmw am facut si usile spate sa se deschida.si am portbagajul sa se deschida intr-un alt sens.mai am de lipit fetele usilor spate. Trabi va fi unul retro i-am facut portbagajul mai am de lasat suspensia,de shimbat vopseaua si de creat un bagaj pe care sa il pun pe portbagaj. |
cu ce te-a suparat septarul?...lasa-l in pace!!!
|
Quote:
|
la eleron...!!!!!!!
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Passat B6 1/24 Gartex.Va trebui sa ii reconstruiesc farurile si stopurile.Tuning-ul nu va fi unul extrem.va fi portocaliu,sa se ''asorteze'' cu jantele (multumesc mult eddy pentru jante si cauciucuri).
|
Te pricepi la tuning!!!
Bafta in continuare! |
Foarte frumos,masina are cumva suspensie sau cum ai lasat-o mai jos?!
|
Quote:
da masina avea suspensie pe toate rotile la vechiul sistem de prindere.acum este lasata ca aceste roti au sistem de prindere maisto si va trebui sa il modific.:o |
8 Attachment(s)
New:arrow:
Passatul a primit: -roti de golf 5 ce vor fi revopsite, -scaune golf 5 -putina "mazgaleala" neagra in fata :D -suspensie noua Toyota Scion Xb : - suspensie noua pe fata -Grila vopsita (multumesc eddy si MDB pentru sugestie.) VW van : -bord rosu si VW golf 5 a primit un bord rosu/gri si un scaun scoica. Ps:si o mica poze cu micul meu pilot de teste in timp ce cauta acceleratia.:lol: |
Quote:
sa-ti fie de bine arata marfa cu rotile astea ;) |
Quote:
passat sedan o sa fie german look.si pe cel variant o sa incerc ceva RAT.o sa pun poze dupa ce vin de la mare.numai bine tuturor. |
9 Attachment(s)
Passat B5 a mai primit:
-extinctor -garda putin mai joasa -esapament nou -oglinzi de culoare neagra Passat B6 a primit: -o grila noua deoarece cea veche s-a rupt -roti passat B5 -garda putin mai joasa |
Quote:
arata bine 6-le! sunt curios ce va iesii... |
Vad ca se munceste la greu in garajul VW, hai cu finalul man:!::!::!:
|
Quote:
|
@FED_expres O sa iasa ceva fumos ,sau cel putin asa cred :lol:
@2010 Se munceste,se munceste ca pe urma incepe scoala si nu o sa mai fie asa mult timp pentru machete.O sa se munceasca cu portia. @eddycdk Multumesc de sfat ,nici nu il observasem,o sa il astup. |
6 Attachment(s)
:arrow:Diorama auto 1/24-1/27 intitulata Garajul Muncitorului
in garaj am pus pana acum : -un catel -bord 1/24 -2x scaune -1x scaun birou -cauciucuri +jante -cheie roti -grila VW -stopuri(in dulap) -finala tuning(in dulap) -faruri+oginda interior (in dulap) -minirampa -Banc de lucru -dulap Bancul de lucru si dulapul le-am facut din remorca unui tir 1/87 :o Diorama este gata in proportie de 25%. |
Foarte frumoasa.Pana acum a iesit foarte bine.
|
4 Attachment(s)
Quote:
Dupa o buna perioada de timp am revenit.Am terminat sedanul b5,m-am apucat de golf 5 de variant b5 si de un hummer 1/18. Momentan ma axez pe passatul variant caruia trebuie sa ii acopar 7 gauri pe plafon 2 gauri in bara fata si numarul si emblema spate si mai trebuie sa concep un sistem de prindere pentru rotile din poza,roti ce au sistem de prindere Gartex cu surub. Dar am o nelamurire:sa las macheta asa sau sa o fac clean sa ii acopar bandourile? |
acesta este singurul model de jante care iti plac?as fi sugerat sa pui niste jante mai adanci, cu buza sau oricare altul, astea sunt destul de mici, iar cauciucul are talon cam mare.daca vrei sa-l faci clean clean atunci cred ca i-ar sta bine fara bandouri.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
De 2 zile am inceput un nou proiect,un BMW 325i 1/18 Maisto.Pana acum i-am astupat gaurile numerelor de inmatriculare (fata+spate) si gaurile emblemelor.I-am lasat si suspensia pe fata(eliminand arcurile) si urmeaza sa tai din arcurile suspensiei spate.BMW-ul a primit si o barata fata Rieger Infinity.In conutinuare ii voi "afuma" grilele,farurile si jumatatea inferioara a stopurilor.La final sper sa imi iasa un E36 cat mai simplu si de efect(low cu jante de pe porsche boxter maisto).Inca nu m-am decis ce culoare va primi,tind spre alb cu bandouri negre si buza spoilerului din fata neagra.
|
Foarte interesant.Si eu lucrez la al meu:wink:
Sper zilele astea sa dau prima mana de grund.Si eu am innegrit narile si interiorul farurilor la modelul ala de il las stock.Cred ca si la asta de il modific o sa fac asa ceva.Sa vad. Al meu va fi destul e clean.Te-ai gandit ce faci cu sasiul ? adica cu partea de bara fata/bara spate.praguri, adica partea care e separata de caroserie.Poate o vopsesti si pe aia in culoarea caroseriei si lasi doar buza neagra.Eu asa o sa fac.Mi se pare ca vopsite asa, diferit par a fi parti separate.Arata ciudat.Si eu fac un lip la al meu :wink: Spor la treaba.O sa pun si eu poze cu al meu incurand.:D L.E:norocosule, ai amandoua oglinzile.ale mele, ambele cabrio-uri is cu oglinzile ciuntite.:lol: |
Quote:
Am vazut o poza in care avea chit pe ea si m-am gandit ca o vei face clean,eu ii voi lasa bandourile negre ,trebuie sa il repar pe cel din fata,am astupat doar gaurile din bara nu si din bandou.:D Buza o voi face neagra si sasiul in culoarea caroseriei.Va fi destul de greu,pentru ca am aplicat spritz chit si nu prinde bine pe plasticul ala asa ca am cumparat o cutie de grund auto la 1 litru(sa incapa sasiul in cutie)si ma gandesc sa scufund sasiul.Si totusi imi este frica sa nu fie prea gros si sa imi astupe acele detalii de pe praguri si bari.Dar vad eu cum rezolv. L.E: Si oglinda mea din dreapta a fost rupta si reparata cu poxipol(cred) si mai apoi am mascat totul cu marker rosu :oops: . |
Quote:
Cu privire la grund, cauta grund Body 360 (white).Acela il folosesc si adera perfect la metal/plastic.Nu-ti sugerez sa scufunzi sasiul.Mai bine mergi la un atelier de tinichigerie si le spui sa dea grund pe el cu pistolul, daca nu gasesti tu grund la spary.Sau cauta "plastic primer" - ar fi si mai indicat. |
foarte bine pana aici!!!
astept sa vad care termina primul tu sau emi.. |
Quote:
Quote:
Eu saptamana viitoare astept macheta care va dona jantele si cred ca apoi ma apuc sa o vopsesc,pana atunci trebuie sa finisez mai atent acea buza a spoilerului,sa mochetez macheta si cateva mici detalii la motor si bord. :D |
Quote:
probabil termin inaintea mea, al meu e un proiect mai complex, plus ca nu pot lucra in fiecare zi.am cam ramas in urma.Mai am de finisat umpic portbagajul, dat grund, ceva chit fin pe la marginile usilor unde am astupat bandourile, iar apoi vopisrea.Cam atat la caroserie.Am taiat spoilerul spate pentru a incapea o finala cu 2 iesiri cam generoase, de aluminiu, finale care vin lipite pe mediana originala care a fost decupata (o sa pun poze), apoi restul mizilicurilor de la exterior.Jante de Z3M probabil, interior mochetat, vopsit si probabil o navigatie in bord.Oricum, pana atunci eu urmaresc proiectul tau, mai imi vine ceva inspiratie poate. Daca ai nevoie de ceva piese la el sau ceva sa-mi zici.Am 2 cabrio si de la unu mai am ceva piese care nu le folosesc, deci...poate gasim ceva daca ai nevoie. |
Am 2 cabrio si de la unu mai am ceva piese care nu le folosesc, deci...poate gasim ceva daca ai nevoie.[/QUOTE]
acum spui bre...am nevoie de o planetara dreapta si cablul de la frana de mana!!! |
Observ un proiect interesant aici. Cred că o să iasă ceva frumos :twisted:
|
Quote:
Quote:
Astea erau de mult uzate,mai face si omu' un drift pe raft pe langa tastatura si se uzeaza frana de mana. :-P Quote:
care arata 8) .Eu sper sa terminam toti 3 BMW-urlie (eu,tu,emil) cat mai repede si cu voia domnilor moderatori sa facem un battel mic. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Ieri mi-au sosit jantele pentru bmw si vin pe el ca turnate(jantele din spate vin drepte si cele din fata vin putin inclinate).Dar...niciodata nu ma pot bucura de un succesc fara munca,spun asta deoarece cauciucurile sunt ENORME si trebuie sa le prelucrez,vreau sa le fac "stretch". Mai jos aveti poze cu macheta in stadiul actual. |
Super !
sa-mi zici si mie cum modifici cauciucurile.ma intereseaza neaparat. |
1 Attachment(s)
Quote:
Sistemul 1 incadrat cu negru format dintr-o teava din fier "groasa in carne"(figura 1.) prin care am bagat un surb de 15 (figura 2.) pe care mai apoi am pus cauciucul care a intrat fortat (figura 3.). Sistemul 2 incadreat cu gri format dintr-o teava de PVC (figura I.) prin care am bagat un surub la capetele caruia am pus 2 saibe sa imi tina teava fixa (figura II.) si mai apoi am pus cauciucul care a intrat fortat (figura III.). Dupa ce creezi sistemul il prinzi intr-o bormasina (mai puternica)(eu am folosit un ciocan rotopercutor si a mers).O sa mai ai nevoie de cineva sa iti actioneze bormasina.In timp ce bormasina invarte sistemul tu debitezi cauciucul(mai intai cu un bisturiu/cutit de laborator foarte bine ascutit si apoi cu smirgher,merge si doar cu smirgher dar mai greu.) Atentie mare pentru ca ambele sisteme trebuie sa fie bine centrate si sa nu fie ovale. |
marfa rau jantele man!!!
spor la treaba cu gumele.. |
Fa un cauciuc cand ai timp.Poat ne pui si ceva poze din timpul procesului.S-ar putea sa incerc si eu ceva asemanator.Abia astept sa vad cum iti iasa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning